- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.921
kızlaarrr ... yarın bizim 2. evlilik yıldönümümüz ve ilginctir biraz önce kapı çaldı ..arçelik servisi diye..bende cagırmadım servisi deyip kapıyı açmıcaktım eşimi aradım sen mi çagırdın diye ..hayır dedi..zinciri tak öyle bak dedi..açtım koca b hediye paketi..abla beklemiyodunuz heralde dedi..evet dedim..hediye bu size dedi kimden oldugunu soylemedi..CADIARZU
neyse paketi açtım ve mini fırın çıktı..almayı düşünüyodum ve bunu kvaldeme sölemiştim..o dur diye tahmin ettim..kvaldemi aradım ..evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızım dedi..:=)sevindirik oldum yaaa....:=)sagolsun dusunmus..hihoyyyt hihoyyythihoyyyt
kızlaarrr ... yarın bizim 2. evlilik yıldönümümüz ve ilginctir biraz önce kapı çaldı ..arçelik servisi diye..bende cagırmadım servisi deyip kapıyı açmıcaktım eşimi aradım sen mi çagırdın diye ..hayır dedi..zinciri tak öyle bak dedi..açtım koca b hediye paketi..abla beklemiyodunuz heralde dedi..evet dedim..hediye bu size dedi kimden oldugunu soylemedi..CADIARZU
neyse paketi açtım ve mini fırın çıktı..almayı düşünüyodum ve bunu kvaldeme sölemiştim..o dur diye tahmin ettim..kvaldemi aradım ..evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kızım dedi..:=)sevindirik oldum yaaa....:=)sagolsun dusunmus..hihoyyyt hihoyyythihoyyyt
canım ya malesef işe başlayınca daha doğrusu düzenli emziremeyince süt azalıyorbenim sütüm iyice gitti kızlar calışmaya baslayalı azönce sağdım geçen hafta 100 cc çıkarken bu hafta 50 cc çıktı .göğüslerimde de dolgunluk olmuor((
Allahtan 3 ay anne sütü içti neyse sağlık olsun elden bişi gfelmiyor ,bgn çok su içtim süt yapsın diye fayda etmedi.
Kimse kalmamış nerdesiniz millet
teşekkür ederim canım büyüyorlar tatlım....eda da çok hoş alımlı bir kız olacak maşalalhh...Huricim insan hastaligina degil maruz oldugu muameleye sinir oluyor. gercekten insan bozuntusu bunlar.
bizim buradaki saglik ocaginda mukemmel isliyor hersey. asagida asi kilo boy vs takip odasi var. bebegin dosyasini acip buluyorlar. sira beklemiyorsun zaten xcok kalabalik degil
dr u gormak icin kalabalik ama orada da bebeklere oncelik var. bebek numara almadan giriyor. o yuzden istedigimiz saatte gidebiliyoruz. etrafta bir aratir yakinda bu sekilde calisan baska bir saglik ocagi olabilir.
bu arada kizina masllah. hem cok tatli olmus hem de buyumus.
yok 1 kere çizdi yüzünü genelde pek çizmiyor eller hep yüzünde ama çizik olmuyor....huri,eyetkiner,zuzum maşallah bebişlerinize hepsi çok tatlı
kızlar resimlerde bakıyorumda hepiniz eldivenleri çıkarmışsınız ben çıkaramadım henüz hem havalar soğudu hemde oğlum yüzünü çok çiziyor tırnaklarını kesiyorum ama yine aynı hiç ellerini açık bırakamıyorum sizinkiler çizmiyor mu yüzünü?
ipeğin pazar sabahı hapşırmalar başladı sıklaştı ,öğlen öksürük başladı,akşama burnu tıkandı pazartesi sabahta hemen götürdüm.burun tıkanıklığı varmış geniz akıntısı ve öksürük işte.huriscim kacirdim heralde. ipek'in nesi var? yani ne gibi belirtileri? edosun 2 haftadir gecmeyen bir burun tikanikligi var. gece tikaniyor. atesi vs yok. emme problemi de yok.
yani sana zahmet olmazsa bir yazar misin?
bizim de persembe rotaviurus asimiz var ve dr kontrolumuz.
soracagim bakalim.
burun akıntısı küçük tüplerle kolay kolay geçmiyor ..o tüpler o anlık sprey isteyin doktordan..huricim maşallah ipeğe benimkide hırlıyor burnunu açtım ama hala sesli nefesi ?
maşaalllaaahh hatuna bak beaaaaa.bugun kizima elbise giydirdim ilk defa. etek giydi kizim:) baabnnesi ayakta tutuyor kizimi:) oturtuyor da. ben de birsey demiyorum. edos da memnun.
teşekkür ederiz efendim sizler nasılsınzı...çalışkan anneeeeegünaydın kızlar aslında tünaydınn
yeni yazabiliyorum ancak nasılsınız?
binçsiz o kadar anne varki gidip saf rezewneyi aktardan alıp 1 yemek kaşığı kaynatıp içirebilirler...yada doktor bal verebilirsin dese bilinçsiz bilgisiz anne günde 1 yemek kaşığı yedirebilir 4 aylık bebeğe...yani doktorlar naapsınlar vermeyin diyip kesip atıyorlar..canim bastirma diyorlar ama eskiden valla bu kadar ustune dusmezlermis. ben de pek dusmuyorum. basabiliyorsa bastiriyorum. masallah bacaklari kuvvetli. yani tasiyabiliyor bedenini.
bazi seyleri dr larin abarttigini dusunuyorum. mesela bal. hani asla bal vermeyin derler. baldaki bir madde zararli olabilirmis. zararli derken alerjik. ama olabilir de olmayabilir de. veya kesinlikle 1 yasina kadar inek sutu vermeyin derler. valla ben 1. aydan itibaren inek sutu ile buyumusum. cok saglikliyim.
yani eger bebek ona kapasitesi varsa cok ustune dusmuyorum. otururken de gayet rahat gorunuyor. kayinvalidem kucaginda oturtuyor genelde. cok mudehale de etmek istemiyorum. insallah da bir sorun cikmaz.
en sinir olduğum laf bu ama bende sana söyliyimKızlar değişik bi akşam yaşıyorum, oğluşum yolda uyudu eve geldik yatırdım uyandı emzirdim uyudu,yine uyandı yine emzirdim ve hala uyuyor.Maşallah diyim :),bende mutfağa geçtim yemek hazırlıycam .kocişinde maçı vardı geliyo şimdi yolda.
bi ses duydum sankiiiiiiiiii valla canım sıkıldı alışmışım ben oğluşumun sesine,galiba uyandı hemen bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?