- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 39
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.861
emelcim sana bişey soracam
aptamil 2ye geçmişiniz o 6. ayda başlanmıyor muydu:uhm:
selamlarrrr...
kızlar gece ben gittikten sonra koloni olmuş iyi kaynatmışsınız walla..:=)
eyetkinercim oglusun kime benzio bilio musun ..eskilerde aglayan gozu yaslı b erkek bebek resmi vardı ya..çoğumuz biliriz onu keske bulabilsemde gostersem..masallah kuzucuga tam karpostal olmuş..tu tu tu..
hurişim sana gelince saglık ocagında yasadıkların oranın havaya uçurulmasını emrediyo..sanki her konuda cok titizler de numara takibi kaldı..kardeşim önemli olan sağlıksa o bebeğe bakmak zorundasın sen..hayret bişi..neyse..ipek böcüğüme koca b masallah hakkaten ne cok sacı var biz keltoş olcas galiba tepede saclar var kenarlar boşşş:=)..ve dokuluyo ninemin sacları:=))ipegin çoook tatlı olmuş masallah barekallah canım..
tatlım orası kesin..senin oğluşun daha tatlı masallah..:=)
nur_84 tatlım bebişin uyku tulumu nasıl 3-6 ayları mı aldın güzelim
hurim çok geçmiş olsun canım benimkızlar bugün belki 10 kere alıntı yapıp kapamak durumunda kaldım..
çıldırıyorum şu anda...
kaynanamlar sabah kahvaltıya çağardılar...burda eşimin halası var biraz gerizekalı bir kadın...
bize geleceklermiş kaynanamda biz onları çağıralım demiş kendisi sülük olduğu için..
geldim kaynanamlara kahvaltı ettik ipeği alıyor sarılıyor öpüyor kızıyorum yüzünü öpme nefesini soluma falan die..
kızı var 10 yaşında şu an bile arkamdan ayzdığıma bakıyor yüksek sekle okumaya çalışıyor .çıldırtıt beniii.
ipeği kaç kere uyuttum uyandırdı ..eve gidecek oluyorum ben zaten size geliyordum hadi gidelim diyor.ç..kaldım burda gitmesini bekliyorum...
resmen sırnaşık sümük sülük ay delirrdmmiiimmmm...
çocuğuı öpmeyin koklayın diyo bana öpüyorum die kızıyor sana ne be o benim kızım ...
10 yaşındaki kızına diyorum yaklaşma bak ipek hasta sana geçmesin diyorum ondan geçen herşeye razıyım diyo yanaklarını öpüyooooo
ipek hasta bu arada dün hapşırık tıskırık ökrüsük burun tıkanıklığı...sabah sağlık ocağına götürücem..
melekleriniz çok tatlı dedim ya hepsinin alıntı yaptım tektek yiyecektim ama alıntı yapamadım...
bebekler ek besinlere başlamışsınız ..valla ilk duyduğumda hayret ettim ama ipek sizden çok çok geç doğduğu için sizinkilerin başlaması normal geldi..hatta bende havuç suyu versemmi die düşünüyorum.....
3 ay bitti 4 aya girdi...artık bişeyler bende tatırayım mı kızlar...
bu arada ay aklıma gelip duruyo star dust geçmiş olsun canım ameliyat varmış acil şifa demet kocişine acil şifalar versin allah..
ay nolur es geçtiklerim olabilir ipek şimdi cadı halanın elinde bi gözüm onda.....
uykudan yeni kalkmıştı teyzesinur tatlım anne kız guzel poz vermişsiniz masallah 2 nizede..ama iloşun canı mı sıkkın agladı aglıcak gb sanki prenses..masallah
canım Allah sabır versin okurken fenalık geldi walla..o ne ya öle..hiç sevmem çocugu yalayıp yutarak sevenleri..yazık el kadar bebek hastalıga acık..anlayıssızlık dizboyu yane..gecmiş olsun ve canım sen al kızı kaç ordan bencekaydirigubbakcemile
oyy yerim ben o topiği
evet cnm ben de öyle biliyordum ama dr umuz artık 2 ye geçelim dedi onun için artık 2 veriyorum..
