- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.021
oooo maşallah tosuna. allah bozmasın
yerimseniben
pompa ile sağıp bırakıyoum ben.yetmediği yerde mama takviyesi
canım yaa okadar sıkılmışsınki hak veriyorum insan kendi evinde rahat oalmayınca zoruna gidiyo bide ilgisizlik yokmuş gibi davranılması çok can sıkıcı bence sende onlar gibi davran umursaa eşinede konuşmaya gerek yok tavırlarınla belli edebilirsin laflarınla:) meselaa eşimmi geldi akşam hoş geldin beş gittin iyiyim iyi okadar konuşmaa kayınvaldenede kafayı takmaa hatta hiç ilgilenmee üstüydü başıydı belki biraz ilgisizlik onları kendine geitrir onların sana yaptığı tavırları sende onlara sergiler seinn nasıl hoşuna gitmiyosa onlarında gitmiyecektirr...CADIARZU
sevindim canım tosunun soğuklarda sabah akşam çıkması zor olurdu ...inşalla hherşey istediğin gibi olsun canım..Git canım dağıt kafanı,iyi oluyo böyle arkadaşlarla görüşmek ben evde olsam duramazdım sanırım gerçi ev gezmelerini pek sevmiyorum ama arkadaş olunca başkaa
Bu arada oğluş uyanıyo arada onu sallıyorum ee malum kuş uykusu başladı.Biz her sabah 6da güne başlıyoruz,bugün anneme götürme telaşı yok oh ne rahatmış böyle ya.1 hafta boyunca annem gelcek böyle,kardeşime servis bulduk sadece öğlenleri binip bizim eve gelicek tabi adamla anlaşırsak :) Çarşamba günü bi deneme yapılcak bakalım,inşallah anlaşırız eğer olursa bundan sonra ali eymen evden hiç çıkmayacak.
Kocişte kalktı bu arada he he heee kahvaltı hazırlıyo kaydirigubbakcemile3
canım ben süt sağmıyorum o sebeple bilgim yok..ama ayrı ayrı poşetlerde tutuluıyor bir poşete konmuyor tarihi saati yazılıyor poşetlerin üzerine...kızlar geçmişe bakamadım süt sağma işini sormuştum cevap veren oldumukii.Bebeğim hastalandı öksürüyorr hapşırıyor vee burnu tıkalı allahtan ateş yok öfffffffff(((((Şurup kullanıyor inşallah geçer çabucak.Süt depolamak istiyorum mesela sağdığım süt az olursa ne yapıcam üstüne ilave edebilir miyim ne zamanlar sağmalıyımm.Biberona mı yoksa poşetler satılıyormuş onda mı saklamalıyım.Dua edin moralim bozuk daha küçüğüz hastalığı ilerlemesin zaten şu gripten çok korkuyorum:))
günaydın şekerm..günaydın kızlar
canım ben çalışmıyorum ama çalışan anneler var...kızlar günaydın bişey sormak istiyorum doğum yapalı 3,5 ay oldu henüz işe başlamadım yılbasından sonra baslamayı düşünüyorum... siz nasıl yaptınız su anda kızım sadece meme emiyor çalısmaya baslayınca hemen mamayamı basladınız off aklıma gelince cok üzülüyorum nasıl bırakıp gidicem diyemafoldumben
:içelim:
canım ben çalışmıyorum ama çalışan anneler var...
bazısı sütünü sağıyor sürekli ...bakıcıya bırakıyor..
bazısıda mama yiyiyor evde gece emziriyor..
allah hayırlısını versin canım ya ..çalışman gerekiyorsa yapacak bişey yok..ben 1 yaşını bekleyeceğim şu anda...
