2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

amma uykucusunuz beeeeklava:

selsinimmm hoppalanız hayırlı olsun canım ben bayılmıştım ona ama azıcık tuzlu geldi bana fiyatı
bende yürüteç alıcam kızıma

iyi geceler tatlişkolarımmm demetim hafsam her ne kadarda yazamasada hurişim:) zuzumm nesguik hepinize öpücükler bende mehter marşıyla gideyim

neyse canım hadi sanada iyigeceler....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar.yarın buluşmak üzere

iyi geceler tatlişkolarımmm demetim hafsam her ne kadarda yazamasada hurişim:) zuzumm nesguik hepinize öpücükler bende mehter marşıyla gideyim

iyi geceler uykucularrrrrrrrrlülülülülülülaelaelaelaelae
hepinizi öpüyorummmm kuzularımı da gıdışlarından amaaaaaopuyorumnanaktan

yaa valla kıslar benim bebişlerim uyudu çok şükür...
bende müsadenizi alıyım bugün çok yoruldum.....
hepinize bol sütlü geceler....

hurişşşşş ipeğimuuuu hoşgeldiniz kızlarrrr ses verinnnnnnnnnŞeniz

ipeğimu özlettin kendini nasılsın canımmmmŞeniz

ben bi aşkoşuma bakıp geleyim

Ben de hepinizi özledim valla. Kızı uyuttum Bugün 22:00'de uyuklayınca şaşırdım. Saatleri aldık ya. Aslında uyku saati 23:00'tü. Bunların kollarında saat var galiba

demet oklavayı cıkarttı b köseden de neron huri çıkarsa bittik demektir..ben sustum ok..:=)
..
bencedeeee klava::tomato::tomato:

Ahanda benim küçümümmmm yirimmmm kızımı masallah diyin teyzoşları olarmı topime, erkek zannediyo gören kızımı yaaaa kaydirigubbakcemile3
maaşşşaaallaaahhhh

Dimetttt bana vuramazkiiiii kacarımmmm , yuvarlanır gözden kaybolurummmm lülülülülülü
:roflol:

derin ya sabır ya selamet büyüdükçe insan unutuyor..evlatlarımızın allah canını sağ etsin dew gerisi boş ...
allah nazardan korusun...
bende o biberondan kullanıyorum aldığım zaman yanında 3 başlık verdiler ..0-3 ay 3-6 ay ve 6 aydan sonrası ben 3-6- ay olan başlığına geçtyim.isatanbul profilo elit bebe den almıştım...

sanıyon mu ki ben yvallanamammmmmklava:
kızdırma beni üzerine düşerim görürsünnnnn:roflol::roflol:

onun üstünede ben düşersem bitersin heaaa kim düştüye gidersin:1ninca:

maşşaallaahh denzi bebeğe gittikçe büyüyor ve çok zeki bakıyorrr

ayy bide onu temizlemesi...

güzel ve kıymetli yorumlarınız için herkese teşekkürler....eklemeyecektim foto aslında ama neyse dedim...
sebep bunu daha öncede sormuıştum es geçtin heralde sebebini öğrenebilirmiyizzzz...ben şahsen merak ediyorum da...:uhm::sm_confused::1closedeyes:sengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoook

bence gayet sağlıklı çünkü kışın yaz meyvalarını bulamıyoruz ama yazın taze meyvaları yapıp kilitliyorlar özel bi şekilde saklanmış oluyor ..konservesi oluyor bir nevi....şimdi yaz meyvalarından yemiş oluyor ...tabiki markaya dikkaattt.

hurişş nerdesin şeker niye yazmıyonn kızz sanırım pc bozuktuu dimi neyse sen sonra bize cevap yetiştirirsinkaydirigubbakcemile3
ah ah geçmişten bi çıkabilsem bugün çingene kız beynimi mahfettiii şu an bakan kör gibi sayfaları geziniyorum...

iyi geceler canıkim..

hurişşşşş ipeğimuuuu hoşgeldiniz kızlarrrr ses verinnnnnnnnnŞeniz
ipeğimu özlettin kendini nasılsın canımmmmŞeniz
ben bi aşkoşuma bakıp geleyim
hoşbulduk anca gelebildim ya bu pc yi kırıp atıcam....

evet geçmişide bitirdim kociş uykudan ölüyorum dedi bensiz yatamazda..
bende ipeğimin resimlerini ekleyip yatayım sabah sağlık ocağına gidicez...

