- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #11.981
Selam kızlar
grip oldum 2 gündür gözüm açılmıyo bu halde işe geliyorum idile bulaşacak diye akşlım çıkıyo maskeyle geziyorum evde
Dünde aşımızı olduk hafif ateşimiz oldu gece aşının yan etkisi herhalde hiç kusmayan çocuk tüm gece kustu huzursuzdu birde hep karnı guruldadı belkide üşüttük biraz
vallahi tam topiğe göz atıyordum yürüteç muhabbeti açıldı eşimle konuşuyorduk ..iş yerinden bi arkadaşının kızı 13 aylık daha yürümüyormuş hep yürüteç istiyormuş....zararlı tembellik yapıyor falan dedi bir baktım sen bunu sormuşsun.ama yürüteç bence çok kullanışlı bişey zararlı olduğunu düşünmüyorum olsa olsa tembellik yapar
ewet ben hala zorlanıyorum ama inan parkta yaptığım 1 hafta platesle 1 güne bedel...günaydın arkadaşlar
ya ben bu sabah ilk defa erken kalkıp plates yapmaya niyetlendim ama karın hareketlerinde çok zorlandım baya baya acıyo sizdede böle bişi oluyomu resmen yapamıyorum yaaaa
benki zamanında sabah akşam 30 ar mekik çekerdim yaaa
bide vücudum hyam da değil normalde 45 dk tae bo ve kendimce jimlastiklerim var onları yaparım ama platesi yapamadım işte yaa
iyiyiz çok şükür bugün iyiyiz ıhlamura dadansık iyileştik çok şükür..huricim ipek nasıl bugün
canim benim eltimin ogl;u da yurutec ile 7.5 aylikken yurudu. hep yurutec ile geziyormus. birgun uykudan uyanmis. gene yuruteci var sanmis. yurutecsiz yurumus gelmis. karanlikta gormus annesi. kucuk bir cin geldi sanmis cok korkmus. bir bakmislar ufaklik yurutecim var sanip yuruyor ama yurutec yok aslinda.
o gunden sonra hep yurumus.
kibelececim ne kadar dolmuşun öyle üşenmedim sonuna kadar okudum..bence haklısın canım insan yanında sürekli birileri olsun istemiyor..bana da doğumdan sonra gelmeyen kalmadı evimi kirletip gittiler bir ara kafayı yiyecektim...doğumdan sonra şöyle bir rahat uyayamdım yaniii...seninkiler yine yardımcı oluyorlarmış iyi ama yinede insan evinde kimseyi istemiyor...kendi başına kalıp düzeninin bozulmasın istiyor...canım inşaallah en yakın zamanda giderler sen de rahat nefes alırsın...:1hug:kizlar acayip canim sikkin. bildiginiz gibi kayinvalidemler bizdeler. kadin benim deli oldugumu biliyor alttan aliyor, farkediyorum. uzlasmaci. takdir ediyorum. ama bazi halleri sinirme dokunuyor. mesela bebegi koyuyorum yere yuzukoyun. kollarini kullansin biraz guclensin vs diye. Eda sevmiyor yuzunkoyun yatmayi bagiriyor. zaten alacagim ama dursun en azindan birkac dakika diyorum. geliyor aliyor yerden.
Babasi geliyor. sevsin diye ona veriyorum. bir bakiyorum kayinvalidem ondan almis. yani acaba esime Edos'un yuk oldugunu mu duusnuyor yani oglunu zahmetten kurtariyor. sinir oluyorum. ya ben babasina verdim baksin diye sevsn diye, neden aliyorsun? hep sen olmayacaksin yanimizda. sen yoktun da.
bugun babasina verdim yemek yapan gorumceme yardima gittim. biraz da stres atmak icin. yemek yapmayi severim. kizim dedi senin bebegin var. bosver Rahmet yapsin yemegi sen bebegine bak. iyilikle soyledi ama dedim ki anne ben annesiysem o da babasi. baksin biraz. esim duydu bu soylediklerimi.
sonra gittim bir baktim eda gene kayinvalidemde. anneme mi verdin gene dedim sinirle. cektim mutfaga gittim. hemen aldi kucagina geri.
cok mu abartiyorum acaba?
Bir de kayinvalidem gorumcem ve esim Arapca konusuyorlar kendi aralarinda. cunku dedigim gibi benim esim Turkiye Arabi. Arap dediysem esmer kara kuru sanmayin:) gayet beyaz. hatta sarisin ailenin cogu. 1000 yildir da Tr deler.
arapca konusmalarinins ebebi de kayinvalidem cok az Turkce biliyor ama masallah Arapca konusurlarken hic susumuyor. taramali tufek gibi. bir bir bir...
neyse bazen esime soruyorum ne diyorsunuz diye. bosver senle ilgli dgeil diyor ve konuyu kapatiyor. biliyorum bnele ilgili olmadigini ama merak ediyorum. sinir oluyorum.
