- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.421
ben bir siteye arabanın resimlerini çektim özelliklerini bilgilerini yazdım ...ilan verdim resmine bakıp beyenenler beni cep telefonumdan aradılar...isteyene kargoyla yolluyorum isteyene gelin bakın beğenin alın diyorum...
bugün gelenler sokağıma geldiler bende arabayı kapıya indirdim.evime almam kimseyi ...kapıda bebeklerini bindirdiler deneme yaptılar sağına soluna baktılar beğendiler ..verdiler parayı aldılar arabayı gittiler..
bende başka bi sitede baston beğendim onu alacam...sana sitenin adını özelden atıyorum bakarsın incelersin...
güle güle git gle güle gel canım...özledim seninle sohbet etmeyi....ramazanda bitti....hadi anacım 2 saat uyuyayım bari
oralardan bağlantı bulursam yazarım size
prenseslerimi öp benim için
tüm soranlara selam
Allah a emanetsiniz:gitme:Şeniz
hadi gözün aydın canımmm kız maşallah çok beceriklisinn helal olsun sattın arabayıı
ben bi iğne satamam kısmetsizimdirr
demett bu ne olmuş böyle çok tatlı olmuş yaaa yanaklara bak gözler desen yakıyor maşallah ayy ısırasım geldi ama kıyamam benim için kokla Öykü Zehramızı...evet teyzeleri prensesimin son halleriopuyorumnanaktan
arefe günü:asigim:
bayramınn ilk günü:asigim:
bayaramın 2. günü:asigim:
bayram ziyaretine giderken arabada uyuyan prensesŞeniz:teytey:
canım güle güle git Allaha emanet ol çok özlettirme kendini...hadi anacım 2 saat uyuyayım bari
oralardan bağlantı bulursam yazarım size
prenseslerimi öp benim için
tüm soranlara selam
Allah a emanetsiniz:gitme:Şeniz
ohh ne güzel keyif yapıyor Öykü hanım maşallah...Arkadaşımın da bundan var oğlu hiç yatmadı içinde öyle boşta duruyor inşaallah Öykü kullanır...ben de düşünüyorum ama yatar mı benim kızım bilmiyorum..fiyatı ne kadar canımm...
güle güle kullan canım.. fiyatı iyiymiş arkadaşınki 450 tl idi...ecetuba öykü oldukça sevdi canım zatten sallanmayı çok seviyo
fiyatı 350 ytl tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?