2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

uzuun bir ara oldu galiba yine fisfisfis
ptesi okula gittim , ilk gündü , açılış olduğu için 12 gibi bittim , yemeğe klmadan hemmen koştum eve , " oğluşum açççç cokacimcoook " diyerek .. otobüs güzergahlarını ve sürelerini bilmediğimden otobüse bin , in yürü yürü konak iskeleye var , vapuru kaçır , 20 dak bekle , sonra vapurdan in , eve gidecek otobüsü bekle derken 13.45 gibiydi eve gelebildiğimde .. hemmen oğluşumu emzirdim ..
bu hafta 29 ekim çalışmaları vs yüzünden okul yokmuş , izin almama gerek kalmadı o yüzden ..

izin ne içindi , eşim salı günü nihayet ve artık mecburen amliyat oldu .. o gün oğluşumla beraber kaldık refakatçi olarak babasının başında .. bebek arabamız portbebe şeklinde ve neredeyse evdeki sepet beşik ebatında olduğundan onun açısından bi sorun olmadı ..
çarş öğleden sonra taburcu olduk , yarın da kontrolümüz var ..

paşama o gün annemle babam baktılar , üzmemiş onları . sağdığım sütten vermişler bir öğüncük , zaten gitmeden hemen önce bi 10 dak. kadar daha emzirmiştim , uyumuş epey .. annem bakacak oğluşuma okulda olduğum günler ..
ne kadar dikkat etsek de bizim tosbaa teleyizyonu keşfetti , hatta bazen memeyi bırakıp kafasını zorla çevirip bakıyor , biz de tv nu kapatıyoruz , buna rağmen unutmuyor acaba açtılar mı ki deyip defalarca bi memeden emiyor , bırakıp tv na çeviriyor kafasını , böyle böyle 4-5 kere devam ediyor , ne zamanki " tamam tv nu hageet kapatmış bunlar " deyince güzel güzel emiyor .. bi resim eklemeye çalışıcam şimdi

göğüs hırıltısı yoktu ipekte belkide ondan dolayı 3 kere demiş olabilir...

ama bizim ilk hastalığımızda 2-3- hafat önce
peditus-balgam söktürücü-sabah öğlen akşam çay kaşığı ile
largopen-antibiyotik-sadece öğlen çay kaşığı ile
10 gün kullandırdı...

şimdiki hastalığımızda ise balgamı yok...
levopront öksürük şurubu-sabajh öğlen akşam çay kaşığı
sudafet-soğuk algınlığı için sabah öğlen akşam çay kaşığı
antibiyotiği attım 4 gündü sade 1 kez çay kaşığı ile ....sadece 4 gün kullan at dedi...
küçük şeffaf rengi vardı ama adını unuttum....
tabi bunların yanında burun damlası en etkilisi hysiologica...18 ytl..
ama geçmezse burnu açılmazsa 10 günde burun spreyi veriyorlar bence direk burun spreyi en etkilisi...

kocişine geçmiş olsun tatlım....sende çok zorluklar yaşamışsın düzene oturmanı dilerim kısa zamanda..
hem okul hem hastalık zor..
okulu anneciğin saolsun halletmişsin kocanda kısa zamanda iyileşşssin inşallah...okul yolunu nasıl yapmayı düşünüyorsun kışın zor olur..araba kullanamıyormusun tatlım arabayla gidip gelsen :sinifsinif:

AMARTıS çok yavaş pcm resimi göremedim egemize kocaman bir maşallah tatlım ..çok şeker oluyorlar ve çok hızlı büyüyorlar..allahım bir an önce anneee desinler yaaaaaa
a.s.

ayrıca tosuna bak yaa nasılda keşfetmiş de bakıyor valla ipekte bakıyor hele kapat ağlamaya başlıyor...günde 20 dakka bakıyor ama uzaktan baktırıyorum..
bana bi yararı yok o kendi kendinede sesiz oynuyor.yani aman baksında bende işime bakayım durumu yok sadece bakarken çok mutlu olyuor die açıyorum....
tv de akan kareler çok hızlı olduğundan dolayı normal hayattla bağdaştıramazmış.biri yavaşken biri çok hızlı falan filan...