kendimi cok dislanmis hissediyorum. zaten kayinvalidemler geldiginden beri iki sohbet edemez olduk. aksam geliyro yemegimizi yiyoruz. ben Eda sofra toplama yemek vs ugrasiyorum. (Gorumcemle beraber) O annesi ile salonda oturuyor. Ben daha sonra hep d aile ilgilendigim icin pek oturamiyoruz birlikte. sonra tavuk gibi gidip yatiyor. E tam ben Eda'yi uyutmusum. soyle bir film izleyelim sohbet edelim ne var?
cok canim sikkin ya. bak bugun de 10.30da tavuk gibi yatti. pazartesi sabahi erkenden Ankara'ya uctu toplantisi vardi. 2 gun surecekti. geldi sali aksam. normalde kayinvalidem erkencikten yatti onun olmadigi gunlerde. saat 9da yatti mesela. ozledim kocami gelsin sohbet ederiz vs diyordum. Eda da hasta zaten gunlerdir bunaldim burnumun ucunu cikarmadim disari. hergun alir kizimi gezerdim. E tek dayanagim esim var. kayinvalidenin ogun 11 e kdar oturacagi tuttu. sonra bizimkinin gene uykusu geldi. yorgun oldugu icin.
yani canim cok sikkin ya. annemlere mi gitsem soyle 1 ay. orada da cok sikiliyoru. insanin kendi evi gibisi yok ama ev ev degil bugunlerde. han mubarek.
Esimin kardesinin oglu da Istanbul'da yatili okuyor. Anne babasini cok severim. kaynim ve eltimi. ama cocuk her hafta sonu bizde. bu 4. hafta sonu. cumadan geliyor pazardan donuyor. annesi bize menate etti ama bu kadar kisinin ustune o da gelince valla kecileri kacirmak uzereyim. cocugun birsey yaptigi yok. ne yapsin. ama iste evin heryerinde birileri. bugunden geldi. pazara kadar bizde.
sabretttttttttttttt diyorum. sabirrrrrrrrrrrrrrrrr.
zaten cocugun okuyacagi yok. iki gunden evine doner. kayinvalide de gider. disleri 11 milyar masraf tutmus. yaptirmamis. simdi baska disciye gidecem o cok dedi diyor. anne dedim kime gidersen git bu dislerin senin 5 milyardan asagi degil. baska birsey yaptiracak heralde.
gorumcem kalabilir:) o evi temizliyor yemek yapiyor. canim pasta istedi diyorum pasta yapiyor. icli kofte diyorum onu yapiyor. cok becerikli. sayesinde ders calisiyorum. :) kotuyum ben kotuuuuuuuuuu.
valla canim sikildi yazdim buraya.
kardesim evlenince ailesi ile de evleniyorsun. gelenek gorenekleri ile deevleniyorsun.oradaki hayatlarina bakiyorum ailesinin. herkes birbirini kurtarmaya calisiyor. takdir ediyorum. yani o akynim esimi okutmus Almanya da calisip. esim kardesini okutuyor. oteki kaynim bu kaynimin cocugunu okutuyor. yani el veriyorlar birbirlerine. hos birsey ama ben alisik degilim.
kotuyum ben kotuuuuuuuuuuuuuuuuu...
geçmiş olsun canımm..hengi aşıyı oldunuz?inşaallah zor geçmez bu gece...aşı olduk bu akşam calpole rağmen ateş çıkıyor.bu gece zor gececek.oysaki çoook yorgunuuum
geçmiş olsun canımm..hengi aşıyı oldunuz?inşaallah zor geçmez bu gece...
inşaalllah bişey olmaz canım bu gece rahat uyursun..biz de aşı olduğumuzda kızım 3 gün huysuzlandı ateşi olmadı ama beni mahfetti...bizim 4. ay 15 kasımda bakalım bu sefer nasıl olacak...4.ay aşılarını pnömokok hariç hepsi.çocuk felci ,karma, rota vs. geçen sefer 3 gün ateş yaomışı bu sefer ne olacak bilmiyorum?
iyi iyi maşallah hadi bakalım:1hug:şimdi kontrol ettim ateş yok çok sevindim :) umarım bööle devam eder
kizlar acayip canim sikkin. bildiginiz gibi kayinvalidemler bizdeler. kadin benim deli oldugumu biliyor alttan aliyor, farkediyorum. uzlasmaci. takdir ediyorum. ama bazi halleri sinirme dokunuyor. mesela bebegi koyuyorum yere yuzukoyun. kollarini kullansin biraz guclensin vs diye. Eda sevmiyor yuzunkoyun yatmayi bagiriyor. zaten alacagim ama dursun en azindan birkac dakika diyorum. geliyor aliyor yerden.
Babasi geliyor. sevsin diye ona veriyorum. bir bakiyorum kayinvalidem ondan almis. yani acaba esime Edos'un yuk oldugunu mu duusnuyor yani oglunu zahmetten kurtariyor. sinir oluyorum. ya ben babasina verdim baksin diye sevsn diye, neden aliyorsun? hep sen olmayacaksin yanimizda. sen yoktun da.
bugun babasina verdim yemek yapan gorumceme yardima gittim. biraz da stres atmak icin. yemek yapmayi severim. kizim dedi senin bebegin var. bosver Rahmet yapsin yemegi sen bebegine bak. iyilikle soyledi ama dedim ki anne ben annesiysem o da babasi. baksin biraz. esim duydu bu soylediklerimi.
sonra gittim bir baktim eda gene kayinvalidemde. anneme mi verdin gene dedim sinirle. cektim mutfaga gittim. hemen aldi kucagina geri.
cok mu abartiyorum acaba?
