- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.561
Diloşum çok güzel çıkmışsınız maşallah size,takipte gecikiyorum ben ya işe başladık yine eskiye döndük kaçırdıklarım varsa şimdiden özür
bebişlerin tırnağını kesiyomusunuz ben eldiven takıyorum genelde manikürlük oldular resmen kesemiyorum varmı kolay yöntemi :sinifsinif:
yok oğluş geldi bize kız olcağını bilsem bi tane daha doğururm kaydirigubbakcemile3saol narcım seninde oğluşun çok tatlıymış
ama nedense benim aklımda seninde kızın olacak diye kalmış foruma girince şaştım valla
ben hep kestim valla genelde uyurken kolay oluyo
ama ben kesmeme rağmen genede uyumadığı zamanlarda eldiven takıyorum çünkü yoluyo kendini kulaklarını felan hiç sevmedi galiba
ne bu çıkıntımı diyoki acep
malesef makasla bir kere acıttım canınımafoldumbenben tırnak makası ile çok rahat kesiyorum
eldivenide 40ında çıkardım ellerini çok sevior çünkü onlarla oynuyor
ewt yumuşak bazen koparıyorum ama yinede uzunlar vartırnak makası kaydirigubbakcemile3 sen hiç kesmediysen yumuşaktır aslında elinle kopart makas hiç değdirme çünkü sertleşiyor ve daha çabuk uzamaya başlıyor. bizim bakıcımızın memeleketin de bebeklerin tırnaklarını 1 yaşına kadar makasla kesmeslermiş keşke bende değdirmeseydim. şimdi iki günde bir uzuyor ve yoluyor bir taraflarını sürekli. eskiden tırnakları çizmiyordu yüzünü.benim nacizane tavsiye eldivenleri çıkar bir süre sonra kalkıyor kenarlarından tırnak onlarıda elinle kopar
kolay gelsin canım. nasıl geçiyor ilk günlerin?
benim kızım yolmuştu yüzünü halen izi duruyo 8yaşında şimdi bi cesaret etsem kesicem de :1no2: benim oğlan bayramda kucağa alıştı galiba devalmı kucakta yoksa ağlıyo yandımm konuları takip edemiyorum sayesinde ıhlamur konusu geçmiş naıl aldınız ıhlamuru aktardanmı yoksa milupanın fln varmı granül bende başlamak istiyorum ilaç hasta olmayalım diye limon elma fln attınızmı içineNarcım bende tırnak makası ile kesiyorum hatta bugün kestim ben uyanıkken kesiyorum ama genelde uykuda kesiyolar sende öyle deneyebilirsin bu sefer daha dikkatli olursun inş. acımaz kesmezsen daha kötü benimki hemen alnını burnunun kenarını yırtmış sende dikkatlice kes tatlım bencekaydirigubbakcemile5
Narcım bende tırnak makası ile kesiyorum hatta bugün kestim ben uyanıkken kesiyorum ama genelde uykuda kesiyolar sende öyle deneyebilirsin bu sefer daha dikkatli olursun inş. acımaz kesmezsen daha kötü benimki hemen alnını burnunun kenarını yırtmış sende dikkatlice kes tatlım bencekaydirigubbakcemile5
Sağol canım hoşgeldin.Alışmaya çalışıyorum hatta bugün iyiydim sabahtan beri az önce aradım annem çok neşeli konuş bakalım bi dedi tuttu kulağına,ben konuştukça hıı hıı diye cevap verdi ya gülüyomuş bi yandan annem diyo çok kötü oldum mafoldumben
benim kızım yolmuştu yüzünü halen izi duruyo 8yaşında şimdi bi cesaret etsem kesicem de :1no2: benim oğlan bayramda kucağa alıştı galiba devalmı kucakta yoksa ağlıyo yandımm konuları takip edemiyorum sayesinde ıhlamur konusu geçmiş naıl aldınız ıhlamuru aktardanmı yoksa milupanın fln varmı granül bende başlamak istiyorum ilaç hasta olmayalım diye limon elma fln attınızmı içine
Kıslar ya ben bi damla anne sütünden başka bişiy vermiyorum siz maşallah bitki çaylarından felan bahsediyosunuz nasıl yani ya doktorunuz izin veriyomu bunlara CADIARZU
benimki kulağının içini yolmuş nasıl becerdiyse artık ve ne istediyse o küçücük kulakardan :))
