- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.841
Ben de Hero baby ile Milupa'nın püresine bakmıştım. İkisinin de içindekiler aynı gibi görünüyor. Aralarındaki tek fark fiyatı gibi. Acaba gerçekten ikisi de aynı kalitede midir?
evet geçmişide bitirdim kociş uykudan ölüyorum dedi bensiz yatamazda..
bende ipeğimin resimlerini ekleyip yatayım sabah sağlık ocağına gidicez...
burda ipek beşiğinde benim bebeğimle oynuyor..bu bebek 1995 yılında amcam almanyadan getirmişti....o zamandan beridir saklıyorum
burdada bu akşam çekildi ipekle sohbet ediyoruz saçlarını hep sola yatırıyordum bugünden itibaren birazda sağa yatırayım azcıkta öyle alışsın dedim...
bu resimde dün çekildi bıcı bıcıdan hemen sonra saçları ahenkle dans ederkene,kızım üstsüz yakalanmış
hadi kızlar öpüldünüz iyi geceler ..rüyanızda beni görünnnn
çıkar canım nasılsa kökü onda güzel renkli tokalar takarsın inşallahh..Maşallah ne kadar çok saçı var. Benimkinin zaten az vardı olan da döküldü bişey kalmadı.
hoho ewet benim etler fışkırıyor kaçamazsın ki çapım geniş yavrummmm
kızım bana ne hasetin var ben aradan çekilirim sen düşerkenkaydirigubbakcemile3
gerçi etten bana bişey olmaz ama olsun garantiye alayım ben durumu:roflol:
yok kırma pc sonra naparız kızım biz sensizlmaz: lmaz:
ipek nasıl oldu yavrum kıyamam ben ona yaaa
maşşaallaaahhhh maşallaahhBenim İpeğim de büyüdü teyzoşları. Fış fış kayıkçı yapıyor. Kendini geri ittiriyor. Bugün çıngıraklı diş kaşıyıcı aldım. Elinde tutup biraz oyalanır inşallah. Bir de galiba beni iyice tanımaya başladı. Uykusu gelince birinin kucağındaysa bana bakıp ağlıyor yavru kuşum.
arada fark yok ya hero baby güzel bence kullanan çok var etrafta...ülker oynamaz bebişlerimizin sağlığı ile...Ben de Hero baby ile Milupa'nın püresine bakmıştım. İkisinin de içindekiler aynı gibi görünüyor. Aralarındaki tek fark fiyatı gibi. Acaba gerçekten ikisi de aynı kalitede midir?
kıl yuttum ehu ehuheu h güzel laf..bilmem ki niye böyle gür saçlı oldu benden olabilir ben her ay kuaförde ara makas attırırık her toka tutmaz saçımı çok gür belki ondan...
oyy yesinlerr seni kuzum maşallah ipektoşaa hele o saçlara harbiden 41 bin kere maşallahh anannın karnında tüymü yuttuu :)maşallahh maşallahhhh
maşallah emel paşaya bak sen helee doğuştan fenerlüüüü
evet geçmişide bitirdim kociş uykudan ölüyorum dedi bensiz yatamazda..
bende ipeğimin resimlerini ekleyip yatayım sabah sağlık ocağına gidicez...
burda ipek beşiğinde benim bebeğimle oynuyor..bu bebek 1995 yılında amcam almanyadan getirmişti....o zamandan beridir saklıyorum
burdada bu akşam çekildi ipekle sohbet ediyoruz saçlarını hep sola yatırıyordum bugünden itibaren birazda sağa yatırayım azcıkta öyle alışsın dedim...
bu resimde dün çekildi bıcı bıcıdan hemen sonra saçları ahenkle dans ederkene,kızım üstsüz yakalanmış
hadi kızlar öpüldünüz iyi geceler ..rüyanızda beni görünnnn
çıkar canım nasılsa kökü onda güzel renkli tokalar takarsın inşallahh..
hoho ewet benim etler fışkırıyor kaçamazsın ki çapım geniş yavrummmm
ipek kötü ya yazıcam birazdan aşağıya iletileri halledeyim...
maşşaallaaahhhh maşallaahh
arada fark yok ya hero baby güzel bence kullanan çok var etrafta...ülker oynamaz bebişlerimizin sağlığı ile...
kıl yuttum ehu ehuheu h güzel laf..bilmem ki niye böyle gür saçlı oldu benden olabilir ben her ay kuaförde ara makas attırırık her toka tutmaz saçımı çok gür belki ondan...
maşallah emel paşaya bak sen helee doğuştan fenerlüüüü
ah kızlar ah ben bu sağlık ocağını bir hafat sonu havaya uçurucam..
her gittiğimde bir daha gitmiycem diyorum...yine gidiyorum...:bbo:
dün akşam kaynanalardaydık kayınpeder dedi her zamanki sazanlığı ile be nsabah sana numara alayım dedi.....şutarafagitti
burda sağlık ocağı çok kalabalık oluyor resmen oturacak yer olmuyor ve çalışanlar kendi kendilerine bir sistem yapmışlar kağıda kafasına göre gelene sıra numara veriyor...
