2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

maşallah canım çok şeker

derbi maçının sonucu bilen var mıı

3-1 fb almış maalesefffffffffffff:umursamaz:

kızlar çok uykum geldiiii ben giderim valla birazdan

seni uykucu seniiiiiilmaz:

ee canım bizde zati püre verdikkkkkkkkkkyerimseniben

demetcim senin çilek kızında çok şeker...ALLAH bize bağışlasın bebelerimizi..oğlumun bu yuvada 1 sn bile nefesinin olmadığı anı düşünmek kalbime sancı gibi giriyor...

çok seviyorum onu :)

iyi geceler kızlar ben uykuya yenik düştüm

iyi geceler iyi uykular canımm:gitme:

3-1 fenerbahce galip lölölölölölölölööööö fenerrrrrrrrrrrrrbahhhhceeeeeee tribün yaparmışımmmm laelaelaelaelae

eevt öğrendim alkisalkisalkis :hooray:

:mymeka:lülülülülülüvereliniortak:dilcikar:

bebişlere ve annelere huzurlu uykular bizim sıpacık 10da yattı artık sabah 8 de kurulmuş saat :) iyi uykularrrrrrrrrrrrr

iyi uykularrrr

Kıslar bende kacar, hatta mehter marsıyla geldim izmir marsıyla gidiyim, uykum geldi oturduuum yerde mirmirmirmir

demetcim senin çilek kızında çok şeker...ALLAH bize bağışlasın bebelerimizi..oğlumun bu yuvada 1 sn bile nefesinin olmadığı anı düşünmek kalbime sancı gibi giriyor...

çok seviyorum onu :)

teşekkürler nesquikcim.

tabiki her anne gibiiiiiiii

Rabbim yavrularımıza uzunnnnnnnnnnn sağlıklı ömürler versinnnnnnnnnn:Saruboceq:

Kıslar bende kacar, hatta mehter marsıyla geldim izmir marsıyla gidiyim, uykum geldi oturduuum yerde mirmirmirmir

arayı açmaaaaaaaaaaaalmaz:

arada gel ki kovalaşalım gitsin kilolarrr:roflol:

iyi uykular canım sana ve meleğime boll sütlü ve uykulu gecelerrrrŞeniz

arayı açmaaaaaaaaaaaalmaz:

arada gel ki kovalaşalım gitsin kilolarrr:roflol:

iyi uykular canım sana ve meleğime boll sütlü ve uykulu gecelerrrrŞeniz

Yok cnm acmam artık gelerim ama baya bi kovalaşmamız lazım yahuuu ben kacarım o zaman sen kovalarsınnnn lülülülülülü Tatlı rüyalar cnm sanada bol bol sütlü geceler diliyorum yerim hala kızımı yerim işte yerim ben cokacimcoook :1hug: :icecream: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…