2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selamlarrrr...

kızlar gece ben gittikten sonra koloni olmuş iyi kaynatmışsınız walla..:=)

eyetkinercim oglusun kime benzio bilio musun ..eskilerde aglayan gozu yaslı b erkek bebek resmi vardı ya..çoğumuz biliriz onu keske bulabilsemde gostersem..masallah kuzucuga tam karpostal olmuş..tu tu tu..

hurişim
sana gelince saglık ocagında yasadıkların oranın havaya uçurulmasını emrediyo..sanki her konuda cok titizler de numara takibi kaldı..kardeşim önemli olan sağlıksa o bebeğe bakmak zorundasın sen..hayret bişi..neyse..ipek böcüğüme koca b masallah hakkaten ne cok sacı var biz keltoş olcas galiba tepede saclar var kenarlar boşşş:=)..ve dokuluyo ninemin sacları:=))ipegin çoook tatlı olmuş masallah barekallah canım..

canımm çok tşk... o ağlayan bebeği biliyorumm çok tatlıı tabii onu diyosan.. ben de bi bakim bulabilirsem eklerimm zemuszemus

ayyyyy çok güzelll yerim onu benn.... ama yine de benimm oğlumm daha tatlıı :)))))

nur_84 tatlım bebişin uyku tulumu nasıl 3-6 ayları mı aldın güzelim

canım ben ikeadan 6-18 aldım çok rahat valla
hurim çok geçmiş olsun canım benim
bence 4 bitsin gülüm
ben daha yeni başladım ki benimki mamayla beslendiği halde
huri bu zilli çok tatlı maşallah kuzuma allahım korusun seni
uykudan yeni kalkmıştı teyzesi

Ahanda benim küçümümmmm yirimmmm kızımı masallah diyin teyzoşları olarmı topime, erkek zannediyo gören kızımı yaaaa kaydirigubbakcemile3

Bi dene daha koyıyımmm teyzeleriii aman masallahı eksik etmeyin, tımam bitti bu kadar koycaklarımmmm zemuszemus
oyy yerim ben o topiği
41 kere maşallah

evet cnm ben de öyle biliyordum ama dr umuz artık 2 ye geçelim dedi onun için artık 2 veriyorum..

sağol canım
bizimde 14 kasımda kontrolümüz bakalım ne diyecek

o zaman oğlum da benimm çikomm :))) allah ağlatmasınnn bütün bebişlerr hep gülsünn..

hadii bakalım belki size de başlar 2 ye..

hurişim geçmiş olsun ipeğede sanada insan böyle milletin yanında hasta olmasında ne olsun yaa insanı verem ederler böyle insanlar anlayışsızlarr keşke tek gitmeseydin güzelim neysee güne kötü bi başlangıç yapmışisın sonu iyi olur inşallahhh:teselli:

tşk cnm... ben de bana benzediğini söylediklerinde aynen böylee mutlu oluyorumm...
cnm iç limonlu ıhlamur iyi gelir geçmiş olsun cnm dikkat et kendinee.. opuyorumnanaktan

slm kızlar
gecmiş çok uzundu malesef okuyamadım ama resimler konmuş .hepsi birbirinden güzel
ipeğin pozuna bittim ama bebekle birlikte.:sm_cool:

Selammmmmmmmmmmm
Sabahtan beri geçmişteyim bitiremedim bitiremicemde yazayım dedim artık,nasılsınız inşallah :1hug:
Kuzularınızı gördümmm maşallah dedim hepsine tü tü tüüü nazarlar değmesin
Ya kızlar benim oğluş kakasını yeşil yapıyo uzun zamandır.Yani her kakası yeşil,üşüdüğünü sanmıyorum yada hergün mü üşüyo bu çocuk.Bi sitede fazla mamadan olur diye okumuştum acaba öyle midir? Annem kızıyo bana çocuğu aç bırakıyosun diye oda 3 saatte bir veriyo şimdi 150 ml. normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…