Son düzenleme:
huri napıyon gülüm
kilo verdin mi benimki takıldı kaldı
bide şu soyayı denedin mi

merhaba anneler
site çok ağır ya zaten sınırlı giriyoruz bebişlerden ondada zor açılıyo neyse,
hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun hemen atlatırlar inlşallah
stardust eşine geçmiş olsun tatlım
9 kasımda gideceğiz dr bizde
bakalım nasıl gelişmemiz ve ek gıda konusunda ne dicek dr

bugün istanbul çok soğuk.kombi açtık.oğlumada uyku tulumu aldık.onu giydiriyorum yatarken.üstünü açıyor hep.dün ilk defa giydirdik çok iyi oldu.sıcacıktı yavru kuş

starcım eşine çok geçmiş olsun.en kısa zamanda toparlansın inşallah.yerim ben o aras'ı.aynen canım bizimkide tv düşkün oldu.biz kafasını ceviriyoruz.o inatla gene döndürüyor

hurişim sağol geçmiş olsun dileğin için ..
inşallah düzenimiz oturur , otursun artık diimi ya 3 ay bitti mafoldumben
okula sabahları eşim bırakacak , öğlene kadar zaten şimdilik haftada birkaç gün , süt izni felan diye , öğlene kadar , ikinci dönem artacak ders sayısı akannehir
sabahları eşim bırakacak , dönüşte 2 otobüsle yaklaşık 1 saatte gelebiirmişim eve :sm_confused:
araba konusunu hiç açma , ehliyeti alıp yavaş yavaş trafiğe çıktığım zaman babamın arabasını benzin istasyonunda korkuluk gibi direğe çarpınca korktum ve soğudum .. ama şart oldu , sanırım haftaya h.sonu direksiyon kursu alıcam , zaten sırf ben de süreyim di,ye otomatik aldık arabayı , artık bahanem kalmadı yeniden trafiğe çıkmamak için :umursamaz:
çok fena ya başka bir resmi de var onun hikayesi de ap ayrı , yine tv başrolde tabi :mymeka:
geçenlerde " anne olunca anladım " programına bi dr. konuktu , çocuklarda dil ve konuşma bozukluğu üzerine uzm , kesinlikle tv nu 2 yaşına kadar göstermeyin , 3-4 yaş arası ise günde en fazla 10 dak. kadar gibi izleyebilir dedi .. otistik olabilir , geç konuşabilir , konuşmayabilir , kendi dünyasında yaşamak isteyebilir vb vb... dedi .. dediğin gibi , orada herşey hızlı akıyor gerçek hayatta öyle değil , bağdaştıramıyorlarmış ve çizgi filminden tut ( tom ve jery bile ) şiddet içerikli , bunun ayırımını yapamıyorlar ve şiddeti öğreniyorlar ..
bu arada size de geçmiş olsun , ipektoşum hasta oldu ve atlatmış sanırım kıyamam :teselli:

sağol melek , inşallah siz de güzel haberlerle dönersiniz dr.dan .. sen de sadece anne sütü vermiyor muydun , ek gıdaya 5. ay bitiminde geçmeyecek misiniz ??
hakikaten ya çok ağırlaşmış site , güya bakım yapmışlardı geçenlerde .. ben de eşim yine diğer pc den bi şey indiriyor kesin deyip kızıyordum ki adamcağızın günahını almışım demek :kedi:

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız

bugün istanbul çok soğuk.kombi açtık.oğlumada uyku tulumu aldık.onu giydiriyorum yatarken.üstünü açıyor hep.dün ilk defa giydirdik çok iyi oldu.sıcacıktı yavru kuş

starcım eşine çok geçmiş olsun.en kısa zamanda toparlansın inşallah.yerim ben o aras'ı.aynen canım bizimkide tv düşkün oldu.biz kafasını ceviriyoruz.o inatla gene döndürüyor

selam canım .. burası da sabah serindi biraz ama öğleden sonra kısa kollu çıktım dışarı gayet sıcaktı ve halen cam açık yada balkonda oturabiliyoruz günüdüzleri, ama pazardan itibaren burası da soğuyacakmış :sm_confused:
güle güle giysin tulumunu , bizim tosbaa da açıyo üstünü , biz de daha bugün konuştuk eşimle geceleri açalım sıcak klimayı bari diye ..
çok sağol canım geçm iş olsun dileğin için .. inşallah bu son olur ya :Saruboceq: sorma canım fena bunlar .. o resmi hastanede çektim , güya tv nun altına doğru koydum arabasını kafasını kaldırıp bakamaz diye , nerrrrrrde , bi keresinde yatağa ters yatırdım uyurken , tv nu da kısık seste açık bıraktım sesli ortamda uyumaya alışsın ve uyandığında insan sesi olsun , kendini yalnız hissetmesin hesabı .. kahvaltımı hazırladım bizimkinden ses yok , yedim yuttum , hala ses yok , masamı topladım bi bakiim dedim aynadan eller ayaklar oynuyo , heralde uykudan uyanmak üzere dedim ama hala ses yok , aynadan değil de kafamı uzatıp şöyle bi baktım yukarıdan , oohooooo bizimki uyanmış NTV mentivi dememiş tv izliyo kaydirigubbakcemile3

resmi sildim :))

