2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canim nice senelere,

gule gule kullan ayrica. kayinvaliden cok guzel jest yapmis.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım sağlıkla bir ömür boyu sevdiklerinizle inşallaha.s.

kayınvaldene helal olsun düşünmüş almış ince bi kadınmışşş gözüm tuttu:)

karencim evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun nice uzun yıllar birlikte mutlu olun
ay kayınvaliden çok düşünceliymiş maşallah çok beğendim davranışını

karencim evlilik yıldönümüz kutluolsun öncelikle a.s. fırınını güle güle kullan kayınvaliden çok düşünceliymiş çok şanslısın gerçekten

canım ya malesef işe başlayınca daha doğrusu düzenli emziremeyince süt azalıyor
tabi en önemlisi sağlık olsun ama 2 saatte bir düzenli sağarsan sütün artabilir özellikle evde olduğun zamanlarda sürekli emzir bebek çektikçe süt iner göğüslere canım
kim bakıyo şimdi minik tuana ya
Kimse kalmamış nerdesiniz millet

selam canım nasılsın nerelerdesin ya pek görüşemiyoruz artık

karencim evlilik yıldönümün kutlu olsun nice mutlu senelere eşin ve minik serramızla

huricim valla bana doktor öle laflar edecek parçalardım resmen yaaa yıkardım oraları sen yine iyi sabretmişsin sinir şeyler biiim kocişlerin vergileriyle maaş alıyolar bize ettiklerine bak yaaaaaa

sılacım yeni evinde güle güle otur inşallah

karencim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun budahane neki daha daha nice senelere inşallah

kızlar evlilik yıldönümümü kutlayan tum arkadaslara tesekkur ederim..evet bugun 2 yıl oldu...zaman su gibi geciyor gercekten..2 kişiydik 3 olduk:=)

Allahım herkese yuvasında sevdikleriyle huzur ve mutluluk versin kızlar..

herkese selam kızlar sitede sorun var giriyosun ama yazamıyosun hata veriyo inşallah bu sefer yadığım gider:) biz aşı olduk bugün biraz ateşimiz var bakalım akşama kadar nasıl olcazz

Nurcum, Eyetkinercim resimleri yeni gordum. masallah kuzulariniza. Fenerbahceli tulumuna da bayildim ayriyyetten.

bizim kizi verdim babannesine oynuyorlar. iyi oluyor he he he:)

Karenciğim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım...Nice uzun yıllara sağlık,mutluluk ve aşkla...
Kayınvaliden cidden çok inceymiş...

teşekkür ederim canım büyüyorlar tatlım....eda da çok hoş alımlı bir kız olacak maşalalhh...

yok 1 kere çizdi yüzünü genelde pek çizmiyor eller hep yüzünde ama çizik olmuyor....

ipeğin pazar sabahı hapşırmalar başladı sıklaştı ,öğlen öksürük başladı,akşama burnu tıkandı pazartesi sabahta hemen götürdüm.burun tıkanıklığı varmış geniz akıntısı ve öksürük işte.
antibiyotik
sudafet soğuk algınlığı ve öksürük şurubu..
antibiyotiği geçendede kullandık dedim çok oluyormu..
dedi daha çok ufak en ufak şeyde kullanmamız gerekiyor ciğerlere inerde önü zor alınır bronşit zatüreye çevirebilir o sebeple aşağı inmeden toplamamız lazım dedi....
.

huricim maşallah ipeğe benimkide hırlıyor burnunu açtım ama hala sesli nefesi ?
burun akıntısı küçük tüplerle kolay kolay geçmiyor ..o tüpler o anlık sprey isteyin doktordan..

bugun kizima elbise giydirdim ilk defa. etek giydi kizim:) baabnnesi ayakta tutuyor kizimi:) oturtuyor da. ben de birsey demiyorum. edos da memnun.

maşaalllaaahh hatuna bak beaaaaa.

günaydın kızlar aslında tünaydınn
yeni yazabiliyorum ancak nasılsınız?
teşekkür ederiz efendim sizler nasılsınzı...çalışkan anneeeee

binçsiz o kadar anne varki gidip saf rezewneyi aktardan alıp 1 yemek kaşığı kaynatıp içirebilirler...yada doktor bal verebilirsin dese bilinçsiz bilgisiz anne günde 1 yemek kaşığı yedirebilir 4 aylık bebeğe...yani doktorlar naapsınlar vermeyin diyip kesip atıyorlar..
al haberlerde kız küğçük yaşta anne olmuş cahil biberona mamasının içine uyku ilacı koymuş rahat uyusun die .geceleri uyumuyormuş.bebek ölmüş...ne dersin şimdi buna ....

o sebeple ...ama basırma çok sık sık ya..benim topuklarım yürürken geri geri gider annem diyo babannen seni 5 aylıkken elinden tutup yürütmeye başladı pndan oluyor dedi.çok komk görüntü oluyor yürüyorum topuklarım geri ger ikayıyor. :))))kaydirigubbakcemile3

afferim o kaynanaya...evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım .nice senelere...
en sinir olduğum laf bu ama bende sana söyliyim
huy değiştiriyorlar canım onlar bebe belli olmuyor ne zaman ne yapacaklarııılaelaelaelaelae

Son düzenleme:
kızlar nihayet sayfa açıldı
bebişleriniz harika hepsi.hepinize maşallah alıntı yaparken tekrar gider diye korkuyorum.geçmşi bile okuyamadım bugün.

karencim aferim kaynanaya düşünürmüş gelinini. bizim de ilk yıldönümüz geçen haftaydı bi kutlayan bile olmadı

karen cimm evlilik yıldönümün kutlu olsun nice senelere torun torbaya da hep böle mutlu mesut karışın inş. kayınvalideni takdir ettim ne güzel ya maşallah maşallah .huriş ipeğe çok geçmiş olsun .çok fazla akalmıycam misafirim var akşam yemeğe herkese iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…