- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.001
aşı olduk bu akşam calpole rağmen ateş çıkıyor.bu gece zor gececek.oysaki çoook yorgunuuum
şimdi kontrol ettim ateş yok çok sevindim :) umarım bööle devam eder
günaydın çiçeks nasılsın canımmopuyorumnanaktan
kizlar acayip canim sikkin. bildiginiz gibi kayinvalidemler bizdeler. kadin benim deli oldugumu biliyor alttan aliyor, farkediyorum. uzlasmaci. takdir ediyorum. ama bazi halleri sinirme dokunuyor. mesela bebegi koyuyorum yere yuzukoyun. kollarini kullansin biraz guclensin vs diye. Eda sevmiyor yuzunkoyun yatmayi bagiriyor. zaten alacagim ama dursun en azindan birkac dakika diyorum. geliyor aliyor yerden.
Babasi geliyor. sevsin diye ona veriyorum. bir bakiyorum kayinvalidem ondan almis. yani acaba esime Edos'un yuk oldugunu mu duusnuyor yani oglunu zahmetten kurtariyor. sinir oluyorum. ya ben babasina verdim baksin diye sevsn diye, neden aliyorsun? hep sen olmayacaksin yanimizda. sen yoktun da.
bugun babasina verdim yemek yapan gorumceme yardima gittim. biraz da stres atmak icin. yemek yapmayi severim. kizim dedi senin bebegin var. bosver Rahmet yapsin yemegi sen bebegine bak. iyilikle soyledi ama dedim ki anne ben annesiysem o da babasi. baksin biraz. esim duydu bu soylediklerimi.
sonra gittim bir baktim eda gene kayinvalidemde. anneme mi verdin gene dedim sinirle. cektim mutfaga gittim. hemen aldi kucagina geri.
cok mu abartiyorum acaba?
Bir de kayinvalidem gorumcem ve esim Arapca konusuyorlar kendi aralarinda. cunku dedigim gibi benim esim Turkiye Arabi. Arap dediysem esmer kara kuru sanmayin:) gayet beyaz. hatta sarisin ailenin cogu. 1000 yildir da Tr deler.
arapca konusmalarinins ebebi de kayinvalidem cok az Turkce biliyor ama masallah Arapca konusurlarken hic susumuyor. taramali tufek gibi. bir bir bir...
neyse bazen esime soruyorum ne diyorsunuz diye. bosver senle ilgli dgeil diyor ve konuyu kapatiyor. biliyorum bnele ilgili olmadigini ama merak ediyorum. sinir oluyorum.
kendimi cok dislanmis hissediyorum. zaten kayinvalidemler geldiginden beri iki sohbet edemez olduk. aksam geliyro yemegimizi yiyoruz. ben Eda sofra toplama yemek vs ugrasiyorum. (Gorumcemle beraber) O annesi ile salonda oturuyor. Ben daha sonra hep d aile ilgilendigim icin pek oturamiyoruz birlikte. sonra tavuk gibi gidip yatiyor. E tam ben Eda'yi uyutmusum. soyle bir film izleyelim sohbet edelim ne var?
cok canim sikkin ya. bak bugun de 10.30da tavuk gibi yatti. pazartesi sabahi erkenden Ankara'ya uctu toplantisi vardi. 2 gun surecekti. geldi sali aksam. normalde kayinvalidem erkencikten yatti onun olmadigi gunlerde. saat 9da yatti mesela. ozledim kocami gelsin sohbet ederiz vs diyordum. Eda da hasta zaten gunlerdir bunaldim burnumun ucunu cikarmadim disari. hergun alir kizimi gezerdim. E tek dayanagim esim var. kayinvalidenin ogun 11 e kdar oturacagi tuttu. sonra bizimkinin gene uykusu geldi. yorgun oldugu icin.
yani canim cok sikkin ya. annemlere mi gitsem soyle 1 ay. orada da cok sikiliyoru. insanin kendi evi gibisi yok ama ev ev degil bugunlerde. han mubarek.
