2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hadi gözün aydın canımmm kız maşallah çok beceriklisinn helal olsun sattın arabayıı
ben bi iğne satamam kısmetsizimdirr

Günaydın kızlar bayram kaçakları gelmeye başamış yavaş yavaş

Demet maşallah öykü zehraya çok tatlı olmuş annesi ALLAH nazarlardan saklasın

Çiçekcim dilaranın dediği gibi ALLAH sabrını veriyor bi çok arkdaş çok erken başladık bak çalışmaya zamanla sende kuzun da alışır

bizde haftasonu öyküye kendi kendine sallanan beşik aldık oldukça sevdi
şimdi ben kahvaltımı ediyorum o da sallanıyo fısher almadım çok kullanışsız geldi yakından görünce

işte kızım mutfakta sallanırken beşiğinde

oldukça kullanışlı çok hoş kızım da sevdi bende biraz dinlendim
sallama kapasitesi 15 kiloya kadar o yüzden baya kullanırım

birde daha sonra mama sandalyesi oluyo o yüsden çok kullanışlı

bu da mama sandalyesi hali tabi istenen boyda yükseliyo

hadi anacım 2 saat uyuyayım bari
oralardan bağlantı bulursam yazarım size
prenseslerimi öp benim için
tüm soranlara selam
Allah a emanetsiniz:gitme:Şeniz
güle güle git gle güle gel canım...özledim seninle sohbet etmeyi....ramazanda bitti....
kızçemiz çok tatlı olmuş maşallah dedim her resiminde .....oğluşumuzuznda maşallahı var bıyıklar terlemeye başlamış biz onu burdan eskerede yollarız inşallah.....

hadi gözün aydın canımmm kız maşallah çok beceriklisinn helal olsun sattın arabayıı
ben bi iğne satamam kısmetsizimdirr

hehehehe biliyon çenem düşük satış elemanı gibi arabayı sattım falla...arçeliktete bu yüzden tutulmuştum zati adam halaa arıyor....

kızlar ben hasta oldum bu arada acayip burnum akıyor boğazım yanıyor hapşırıyorum....:gitme::sinifsinif: yarın kızımın aşısı var allahtan babamız iş yerinden ayarlama yapmış hafta sonuna kadar 4 de gidecek işe ..yarın sabahtan yaptırırız aşıları üff çok ağlayacağız yaaaaa...:gitme: bende ilaç alıcam yarın inşallah kızıma bulaştırmam yaaaaa

herkese kocaman günaydın geçmiş bayramınız kutlu olsun...herkes güzel bir bayram geçirmiştir umarım...

demett bu ne olmuş böyle çok tatlı olmuş yaaa yanaklara bak gözler desen yakıyor maşallah ayy ısırasım geldi ama kıyamam benim için kokla Öykü Zehramızı...
hadi anacım 2 saat uyuyayım bari
oralardan bağlantı bulursam yazarım size
prenseslerimi öp benim için
tüm soranlara selam
Allah a emanetsiniz:gitme:Şeniz
canım güle güle git Allaha emanet ol çok özlettirme kendini...

ohh ne güzel keyif yapıyor Öykü hanım maşallah...Arkadaşımın da bundan var oğlu hiç yatmadı içinde öyle boşta duruyor inşaallah Öykü kullanır...ben de düşünüyorum ama yatar mı benim kızım bilmiyorum..fiyatı ne kadar canımm...

masallah kızlara Allah uzun omurler versın onlara....
bız sımdı asıdn geldık ıkı asımız oldu bacaktan veremı ıkı kere soktu koldan ası dondu ıkısındede yanı canımız cok yandı ama asımızda olmad b((yrn verem savasta olcaz bu arada 7 kılo 63cm olmusuz mamamızı alıstık ama vermedım sutumu kullanıyoruz hte yok gıbı sut ama yarıyor galıba....
huri gecmiş olsun erken gıt yrm 8de orda oli ası bıtmesın ılk sana yapsnlar

oyy maşallah o küçük adamaaaa yerim ben onu erkek olmuş tosunum benimm selsincim sende baya zayıflamışsın ne güzel darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…