aa evet orda da vardı demi yaa..:=))..evet çikosuydu bu cocuk :=)
canım ben ikeadan 6-18 aldım çok rahat valla
hurim çok geçmiş olsun canım benim
bence 4 bitsin gülüm
ben daha yeni başladım ki benimki mamayla beslendiği halde
huri bu zilli çok tatlı maşallah kuzuma allahım korusun seni
uykudan yeni kalkmıştı teyzesi
oyy yerim ben o topiği
41 kere maşallah
sağol canım
bizimde 14 kasımda kontrolümüz bakalım ne diyecek
ah kızlar ah ben bu sağlık ocağını bir hafat sonu havaya uçurucam..
her gittiğimde bir daha gitmiycem diyorum...yine gidiyorum...:bbo:
dün akşam kaynanalardaydık kayınpeder dedi her zamanki sazanlığı ile be nsabah sana numara alayım dedi.....şutarafagitti
burda sağlık ocağı çok kalabalık oluyor resmen oturacak yer olmuyor ve çalışanlar kendi kendilerine bir sistem yapmışlar kağıda kafasına göre gelene sıra numara veriyor...
önce yok ben sabah gider hallederim dedim ..sonra aman huriş git numara al eve dön sonra tekrar çık ,alsın işte dedim....şakkıdısengözlerimebaksanab
neyse sabah saat 8 kapı çalıyor kayınpeder 4. numara almış 8:30 da doktor geliyormuş verdi numarayı gitti evine...
hazırlandık 8:20 de gittik bir baktım 7 numara olmuş...motor gibi muayne ediyor çocukları girdim içeri ana baba günü bir sürü çocuk ağlıyor ,hapşırık ,öksürük 8 numaralı kadına dedim nolur burun akıntısı var bi göstereyim hasta olacak yavrum burda ...
tamam dedi girdim içeripuyorumnanaktan
doktor: numaran kaç?sengözlerimebaksanab
ben:4 :1rolleyes:
.doktor:nie?
ben:kızım durmadı kalabalıktan bahçeye çıktık kaçırmışım numarayı:1no2:
doktor:olmaz 8 gelsin sen git yeni numara al
ben:ama hocam hem burası çok kalabalık bir sürü hasyta çocuk var benim kızım daha 4 aylık...:1no2:
doktor:onu sokakta sürterken düşüneceksin numara alıp sokaklarda geziyorsunuz nasılsa sıra gelmez die...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gittim belki çok sıra yoktur die 3 doktor var kalabalık ama belki gelir sıra die...
bide veznedeki sekreterden fırça yedim ..:çok üzgünüm:
sekreter:çocuğu hasta olan varmııııııı
ben:beeennbenneyaptımki
sekreter:numara aldın mı
ben:aldım ama kaçırdım bir daha alıcambenneyaptımki
sekreter:yok ya kaçırın kaçırın gelir olurmu öyle şey numaranızı takip etsenize şimdi sana 12 gibi anca sıra gelirrr..dedi.Çok üzgünüm çoook
bana geldiler zaten ipek büyüdü ağarlaştı birde bende hastayım az buçuk ...
bi başladım bağarmaya..:tomato:
ve beenn:hay böyle sağlık ocağının bu ne lan dedim.nasıl iş hem numara veriyorsunzu hemde motor gibi muayne.madem o kadar düzenlisiniz, tartı odasında görevli yok,doktor tartıl öyle gel diyo bu nasıl iş.... o nerde, bune ya o zaman randevulu sistem yapın ben evden telefon açayım saat 11 e randevu alayım gelip çıkayım bu ne bir sürü hastalıklı çocuk içinde ben oturmak zorundamıyım...
sen bilirsin dedi...paramla rezilmi olcam lan.
