2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

3 saatte bir 150 ml çok normal..bence fazlası olmaz..ben gunde ek olarak 200 cc veriyorum yani toplamda gunluk olarak..sutum şimdilik var sukur..sen anne sutu veriyodun değil mi çiçeks?

Huricim insan hastaligina degil maruz oldugu muameleye sinir oluyor. gercekten insan bozuntusu bunlar.

bizim buradaki saglik ocaginda mukemmel isliyor hersey. asagida asi kilo boy vs takip odasi var. bebegin dosyasini acip buluyorlar. sira beklemiyorsun zaten xcok kalabalik degil

dr u gormak icin kalabalik ama orada da bebeklere oncelik var. bebek numara almadan giriyor. o yuzden istedigimiz saatte gidebiliyoruz. etrafta bir aratir yakinda bu sekilde calisan baska bir saglik ocagi olabilir.

bu arada kizina masllah. hem cok tatli olmus hem de buyumus.

huri,eyetkiner,zuzum maşallah bebişlerinize hepsi çok tatlı

kızlar resimlerde bakıyorumda hepiniz eldivenleri çıkarmışsınız ben çıkaramadım henüz hem havalar soğudu hemde oğlum yüzünü çok çiziyor tırnaklarını kesiyorum ama yine aynı hiç ellerini açık bırakamıyorum sizinkiler çizmiyor mu yüzünü?

huriscim kacirdim heralde. ipek'in nesi var? yani ne gibi belirtileri? edosun 2 haftadir gecmeyen bir burun tikanikligi var. gece tikaniyor. atesi vs yok. emme problemi de yok.

yani sana zahmet olmazsa bir yazar misin?

bizim de persembe rotaviurus asimiz var ve dr kontrolumuz.

soracagim bakalim.

canim ben hic takmadim eldiven. sik sik kesiyorum tirnaklarini.

sağol cnm...
ben de yaklaşık 1,5 aydır takmıyorum.. ilk çıkardım elleri çok soğuk oldu sonra -annem dedi şimdi çıkar ki alışsın o zamanla alışır sonra kışa çok zorlanırsın dedi ben de sık sık kesiyorum tırnaklarını artık alıştı çizmiyo kendini...

ben de en son alşıya gidince kan damlası verdiler o zamandan beri kakamız siyah a yakın .. damladan mıdır sizce ??

yeşil kaka yı biz ilk e gıdaya geçince 2 gün yaptı sonra düzweldi siz ek gıdaya geçtiniz mi cnm?

hırlama bizde de var hemşire rezene ve ıhlamur verin her gün dedi. balgam var atması lazım dedi. bi de şurubumuzu hala kullanıyoruız.. balgam ve hırlaması için ..

canim ben hic takmadim eldiven. sik sik kesiyorum tirnaklarini.

sağolun kızlar
burası çok soğuk bende çıkarayım o zaman daha soğuk günler olacak alışsın oğlum şimdiden

maşallah kibelecim kızına ayakta durduruyor musun artık kızını bana bastırma diyorlar erkenmiş henüz

canim bastirma diyorlar ama eskiden valla bu kadar ustune dusmezlermis. ben de pek dusmuyorum. basabiliyorsa bastiriyorum. masallah bacaklari kuvvetli. yani tasiyabiliyor bedenini.

bazi seyleri dr larin abarttigini dusunuyorum. mesela bal. hani asla bal vermeyin derler. baldaki bir madde zararli olabilirmis. zararli derken alerjik. ama olabilir de olmayabilir de. veya kesinlikle 1 yasina kadar inek sutu vermeyin derler. valla ben 1. aydan itibaren inek sutu ile buyumusum. cok saglikliyim.

yani eger bebek ona kapasitesi varsa cok ustune dusmuyorum. otururken de gayet rahat gorunuyor. kayinvalidem kucaginda oturtuyor genelde. cok mudehale de etmek istemiyorum. insallah da bir sorun cikmaz.

kibelecim
yerim ben o zilliyi
annesi o zillinin poposundan benim için ısır
valla benim kızda oturmaya başladı kucağımda yan tutsamda kendini düz oturur duruma getiriyor

kızlar ben dün keçi sütü aldım
kıza içirip içirmeme konusunda kararsız kaldım
ne yapsam :uhm:

karencim biz iyiyiz tatlım herhangi bi aksiyon yok bizde büyüyüp gidiyoruz:))
serracım nasıllar? panter serra:)))

Kibelecim eda cok cok güzel cnm benim ya masallah ona ne güzelde basmış
şimsdiki bebekler felaket ya eskiden bbekler doğunca gözlerini acamaz kafalarını tutamazlarmış masallah bizimkiler ilk gündür fıldır fılfır:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…