- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.061
büyük prenses banyodan sonra uzaylı zekiye modun da:)))))
bu da küçük prenses banyodan sonra....
küçük prenses su uykusu yaparken....
canım oğlumYiğit in son hali
büyük prenses banyodan sonra uzaylı zekiye modun da:)))))
bu da küçük prenses banyodan sonra....
küçük prenses su uykusu yaparken....
herkese günaydınn kızlarrr zemuszemus
hafza maşallahh kızlarına çok tatlılar canım allah nazardan korusun rabbimm
kızlar yeni bi konu açtım bebeklerimizin ek gıdaya geçiş döneminde birbirimizden yararlanamlım fikirler alalım....
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...eri-bugun-bebisler-yedigelin-paylasalimm.html
yiyiyorum halaa sabah öğlen akşam 1 tatlı kaşığı tadını çok sevdimm hep yemeği düşünüyorum ..huri napıyon gülüm
kilo verdin mi benimki takıldı kaldı
bide şu soyayı denedin mi
bu arada size de geçmiş olsun , ipektoşum hasta oldu ve atlatmış sanırım kıyamam :teselli:
teşekkür ederim canım geçti çok şükür şurupları bıraktım sadece öksürük az kaldı iyice sökülsün die ona devam ediyorum...ee kış geldi olacaklar tabi ama işte erkenden başladı antibiyotiğe ona gıcık oluyorum da yapacak bişey yok malesef...
seviniyorum ki kızım hastayken huysuz değil ve genelde ateş olmuyor...
aynen geçende bizimkide hastayuydı meğer ne çok faydası varmış..gerçi yine ipeğe geçti hastalığı o dayanamamıştır öpmüştür ben görmeden...
yaaa bide hiç çocukları ellemiyo bütün iş bana kaldı mepğer ne kadar yardımı dokunuyomuş bana bee ...klava:
kızlar bu siteyle neden bu akdar oynuyorlar ya..
insanları siteden soğutuyorlar haberleri yok..rahat bırakın anacığımda sohbetimizi yapalım 2 kelam yahuuuuuu:mymeka:
gezmeye alışsın o sorun olmaz aman hastalanmasınlarda:sinifsinif:Herkese günaydınn, ben yine işe geldim, dayım annemi almış kahvaltıya götürmüş kendi evine tabi oğluşta onlarla.Gezmeye alışacak bi daha tutamayacam kaydirigubbakcemile3
iyi oldu çok şükür eccük öksürük kaldı bi tek o şuırubunu kullanıyoruz o kadar..keyfi hep yerindeydi zaten yavrumunHuricim günaydınnnnn , İpek nasıl oldu canım iyi mi ? :1hug:
olurmu olur bende şüpelenmiştim test aldım negatif çıktı...Ya kızlar sabah annem korkuttu beni ben hala adet olmadım ya, bide oğluş kakasını yeşil yapıyor hamile olmayasın diyooo delikafaduldendelikafadulden sütün yaramıyo belki çocuğa zayıfladı zaten diyosizce olabilir mi , hiç yoktan içime kurt düşürdü yaaaaa :gitme:
kızlar geçmişe bakamadım süt sağma işini sormuştum cevap veren oldumukii.Bebeğim hastalandı öksürüyorr hapşırıyor vee burnu tıkalı allahtan ateş yok öfffffffff(((((Şurup kullanıyor inşallah geçer çabucak.Süt depolamak istiyorum mesela sağdığım süt az olursa ne yapıcam üstüne ilave edebilir miyim ne zamanlar sağmalıyımm.Biberona mı yoksa poşetler satılıyormuş onda mı saklamalıyım.Dua edin moralim bozuk daha küçüğüz hastalığı ilerlemesin zaten şu gripten çok korkuyorum:))
canım ben sadece emziriyorum bu güne kadar hiç kaka problemimiz olmadı çok şükür kendi kendine düzenli yapıyor 3 aylıkken dediğin gibi oluyordu yani geçen ay içide yeşil yeşil pütürmükler bağımsız bir şekilde bezde buluyordum yani kaka ne kadar sulu olursa olsun o yeşil tanecikller katı ve ayrı ayrı oluyordu...kokusu geçen aydan beri kokmaya başladı ilk 2 ay hiç kokmuyordu şimdi kokuyor ..Arkadaslar selam,
gecmisi okuyamadim kusura bakmayin.
BEN ANNE SUTU ILE BEBEGINI BESLEYEN ANNELERE BIRSEY SORMAK ISTIYORUM.
sanki bebegimin sindirim sisteminde birseyler ters gibi. uyurken cok huzursuz uyuyor. surekli eller kollar hareketli. bu gecenin belli saatindan sonra basliyor. normalde rahat uyuyor ama gece 3-4 te sonra huzursuz uyuyor.
kakasi sizin bebeklerinizi kotu kokulu mu? benim bebegimin hep kotu kokuyor. normal mi bilmiyorum? mama ile beslenenlerde kotu kokar ama anne sutunde de mi oyle?
bir de bazen yesil parcaciklar oluyor. kakasi yesil degil ama yesil parcaciklar orada burada.
ayrica bazen bazi yerleri sumuksu yapida. ben kivami oyle diye ustune dusmemeistim ama bir yerde iokudum mukuslu kaka bagirsaklarda bakteri sebebi ile olabilirmis.
bu kokusu, rengi vs mukuslu yapida olmasi hakkinda kendi bebeklerinizinkini yazabilir misiniz?
pazartesi gunu dra goturmeyi dusunuyorum tekrardan.
Arkadaslar selam,
sanki bebegimin sindirim sisteminde birseyler ters gibi. uyurken cok huzursuz uyuyor. surekli eller kollar hareketli. bu gecenin belli saatindan sonra basliyor. normalde rahat uyuyor ama gece 3-4 te sonra huzursuz uyuyor.
kakasi sizin bebeklerinizi kotu kokulu mu? benim bebegimin hep kotu kokuyor. normal mi bilmiyorum? mama ile beslenenlerde kotu kokar ama anne sutunde de mi oyle?
bir de bazen yesil parcaciklar oluyor. kakasi yesil degil ama yesil parcaciklar orada burada.
ayrica bazen bazi yerleri sumuksu yapida. ben kivami oyle diye ustune dusmemeistim ama bir yerde iokudum mukuslu kaka bagirsaklarda bakteri sebebi ile olabilirmis.
bu kokusu, rengi vs mukuslu yapida olmasi hakkinda kendi bebeklerinizinkini yazabilir misiniz?
Arkadaslar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?