2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Merhabaaa hepiniz çok tatlı çıkmışsınız fotolarda,bebişlerde öyle tabi.Abi abla oldular artık ya maşallah.Dahada büyüdüklerini görüp burda paylaşıcaz inş.
Nasılsınız bakiiim , ben bugün daha iyiyim.Dün oğluşumu alıp eve gittik uyuyodu yatırdım birazdan uyandı öyle özlemişki bi babasına bakıyo bi bana gülücükler konuşmalar ayyyy bayıldık ya canım benim.

çiçekçim hergeçen gün tatlılaşıyı bu bıdıklar çok tatlı öykü de bayılıyo hep onunla konuşayım istiyo durmadan agu agu diyo çok tatlılar ya

nur cnm çok tatlı çıkmışsınızz..

maşallah maşallahh maşallahhhh bütün bebişlere ve anneciklerine....

teşekür ederiz ark. ya bütün bebişler nekadarda büyüdüler ve çok tatlı oldular her biri birbirinden tatlı tam yemelikler
bensu hanım babannesinin kucağında nilsu uyumakta
bensucuğum çok mutlu baba kucağında
ve bebişlerim benim kollarımda zorda kaldığım zamanlardada ikisini kucağıma alıyorum bazen ikisi aynı anda ağlıyorlar evdede kimse olmazsa alıyorum ikisinide kucağıma hoplata hoplata uyutuyorum

Son düzenleme:
merhabalarrr
bende aldım kızımı kucağıma gel akadaşlarına bakıcaz dedim şimdi sırayla bütün arkadaşlarını gösterdim hepsinede ayrı ayrı maşallah çektiiiiikkkk
hepiniz çok tatlısınız teyzesi yesin kuzucuklarınızıııı

benim büyük kız hasta olmuş teyzeleri dün doktora götürdük ilaçlarını aldık
küçüğe yaklaştırmamaya çalıştım ama nafile illa sırnaşıp öpecek
artık bende neolur neolmaza kızlara ıhlamur içirdim ama bu sabah küçükte hapşırmaya başladı
yine içireyim bari

canım geçmiş olsun benim büyük kız bayramda birisinden kaptı şifayı hepimize bulaştırdı 3 gün karantina halindeydik evdeD şükür dünden beri iyi yoksa okula göndermicektim ilk günden okulu kırardık:)))

geçmiş olsun canım. ne kadar uzak tutsanda aynı havayı soluyorlar. benim doktorum böyle durumlarda evi sık sık havalandırmamamı ve maske kullanılmasını tavsiye etti. bol bol ıhlamur içir dedi. ben hasta olmasada bitki çaylarına alıştırmak istiyorum ama biberonu almıyor kızım. kaşıklada zor oluyo. yarısından çoğu dışarı akıyo. sen kızına biberonla mı veriyosun ıhlamuru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…