2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huriş benimkide gündüz uyumadığı için akşamda 7 8 gibi uyıuyor işte sorma benimde teyzemlr halamlar vermedi eşimin ailesinden çok geldi ayyy bi alemsin valla demek çantada astın kızın koluna öldüm gülmekten 50 kuruş bile vermediler demek

ayyy bunlar ne şeker olmuşlar öyle pamuk prensesler...maşallah

Kıslarr yemek yaptım geldim
ya siz bebekleri oturtuyomusunuz birde hala küvetlerindemi yıkıyosunuz
ben halen küvetinde yıkıyorum ama ikinci olmasına karşın çok korkuyorum arife günü yıkarken sanki ağzına su kaçtı çok telaş yaptım annem sonra sen bu çocuğu yıkama yoksa kalpten gidecen diye bana kızdı mafoldumben
kızlar selam bişey sorup hemen çıkmam lazım.kızım ağlıyo.bebişlerin çamasırlarını kaç derecede yıkıyosunuz.acil cevap lazım.öpüyorum hepinizi
benim makinenin bebek programı var bi kere yanııp attım 60 da yıkıyor ve artı i durulama fazla yapıyor ama içine sırf beyaz flnnatmak lazım bizim tek bir fanatik tulumumuz vardı hepsi solmuş çıktı sona çok yıkadım kendine gemedi 40 iyidir artı birde durulama yapıyorum
teşkler bebişimi görüpde iyi dileklerde bulunan herkese geçmişe pek dönemiyorum malum fazla zamanim olmuyor:dance:

oy bu kızlar pek tatluuu maşallah iki kat mutluluk kurban olurum ben onları veren yaradana

ya şu ticker nasıl yapıcam gerçi yaptım baby first de ama hangisi kopyalanacak bilen varmı hepsini tek tek denedim olmayy sati 3 tane var başkada varmı yardımmm

ya kızlar bugün 2. günüm ama benimki foşur foşur bu 2.doğumum ama ben ne öncesinde nede sonrasında hiç böle bişi görmedim
ilk defa böle bişeyle karşı karşıyayım ve bu normal mi lütfen olan arkadaşlarım bi cevap yazabilirlermi

bayramda küçük adamım

tam bi küçük adamm maşallah allah nazardan korusun hepsini

ben bunu çıtır çıtır ısırırımm ne tatlı olmuş maşallahhh

kızlar bayramın birici günü kızımı stüdyaya götürdük babası ile işte bi kaç resim naz kızımdan

oyy canımm büyümüşş bu kızz maşallahh
buda benim oğluşumm burda henüz iki ayının içinde idi

yakışıklıı ne canlar yakacak büyüğünce maşallahhh

Son düzenleme:
günaydınn topimin uyuyan güzelleri siz gelince ben malum çıkmış olucam annemler gittiginden beri düzen oturtturmaya çalışıyorum kuzu çoook yoruyor akşama iflagım kesiliyır resmen umarım bi düzene girer biz bööleyiz işte

selsincim paşan çokkkkk tatlı maşallahh tam bi küçük adam olmuş
derincim naz kızımızda pek bi güzel maşallah
meyaz melek öykününde maşallahı vat çok tatlı
narcım ogluşuna maşallah pek bi şeker
demetcim yirim ben o tombigi maşallah kızımıza
diloşş seninki tam ısırmalık maşallh
veee ikizlerimizzzzzzzzzz pek bi şekerler maşallahhhhhhhhhhhhhhhh unuttugum yoktur umarımmmmmmmmmmmmm tüm temmuz bebekleri pek bi güzel yavvvvvvvvvvvv maeşallahh:lepi:

benimkide şuan uyuyor fırsattan istifade takılıyım dedim biraz gün içinde fırsat vermiyor pekk offfffffffff her an bi çıglık gelebilirrr hehe bekliyom kulagım odadaa kimsede yok şansa

annemler gittiginden beri aglamaklı bi ruh hali içindeyim nedendir bilmeme bebek olduktan sonra gurmet koymaya başladı heraldee:gitme::gitme:

huricim geçmiş olsun bende grip oluyorum güzelim ya off umarım kuzulara geçmez dayan rezeneye ıhlamura iyi gelir belkim ne ilaç kullana biliriz ki

Kıslarr yemek yaptım geldim
ya siz bebekleri oturtuyomusunuz birde hala küvetlerindemi yıkıyosunuz

gaydincim bize doktor artık kucakta oturtabilirsiniz demişti.1 hafta önce kontrole gittiğimizde

çok sağolun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…