dedim doktor kapıyı açtı bana baktı girdi içeri...:tomato::mymeka:
çıktım caddeye minübüse binicem kendi doktoruna ..sabah millet işe gidiyo minübüsler dolu tıklım...takside yok..benneyaptımki
topuk ama nasıl topuk öldüm hem ağlıyorum hem gidiyorum ...bizim hep ilaç aldığım eczane attım kendimi içeri tansiyonuma baktı 6-9 :sinifsinif:
ağlaya ağlaya bi hal oldum..
gittim hastaneye birazda ipeğin kendi doktoruna dert yandım .atladım taksiye geldim eve ama nasıl artık bi merdiven daha olsa bayılıcaktım...akannehir
gelelim ipeğe:6900 kilo----63 cm boyalkisalkisalkis
güzel dedi emzir ek besin verme çok hevesin varsa 1-2 çay kaşığı havuş suyu elma suyu o kadar...sbuyrunnnnnnnnn
daha erken dedi..
burnu tıkalı damla verdi..akciğerlere daha inmemiş ama geniz akıntısı var dedi hafif öksürüyor öksürük şurubu birde antibiyotik önlemmizi alalım dedi..ama ilerlerse durmazsa hemen gel dedi..birinden geçmiş dedi.üşümekle yada başka bi şekilde değil hasta olan birinden geçmiş dedi.babası nezle idi...laelaelaelaelae:bbo:
antibiyotiği 4 gün ver sonra kes dedi..
o kadar...
bana gelince ben bu sabah dökülüyorum bileklerim acıyor ayak ve el..grip yolunda ilerliyorum aşı olacaktım bugün geçti tabi..sırtımın kemikleri hele çok acıyor dizlerimin üstüne eğilemiyorum ...tuvalete oturdum demin resmen battı ...hasta oluyorum galiba..
şimdi nane limon içtim .ipekte eski saate göre uyku saati sızmış...bende gidiyorum yatmaya..
ama sabah sabah bunca olayın sonucu bir ata sözünü daha onaylamış oldum.....
KÖR KENDİ İŞİNİ KENDİN GÖR.....
.
valla üstünde ne yazdığını bilmiyorum oz amankampanyadaydı biberonu alana 3 başlık içinde hediye idi...ama yenidoğan 3-6 -ay ve 6 aydan sonra olmak üzere başlıkları var.bence yenidoğan takılı seninkinde ona sinir oluyordur...
allah bizim elimize düşürmesin...:jeyyar:
yok canım şükrü bey bana uzak aslında yani doğum için o hastane süper bir hastane bence ben sdadece doğuma gittim oraya.1 kerede şükrüye götürdüm ..
şükrü süper bir doktor ayrıca karizmatik :jeyyar: ama ben oraya 2 vesaitle gidiyorum bana çok yakın değil taksiyede bindikten sonra burnumun dibinde güzel bir çocuk doktoru var ona götürüyoruım....taksiye vereceğime doktora veririm diyorum...
yok sadece burun akıntısı değil.hapşırıkla başladı dün öğlende öksürük başladı akşama burnu tıkandı..bugünde hemen götürdüm işte...
çıkar kız hiç saçsız çocuk olurmu...mutlaka çıkacaktır bizdede dökülme olmadı o sebepten bende bahar gibi kestiricem kabah yaza artık kendi saçları gelecek..ama sizin yaza kendi saçları çıkıcak...
yes bensiyor oğluna şekerim ama senin oğlan daha tatlı...
ben yolda biyerlerede ah ne şeker bebek dedilermi ölüyorum eriyorum...
hani bana hep güzel geliyor ya başkasıda onaylayınca göbek atasım geliyor hehehe..
ıhlamur kaynatıyorum kendime birde limonlu şehriye çorbası hasta oldum ben yaaaaahuuuuuuu
oyy çok tatlıı yakışıkllı yaa ne canlar yakacakk maşallahh paşayaaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?