Esimin kardesinin oglu da Istanbul'da yatili okuyor. Anne babasini cok severim. kaynim ve eltimi. ama cocuk her hafta sonu bizde. bu 4. hafta sonu. cumadan geliyor pazardan donuyor. annesi bize bana emanet etti ama bu kadar kisinin ustune o da gelince valla kecileri kacirmak uzereyim. cocugun birsey yaptigi yok. ne yapsin. ama iste evin heryerinde birileri. bugunden geldi. pazara kadar bizde.
sabretttttttttttttt diyorum. sabirrrrrrrrrrrrrrrrr.
zaten cocugun okuyacagi yok. iki gunden evine doner. kayinvalide de gider. disleri 11 milyar masraf tutmus. yaptirmamis. simdi baska disciye gidecem o cok dedi diyor. anne dedim kime gidersen git bu dislerin senin 5 milyardan asagi degil. baska birsey yaptiracak heralde.
gorumcem kalabilir:) o evi temizliyor yemek yapiyor. canim pasta istedi diyorum pasta yapiyor. icli kofte diyorum onu yapiyor. cok becerikli. sayesinde ders calisiyorum. :) kotuyum ben kotuuuuuuuuuu.
valla canim sikildi yazdim buraya.
kardesim evlenince ailesi ile de evleniyorsun. gelenek gorenekleri ile deevleniyorsun.oradaki hayatlarina bakiyorum ailesinin. herkes birbirini kurtarmaya calisiyor. takdir ediyorum. yani o akynim esimi okutmus Almanya da calisip. esim kardesini okutuyor. oteki kaynim bu kaynimin cocugunu okutuyor. yani el veriyorlar birbirlerine. hos birsey ama ben alisik degilim.
kotuyum ben kotuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Günaydın diloşumm, iyiyim ne olsun Ali Eymeni uyuttum ana kucağında uyudu.Benim uyku kaçtı artık 9.30 gibi çıkıcam zaten takılıyorum
Sen nasılsın kızlar nasıll , törene gidiyo musunuz bugün
oyy yerim ben uyuyan kuzuyuu uyusunda büyüsünn yok be canım ne töreni anlamazlarki :)dünde göndermedim okula zaten şu grip meselesinden çocukları rahatlıkla okula gönderemz olduk:umursamaz: bende bugün bi arkadaşıma gidicem oturmayaa evde çok sıkldım aynı yaşıt çocuklarımız var biraz kafa dağıtırımmkaydirigubbakcemile5
Git canım dağıt kafanı,iyi oluyo böyle arkadaşlarla görüşmek ben evde olsam duramazdım sanırım gerçi ev gezmelerini pek sevmiyorum ama arkadaş olunca başkaa
Bu arada oğluş uyanıyo arada onu sallıyorum ee malum kuş uykusu başladı.Biz her sabah 6da güne başlıyoruz,bugün anneme götürme telaşı yok oh ne rahatmış böyle ya.1 hafta boyunca annem gelcek böyle,kardeşime servis bulduk sadece öğlenleri binip bizim eve gelicek tabi adamla anlaşırsak :) Çarşamba günü bi deneme yapılcak bakalım,inşallah anlaşırız eğer olursa bundan sonra ali eymen evden hiç çıkmayacak.
Kocişte kalktı bu arada he he heee kahvaltı hazırlıyo kaydirigubbakcemile3
ayy canım çok sevindim oğlun yollarda perişan olmucak en güzeli canım hayırlısı olsunŞeniz
ay yaprak dökümü izliyorum bu akşam epey bi ağladım ama kocişten saklıyorum....:kedi:
kızlar geçmişe bakamadım süt sağma işini sormuştum cevap veren oldumukii.Bebeğim hastalandı öksürüyorr hapşırıyor vee burnu tıkalı allahtan ateş yok öfffffffff(((((Şurup kullanıyor inşallah geçer çabucak.Süt depolamak istiyorum mesela sağdığım süt az olursa ne yapıcam üstüne ilave edebilir miyim ne zamanlar sağmalıyımm.Biberona mı yoksa poşetler satılıyormuş onda mı saklamalıyım.Dua edin moralim bozuk daha küçüğüz hastalığı ilerlemesin zaten şu gripten çok korkuyorum:))
kızlar geçmişe bakamadım süt sağma işini sormuştum cevap veren oldumukii.Bebeğim hastalandı öksürüyorr hapşırıyor vee burnu tıkalı allahtan ateş yok öfffffffff(((((Şurup kullanıyor inşallah geçer çabucak.Süt depolamak istiyorum mesela sağdığım süt az olursa ne yapıcam üstüne ilave edebilir miyim ne zamanlar sağmalıyımm.Biberona mı yoksa poşetler satılıyormuş onda mı saklamalıyım.Dua edin moralim bozuk daha küçüğüz hastalığı ilerlemesin zaten şu gripten çok korkuyorum:))
selsin ve beyazmelek maşallah kuzulara çok tatlılar allah nazrdan esirgesinselsincim hayırlı olsun hoppalanız güle güle kullanın
akdaşcım inan hiç bi bilgim yok valla
selsin ve melek maşallak bebişlerinize çok şekerler
selsincim hopbalanıozda hayırlı olsun hop hop hoplasın çağın beramız
ilsucum gözün aydın hadi yırttın sende adet olmuşsun darısı tüm olmayanlara
benimde 2 .cisi ayın 22 sindeydi ama halen gelmedi böle düzensizlikler olur yalnız hiç telaş etmiyorum çünkü ilk kızımdada 45 günde bir geliyodu doktor normal demişti zmanla düzene girermiş aklınızda olsun
selam kızlar..