haklısın canım 1 yaşından sonra başlamak daha ii olur ama işyerinden yeterince toleranslı davrandılar suistimal etmek gibi olur fazlasını istemek çalışmam gerekmese zaten bırakamam gün geçtikçe daha çok sevgisi büyüyor ilk doğduğunda böyledeğildi :) herkes gibi bende alışacağım mecbur(
ben banyoya kızlar yawru kuslarımı yıkadım sımdıde kendım gıreyım bari onumuzdekı ıkı hafta gıremeye bılırım annemler gelıyor benımde duzcede kursum var sonunda ıstemeden de olsa ıkna oldu bızımkı annemde kalıcam gamzenın okulunu nasıl halletcez bakalım hıc bılemıyorum((((babam getırıp goturcek sanırım okula zor olcak bıraz ama napalım
aynen bugün ilk defa soğuk bugün bende yaktım ama saolsun evi kırıp dökerken eşim peteğin yerini kendisi değiştirmişti yanlış malzeme kullanmış bilmiş adam yamnadı petek bende elektrikli soba vardı onu açtım..şu an ev fırın gibi oldu kızısımda uyuyor ....kızlar biz kombiyi yaktıkk bugüne kadar hiç yakmamıştım ama sabah kalkınca eylül çok kötü kustu elide yüzüde soğuktu bacaklarıda öyle kusmuğuda kokuyodu iğrenç biçimde hemen dedim petekleri açma vakti geldi üşütmemek lazım artık daha dikkat istanbull çok soğuk ilk defaa bugün hava baya bi soğuduu:umursamaz:
sana çok uzak değil sanırsam düzce...ben banyoya kızlar yawru kuslarımı yıkadım sımdıde kendım gıreyım bari onumuzdekı ıkı hafta gıremeye bılırım annemler gelıyor benımde duzcede kursum var sonunda ıstemeden de olsa ıkna oldu bızımkı annemde kalıcam gamzenın okulunu nasıl halletcez bakalım hıc bılemıyorum((((babam getırıp goturcek sanırım okula zor olcak bıraz ama napalım
ewewt niye oynuyorlar bea.yapamayacaklarsa versinler bisz yaparız hehehehehe:lepi:delikafaduldennaniknanikherkese selam kızlar yaa bu foruma kaç gündür girememekten sıkıldımm yaa adam gibi bi hale getiremediler niye durmadan ayarlarıyla oynuyolarsaaalmaz:
günaydın arkadaşlar. biz bugün doktora gittik. aşılarımızı olduk. boyumuz 67.5 cm, kilomuz da 8 olmuş. burun akıntısı için başladığımız şurubu içirmene gerek yok dedi. sadece burunda tıkanıklık olursa onu açarsınız dedi. d vitamini eksikliğimiz vardı geçen ay o da düzelmiş. herşey gayet iyi dedi. bir de sadece mama ile beslendiği için oğluşum ek gıdalara başlıyoruz. herşeyden biraz biraz tattırmaya başlayacağım.günlük yoğurt, muhallebi, meyve suları, sebze suları herşey verebilirsin dedi. ama az az vereceğim başlangıçta. meyve sularından önce birer kaşık ver dedi. eğer herhangi bir alerji durumu söz konusu değilse bir fincan verirsin dedi. canım oğlum artık sadece mama yemekten kurtulacak.
hafsacığım sağolasın.iyiyiz şükür bu sefer aşı ateşsiz geçti.çok mutluyum
:içelim:
sevindim canım tosunun soğuklarda sabah akşam çıkması zor olurdu ...inşalla hherşey istediğin gibi olsun canım..
herkese selam kızlar yaa bu foruma kaç gündür girememekten sıkıldımm yaa adam gibi bi hale getiremediler niye durmadan ayarlarıyla oynuyolarsaaalmaz:
gunaydın kızlar walla burası olmayınca ınsan bı boslukta oluyor her ne kadar gırıp okuyup okuyup yazmadan cıksamda :))))))))
kızlar biz kombiyi yaktıkk bugüne kadar hiç yakmamıştım ama sabah kalkınca eylül çok kötü kustu elide yüzüde soğuktu bacaklarıda öyle kusmuğuda kokuyodu iğrenç biçimde hemen dedim petekleri açma vakti geldi üşütmemek lazım artık daha dikkat istanbull çok soğuk ilk defaa bugün hava baya bi soğuduu:umursamaz:
ay kızlr neti sakın 8 mpbs yapmayınçbiz yaptık yaklaşık 4 gündür habire kopuyor çok dertliyiz kimsede çözüm bulamıyor.telekom 8mpbs alın diyor ama gerekli alt yapı çalışmalarını yapmamışlar kesinlikle verimle değğil iş yapamaz hale geldik 5 dakikada bir kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?