Son düzenleme:
ece, hafsa , zuzuuum hoşgeldiniz kızlarrrrrr hihoyyyt

hoşbulduk...kaydirigubbakcemile5

sende hoş geldin uzun zamandır yoktun özlettin walla...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

eşine geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda da hayatını düzene koyarsın.....
arasada maşallah o ne öle sabah haberlereinimi izliyo beyimiz....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ecetubaaaaaa nirdesiiinnnnnnnnn...kız bırak geçmişi gel anacım kaç gündür kimsecikler yok zati...lmaz: lmaz: lmaz:

bu arada kızlar eşim grip olmuş...
hayatta dr a gitmez normalde sabah hemen dr a gitmiş bir sürü ilaç maske falan alıp gelmiş....
yaaa bide hiç çocukları ellemiyo bütün iş bana kaldı mepğer ne kadar yardımı dokunuyomuş bana bee ...

Son düzenleme:
ece, hafsa , zuzuuum hoşgeldiniz kızlarrrrrr hihoyyyt
hoşbuldum canıım nihayet cevap yazacam bugünden beri yazamadım bir türlü yaa sinir oldum..oğluşuna maşallah nasılda tv izliyor...

hafsacım nasılsın..geçmişi okumaya fırsat kalmadı sitede sorun varr canımmmopuyorumnanaktan

evet yoktum , hep bi terslik çıkacak illaki .. bugece de giremezdim de annemler bizdeydi bir kaç gündür eşimin ameliyatı yüzünden , ben de sabah kahvaltılardan sonra paşamın her bi ihtiyacını giderip annemlere postalayıp uyuyorum 1 saat felan ve bugün biraz erken uyudu da ben de kendimi attı pc başına , oh beee :))
geçmiş olsun dileğin için çok teşekkürler canımmm Şeniz , inşallah bir daha yaşamayız , bu aynı sorundan ikinci ameliyat oluşumuz da mafoldumben
ay evet ya , görüyo musun paşayı , hiiiç haberdi çizgi filmdi ayırt etmeden izliycem diye boynu kopacak nerdeyse dananın :mymeka:

geçmiş olsun canım senin de eşine .. ya milleti nasıl da panik ediyorlar , yok bu sıralar grip olan herkes domuz gribi felan diye , sırf şu aşıları bir panikle olalım diye .. yan etkileri çokmuş değil mi , üstelik bende domuz gribi var mı yok mu diye test yaptırayım desen devlet karşılamıyormuş ve test ücreti 300 tl miş akannehir
aşısı bedava testi 300 tl , yorum yok :1ninca:

ay yok canım , maşallahlık bi durum değil valla , bizimki tamamen azmanlık
o kadar fena ki unutmuyor , tv nu kapatsak bile emin oluncaya kadar defalarca dönüp bakıyor zibidi oğlan yaaa kafamçokkarıştı

amatist ve cankız da gelmişler , hoş gelmişler hihoyyyt
ben çıkıyorum , uyku geldi bedene ne mutlu Türküm diyene , hadiyn iyi geceler hepinize

amatist ve cankız da gelmişler , hoş gelmişler hihoyyyt
ben çıkıyorum , uyku geldi bedene ne mutlu Türküm diyene , hadiyn iyi geceler hepinize

iyi geceler.....:gitme: :gitme:

bi daha arayı bu kadar acmazsan da seviniriz....

ya ewet domuz giribi konusunda bizde panik olduk yok yere....
ama neyseki dr o gripten şüphelenmemiş....
iyice paranoyak oldum beeeeee...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ececik sen neler yapıyosun...

starcım geçmiş olsun. tv olayına gelince fazla olmamak kaydıyla bırak seyretsin.ben doktora sorduğumda uzaktan ve yarım saati geçmesin dedi.valla ege seyrediyor.bende seyretmişim bak sapasağlamım.biraz tevekkel olmak lazım.gündüz napıyorlar bakıcıyla bilmiyorum mesela.allaha emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…