- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.961
canım ya malesef işe başlayınca daha doğrusu düzenli emziremeyince süt azalıyor
tabi en önemlisi sağlık olsun ama 2 saatte bir düzenli sağarsan sütün artabilir özellikle evde olduğun zamanlarda sürekli emzir bebek çektikçe süt iner göğüslere canım
kim bakıyo şimdi minik tuana ya
canım 2 saatte bir sağma imkanım olmuyor işyerinde öğlen arsında sağıyorum işte .tuanaya babannesi bakıyor şimdi sonrada annem gelip bakacak.
Kibelecim Menzil Gülünü bulup sorarım .belki de doğru sağamıyorum olabilir canım
hadi ya ne güzel hayırlıs olsun...bu sabah nihayet ilk adetimi görmeye basladım. geçen yıl 19 ekimdi son adet tarihim .tam 1 yıl olmuş:)
tabi internette araştır ama çok kafa yorma..burda buluşma sebebimzi bu zaten selsinciğim..çok sağolun kızlar.bencede zararı yoktur diye düşünüyorum bizlerde büyümüşüz yürüteçte birşeyde olmamış çok şükür.çok takılmamak lazım galiba internette hep aklımı bulandırıyor
kız huriş bizimkinin saçları dökülmedi.sadece arkası biraz oda sürekli sırt üstü yatmaktan döküldü.genede kafa derisi gözükmüyor yani.
slm kızlar uzun zamandır giremedim. bilgisayarımız bozuldu.... bebişler çok tatlı olmuş MAŞALLLLLLLLLLLLLLAAAAH HEPSİNEEE.
KIZLAR BİRŞEY SORACAĞIM. geçmişi de okuyamadım konuştunuz mu bilmiyorum. ben öğretmenim muhtemelen de DOMUZ GRİBİ yapılacak olan gruptayım ama EMZİREN ANNELER YAPTIRABİLİYOR MU? biliyor musunuz? bebişler 6 aylık olmadan yapılmıyo biliyorum ama haftaya işe başlıyorum. sınıflar çok kalabalık. aşı olmalı mıyım her dr başka birşey diyo kafam çok karıştııııı
günaydın arkadaşlar
ya ben bu sabah ilk defa erken kalkıp plates yapmaya niyetlendim ama karın hareketlerinde çok zorlandım baya baya acıyo sizdede böle bişi oluyomu resmen yapamıyorum yaaaa
benki zamanında sabah akşam 30 ar mekik çekerdim yaaa
bide vücudum hyam da değil normalde 45 dk tae bo ve kendimce jimlastiklerim var onları yaparım ama platesi yapamadım işte yaa
herkese günaydınn kızlarr...
ben diğer kızımda yürüteç kullandım hemde tam 6 aylıkken kullandım ama günde toplasan 1 yada 2 saat koyuyodum ama maşallah bnim kız 10 aylıkken bütün evi ayakarı üstünde tutunarak geziyodu yaşına girmedende rahat yürüdü korkulcak bişey yok bence....
evet ya bu aşı benim de kafamı karıstıryor..2.parti gelecek aşılar 4 aylıktan itibaren 4 yasa kadar uygulanabilecek aşılarmış..siz vurdurucak mısınız?
bu sabah nihayet ilk adetimi görmeye basladım. geçen yıl 19 ekimdi son adet tarihim .tam 1 yıl olmuş:)
hadi ya ne güzel hayırlıs olsun...
ben hala olamadım dün akşam çok az bir damla geldi gitti...oda kahverengi geldi gitti...
olmadım daha ben niye olamıyorum ya yeter artık olmam lazım ama yaaaa:umursamaz:mafoldumben
Selam kızlar
grip oldum 2 gündür gözüm açılmıyo bu halde işe geliyorum idile bulaşacak diye akşlım çıkıyo maskeyle geziyorum evde
Dünde aşımızı olduk hafif ateşimiz oldu gece aşının yan etkisi herhalde hiç kusmayan çocuk tüm gece kustu huzursuzdu birde hep karnı guruldadı belkide üşüttük biraz
slm kıslaarr....opuyorumnanaktan
niye kimseler yok bakiimmm....:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
nerdesiniiiiizzzzz.....lmaz: lmaz: lmaz:
yaa canım bende 2 haftadır yapıyorum
ama ilk yaptığım günlerde yürüyemedim resmen...:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
hatta geceleride kaslarımın ağrılarından uyuyamadım...
normal yani alısırsın...
ama sakın bırakma düzenli yap ben meleğin doğumundan sonra platesle girmiştim forma...başka türlü o göbek gitmez çünkü.....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kesinlikle katılıyorum canım....
bende meleği 4.5 aylıkken koymuştum yürütece ve 9.5 yalıkkende yürümüştü...
hatta daha dişi çıkmadan yürümüştü baya espiri konusu olmuştu...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama berra meleğe göre daha hareketsiz..
berrayı 1.5 , 2 ay sonra da yürütece koyabileceğimi düşünmüyorum...
çocuktan çocuğa değişiyo genede....[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]
evet ya bu aşı benim de kafamı karıstıryor..2.parti gelecek aşılar 4 aylıktan itibaren 4 yasa kadar uygulanabilecek aşılarmış..siz vurdurucak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?