- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.481
ayyy bunlar ne şeker olmuşlar öyle pamuk prensesler...maşallahhepinize iyi akşamlar ark. hepiniz bebişlerinin maşallahı var ne tatlı olmuşlar
benim kızlarda büyüdüler allaha şükür size bayramdan fotolarda bizden
bensu hanımın mutluluğu nilsu hanım uyumakta
bayram sabahı yatak keyfi
bayramda sahil turu
ben halen küvetinde yıkıyorum ama ikinci olmasına karşın çok korkuyorum arife günü yıkarken sanki ağzına su kaçtı çok telaş yaptım annem sonra sen bu çocuğu yıkama yoksa kalpten gidecen diye bana kızdı mafoldumbenKıslarr yemek yaptım geldim
ya siz bebekleri oturtuyomusunuz birde hala küvetlerindemi yıkıyosunuz
benim makinenin bebek programı var bi kere yanııp attım 60 da yıkıyor ve artı i durulama fazla yapıyor ama içine sırf beyaz flnnatmak lazım bizim tek bir fanatik tulumumuz vardı hepsi solmuş çıktı sona çok yıkadım kendine gemedi 40 iyidir artı birde durulama yapıyorumkızlar selam bişey sorup hemen çıkmam lazım.kızım ağlıyo.bebişlerin çamasırlarını kaç derecede yıkıyosunuz.acil cevap lazım.öpüyorum hepinizi
teşkler bebişimi görüpde iyi dileklerde bulunan herkese geçmişe pek dönemiyorum malum fazla zamanim olmuyor:dance:selam tatlım özlüyorum muhabbetini ya pek sık giremiyosun
paşamın resimlerini ekle de görelim son halini
sağol canım büğüyo kelebeyim,gözünün içine bakıyorum tombişlesin diye
demek kayınvalide yan çizdi canım amannn boşver imkanın varsa 6 aylık ücretsiz al
olmadı ara ver işine bu bambaşka bişey ilk bir yıl imkanı olabilen herkezin kendi bebeğine kendisi bakmasını tavdiye ederim ben
ama bazen olmuyo sen de güvendiğin birini bakıcı tutarsın canım
canım maşallah çok tatlı ya annesinin gülğ babasının nazlı kızı
ayy maşallah çok tatlı canım
oy bu kızlar pek tatluuu maşallah iki kat mutluluk kurban olurum ben onları veren yaradanahepinize iyi akşamlar ark. hepiniz bebişlerinin maşallahı var ne tatlı olmuşlar
benim kızlarda büyüdüler allaha şükür size bayramdan fotolarda bizden
bensu hanımın mutluluğu nilsu hanım uyumakta
bayram sabahı yatak keyfi
bayramda sahil turu
buda benim oğluşumm burda henüz iki ayının içinde idi
Kıslarr yemek yaptım geldim
ya siz bebekleri oturtuyomusunuz birde hala küvetlerindemi yıkıyosunuz
ayy selsincim bu oğlan çok yakışıklı tatlı b,şey olmuş maşallah...sen de çok hoş çıkmışsın canım sana da kocaman maşallah
Öykü hanım bayramlıklarını giymiş,harçlığını almış..gülmekten yıkılmış yere yerim ben onu maşallah...
derincim ne tatlı çıkmış kızın öyle maşallah
maşşallah oğluşuna canımm...
tam bi küçük adamm maşallah allah nazardan korusun hepsini
ben bunu çıtır çıtır ısırırımm ne tatlı olmuş maşallahhh
oyy canımm büyümüşş bu kızz maşallahh
yakışıklıı ne canlar yakacak büyüğünce maşallahhh
selsincim paşan çokkkkk tatlı maşallahh tam bi küçük adam olmuş
derincim naz kızımızda pek bi güzel maşallah
meyaz melek öykününde maşallahı vat çok tatlı
narcım ogluşuna maşallah pek bi şeker
demetcim yirim ben o tombigi maşallah kızımıza
diloşş seninki tam ısırmalık maşallh
veee ikizlerimizzzzzzzzzz pek bi şekerler maşallahhhhhhhhhhhhhhhh unuttugum yoktur umarımmmmmmmmmmmmm tüm temmuz bebekleri pek bi güzel yavvvvvvvvvvvv maeşallahh:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?