- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.901
canim bastirma diyorlar ama eskiden valla bu kadar ustune dusmezlermis. ben de pek dusmuyorum. basabiliyorsa bastiriyorum. masallah bacaklari kuvvetli. yani tasiyabiliyor bedenini.
bazi seyleri dr larin abarttigini dusunuyorum. mesela bal. hani asla bal vermeyin derler. baldaki bir madde zararli olabilirmis. zararli derken alerjik. ama olabilir de olmayabilir de. veya kesinlikle 1 yasina kadar inek sutu vermeyin derler. valla ben 1. aydan itibaren inek sutu ile buyumusum. cok saglikliyim.
yani eger bebek ona kapasitesi varsa cok ustune dusmuyorum. otururken de gayet rahat gorunuyor. kayinvalidem kucaginda oturtuyor genelde. cok mudehale de etmek istemiyorum. insallah da bir sorun cikmaz.
benim sütüm iyice gitti kızlar calışmaya baslayalı azönce sağdım geçen hafta 100 cc çıkarken bu hafta 50 cc çıktı .göğüslerimde de dolgunluk olmuor((
Allahtan 3 ay anne sütü içti neyse sağlık olsun elden bişi gfelmiyor ,bgn çok su içtim süt yapsın diye fayda etmedi.
kızlar ben dün keçi sütü aldım
kıza içirip içirmeme konusunda kararsız kaldım
ne yapsam :uhm:
karencim biz iyiyiz tatlım herhangi bi aksiyon yok bizde büyüyüp gidiyoruz:))
serracım nasıllar? panter serra:)))
Kibelecim eda cok cok güzel cnm benim ya masallah ona ne güzelde basmış
şimsdiki bebekler felaket ya eskiden bbekler doğunca gözlerini acamaz kafalarını tutamazlarmış masallah bizimkiler ilk gündür fıldır fılfır:)))
benim sütüm iyice gitti kızlar calışmaya baslayalı azönce sağdım geçen hafta 100 cc çıkarken bu hafta 50 cc çıktı .göğüslerimde de dolgunluk olmuor((
Allahtan 3 ay anne sütü içti neyse sağlık olsun elden bişi gfelmiyor ,bgn çok su içtim süt yapsın diye fayda etmedi.
nurcum ben bu topikte ustune basa basa anlattım.senin için bir daha anlatayım canım..
keçi sütü anne sutune en yakın sut olmasının yanı sıra en ii ozelliği inek sutu gb allerjen olmamasıdır..tadı vanilyalı gibi ama ben içemedim..garip geldi..ayrıca anne sutundeki degerleri 2 ye katlıyo demir vs..anne sutundeki immunglobulinler sadece anne sutunu essiz kılıyo bu durumda..yani anne sutune en yakın alternatif bu keçi sütü..gaz ve hazımsızlıgada son tabi..
canım gecen dr oz show vardı stardda..izledim..yapılan arastırmada italyada b bolgede yasayanlaın omrunun uzun oldugu ve damar hastalıklarına yakalanmadıkları gorulmuş..sebebi beslenmelerindeki ana içeceğin keçi sütü olmasıymış ve ayrıca yatıstırıcı etkisi var..dr mehmet oz de çıktı bu..
kısacası nurcum ben burda herkese tavsiye ediyorum..çocuklarımız en iyisi ile beslensin diye..öpüorum iloşumuuu..:=)afiyet olsun..
he ben keçi sütünü deil de mamasını verdim evde sütüde var şimdi eşim içiyo..
b haber daha..
yok canım şükrü bey bana uzak aslında yani doğum için o hastane süper bir hastane bence ben sdadece doğuma gittim oraya.1 kerede şükrüye götürdüm ..
şükrü süper bir doktor ayrıca karizmatik :jeyyar: ama ben oraya 2 vesaitle gidiyorum bana çok yakın değil taksiyede bindikten sonra burnumun dibinde güzel bir çocuk doktoru var ona götürüyoruım....taksiye vereceğime doktora veririm diyorum...
yok sadece burun akıntısı değil.hapşırıkla başladı dün öğlende öksürük başladı akşama burnu tıkandı..bugünde hemen götürdüm işte...
evet canım çok iyi bir doktor. benim kocam da dayanamayıp aramış doktoru. şurup vermiş. bende vardı zaten onu vereceğim. hapşırık ve öksürük ilk başta olmuştu. o şuruptan iki gün verdim kesildi. ama burun akıntısı durmuyor. bakalım cumaya kadar kullanıp cuma doktora götüreceğim.
karencim biz iyiyiz tatlım herhangi bi aksiyon yok bizde büyüyüp gidiyoruz:))
serracım nasıllar? panter serra:)))
Kibelecim eda cok cok güzel cnm benim ya masallah ona ne güzelde basmış
şimsdiki bebekler felaket ya eskiden bbekler doğunca gözlerini acamaz kafalarını tutamazlarmış masallah bizimkiler ilk gündür fıldır fılfır:)))
kızlaarrr ... yarın bizim 2. evlilik yıldönümümüz ve ilginctir biraz önce kapı çaldı ..arçelik servisi diye..bende cagırmadım servisi deyip kapıyı açmıcaktım eşimi aradım sen mi çagırdın diye ..hayır dedi..zinciri tak öyle bak dedi..açtım koca b hediye paketi..abla beklemiyodunuz heralde dedi..evet dedim..hediye bu size dedi kimden oldugunu soylemedi..CADIARZU
neyse paketi açtım ve mini fırın çıktı..almayı düşünüyodum ve bunu kvaldeme sölemiştim..o dur diye tahmin ettim..kvaldemi aradım ..evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızım dedi..:=)sevindirik oldum yaaa....:=)sagolsun dusunmus..hihoyyyt hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?