2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

:içelim:
sevindim canım tosunun soğuklarda sabah akşam çıkması zor olurdu ...inşalla hherşey istediğin gibi olsun canım..

canım ben süt sağmıyorum o sebeple bilgim yok..ama ayrı ayrı poşetlerde tutuluıyor bir poşete konmuyor tarihi saati yazılıyor poşetlerin üzerine...
şurup o kadar bişey olmaz canım ipek 2. şişe antibiyotiği kullanıyor şu anda..
hastalık bu havalar soğudu değişim var koca koca insanlar bile hasta oluyor..normal canım üzüzntü yapma geçer inşallah kısa sürede iyileşir...

günaydın kızlar
günaydın şekerm..

canım ben çalışmıyorum ama çalışan anneler var...
bazısı sütünü sağıyor sürekli ...bakıcıya bırakıyor..
bazısıda mama yiyiyor evde gece emziriyor..
allah hayırlısını versin canım ya ..çalışman gerekiyorsa yapacak bişey yok..ben 1 yaşını bekleyeceğim şu anda...

haklısın canım 1 yaşından sonra başlamak daha ii olur ama işyerinden yeterince toleranslı davrandılar suistimal etmek gibi olur fazlasını istemek çalışmam gerekmese zaten bırakamam gün geçtikçe daha çok sevgisi büyüyor ilk doğduğunda böyledeğildi :) herkes gibi bende alışacağım mecbur(

herkese selam kızlar yaa bu foruma kaç gündür girememekten sıkıldımm yaa adam gibi bi hale getiremediler niye durmadan ayarlarıyla oynuyolarsaaalmaz:

gunaydın kızlar walla burası olmayınca ınsan bı boslukta oluyor her ne kadar gırıp okuyup okuyup yazmadan cıksamda :))))))))

ben banyoya kızlar yawru kuslarımı yıkadım sımdıde kendım gıreyım bari onumuzdekı ıkı hafta gıremeye bılırım annemler gelıyor benımde duzcede kursum var sonunda ıstemeden de olsa ıkna oldu bızımkı annemde kalıcam gamzenın okulunu nasıl halletcez bakalım hıc bılemıyorum ((((babam getırıp goturcek sanırım okula zor olcak bıraz ama napalım

kızlar biz kombiyi yaktıkk bugüne kadar hiç yakmamıştım ama sabah kalkınca eylül çok kötü kustu elide yüzüde soğuktu bacaklarıda öyle kusmuğuda kokuyodu iğrenç biçimde hemen dedim petekleri açma vakti geldi üşütmemek lazım artık daha dikkat istanbull çok soğuk ilk defaa bugün hava baya bi soğuduu:umursamaz:

ewet doğduğunda tam anlayamıyorsun anne olmuşsun,dikişlerin var,kucağında bir melek var,halsizsin,kiloların var.vs. büyüdükçe dahada coşkulu bir aşkla bağlanıyorsun ama benim zaten sağlam sabit güzel bir işim yoktu ondan önümüzdeki sonbahara bıraktım çalışmayı....
hakkında hayırlısı olsun tatlım ....herşey gönlünce olsun ....unutma herşey bebeğin için neticede onun için geleceği için çalışıyorsun...

canım hayırlısı olsun gidersen dikkat et kendinede kızalarına daaaopuyorumnanaktan

aynen bugün ilk defa soğuk bugün bende yaktım ama saolsun evi kırıp dökerken eşim peteğin yerini kendisi değiştirmişti yanlış malzeme kullanmış bilmiş adam yamnadı petek bende elektrikli soba vardı onu açtım..şu an ev fırın gibi oldu kızısımda uyuyor ....
bu hafta böyleymiş hep soğuk olacakmış
.

sana çok uzak değil sanırsam düzce...
hayırlısı olsun sevindim...

herkese selam kızlar yaa bu foruma kaç gündür girememekten sıkıldımm yaa adam gibi bi hale getiremediler niye durmadan ayarlarıyla oynuyolarsaaalmaz:
ewewt niye oynuyorlar bea.yapamayacaklarsa versinler bisz yaparız hehehehehe:lepi:delikafaduldennaniknanik

teşekkür ederim huricim inşallah senin içinde herşey güzel olur canımopuyorumnanaktan

bende kombiyi açtım zaten ara ara açıordum dikkat etmke lazım bebekler çoğunlukla yattıkları ve uyudukları için üşürler bide küçükken bi hasta oldularmı artık devamı gelir derlerkafamçokkarıştı

Maşallahhhh kilo da boy da gayet iyi,ek gıdaya başlıyosunuz demek ne güzelll, bende başlamak istiyorum artık.Geçen gün annem biraz elma rendeleyip yedirmiş ço ksevdi diyo,bende marketteki hazır pürelerden aldım deniyim diye ama yemedi hiç sevmedi onu evde yapıp vericem yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum.

hafsacığım sağolasın.iyiyiz şükür bu sefer aşı ateşsiz geçti.çok mutluyum

Geçmiş olsunnnnn,darısı bizim başımıza haftaya sıra bizde :)

buda benim oğluşumun son hali teyzeleri.

Maşallah paşaya çok tatlı olmuşşş

:içelim:

sevindim canım tosunun soğuklarda sabah akşam çıkması zor olurdu ...inşalla hherşey istediğin gibi olsun canım..

Sağol canım başta niye düşünememişiz bilmiyorum ama inşallah rahat edicez bundan sonra :1hug:

gunaydın kızlar walla burası olmayınca ınsan bı boslukta oluyor her ne kadar gırıp okuyup okuyup yazmadan cıksamda :))))))))

Aynennnnnnn size katılıyorum insan alışınca kendini boşlukta hissediyor,bundan sonra sorun olmasın lütfennnnnnnn

Bizde yaktık diloşum iki gündür yanıyo havalar soğudu artık

ay kızlr neti sakın 8 mpbs yapmayınçbiz yaptık yaklaşık 4 gündür habire kopuyor çok dertliyiz kimsede çözüm bulamıyor.telekom 8mpbs alın diyor ama gerekli alt yapı çalışmalarını yapmamışlar kesinlikle verimle değğil iş yapamaz hale geldik 5 dakikada bir kopuyor.

slm şekerler ben temizlik yapıyorum bugün gelemedim yanınıza
geçmişede bakamadım inş bi hayırsızlık yoktur
amatistcim kesinlikle bizde o hatayı yapıp geçmiştik hiç bir yere bağlanamadık şimdi fibere geçtik dünya varmış valla deliriyordum artık netin başında

slm huri benim oglumda öksürük oldu yaa bi gecmedi hatta gögsü bile hırılldıyo neyse saglık ocagına cıkardım antib.verdi günde 3 defa cay kasıgı dedi ama korkuyorum agır glir diye bide öksürük surubu ve vitamin verdi sana verilen surubların ismini yazarmısın sen nasıl kullanıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…