2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benim sütüm iyice gitti kızlar calışmaya baslayalı azönce sağdım geçen hafta 100 cc çıkarken bu hafta 50 cc çıktı .göğüslerimde de dolgunluk olmuor ((
Allahtan 3 ay anne sütü içti neyse sağlık olsun elden bişi gfelmiyor ,bgn çok su içtim süt yapsın diye fayda etmedi.

katılıyorumm canımm alkisalkisalkis

canım inşallah artar sütün sen yine de kafana takıp stres yapma.. bak bana sadece 1 ay yarım yarım anne sütü verebildim tam toplasam 10-15 gün...

kızlar ben dün keçi sütü aldım
kıza içirip içirmeme konusunda kararsız kaldım
ne yapsam :uhm:

nurcum ben bu topikte ustune basa basa anlattım.senin için bir daha anlatayım canım..

keçi sütü anne sutune en yakın sut olmasının yanı sıra en ii ozelliği inek sutu gb allerjen olmamasıdır..tadı vanilyalı gibi ama ben içemedim..garip geldi..ayrıca anne sutundeki degerleri 2 ye katlıyo demir vs..anne sutundeki immunglobulinler sadece anne sutunu essiz kılıyo bu durumda..yani anne sutune en yakın alternatif bu keçi sütü..gaz ve hazımsızlıgada son tabi..

canım gecen dr oz show vardı stardda..izledim..yapılan arastırmada italyada b bolgede yasayanlaın omrunun uzun oldugu ve damar hastalıklarına yakalanmadıkları gorulmuş..sebebi beslenmelerindeki ana içeceğin keçi sütü olmasıymış ve ayrıca yatıstırıcı etkisi var..dr mehmet oz de çıktı bu..

kısacası nurcum ben burda herkese tavsiye ediyorum..çocuklarımız en iyisi ile beslensin diye..öpüorum iloşumuuu..:=)afiyet olsun..

he ben keçi sütünü deil de mamasını verdim evde sütüde var şimdi eşim içiyo..

b haber daha..

ilsucum bizde iyi sayılırız ..panter serranın parmakları emişirken yakamı b yakalıyo kurtulamıyorum elinden walla..:=))

canımcım rezeneye dayan derim ..ısrarla içmeye çalış tatlım süt iç ayrıca..b de petit beurre bisküvi..gitti diye uzulme..donem donem bu olabiliyor..kaç saatte bir sagıyosun?

karencim rezene de içiyorum
petibör yiyim bari
emmeye emmeye oluyor zaten süt çekiliyor
6 saat oldu düşün 50 cc çıktı

ilsucum saklama koşulların keşke işyerinde olsaydı da pompayla sagar sagar atardın dolaba eve gotururdun..ama olsun vazgecme tatlım içebildiği kadar içsin kuzucuk..

canım öğlen sağıyorum işte buzdolabına atıyorum sonra çıkışta alıp eve götürüp içiriyorum:)

Çalışmaya nisan gibi başlamayı düşünüyorum ama daha erken olursa diye bende biraz depo yaapmak istiyorum sütümü sağmak istiyorum ama ne zaman sağacağım.'2saatte bir emiyor nasıl yapıcam??

ay canım benim çok teşekkürler
senden keçi sütü mamasını duymuştumda direk sütü olunca bi düşündüm
o zaman kuzuma veriyorum bugün keçi sütünden:lepi:

canim hamileligimizde guzel beslendik bence ondan. vitamin vs hersey tamam. ben son 3 ay gunde 1 lt sut ictim kemikleri daha mi zayif olsun:) 6. haftadan beri balik yagi ictim. ama masallah dedigin gibi yeni bebekler farkli:) cok cabuk buyuyorlar. birer ikiser geciyorlar basamaklari.

canim menzilgulu de sutunu sagiyor. buradan bir arkadas. ancak sutu azalmadi, cunku dogru sagma teknigi varmis. tam sagamazsan son damlasina kadars ut gidiyormsu. o neredeyse dogdugundan beri sagiyor. istersen irtibata gec anlatsin. ya da onun yazdigi konulara bir bak cunku ben herseyde acik acik nasil sagilmasi gerektigini anlattim dedi.

tabi bir de fenugreek.

kızlaarrr ... yarın bizim 2. evlilik yıldönümümüz ve ilginctir biraz önce kapı çaldı ..arçelik servisi diye..bende cagırmadım servisi deyip kapıyı açmıcaktım eşimi aradım sen mi çagırdın diye ..hayır dedi..zinciri tak öyle bak dedi..açtım koca b hediye paketi..abla beklemiyodunuz heralde dedi..evet dedim..hediye bu size dedi kimden oldugunu soylemedi..CADIARZU

neyse paketi açtım ve mini fırın çıktı..almayı düşünüyodum ve bunu kvaldeme sölemiştim..o dur diye tahmin ettim..kvaldemi aradım ..evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızım dedi..:=)sevindirik oldum yaaa....:=)sagolsun dusunmus..hihoyyyt hihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:

Yaa ne düşünceli kayınvalideler var bak helal olsun valla,güle güle kullan hediyeni canım ,nice yıllara yıldönümünüz kutlu olsunn :1hug:

Kızlar değişik bi akşam yaşıyorum, oğluşum yolda uyudu eve geldik yatırdım uyandı emzirdim uyudu,yine uyandı yine emzirdim ve hala uyuyor.Maşallah diyim :),bende mutfağa geçtim yemek hazırlıycam .kocişinde maçı vardı geliyo şimdi yolda.
bi ses duydum sankiiiiiiiiii valla canım sıkıldı alışmışım ben oğluşumun sesine,galiba uyandı hemen bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…