2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

büyük prenses banyodan sonra uzaylı zekiye modun da:)))))

bu da küçük prenses banyodan sonra....

küçük prenses su uykusu yaparken....

soğuk bi istanbul sabahından herkese günaydnlaropuyorumnanaktan

star dust maşallah ya nede tatlı izliyor öyle benim kzımda aynı önüne birisi geçincede çok sinirleniyor çok merkalı bu nesil çookkaydirigubbakcemile3 eşinede geçmiş olsun Allah şifa versin

büyük prenses banyodan sonra uzaylı zekiye modun da:)))))

bu da küçük prenses banyodan sonra....

küçük prenses su uykusu yaparken....

Maşallahh prenseslere çok tatlı çıkmışlar, uyurken nasılda masum kıyamam ya

Günaydın diloşummm , bencede paylaşalım iyi olmuş böyle bi konu açtığın canım :1hug:

Herkese günaydınn, ben yine işe geldim, dayım annemi almış kahvaltıya götürmüş kendi evine tabi oğluşta onlarla.Gezmeye alışacak bi daha tutamayacam kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar sabah annem korkuttu beni ben hala adet olmadım ya, bide oğluş kakasını yeşil yapıyor hamile olmayasın diyooo delikafaduldendelikafadulden sütün yaramıyo belki çocuğa zayıfladı zaten diyo sizce olabilir mi , hiç yoktan içime kurt düşürdü yaaaaa :gitme:

huri napıyon gülüm
kilo verdin mi benimki takıldı kaldı
bide şu soyayı denedin mi
yiyiyorum halaa sabah öğlen akşam 1 tatlı kaşığı tadını çok sevdimm hep yemeği düşünüyorum ..
inan tartılmadım kokuyorum tartıya çıkmaya 3 kişi biraz vermişsin dedi ama beni üzüzlmesin diyemi yoksa gerçekmi dediler bilmiyorum...pazartesi tartılacağım bakalım...

Herkese günaydınn, ben yine işe geldim, dayım annemi almış kahvaltıya götürmüş kendi evine tabi oğluşta onlarla.Gezmeye alışacak bi daha tutamayacam kaydirigubbakcemile3
gezmeye alışsın o sorun olmaz aman hastalanmasınlarda:sinifsinif:

Huricim günaydınnnnn , İpek nasıl oldu canım iyi mi ? :1hug:
iyi oldu çok şükür eccük öksürük kaldı bi tek o şuırubunu kullanıyoruz o kadar..keyfi hep yerindeydi zaten yavrumun

olurmu olur bende şüpelenmiştim test aldım negatif çıktı...
3 gündür kahverengi bişeyler geliyor ama hadi bakalım bi patlasam rahatlayacağım...doktor doğumda içimi temizlemişti yumurtalıklarımıda mı kazıdı ne anlamadım yahuuuu delikafadulden

Arkadaslar selam,

gecmisi okuyamadim kusura bakmayin.

BEN ANNE SUTU ILE BEBEGINI BESLEYEN ANNELERE BIRSEY SORMAK ISTIYORUM.

sanki bebegimin sindirim sisteminde birseyler ters gibi. uyurken cok huzursuz uyuyor. surekli eller kollar hareketli. bu gecenin belli saatindan sonra basliyor. normalde rahat uyuyor ama gece 3-4 te sonra huzursuz uyuyor.

kakasi sizin bebeklerinizi kotu kokulu mu? benim bebegimin hep kotu kokuyor. normal mi bilmiyorum? mama ile beslenenlerde kotu kokar ama anne sutunde de mi oyle?

bir de bazen yesil parcaciklar oluyor. kakasi yesil degil ama yesil parcaciklar orada burada.

ayrica bazen bazi yerleri sumuksu yapida. ben kivami oyle diye ustune dusmemeistim ama bir yerde iokudum mukuslu kaka bagirsaklarda bakteri sebebi ile olabilirmis.