önce yok ben sabah gider hallederim dedim ..sonra aman huriş git numara al eve dön sonra tekrar çık ,alsın işte dedim....şakkıdısengözlerimebaksanab
neyse sabah saat 8 kapı çalıyor kayınpeder 4. numara almış 8:30 da doktor geliyormuş verdi numarayı gitti evine...
hazırlandık 8:20 de gittik bir baktım 7 numara olmuş...motor gibi muayne ediyor çocukları girdim içeri ana baba günü bir sürü çocuk ağlıyor ,hapşırık ,öksürük 8 numaralı kadına dedim nolur burun akıntısı var bi göstereyim hasta olacak yavrum burda ...
tamam dedi girdim içeripuyorumnanaktan
doktor: numaran kaç?sengözlerimebaksanab
ben:4 :1rolleyes:
.doktor:nie?
ben:kızım durmadı kalabalıktan bahçeye çıktık kaçırmışım numarayı:1no2:
doktor:olmaz 8 gelsin sen git yeni numara al
ben:ama hocam hem burası çok kalabalık bir sürü hasyta çocuk var benim kızım daha 4 aylık...:1no2:
doktor:onu sokakta sürterken düşüneceksin numara alıp sokaklarda geziyorsunuz nasılsa sıra gelmez die...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gittim belki çok sıra yoktur die 3 doktor var kalabalık ama belki gelir sıra die...
bide veznedeki sekreterden fırça yedim ..:çok üzgünüm:
sekreter:çocuğu hasta olan varmııııııı
ben:beeennbenneyaptımki
sekreter:numara aldın mı
ben:aldım ama kaçırdım bir daha alıcambenneyaptımki
sekreter:yok ya kaçırın kaçırın gelir olurmu öyle şey numaranızı takip etsenize şimdi sana 12 gibi anca sıra gelirrr..dedi.Çok üzgünüm çoook
bana geldiler zaten ipek büyüdü ağarlaştı birde bende hastayım az buçuk ...
bi başladım bağarmaya..:tomato:
ve beenn:hay böyle sağlık ocağının bu ne lan dedim.nasıl iş hem numara veriyorsunzu hemde motor gibi muayne.madem o kadar düzenlisiniz, tartı odasında görevli yok,doktor tartıl öyle gel diyo bu nasıl iş.... o nerde, bune ya o zaman randevulu sistem yapın ben evden telefon açayım saat 11 e randevu alayım gelip çıkayım bu ne bir sürü hastalıklı çocuk içinde ben oturmak zorundamıyım...
sen bilirsin dedi...paramla rezilmi olcam lan.
dedim doktor kapıyı açtı bana baktı girdi içeri...:tomato::mymeka:
çıktım caddeye minübüse binicem kendi doktoruna ..sabah millet işe gidiyo minübüsler dolu tıklım...takside yok..benneyaptımki
topuk ama nasıl topuk öldüm hem ağlıyorum hem gidiyorum ...bizim hep ilaç aldığım eczane attım kendimi içeri tansiyonuma baktı 6-9 :sinifsinif:
ağlaya ağlaya bi hal oldum..
gittim hastaneye birazda ipeğin kendi doktoruna dert yandım .atladım taksiye geldim eve ama nasıl artık bi merdiven daha olsa bayılıcaktım...akannehir
gelelim ipeğe:6900 kilo----63 cm boyalkisalkisalkis
güzel dedi emzir ek besin verme çok hevesin varsa 1-2 çay kaşığı havuş suyu elma suyu o kadar...sbuyrunnnnnnnnn
daha erken dedi..
burnu tıkalı damla verdi..akciğerlere daha inmemiş ama geniz akıntısı var dedi hafif öksürüyor öksürük şurubu birde antibiyotik önlemmizi alalım dedi..ama ilerlerse durmazsa hemen gel dedi..birinden geçmiş dedi.üşümekle yada başka bi şekilde değil hasta olan birinden geçmiş dedi.babası nezle idi...laelaelaelaelae:bbo:
antibiyotiği 4 gün ver sonra kes dedi..
o kadar...
bana gelince ben bu sabah dökülüyorum bileklerim acıyor ayak ve el..grip yolunda ilerliyorum aşı olacaktım bugün geçti tabi..sırtımın kemikleri hele çok acıyor dizlerimin üstüne eğilemiyorum ...tuvalete oturdum demin resmen battı ...hasta oluyorum galiba..
şimdi nane limon içtim .ipekte eski saate göre uyku saati sızmış...bende gidiyorum yatmaya..
ama sabah sabah bunca olayın sonucu bir ata sözünü daha onaylamış oldum.....
KÖR KENDİ İŞİNİ KENDİN GÖR.....
