2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar merhabalar tekrar...

sabahtan beri kaç kere yazdım artıkın yazmaya korkuyorum ..
karencim nice yıllara inşallah sevdiklerinle birli,kte.....

kızlar yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz.ben zararlı olduğunu filan okudum ben internette.gerçi bizlerde kullanmışız yürüteç birşey olmamış ama.insan okuduğunda tedirgin oluyır

ayyy selsincim çok tatlı ya maşallah ona
yok zararlı olduğunu sanmam ama yürüteç için daha erken sanırım 6. aydan sonra daha uygun diye biliyorum gerçekten henüz erken geldi bana doktora danıştın mı canım
ama yürütecine bayıldım çok güzel

yok canım o yürüteç değil.hoppala.yürüteç için erken tabi.ama ne bilim okudum aklıma takıldı.sizlere bir danışayım dedim

.huriş ipeğe çok geçmiş olsun .
teşekkür ederim canım...

öyküşümün saçları dökülmeye başladı kızlar artık.......
hadi yaaa bizimkidemi dökülecek o zaman ..bu güne kadar dökülmedi daha dökülmez diyordum ama..öykü ipekten büyük bakalım...
olsun kız kökü onda yenileri çıkacak...

uyurken bile özlüyorum öykümü ya çok başka bişey
maşallah melek çileğine ...gerçekten şapkada bir başka tarz olmuş beah

BUDA BİZİM TOSUN TAZE TAZE

maşallaah selsin kız saçları kulağına giriyor tosunun...küçük makasla alsana uçlarından ....hehehehe maşşaallhhh

kızlar yürüteç hakkında ne düşünüyorsunuz.ben zararlı olduğunu filan okudum ben internette.gerçi bizlerde kullanmışız yürüteç birşey olmamış ama.insan okuduğunda tedirgin oluyır
vallahi tam topiğe göz atıyordum yürüteç muhabbeti açıldı eşimle konuşuyorduk ..iş yerinden bi arkadaşının kızı 13 aylık daha yürümüyormuş hep yürüteç istiyormuş....zararlı tembellik yapıyor falan dedi bir baktım sen bunu sormuşsun.ama yürüteç bence çok kullanışlı bişey zararlı olduğunu düşünmüyorum olsa olsa tembellik yapar

slm kızlar uzun zamandır giremedim. bilgisayarımız bozuldu.... bebişler çok tatlı olmuş MAŞALLLLLLLLLLLLLLAAAAH HEPSİNEEE.

KIZLAR BİRŞEY SORACAĞIM. geçmişi de okuyamadım konuştunuz mu bilmiyorum. ben öğretmenim muhtemelen de DOMUZ GRİBİ yapılacak olan gruptayım ama EMZİREN ANNELER YAPTIRABİLİYOR MU? biliyor musunuz? bebişler 6 aylık olmadan yapılmıyo biliyorum ama haftaya işe başlıyorum. sınıflar çok kalabalık. aşı olmalı mıyım her dr başka birşey diyo kafam çok karıştııııı

herkese günaydınn kızlarr...

ben diğer kızımda yürüteç kullandım hemde tam 6 aylıkken kullandım ama günde toplasan 1 yada 2 saat koyuyodum ama maşallah bnim kız 10 aylıkken bütün evi ayakarı üstünde tutunarak geziyodu yaşına girmedende rahat yürüdü korkulcak bişey yok bence....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…