ah kıyamam ben sana. deneyimli oldm ya ben artık daha rahat konuşuyorum . emin ol bizimde hergün böle bir konuşmamız oluyor benimki bir kahkaha atıyor söyledklerime işi bırakıp gidesim geliyor ama nerdee. bende hırsımı işten çıkarıyorum :))
ne ıhlamuru bu? geçmişi okuyamadım ki ben
ametist belki iştahı kesilmedi sütün yetiyo tatlım kilo alımı nasıl peki
birde yastık kullanıyomusunuz doktorumuz 1 yıl kesinlikle yastık yok meyil verin beşiğine yeterli dedi biz yastıkta yatırmıyoruz
konuşuyorum iş yaparken yüksek sesle konuşuyorum mutfakaysam mutfaka odadaysam odada hep yanımda...huricim benim gelinde gündüz uymuyormuş hee ee nasıl oyalıyorsun canım benimki oyalanmıyorda
ilaç kullanamıyormuşuz şütten geçmiyo ama maske al maske tak dedi.nane limon ihlamur malesef...huricim geçmiş olsun bende grip oluyorum güzelim ya off umarım kuzulara geçmez dayan rezeneye ıhlamura iyi gelir belkim ne ilaç kullana biliriz ki
yavruların ve anaların hepsine kocaman maşşşaalllaaahhhhhh
doğduğundan beri kesiyorum hiç eldiven takmadım bugün elleri çok soğuktu taktım...bebişlerin tırnağını kesiyomusunuz ben eldiven takıyorum genelde manikürlük oldular resmen kesemiyorum varmı kolay yöntemi :sinifsinif:
ben kullanmaya başladığımda doktor falan söylememişti ben başladım.doktor sonra önerdi.kullanıyorum zaten dedim iyi kim söyledi dedi...internetten dedim.zaten o internet çıkalı herkes doktor oldu dedi gülerek.dedim iyiya işte abidik gubidik sorularla daha az karşılaşırsınız.oda doğru dedi.Kıslar ya ben bi damla anne sütünden başka bişiy vermiyorum siz maşallah bitki çaylarından felan bahsediyosunuz nasıl yani ya doktorunuz izin veriyomu bunlara CADIARZU
Diloşum çok güzel çıkmışsınız maşallah size,takipte gecikiyorum ben ya işe başladık yine eskiye döndük kaçırdıklarım varsa şimdiden özür
hakikaten muhteşem üçlü hepinize
Selam kıslar herkes iyi maşallah
Resimlere bayıldım eyetkiner oğlun muhteşem maşallah 41 kere
dilara kızçeler ve sen süpersiniz sizede 41 kere maşallah
comebaby sana ve kızçelere no comment süper ya çok tatlı olmuşlar 41*2 kere maşallah
melekcim sizde analı kızlı çok tatlısınız ya herkes harika çıkmış sizede tabii 41 kere maşallah
kikoleyim fıstığın çok tatlı uyuyo Allah hep huzurunu daim etsin 41 kere sanada maşallah
nurcum sizde manzaranızda çok süper senin kızda benim ufaklık gibi sert bakıyo kaşları çatmış 41 kere maşallah
ooo amma maşallah çektik hepsi öyle tatlıki
maşallah kızlar.hepiniz çok güzel çıkmışsınız tabi bebeklerde.allahım herkesi ve bebekleri nazarlardan korusun
kızlarrrrrrrrr biz geldik aşımızı olduk bugünnn...ama hepsini deeil...
ishal olduk,zature ve verem olduk...
sol kol,sol bacak,ağız....
karma kalmamış paazartesi olcaz...
hiç ağlamadı çok şaırdık gözümle görmesem dr.yapmadı diycem....evde naz yaptı biraz şu an kucaamda uyuyo yatırıcam yemek yapcem akşama annem gewlcek...
konuşuyorum iş yaparken yüksek sesle konuşuyorum mutfakaysam mutfaka odadaysam odada hep yanımda...
ilaç kullanamıyormuşuz şütten geçmiyo ama maske al maske tak dedi.nane limon ihlamur malesef...
doğduğundan beri kesiyorum hiç eldiven takmadım bugün elleri çok soğuktu taktım...
ilk tırnaklarını sakladım.....
ben kullanmaya başladığımda doktor falan söylememişti ben başladım.doktor sonra önerdi.kullanıyorum zaten dedim iyi kim söyledi dedi...internetten dedim.zaten o internet çıkalı herkes doktor oldu dedi gülerek.dedim iyiya işte abidik gubidik sorularla daha az karşılaşırsınız.oda doğru dedi.
çekemiyolar anacım hehehehehehzemuszemuskaydirigubbakcemile3
buda benim muhteşem üçlümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?