- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.441
sağol tatlımmelekcim güzelmiş.güle güle kullansın öykü hanım
oyy canım yaa alışcan ama onun için çalışcann hiç üzme kendinii allah sabrını veriyorrr:1hug:
ben demiştim tatlımm müneccinimdirrrlülülülülülüŞeniz hadi gözün aydınnnzemuszemus
Günaydın kızlar bayram kaçakları gelmeye başamış yavaş yavaş
Demet maşallah öykü zehraya çok tatlı olmuş annesi ALLAH nazarlardan saklasın
Çiçekcim dilaranın dediği gibi ALLAH sabrını veriyor bi çok arkdaş çok erken başladık bak çalışmaya zamanla sende kuzun da alışır
güle güle git gle güle gel canım...özledim seninle sohbet etmeyi....ramazanda bitti....
kızçemiz çok tatlı olmuş maşallah dedim her resiminde .....oğluşumuzuznda maşallahı var bıyıklar terlemeye başlamış biz onu burdan eskerede yollarız inşallah.....
hehehehe biliyon çenem düşük satış elemanı gibi arabayı sattım falla...arçeliktete bu yüzden tutulmuştum zati adam halaa arıyor....
kızlar ben hasta oldum bu arada acayip burnum akıyor boğazım yanıyor hapşırıyorum....:gitme::sinifsinif: yarın kızımın aşısı var allahtan babamız iş yerinden ayarlama yapmış hafta sonuna kadar 4 de gidecek işe ..yarın sabahtan yaptırırız aşıları üff çok ağlayacağız yaaaaa...:gitme: bende ilaç alıcam yarın inşallah kızıma bulaştırmam yaaaaa
oyy maşallah o küçük adamaaaa yerim ben onu erkek olmuş tosunum benimm selsincim sende baya zayıflamışsın ne güzel darısı başıma
slm kizlar nasilsiniz
bayadir giremiyordum, yada giriyordum hemen geri cikmak zorunda kaliyodum bizim pasa sagolsun,
gecmiste baya birikmis, umarim butun bebisler ve anneleri iyidir,
selsin masallah tosun kocaman olmus, cok yakisikli masallah, senin adamin saclarinin arkasida dikiliyo benim oglan gibi,
sağol tatlım
ayyyyyyyyy maşallah paşama çok tatlı ya
Sağol diloşum alışıcam elbet.İşteyim şu an, allahtan burası kalabalık bi yer oyalanıyorum bi şekilde.Bide saat işini ayarladık 5te çıkıcam hiç umudum yoktu çok iyi oldu bu.
Sağol canım alışıcam inş.
Huricim geçmiş olsun dikkat et kendine,aşılarıda atlatırsınız inş.
Melekcim Öykü çok tatlı görünüyor,maşallahhh .
Selsin oğluşunu gördüm çok yakışıklı olmuş maşallah belliydi zaten gömleğinin çok yakışacağı
Demettt tam ısırımlık olmuş maşallah ya tombik şeker şey kaydirigubbakcemile3
Umarım unuttuğum kimse yoktur bi bakarım geçmişe tekrar
DEMET BEYAZMELEK SELSİN yavrularınıza kocamaaaaaaaannnnnnmaşallah
çok tatlı olmuşlar yaaaaa...Şeniz Şeniz Şeniz...
allah analı babalı büyütsün sevdiklerinizle eşinizle ve yavrularınızla beraber nice bayramlara kavuşursunuz inşallah.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
DEMET BEYAZMELEK SELSİN yavrularınıza kocamaaaaaaaannnnnnmaşallah
çok tatlı olmuşlar yaaaaa...Şeniz Şeniz Şeniz...
allah analı babalı büyütsün sevdiklerinizle eşinizle ve yavrularınızla beraber nice bayramlara kavuşursunuz inşallah.....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slmlar kızlar nasılsınız
geçmişe bakamadım herkes iyidir umarım
biz 3 gün ayvalıkta kaldık çok güzel bi tatil oldu bizim için
çok sağolun canlarım
hürremcim daha vermem gereken 8 kilo var.takıldı kaldı.daha gitmiyor.
sorma ebush tepede bir tutam var dikili.bir türlü yatışmıyor.çok inatmı olucak nedir
çicekcim gözünaydın canım.5 de çıkmak çok iyi oluyor.oğluna bol bol vakit ayırırsın
melekcim.öyküde çok tatlı olmuş.yerim elbisesini.tam bir küçük hanımefendi
hoşbuldum ...
napıyosun canım nasıl gidiyo işteki ilk günün....
Kıslar selam geçmişe bakamadım hiç
Geçmiş bayramınızı tebrik ediyorum hepinizin
Melek çok tatlı olmuş kızçen maşallah ona 41 kere
Selsin paşana bayılıyodum zaten şimdi tam ısırmalık olmuş kolları çok dadlı yaaa maşallah 41 kere
Allah hepimize nice güsel bayramlar göstermeyi naip etsin inş.
Hürremcim süpersin hangi ara gördün harçlığını ya kaydirigubbakcemile3 bizim paşada topladı ilk harçlıkları kaydirigubbakcemile3
İyiyim çiçekcim gezdik tabe oğluşumla ilk bayramımız heyecanlıydık süperdi bol kusmukluydu ama olsun alıştık biz sol omzumuzun ıslak olmasınakaydirigubbakcemile3
senin adınada sevindim bende kasımda başlıcam Allah hepimizin yardımcısı olsun napıcaz bilmiyorum bakalım kim bakıcak kayınvalidem yan çizdi annem burda değil şuan düşünmek istemiyorum şuanın keyfini çıkarıyorum :gitme:
ewet haklısın erken gitmeli gerçi sağlık ocağına gitmiyorum ben hastaneye gitcem ama olsun bakalım kocişe bağlı...huri gecmiş olsun erken gıt yrm 8de orda oli ası bıtmesın ılk sana yapsnlar
allahım nazardan saklasın ..
hosgeldınız nar ve meltem.
bende sizin gibi cok fazla katılamıyorum sohbetlere.
arada bır ugrayabılincede arada kaynayabılıyor yazılanlar.lmaz:
hoşbulduk cnma.s.
hoşbulduk a.s.Hoş geldiniz nar ve meltem
Bayram olunca pek gelen olmuyor gelende bebeklerden fazla kalamıyor gidiyor
sağool cnm benimde taşınma doğum derken nete fırsat kalmadı şimdi vınn ile bağlanıyorum oda pek sağlıklı değil 5 kere yazdım bağlantı giti sinir oldum öfffmerhaba canım iyi bayramlar. ben de uzun bir aradan sonra tekrar geri döndüm ama benimle de kimse konuşmuyo. Cevap yazılmışmı diye girip bakıyorum ama yok. bende üzülüyorum bu durumasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?