2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sizede geçmiş olsun canım bizde bayramda kaptık zaten teyzeler hastaydı
evet canım biberonla veriyom çok saol

buda bizim bayramlıklarımızla pozumuz

oyy oyy yesinlerr buu bıdığıı allahımm yaa hepsii çok şeker bunlarınn

valla canım stres atıp geldik iyi oldu
ama benim zillinin düzeni iyice bozuldu eve alıştırana kadar biraz çekecez galiba

canım alışırr dert etmee sen kafanı dağıttın geldin daha iyii :1hug:

şekil görüldüğü gibi ben kilo veremedim ramazanda da kilo aldım gecede çok yedim şiştim iyice sanırım vermem gereken rahat 6 7 kilo vardırrrmafoldumben

işte muhteşemm üçlüüD muhteşem dörtlüde albümde :)bir kaç yeni resim ekledim orayada bakabilirsiniz kızlarr

dilara maşallah iki kızda sana benziyo çok tatlılar .şevvale okulda başarılar

buda bizim bayramlıklarımızla pozumuz
oy uyuyan güzel maşallah

ellerim çok tatlııı yaa :))

çok fotojenikmişiniz yirim onu ben
ikinizde çok tatlı çıkmışınız maşallah öyküye

bebişlerin tırnağını kesiyomusunuz ben eldiven takıyorum genelde manikürlük oldular resmen kesemiyorum varmı kolay yöntemi :sinifsinif:

saol narcım seninde oğluşun çok tatlıymış
ama nedense benim aklımda seninde kızın olacak diye kalmış foruma girince şaştım valla

ben hep kestim valla genelde uyurken kolay oluyo
ama ben kesmeme rağmen genede uyumadığı zamanlarda eldiven takıyorum çünkü yoluyo kendini kulaklarını felan hiç sevmedi galiba
ne bu çıkıntımı diyoki acep

bebişlerin tırnağını kesiyomusunuz ben eldiven takıyorum genelde manikürlük oldular resmen kesemiyorum varmı kolay yöntemi :sinifsinif:

ben tırnak makası ile çok rahat kesiyorum
eldivenide 40ında çıkardım ellerini çok sevior çünkü onlarla oynuyor

Diloşum çok güzel çıkmışsınız maşallah size,takipte gecikiyorum ben ya işe başladık yine eskiye döndük kaçırdıklarım varsa şimdiden özür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…