2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bu sabah nihayet ilk adetimi görmeye basladım. geçen yıl 19 ekimdi son adet tarihim .tam 1 yıl olmuş:)

çok sağolun kızlar.bencede zararı yoktur diye düşünüyorum bizlerde büyümüşüz yürüteçte birşeyde olmamış çok şükür.çok takılmamak lazım galiba internette hep aklımı bulandırıyor

ilsucum bu hoppala 5 aydan itibaren kullanılıyor.çok koymuyoruz zaten.geneldede biz ayaklarından tutup hoplatıyoruz.oda tam anlayamıyor zaten.1 ay sonra zevkine varır.doktorda 6.aydan önce hoppala vermiyoruz dedi.

kız huriş bizimkinin saçları dökülmedi.sadece arkası biraz oda sürekli sırt üstü yatmaktan döküldü.genede kafa derisi gözükmüyor yani.

selsin ve beyazmelek maşallah kuzulara çok tatlılar allah nazrdan esirgesin selsincim hayırlı olsun hoppalanız güle güle kullanın

bu sabah nihayet ilk adetimi görmeye basladım. geçen yıl 19 ekimdi son adet tarihim .tam 1 yıl olmuş:)
hadi ya ne güzel hayırlıs olsun...
ben hala olamadım dün akşam çok az bir damla geldi gitti...oda kahverengi geldi gitti...
olmadım daha ben niye olamıyorum ya yeter artık olmam lazım ama yaaaa
:umursamaz:mafoldumben

tabi internette araştır ama çok kafa yorma..burda buluşma sebebimzi bu zaten selsinciğim..
internetren çok bilgi alabiliriz ama unutmamak lazım en iyi bilgi tecrübe edinmiş kişilerden alınır burasıda bir sürü tecrübeli anne ile dolu....yaşasın kadınlar kulübü :enbuyukkk:

kız huriş bizimkinin saçları dökülmedi.sadece arkası biraz oda sürekli sırt üstü yatmaktan döküldü.genede kafa derisi gözükmüyor yani.

ipeğinde dökülmedi dökülecek gibi durmuyor bakalım...bu gidişle hiç dökülmeyecek bende emcburen baharda bebek saçını kestiririm ..yaza tam kendi saçları uzar yaza kadar inşallah...

günaydın arkadaşlar
ya ben bu sabah ilk defa erken kalkıp plates yapmaya niyetlendim ama karın hareketlerinde çok zorlandım baya baya acıyo sizdede böle bişi oluyomu resmen yapamıyorum yaaaa
benki zamanında sabah akşam 30 ar mekik çekerdim yaaa
bide vücudum hyam da değil normalde 45 dk tae bo ve kendimce jimlastiklerim var onları yaparım ama platesi yapamadım işte yaa

akdaşcım inan hiç bi bilgim yok valla
selsin ve melek maşallak bebişlerinize çok şekerler
selsincim hopbalanıozda hayırlı olsun hop hop hoplasın çağın beramız
ilsucum gözün aydın hadi yırttın sende adet olmuşsun darısı tüm olmayanlara
benimde 2 .cisi ayın 22 sindeydi ama halen gelmedi böle düzensizlikler olur yalnız hiç telaş etmiyorum çünkü ilk kızımdada 45 günde bir geliyodu doktor normal demişti zmanla düzene girermiş aklınızda olsun

Selam kızlar
grip oldum 2 gündür gözüm açılmıyo bu halde işe geliyorum idile bulaşacak diye akşlım çıkıyo maskeyle geziyorum evde
Dünde aşımızı olduk hafif ateşimiz oldu gece aşının yan etkisi herhalde hiç kusmayan çocuk tüm gece kustu huzursuzdu birde hep karnı guruldadı belkide üşüttük biraz

slm herkese. canım bu konuda herkesin kafası o kadar karışık ki kimse bir şey diyemiyor. ben olsam yaptırmazdım. en azından biraz daha bekleyip aşının deneme aşamasının geçmesini beklerdim. açıkçası pek güven vermiyor. bakalım ben işe başlayınca da belki yaptırırlar. daha önce de grip aşısı yapmışlar tüm bankaya. ama ben olmak istemiyorum. bir taraftan da o kadar çok yurt dışından gelen insanla yüz yüze kalacağım ki o da çok korkutuyor.

selam kızlar..

melek öykün tam çilek kız olmuş çok yakışmış beresi masallah kızına canım..

selsincim çağın bera o hoppalanın içinde çok maço durmus cıkarın uleyn beni burdan karizmayı çiziosunuz diyor sanki..:=)masallah kuzucuga..çok tatlılar ..

ilsucum gozunaydın..artık gobusun daha da iner tatlım..

slm kıslaarr....opuyorumnanaktan

niye kimseler yok bakiimmm....:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

nerdesiniiiiizzzzz.....lmaz: lmaz: lmaz:

[
yaa canım bende 2 haftadır yapıyorum
ama ilk yaptığım günlerde yürüyemedim resmen...:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
hatta geceleride kaslarımın ağrılarından uyuyamadım...
normal yani alısırsın...
ama sakın bırakma düzenli yap ben meleğin doğumundan sonra platesle girmiştim forma...başka türlü o göbek gitmez çünkü.....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kesinlikle katılıyorum canım....
bende meleği 4.5 aylıkken koymuştum yürütece ve 9.5 yalıkkende yürümüştü...
hatta daha dişi çıkmadan yürümüştü baya espiri konusu olmuştu...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama berra meleğe göre daha hareketsiz..
berrayı 1.5 , 2 ay sonra da yürütece koyabileceğimi düşünmüyorum...
çocuktan çocuğa değişiyo genede....

Son düzenleme:
evet ya bu aşı benim de kafamı karıstıryor..2.parti gelecek aşılar 4 aylıktan itibaren 4 yasa kadar uygulanabilecek aşılarmış..siz vurdurucak mısınız?

Öykü çok tatlı olmuş yaaa, maşallah yanaklar falan tombikleşmiş annesi
BUDA BİZİM TOSUN TAZE TAZE

Tosun çok şeker,hoppalaya çok yakışmış güle güle kullanın selsincim.Bende istiyorum böyle bişii bizimkide çok hareketli insanda kol kalmıyo hoplatmaktan :bbo:

Ah ne güzell gözünaydın ilsucum bide ben olsaydım ya, en son adetim 10 ekim 2008 :).Bi olsamda şu göbüş biraz inse diyorum

hadi ya ne güzel hayırlıs olsun...
ben hala olamadım dün akşam çok az bir damla geldi gitti...oda kahverengi geldi gitti...
olmadım daha ben niye olamıyorum ya yeter artık olmam lazım ama yaaaa
:umursamaz:mafoldumben

bende bendeeeeeee,sen benden sonra doğurdun bende olmadım yaa daha mafoldumben

Geçmiş olsunnn aman maskeyi çıkarma canım geçmesin idile
Aşınızıda atlatmışsınız bizimde 10 kasımda bakalım biz nasıl geçiricez

Şekerim görüşemiyoruz seninle özledim,nasılsın kızların nasıl :1hug:
Bende alıcam kısmetse 1 ay sonra falan zararını göreceğimi sanmıyorum.

evet ya bu aşı benim de kafamı karıstıryor..2.parti gelecek aşılar 4 aylıktan itibaren 4 yasa kadar uygulanabilecek aşılarmış..siz vurdurucak mısınız?

Bu konuda benimde kafam karışık Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…