Bir de kayinvalidem gorumcem ve esim Arapca konusuyorlar kendi aralarinda. cunku dedigim gibi benim esim Turkiye Arabi. Arap dediysem esmer kara kuru sanmayin:) gayet beyaz. hatta sarisin ailenin cogu. 1000 yildir da Tr deler.
arapca konusmalarinins ebebi de kayinvalidem cok az Turkce biliyor ama masallah Arapca konusurlarken hic susumuyor. taramali tufek gibi. bir bir bir...
neyse bazen esime soruyorum ne diyorsunuz diye. bosver senle ilgli dgeil diyor ve konuyu kapatiyor. biliyorum bnele ilgili olmadigini ama merak ediyorum. sinir oluyorum.
kendimi cok dislanmis hissediyorum. zaten kayinvalidemler geldiginden beri iki sohbet edemez olduk. aksam geliyro yemegimizi yiyoruz. ben Eda sofra toplama yemek vs ugrasiyorum. (Gorumcemle beraber) O annesi ile salonda oturuyor. Ben daha sonra hep d aile ilgilendigim icin pek oturamiyoruz birlikte. sonra tavuk gibi gidip yatiyor. E tam ben Eda'yi uyutmusum. soyle bir film izleyelim sohbet edelim ne var?
cok canim sikkin ya. bak bugun de 10.30da tavuk gibi yatti. pazartesi sabahi erkenden Ankara'ya uctu toplantisi vardi. 2 gun surecekti. geldi sali aksam. normalde kayinvalidem erkencikten yatti onun olmadigi gunlerde. saat 9da yatti mesela. ozledim kocami gelsin sohbet ederiz vs diyordum. Eda da hasta zaten gunlerdir bunaldim burnumun ucunu cikarmadim disari. hergun alir kizimi gezerdim. E tek dayanagim esim var. kayinvalidenin ogun 11 e kdar oturacagi tuttu. sonra bizimkinin gene uykusu geldi. yorgun oldugu icin.
yani canim cok sikkin ya. annemlere mi gitsem soyle 1 ay. orada da cok sikiliyoru. insanin kendi evi gibisi yok ama ev ev degil bugunlerde. han mubarek.
Esimin kardesinin oglu da Istanbul'da yatili okuyor. Anne babasini cok severim. kaynim ve eltimi. ama cocuk her hafta sonu bizde. bu 4. hafta sonu. cumadan geliyor pazardan donuyor. annesi bize bana emanet etti ama bu kadar kisinin ustune o da gelince valla kecileri kacirmak uzereyim. cocugun birsey yaptigi yok. ne yapsin. ama iste evin heryerinde birileri. bugunden geldi. pazara kadar bizde.
sabretttttttttttttt diyorum. sabirrrrrrrrrrrrrrrrr.
zaten cocugun okuyacagi yok. iki gunden evine doner. kayinvalide de gider. disleri 11 milyar masraf tutmus. yaptirmamis. simdi baska disciye gidecem o cok dedi diyor. anne dedim kime gidersen git bu dislerin senin 5 milyardan asagi degil. baska birsey yaptiracak heralde.
gorumcem kalabilir:) o evi temizliyor yemek yapiyor. canim pasta istedi diyorum pasta yapiyor. icli kofte diyorum onu yapiyor. cok becerikli. sayesinde ders calisiyorum. :) kotuyum ben kotuuuuuuuuuu.
valla canim sikildi yazdim buraya.
kardesim evlenince ailesi ile de evleniyorsun. gelenek gorenekleri ile deevleniyorsun.oradaki hayatlarina bakiyorum ailesinin. herkes birbirini kurtarmaya calisiyor. takdir ediyorum. yani o akynim esimi okutmus Almanya da calisip. esim kardesini okutuyor. oteki kaynim bu kaynimin cocugunu okutuyor. yani el veriyorlar birbirlerine. hos birsey ama ben alisik degilim.
kotuyum ben kotuuuuuuuuuuuuuuuuu...
aşı olduk bu akşam calpole rağmen ateş çıkıyor.bu gece zor gececek.oysaki çoook yorgunuuum
şimdi kontrol ettim ateş yok çok sevindim :) umarım bööle devam eder
canım saatini kur 2 saatte bir kalk lütfen ateşini ölç...iyi geceler kızlar
sen bilirsin nasıl konuşacağınıııı...hadi bakalım hastaneden çıkışta çekersin bi yerlere kocişiiineyse biraz sakinlestim. biizmki horul horul uyuyor. yarin hastaneye gidecez rotavirus asisi icin. o zamn yalniz kalacaz nihayet. konusacagim, dislandigimi soyleyecegim ki bariz disliyor beni. neyse iyi geceler. opuyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?