bu kokusu, rengi vs mukuslu yapida olmasi hakkinda kendi bebeklerinizinkini yazabilir misiniz?

pazartesi gunu dra goturmeyi dusunuyorum tekrardan.

canim benim kizim da grip oldu. 2.5 haftada ancak gecti. yavas geciyor. ben surup vs birsey kullanamdim. atesi olmadi. hirilti vs de olmadi. her tikandikca serum fizyolojik ya da anne sutu siktim. otri bebe diye burun aspiratoru var tavsiye eedrim. surekli de onla temizledim.

ancak 2.5 haftada gecti ki halen burnu sabahlari tikaniyor.

sakin yikama. birak 1 hafta 2 hafta neyse pis kalsin. iyilesir gibi oluyor. yikadigin anda tekrar sil bastan.

canim sut saklama olayina gelince ben her seefrinde ayri poset klullanmistim lansilohun posetlerini. ama artik saklamiyorum.

stardustcum gecmis olsun.

hafsacim amsallah melegine. uzum uzum ne guzel bakmis oyle.

amestiscim simdi gordum. masallah kuzucuguna. minnacikti, kocaman olmus. insanin inanasi gelmiyor.

Son düzenleme:
canım ben sadece emziriyorum bu güne kadar hiç kaka problemimiz olmadı çok şükür kendi kendine düzenli yapıyor 3 aylıkken dediğin gibi oluyordu yani geçen ay içide yeşil yeşil pütürmükler bağımsız bir şekilde bezde buluyordum yani kaka ne kadar sulu olursa olsun o yeşil tanecikller katı ve ayrı ayrı oluyordu...kokusu geçen aydan beri kokmaya başladı ilk 2 ay hiç kokmuyordu şimdi kokuyor ..
kaka yaptığını kokusundan anlıyorum yani...
ben ilk elma suyu verdim pazartesi günü o gün sümük gibi olduu ama ertesi gün düzeldi..sümüksü kaka ile ilgili bilgim yok..
ama bu senin şikayetlerin hiç bişey yokken 3. ayda ipeğede oldu ..şimdi normal kakası...

AMATİST DİLARA ÇİÇEKS KİBELE ...
teşekkür ederim kızlar iyi dilekleriniz için....
amatist hakkatten maşallah abimiz kocaman olmuş yaaaffffff...

canım benim kızımda da aynı senin anlattığın problemler vardı.kokusu rengi mukuslu olması.doktora götürdük 2 defa tahlil istedi.hiçbişey çıkmadı.tabii bu arada çok telaşlandırdı bizi doktor.en sonunda bişey çıkmayınca fakülteye göndermek istedi.birsürü ilaç verdi.tabii ben hiçbirini içirmedim.baktık olacağı yok.sonuçta çocukta başka bi problem yok.ne ateş ne başka bişey.başka bi doktora götürdük.20yıllık oldukça tecrübeli bi doktor.adam ne dese beğenirsin.kaka bu tabii kokacak.senin yediklerinden olabilir dedi.tabii biz tatmin olmadık.eşim birkaç doktora daha sormus.annenin psikolojisi bile etkileyebilirmiş.okdar yani düşün.bebeğin keyfi yerindeyse problem yok demişler.öle yani.şimdi o mukuslu yapı kendiliğinden geçti.ama kokusu hala var.telaşlanma bence ama için rhat olsun.istersen bi kaka tahlili yaptır.

Merhaba Kibele,
Benim kızım sadece anne sütü alıyor. Sanırım 1 ay kadar önceydi kakası çok kötü kokmaya başlamıştı ve zaman zaman da mukusluydu. Ben de korktum doktora götürdük gaita testi yapıldı ama bir şey çıkmadı. Sonra kendiliğinden geçti. Üşütmüştü belki de.

Şimdi de kakası kokuyor ama normal bir koku. Bazen sarı yapıyor bazen yeşil bazen de karışık. Zaman zaman mukuslu da oluyor. Normal dedi doktoru.

İstersen sen de bir test yaptır için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…