- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.821
iyi geceler tatlişkolarımmm demetim hafsam her ne kadarda yazamasada hurişim:) zuzumm nesguik hepinize öpücükler bende mehter marşıyla gideyim
iyi geceler kızlar.yarın buluşmak üzere
Yok cnm acmam artık gelerim ama baya bi kovalaşmamız lazım yahuuu ben kacarım o zaman sen kovalarsınnnn lülülülülülü Tatlı rüyalar cnm sanada bol bol sütlü geceler diliyorum yerim hala kızımı yerim işte yerim ben cokacimcoook :1hug: :icecream: Şeniz
iyi geceler tatlişkolarımmm demetim hafsam her ne kadarda yazamasada hurişim:) zuzumm nesguik hepinize öpücükler bende mehter marşıyla gideyim
bencedeeeedemet oklavayı cıkarttı b köseden de neron huri çıkarsa bittik demektir..ben sustum ok..:=)
..
maaşşşaaallaaahhhh
:roflol:Dimetttt bana vuramazkiiiii kacarımmmm , yuvarlanır gözden kaybolurummmm lülülülülülü
derin ya sabır ya selamet büyüdükçe insan unutuyor..evlatlarımızın allah canını sağ etsin dew gerisi boş ...selam kızlar demetim geçmiş olsun canım eşine öykümüzede kocaman bir maşallah nede tatlı olmuş öyle bizimkide salatalığı çok sevdi cuk cuk emiyor birde elmayı tutuyorum ağzına onuda seviyor ama daha ek gıdaya geçmedik drumuz bakalım haftaya ne diyecek
zuzuuum nasılsın canım artık seni göremiyorusss buralarda gerçi bende pek giremiyorum tam açıyorum kız başlıyor mıkırdanmaya geçmişi okuyuncaya vakitde geçiyor bak yine başladı duydu annesinin pcde vakit geçirdiğini
kilolardan bahsediliyor çok dertliyim bu konuda birgün yemiyorum ertesi günü bozuyorum yiyorum yani nasıl başlıyacağım bilmiyorum sporuda bıraktım annem geliyordu onada zor geldi hergün gelmesi
benim kızın kolik sancıları bitti gibi ama huysuzlukları başladı uykusu gelince uyuyana kadar kıyamet koğparıyor ne yapsam susumuyor o ağlıyor ben ağlıyorum o kadar yoruldumki gaz maz değil yani resmen huysuzluk
aranızda dr browns ın bibeonunu kullanan varmı eşim dar ağızlısını almış ama deliği çok küçük olduğu için sinirleniyor gelmiyor diye acaba nasıl uç almam gerekiyor bugün baktık kipaya ama bulamadık
bugün kpada herkez kızıma baktı o kadar korktumki nazar olacak diye herkez yanımıza geldi naz sevdi artık sonra pazara götürmedik anneme bıraktık öyle gittik nazar olmasından korktuk
sanıyon mu ki ben yvallanamammmmmklava:
kızdırma beni üzerine düşerim görürsünnnnn:roflol::roflol:
maşşaallaahh denzi bebeğe gittikçe büyüyor ve çok zeki bakıyorrr
ayy bide onu temizlemesi...iyiyim şeker bir carefour yapıp geldik oğlan da gezmiş oldu.yoruldu nasıl uyuyacağını bilemedi valla şu saatler değişti ya bende yeni saate göre yatırmak istedim bayıldı yavrucak. anamlardan inerken yemek indiryordum sen elimden bi kay gitti benim yemek apartman taşlarına.kocş halen dalga geçiyor.patıcan vilvenin tadı bir başka güzelmiş falan gıcık ne olacak
sebep bunu daha öncede sormuıştum es geçtin heralde sebebini öğrenebilirmiyizzzz...ben şahsen merak ediyorum da...:uhm::sm_confused::1closedeyes:sengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoookgüzel ve kıymetli yorumlarınız için herkese teşekkürler....eklemeyecektim foto aslında ama neyse dedim...
bence gayet sağlıklı çünkü kışın yaz meyvalarını bulamıyoruz ama yazın taze meyvaları yapıp kilitliyorlar özel bi şekilde saklanmış oluyor ..konservesi oluyor bir nevi....şimdi yaz meyvalarından yemiş oluyor ...tabiki markaya dikkaattt.kızlar bu marketlerde satılan o meyve püreleri filan iyimi acabaki.maşallah herkesler birşeyler tattırmaya başlamış.bizde azıcık tarhana çorbası tattırdık.kaşığa biraz sürdük şapur şupur.istiyor daha ağladı vermedik diye.zor susturduk valla.
ah ah geçmişten bi çıkabilsem bugün çingene kız beynimi mahfettiii şu an bakan kör gibi sayfaları geziniyorum...hurişş nerdesin şeker niye yazmıyonn kızz sanırım pc bozuktuu dimi neyse sen sonra bize cevap yetiştirirsinkaydirigubbakcemile3
iyi geceler canıkim..iyi geceler tatlişkolarımmm demetim hafsam her ne kadarda yazamasada hurişim:) zuzumm nesguik hepinize öpücükler bende mehter marşıyla gideyim
hoşbulduk anca gelebildim ya bu pc yi kırıp atıcam....hurişşşşş ipeğimuuuu hoşgeldiniz kızlarrrr ses verinnnnnnnnnŞeniz
ipeğimu özlettin kendini nasılsın canımmmmŞeniz
ben bi aşkoşuma bakıp geleyim
yaa valla kıslar benim bebişlerim uyudu çok şükür...
bende müsadenizi alıyım bugün çok yoruldum.....
hepinize bol sütlü geceler....