.
ah kızlar ah ben bu sağlık ocağını bir hafat sonu havaya uçurucam..
her gittiğimde bir daha gitmiycem diyorum...yine gidiyorum...:bbo:
dün akşam kaynanalardaydık kayınpeder dedi her zamanki sazanlığı ile be nsabah sana numara alayım dedi.....şutarafagitti
burda sağlık ocağı çok kalabalık oluyor resmen oturacak yer olmuyor ve çalışanlar kendi kendilerine bir sistem yapmışlar kağıda kafasına göre gelene sıra numara veriyor...
önce yok ben sabah gider hallederim dedim ..sonra aman huriş git numara al eve dön sonra tekrar çık ,alsın işte dedim....şakkıdısengözlerimebaksanab
neyse sabah saat 8 kapı çalıyor kayınpeder 4. numara almış 8:30 da doktor geliyormuş verdi numarayı gitti evine...
hazırlandık 8:20 de gittik bir baktım 7 numara olmuş...motor gibi muayne ediyor çocukları girdim içeri ana baba günü bir sürü çocuk ağlıyor ,hapşırık ,öksürük 8 numaralı kadına dedim nolur burun akıntısı var bi göstereyim hasta olacak yavrum burda ...
tamam dedi girdim içeripuyorumnanaktan
doktor: numaran kaç?sengözlerimebaksanab
ben:4 :1rolleyes:
.doktor:nie?
ben:kızım durmadı kalabalıktan bahçeye çıktık kaçırmışım numarayı:1no2:
doktor:olmaz 8 gelsin sen git yeni numara al
ben:ama hocam hem burası çok kalabalık bir sürü hasyta çocuk var benim kızım daha 4 aylık...:1no2:
doktor:onu sokakta sürterken düşüneceksin numara alıp sokaklarda geziyorsunuz nasılsa sıra gelmez die...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gittim belki çok sıra yoktur die 3 doktor var kalabalık ama belki gelir sıra die...
bide veznedeki sekreterden fırça yedim ..:çok üzgünüm:
sekreter:çocuğu hasta olan varmııııııı
ben:beeennbenneyaptımki
sekreter:numara aldın mı
ben:aldım ama kaçırdım bir daha alıcambenneyaptımki
sekreter:yok ya kaçırın kaçırın gelir olurmu öyle şey numaranızı takip etsenize şimdi sana 12 gibi anca sıra gelirrr..dedi.Çok üzgünüm çoook
bana geldiler zaten ipek büyüdü ağarlaştı birde bende hastayım az buçuk ...
bi başladım bağarmaya..:tomato:
ve beenn:hay böyle sağlık ocağının bu ne lan dedim.nasıl iş hem numara veriyorsunzu hemde motor gibi muayne.madem o kadar düzenlisiniz, tartı odasında görevli yok,doktor tartıl öyle gel diyo bu nasıl iş.... o nerde, bune ya o zaman randevulu sistem yapın ben evden telefon açayım saat 11 e randevu alayım gelip çıkayım bu ne bir sürü hastalıklı çocuk içinde ben oturmak zorundamıyım...
sen bilirsin dedi...paramla rezilmi olcam lan.
dedim doktor kapıyı açtı bana baktı girdi içeri...:tomato::mymeka:
çıktım caddeye minübüse binicem kendi doktoruna ..sabah millet işe gidiyo minübüsler dolu tıklım...takside yok..benneyaptımki
topuk ama nasıl topuk öldüm hem ağlıyorum hem gidiyorum ...bizim hep ilaç aldığım eczane attım kendimi içeri tansiyonuma baktı 6-9 :sinifsinif:
ağlaya ağlaya bi hal oldum..
gittim hastaneye birazda ipeğin kendi doktoruna dert yandım .atladım taksiye geldim eve ama nasıl artık bi merdiven daha olsa bayılıcaktım...akannehir
gelelim ipeğe:6900 kilo----63 cm boyalkisalkisalkis
güzel dedi emzir ek besin verme çok hevesin varsa 1-2 çay kaşığı havuş suyu elma suyu o kadar...sbuyrunnnnnnnnn
daha erken dedi..
burnu tıkalı damla verdi..akciğerlere daha inmemiş ama geniz akıntısı var dedi hafif öksürüyor öksürük şurubu birde antibiyotik önlemmizi alalım dedi..ama ilerlerse durmazsa hemen gel dedi..birinden geçmiş dedi.üşümekle yada başka bi şekilde değil hasta olan birinden geçmiş dedi.babası nezle idi...laelaelaelaelae:bbo:
antibiyotiği 4 gün ver sonra kes dedi..
o kadar...
bana gelince ben bu sabah dökülüyorum bileklerim acıyor ayak ve el..grip yolunda ilerliyorum aşı olacaktım bugün geçti tabi..sırtımın kemikleri hele çok acıyor dizlerimin üstüne eğilemiyorum ...tuvalete oturdum demin resmen battı ...hasta oluyorum galiba..
şimdi nane limon içtim .ipekte eski saate göre uyku saati sızmış...bende gidiyorum yatmaya..
ama sabah sabah bunca olayın sonucu bir ata sözünü daha onaylamış oldum.....
KÖR KENDİ İŞİNİ KENDİN GÖR.....
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?