- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.541
sen nasılsın nurr ilayda nasıl canım bayram güzel geçmiş sevindim iyi gelmiştir hepinizeeezemuszemus
buda bizim bayramlıklarımızla pozumuz
canım geçmiş olsun benim büyük kız bayramda birisinden kaptı şifayı hepimize bulaştırdı 3 gün karantina halindeydik evdeD şükür dünden beri iyi yoksa okula göndermicektim ilk günden okulu kırardık:)))
evet canım biberonla veriyom çok saolgeçmiş olsun canım. ne kadar uzak tutsanda aynı havayı soluyorlar. benim doktorum böyle durumlarda evi sık sık havalandırmamamı ve maske kullanılmasını tavsiye etti. bol bol ıhlamur içir dedi. ben hasta olmasada bitki çaylarına alıştırmak istiyorum ama biberonu almıyor kızım. kaşıklada zor oluyo. yarısından çoğu dışarı akıyo. sen kızına biberonla mı veriyosun ıhlamuru?
valla canım stres atıp geldik iyi oldu
ama benim zillinin düzeni iyice bozuldu eve alıştırana kadar biraz çekecez galiba
nur bildiğim kadarıyla sen okulöncesi öğretmeniydin değil mi?
işte muhteşemm üçlüüD muhteşem dörtlüde albümde :)bir kaç yeni resim ekledim orayada bakabilirsiniz kızlarr
oy oy maşallah sana,
çok tatlı olmuş annesi
oyy oyy yesinlerr buu bıdığıı allahımm yaa hepsii çok şeker bunlarınn
canım alışırr dert etmee sen kafanı dağıttın geldin daha iyii :1hug:
çok tatlısınız canım maşallah
allah mutluluunuzu daim etsin ağzınızın tadını bozmasın inş
teşekkür ederiz teyzeleri sizde çok şekersinizopuyorumnanaktan
dilara maşallah iki kızda sana benziyo çok tatlılar .şevvale okulda başarılarişte muhteşemm üçlüüD muhteşem dörtlüde albümde :)bir kaç yeni resim ekledim orayada bakabilirsiniz kızlarr
oy uyuyan güzel maşallah
çok fotojenikmişiniz yirim onu ben
ikinizde çok tatlı çıkmışınız maşallah öyküye
bebişlerin tırnağını kesiyomusunuz ben eldiven takıyorum genelde manikürlük oldular resmen kesemiyorum varmı kolay yöntemi :sinifsinif:
işte muhteşemm üçlüüD muhteşem dörtlüde albümde :)bir kaç yeni resim ekledim orayada bakabilirsiniz kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?