Bu saatte rekor sayıyı yakalamışız
Ben de hepinizi özledim valla. Kızı uyuttum Bugün 22:00'de uyuklayınca şaşırdım. Saatleri aldık ya. Aslında uyku saati 23:00'tü. Bunların kollarında saat var galiba
bencedeeeeklava::tomato::tomato:
maaşşşaaallaaahhhh
:roflol:
derin ya sabır ya selamet büyüdükçe insan unutuyor..evlatlarımızın allah canını sağ etsin dew gerisi boş ...
allah nazardan korusun...
bende o biberondan kullanıyorum aldığım zaman yanında 3 başlık verdiler ..0-3 ay 3-6 ay ve 6 aydan sonrası ben 3-6- ay olan başlığına geçtyim.isatanbul profilo elit bebe den almıştım...
onun üstünede ben düşersem bitersin heaaa kim düştüye gidersin:1ninca:
maşşaallaahh denzi bebeğe gittikçe büyüyor ve çok zeki bakıyorrr
ayy bide onu temizlemesi...
sebep bunu daha öncede sormuıştum es geçtin heralde sebebini öğrenebilirmiyizzzz...ben şahsen merak ediyorum da...:uhm::sm_confused::1closedeyes:sengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoook
bence gayet sağlıklı çünkü kışın yaz meyvalarını bulamıyoruz ama yazın taze meyvaları yapıp kilitliyorlar özel bi şekilde saklanmış oluyor ..konservesi oluyor bir nevi....şimdi yaz meyvalarından yemiş oluyor ...tabiki markaya dikkaattt.
ah ah geçmişten bi çıkabilsem bugün çingene kız beynimi mahfettiii şu an bakan kör gibi sayfaları geziniyorum...
iyi geceler canıkim..
hoşbulduk anca gelebildim ya bu pc yi kırıp atıcam....
evet geçmişide bitirdim kociş uykudan ölüyorum dedi bensiz yatamazda..
bende ipeğimin resimlerini ekleyip yatayım sabah sağlık ocağına gidicez...
burda ipek beşiğinde benim bebeğimle oynuyor..bu bebek 1995 yılında amcam almanyadan getirmişti....o zamandan beridir saklıyorum
burdada bu akşam çekildi ipekle sohbet ediyoruz saçlarını hep sola yatırıyordum bugünden itibaren birazda sağa yatırayım azcıkta öyle alışsın dedim...
bu resimde dün çekildi bıcı bıcıdan hemen sonra saçları ahenkle dans ederkene,kızım üstsüz yakalanmış
hadi kızlar öpüldünüz iyi geceler ..rüyanızda beni görünnnn
Benim İpeğim de büyüdü teyzoşları. Fış fış kayıkçı yapıyor. Kendini geri ittiriyor. Bugün çıngıraklı diş kaşıyıcı aldım. Elinde tutup biraz oyalanır inşallah. Bir de galiba beni iyice tanımaya başladı. Uykusu gelince birinin kucağındaysa bana bakıp ağlıyor yavru kuşum.
Demet desene son vapuru yakalamışım.
Ben iyiyim. Annem bendeydi. 1 hafta kaldı. Bugün onu gönderdim.
Kızlar siz bebişlere bişey yedirmeye başladınız mı?
oyyyyyyyy ne tatlı oluyodur kimbilirrrr
yerim onu bennnnn
dikkat et başına vurmasın sallarken çok yapıyorlar onu
aynen benimki de ağladımı kimsede durmaz
bazen babasında bile susmuyo ben alıyorum anında susuyo babası kızıyor bu duruma
ahh ahhhh diyo çıkar dünyası kızım anlıyorum seni diyokaydirigubbakcemile3
Yok kucağıma yanlamasına oturtuyorum. Çok şeker oldu. Kahkaha atmaya da başladı. Tasından yenmiyor.
evet canım o son vapurda ben oluyorum zatikaydirigubbakcemile3
allah kavuştursun canım şimdi belki zor gelir sana
Sağol.Alıştım artık canım. Bir de benim çok düşkünlüğüm yok nedense. Bayramdan sonra gene gelir nasıl olsa.
biz bugün ilk kez milli olduk o konuda canım:lepi:kaydirigubbakcemile3
şeftali-elma karışık püre verdim 3-4 kaşık buruşa buruşa yedi cadıkaydirigubbakcemile3
sadece tadımlık vericem alışsın yavaş yavaş
sen verdin mi hiç
Ay ne güzel. Ben de vermek istiyorum. Hiç denetmedim. Bu aydan itibaren biraz biraz tattırayim bari. Püreyi kendin mi yaptın yoksa hazır kavanozlardan mı aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?