- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #7.581
ayy maşallah bıdığım ya çok tatlı
buda bizim bayramlıklarımızla pozumuz
işte muhteşemm üçlüüD muhteşem dörtlüde albümde :)bir kaç yeni resim ekledim orayada bakabilirsiniz kızlarr
ağızdan olan özel olan olabilir cnm...142tl heralde o ağızdan yapılıyo....istek üzerine yapılıyor..ee bizde ki ay aşılarının olduk ama ağızdan yok sadece iki bacak sol kolCADIARZU
teşekkür ederüm.canım.kızlar dr söylemedi 3 gün banyo yapmıyuoruz dimi unuttu heralde birde calpolü versem mi acaba ateşi yok ama çıkmasındiye vereyim mi?ya gece çıkarsahuricim cnm çok geçmiş olsun..
beyaz melegın dedıgı gıbı ates cıkmıyor canım.geçmiş olsun huricim ateş kaldırmıyolar boşuna verme canım çıkmadan......çıkarsa veririsin
kızlar bu aşılarl ailgili canım çok sıkıldı bizde bi yalnışlık mı var bizim gibi olan varmı
ben öyküyü sağlık ocağına götürmüyorum sadece özel dr götürüyorum aşıları da özelde yapılıyo......
2 ay da,karma ,verem ve rota virüs aşısı olduk............başka da olmadık
benim bildiğim pnomokok aşısını da olması lazımdı
dr u aradım neden olmadık diye 3.ayda yapçam dedi 7 ekimde çağırdı..........
ya pnomokok 2.ay aşısı değilmi nette de öyle yazıyo çok canım sıkıldı
selam hanımlar.nasılsınız?umarım herkes ıyıdır .
masallah fotolara bayıldım.bebıslerın hepsı bırbırınden tatlı.Şeniz
yıne masallah ne gusel kaynatmısınız.ben pek ugrayamıyordum,bırkac gundur de hıc bakamadım sızlere.
kayınvalıdem benımle.delikafaduldenbırkac gun bızde kalıcak.
kalsın tabıkıde oglunun evi ama ne zaman iş icin kayınpeder bır yerlere gıtse kabak benım basıma patlıyor.:umursamaz:benımle bırlıkte 3 tane gelını var ama hemen bıze kosup gelıyor.
cok canımı sıkmaya basladı bu konu.üstelık ben bıle cagırmıyorum esım hemen alıp gelmıs annesını.kaydirigubbakcemile
oglusumun bırazcık poposu pişik olmus hemen krem sursene felan dıyor sankı ondan bılıyorum.emzırırken gelmıs basımda dıkılıyor sankı oda emıcek,bebegım aglıyor emzırıyorum sureklı emzırılmezkı dıyor...yok sunu soyle yap yok bunu boyle yap ayy cıldırcammmmmmmdelikafaduldendelikafadulden
selam hanımlar.nasılsınız?umarım herkes ıyıdır .
yıne masallah ne gusel kaynatmısınız.ben pek ugrayamıyordum,bırkac gundur de hıc bakamadım sızlere.
kalsın tabıkıde oglunun evi ama ne zaman iş icin kayınpeder bır yerlere gıtse kabak benım basıma patlıyor.:umursamaz:benımle bırlıkte 3 tane gelını var ama hemen bıze kosup gelıyor.
cok canımı sıkmaya basladı bu konu.üstelık ben bıle cagırmıyorum esım hemen alıp gelmıs annesını.kaydirigubbakcemile
oglusumun bırazcık poposu pişik olmus hemen krem sursene felan dıyor sankı ondan bılıyorum.emzırırken gelmıs basımda dıkılıyor sankı oda emıcek,bebegım aglıyor emzırıyorum sureklı emzırılmezkı dıyor...yok sunu soyle yap yok bunu boyle yap ayy cıldırcammmmmmmdelikafaduldendelikafadulden
merhaba canımcım.selam tatlım,,,
malesef insanlar böyle napalım,,ben de doğumdan sonra herkezi daha iyi tanıdım biz artık kocaman insanlarız anne olduk ve dünyadaki hiçkimse çocuğuna annesinin verdiği değeri veremez..olur olmadık insanların aa neden ağlıyo,gazı mı var mama veriyosun gazı varsa,aa kucağa niye alıştırdın......vb gibi milyonlarca saçma sapan laflarından bunaldım
hiçkimse evladımı benden iyi düşünemez ama bunu anlamıyacak kadar cahil insanlar işte boşver takma
benim kayınvalidem de alt katımızda oturuyo,,,,
ikidebir bu gece 4 te ağladı aa neden ağlıyo hastamı demesinden bunaldım ve artık tavrımı koydum
bu bebek hiçsebeb yokken ağlayabilir ağlaması için hasta mı olması lazım keyfinden ağlıyo dedim..bozuldu...
bize geldiğinde de hiç tavrımı bozmuyorum bildiğimi okuyorum ..geçen tutturmuş yalancı emziğe çok alıştı dudrurken vermesene diyo hiç takmadım verdim emziği
artık karışmıyo pek karışırsa kendi bilir alır cevabıvereliniortak
aslında cekınmesı bır nevı ıyı ..uyy uyy yanmışsın kaynan sendorumu başlamışşşşdelikafaduldendelikafadulden ben benimkine yüz vermiyomm yoksa hemen dibimde biterr:dilcikar::jeyyar: birazcıktaa çekiniyo laelaelaelaelae
inan on kere sordum doktora yine unuttum ne olduğumuzu...kızlar bu aşılarl ailgili canım çok sıkıldı bizde bi yalnışlık mı var bizim gibi olan varmı
ben öyküyü sağlık ocağına götürmüyorum sadece özel dr götürüyorum aşıları da özelde yapılıyo......