melek öykün tam çilek kız olmuş çok yakışmış beresi masallah kızına canım..
selsincim çağın bera o hoppalanın içinde çok maço durmus cıkarın uleyn beni burdan karizmayı çiziosunuz diyor sanki..:=)masallah kuzucuga..çok tatlılar ..
ilsucum gozunaydın..artık gobusun daha da iner tatlım..
Öykü çok tatlı olmuş yaaa, maşallah yanaklar falan tombikleşmiş annesi
Tosun çok şeker,hoppalaya çok yakışmış güle güle kullanın selsincim.Bende istiyorum böyle bişii bizimkide çok hareketli insanda kol kalmıyo hoplatmaktan :bbo:
Ah ne güzell gözünaydın ilsucum bide ben olsaydım ya, en son adetim 10 ekim 2008 :).Bi olsamda şu göbüş biraz inse diyorum
bende bendeeeeeee,sen benden sonra doğurdun bende olmadım yaa daha mafoldumben
Geçmiş olsunnn aman maskeyi çıkarma canım geçmesin idile
Aşınızıda atlatmışsınız bizimde 10 kasımda bakalım biz nasıl geçiricez
Şekerim görüşemiyoruz seninle özledim,nasılsın kızların nasıl :1hug:
Bende alıcam kısmetse 1 ay sonra falan zararını göreceğimi sanmıyorum.
Bu konuda benimde kafam karışık Allah yardımcımız olsun
Beyaz Melek msallah cilegine. cidden cilek olmus:)
Selsincim oglun amma yakisikli haaaaaaaa. masallah.
Ilsucum tebrikler. ben daha olmadim. agriyor ama gelen giden yok.
Akdascim ben asi yaptirmayi dusunmuyorum. abartildigini dusunuyorum.
kızlar günaydın bişey sormak istiyorum doğum yapalı 3,5 ay oldu henüz işe başlamadım yılbasından sonra baslamayı düşünüyorum... siz nasıl yaptınız su anda kızım sadece meme emiyor çalısmaya baslayınca hemen mamayamı basladınız off aklıma gelince cok üzülüyorum nasıl bırakıp gidicem diyemafoldumben
günaydın arkadaşlar. biz bugün doktora gittik. aşılarımızı olduk. boyumuz 67.5 cm, kilomuz da 8 olmuş. burun akıntısı için başladığımız şurubu içirmene gerek yok dedi. sadece burunda tıkanıklık olursa onu açarsınız dedi. d vitamini eksikliğimiz vardı geçen ay o da düzelmiş. herşey gayet iyi dedi. bir de sadece mama ile beslendiği için oğluşum ek gıdalara başlıyoruz. herşeyden biraz biraz tattırmaya başlayacağım.günlük yoğurt, muhallebi, meyve suları, sebze suları herşey verebilirsin dedi. ama az az vereceğim başlangıçta. meyve sularından önce birer kaşık ver dedi. eğer herhangi bir alerji durumu söz konusu değilse bir fincan verirsin dedi. canım oğlum artık sadece mama yemekten kurtulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?