burda ipek beşiğinde benim bebeğimle oynuyor..bu bebek 1995 yılında amcam almanyadan getirmişti....o zamandan beridir saklıyorum

burdada bu akşam çekildi ipekle sohbet ediyoruz saçlarını hep sola yatırıyordum bugünden itibaren birazda sağa yatırayım azcıkta öyle alışsın dedim...

bu resimde dün çekildi bıcı bıcıdan hemen sonra saçları ahenkle dans ederkene,kızım üstsüz yakalanmış

hadi kızlar öpüldünüz iyi geceler ..rüyanızda beni görünnnn

yaa valla kıslar benim bebişlerim uyudu çok şükür...
bende müsadenizi alıyım bugün çok yoruldum.....
hepinize bol sütlü geceler....

iyi geceler canım sanada bol sütlü ve uykulu gecelerrr

Bu saatte rekor sayıyı yakalamışız

sorma valla güzel geçti baya bi kalabalıktık bir ara 15 kişi vardı:lepi:

Ben de hepinizi özledim valla. Kızı uyuttum Bugün 22:00'de uyuklayınca şaşırdım. Saatleri aldık ya. Aslında uyku saati 23:00'tü. Bunların kollarında saat var galiba

oyyyy onlar var ya herşeyi biliyolar herşeyiii
maşallah ipeğimize
nerelerdesin canım nasılsın prenses nasıl opuyorumnanaktan

kızım bana ne hasetin var ben aradan çekilirim sen düşerkenkaydirigubbakcemile3
gerçi etten bana bişey olmaz ama olsun garantiye alayım ben durumu:roflol:
yok kırma pc sonra naparız kızım biz sensizlmaz:lmaz:
ipek nasıl oldu yavrum kıyamam ben ona yaaa

Benim ıpeğim de büyüdü teyzoşları. Fış fış kayıkçı yapıyor. Kendini geri ittiriyor. Bugün çıngıraklı diş kaşıyıcı aldım. Elinde tutup biraz oyalanır inşallah. Bir de galiba beni iyice tanımaya başladı. Uykusu gelince birinin kucağındaysa bana bakıp ağlıyor yavru kuşum.

anammmm ipekten büyük bebekkkdelikafadulden
yavrum korkmuş valla nasıl büzülmüş kenaraaaakaydirigubbakcemile
ne kıymetlidir senin için kimbilir iyi de saklamışsın kız aferim sana
onun memişlerini yerim bennnnnnn kuzum benim çok fıstık maşallahhhh
hele o saçlarıııııı adına çok yakışıyorrrrropuyorumnanaktan

oyyyyyyyy ne tatlı oluyodur kimbilirrrr
yerim onu bennnnn
dikkat et başına vurmasın sallarken çok yapıyorlar onu
aynen benimki de ağladımı kimsede durmaz
bazen babasında bile susmuyo ben alıyorum anında susuyo babası kızıyor bu duruma
ahh ahhhh diyo çıkar dünyası kızım anlıyorum seni diyokaydirigubbakcemile3

Demet desene son vapuru yakalamışım.
Ben iyiyim. Annem bendeydi. 1 hafta kaldı. Bugün onu gönderdim.

evet canım o son vapurda ben oluyorum zatikaydirigubbakcemile3
allah kavuştursun canım şimdi belki zor gelir sana

Kızlar siz bebişlere bişey yedirmeye başladınız mı?

biz bugün ilk kez milli olduk o konuda canım:lepi:kaydirigubbakcemile3
şeftali-elma karışık püre verdim 3-4 kaşık buruşa buruşa yedi cadıkaydirigubbakcemile3
sadece tadımlık vericem alışsın yavaş yavaş
sen verdin mi hiç

bu hafta 1 kilo daha vermişimmm:lepi:
sıska ebruyla plates işe yarıyor sanırımmmzemuszemus
yarın sabah platese devammmmsositosositohihoyyyt

Ay ne güzel. Ben de vermek istiyorum. Hiç denetmedim. Bu aydan itibaren biraz biraz tattırayim bari. Püreyi kendin mi yaptın yoksa hazır kavanozlardan mı aldın?

Ay ne güzel. Ben de vermek istiyorum. Hiç denetmedim. Bu aydan itibaren biraz biraz tattırayim bari. Püreyi kendin mi yaptın yoksa hazır kavanozlardan mı aldın?

yok canım organik kavanozlardan aldım
hero baby ve bebelac
bebelac ı verdim bugün
azar azar sırayla vericem
öğrensin değişik tatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…