2 ay da,karma ,verem ve rota virüs aşısı olduk............başka da olmadık
benim bildiğim pnomokok aşısını da olması lazımdı
dr u aradım neden olmadık diye 3.ayda yapçam dedi 7 ekimde çağırdı..........
ya pnomokok 2.ay aşısı değilmi nette de öyle yazıyo çok canım sıkıldı
tamam canım saol.geçmiş olsun huricim ateş kaldırmıyolar boşuna verme canım çıkmadan......çıkarsa veririsin
allah kolaylık versin ama ne diycem kaynana o gelinlerin içinde bi tek sana geliyorsa demekki aralarında en çok seni seviyor demektir..
tamam vermiyorum gece çıkarsa veririm saolun..beyaz melegın dedıgı gıbı ates cıkmıyor canım.
eger cıkarsa verırsın.artık ates cıkartmayan ası yapıyormus saglık ocakları.
valla koluna bakamıyorum kuzuzmun çok acımıştır eminim apse gibi akabilir dedi sivilce gibi görünebilir sakın sıkma dedi...ateş bizde de olmadı ama huzursuzdu paşacım ben yarım paranox vermiştim
3 gün banyo yaptırmamıştım kırmızı şuanda kolu kabuk bağlıcakmış bu hali aşının tuttuğunu gösterirmiş
aynen bende artık kayınpedere karşı öyleyim ..selam tatlım,,,
malesef insanlar böyle napalım,,ben de doğumdan sonra herkezi daha iyi tanıdım biz artık kocaman insanlarız anne olduk ve dünyadaki hiçkimse çocuğuna annesinin verdiği değeri veremez..olur olmadık insanların aa neden ağlıyo,gazı mı var mama veriyosun gazı varsa,aa kucağa niye alıştırdın......vb gibi milyonlarca saçma sapan laflarından bunaldım
hiçkimse evladımı benden iyi düşünemez ama bunu anlamıyacak kadar cahil insanlar işte boşver takma
benim kayınvalidem de alt katımızda oturuyo,,,,
ikidebir bu gece 4 te ağladı aa neden ağlıyo hastamı demesinden bunaldım ve artık tavrımı koydum
bu bebek hiçsebeb yokken ağlayabilir ağlaması için hasta mı olması lazım keyfinden ağlıyo dedim..bozuldu...
bize geldiğinde de hiç tavrımı bozmuyorum bildiğimi okuyorum ..geçen tutturmuş yalancı emziğe çok alıştı dudrurken vermesene diyo hiç takmadım verdim emziği
artık karışmıyo pek karışırsa kendi bilir alır cevabıvereliniortak
13 ekimde benim tetenoz aşım...kıslar tetanoz asınızı oldunzmu
ah canım bi anne için çok zordur eminim bende kızımı annemlere bıraktığımda msn den görüşürken bile deliriyodumSağol canım hoşgeldin.Alışmaya çalışıyorum hatta bugün iyiydim sabahtan beri az önce aradım annem çok neşeli konuş bakalım bi dedi tuttu kulağına,ben konuştukça hıı hıı diye cevap verdi ya gülüyomuş bi yandan annem diyo çok kötü oldum mafoldumben
canım ben direk ıhlamur yaprakları varya onu kaynatıp verdim elme ve limonu büyükler hasta olunca koyuyodum ama bebekte koymadım ne bileyimbenim kızım yolmuştu yüzünü halen izi duruyo 8yaşında şimdi bi cesaret etsem kesicem de :1no2: benim oğlan bayramda kucağa alıştı galiba devalmı kucakta yoksa ağlıyo yandımm konuları takip edemiyorum sayesinde ıhlamur konusu geçmiş naıl aldınız ıhlamuru aktardanmı yoksa milupanın fln varmı granül bende başlamak istiyorum ilaç hasta olmayalım diye limon elma fln attınızmı içine
allah kolaylık versin benim kaynanada allah razı olsun 1.5 ay benleydi ama habire yanımda laf çarptırıyodu acıktınmı kızım sen diyeselam hanımlar.nasılsınız?umarım herkes ıyıdır .
benim kız da ateş yaptı canım 2 gün sabah akşam bir çay kaşığı calpol verbeyaz melegın dedıgı gıbı ates cıkmıyor canım.
eger cıkarsa verırsın.artık ates cıkartmayan ası yapıyormus saglık ocakları.
benimkiler bitti 5 tanekıslar tetanoz asınızı oldunzmu
kıar ben rota aşısını yaptırmadım diğer kızımdada yaptırmadım çok şükür bişey olamdı şimdiye kadarr:ecrin_bebek: allaha emanett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?