2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Yaaaa alayım mı bende test yani yok canım olamaz delikafadulden yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

Yaaaa alayım mı bende test yani yok canım olamaz delikafadulden yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
al tabi rahat etsin sabah yap ama testi daha iyi sonuç çıkar..
bişey kaybetmezsin canım...allah herşeyin hayırlısını versin ...sakın tersi bişey düşünmeyelim..allahtan herşey...
ben ipeğimin koksunu aldım ya artık 5 kerede hamile kalsam doğururum ...ne zaman nasipse o zaman ikincisi olsun...ama 3 sene daha olmasın bakalım..
artık büyük konuşmuyorum ipek için 3 sene uğraştım çünkü...opuyorumnanaktan

arkadaslar sagolun. ben ptz gunu bir randevu alayim. bir test de biz yaptiralim bakalim. karnindan gurul gurul sesler gelmese ve uykusunda huzursuz olmasa yaptirmam ama belki bir sorun vardir. belki de yoktur.optum hepinizi.

bir soru daha. peki bu kaka numunesini nasil veriyorsunuz? e ebebek bu yap deyince yapmaz. tutar gece yarisi yapar.

simdi ben mesela bugun yaptigi kakakdan alsam saklasam isteyince versm olur mu? bir zahmet anlatir misiniz?

bir soru daha. peki bu kaka numunesini nasil veriyorsunuz? e ebebek bu yap deyince yapmaz. tutar gece yarisi yapar.

simdi ben mesela bugun yaptigi kakakdan alsam saklasam isteyince versm olur mu? bir zahmet anlatir misiniz?
ben yaptırmadığım için bilmiyorum tatlım..
valla ben ipeğin bezini hep kakalı alıyorum heralde öyle bişey olsa zorlanmam...

malesef paket işi olmuyo arkadaşım....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tahlili vercen zaman bezi tersinden yani dış yüzü içe gelcek şekilde bağlıyosun bebeğe...
yaptıktan hemen sonrada laboratuvara veriyosun kakalı bezi onlar ihtiyacı olanı alıyolar içinden....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah dr tahlile gerek görmez ama kaka tahlili idrar tahliline göre resmen çocuk oyuncağı...
hele kız çocuklarda idrar tahlili vermek tam bi işkence...
inşallah hiç bi zaman ihtiyaç duymayız...
bu arada bu msj 3. yazışım inşalah bu sefer ekran gitmez....

selam kızlar malesef bebişim hasta oldu bu gün dr götürdüm soğuk algınlığı bu ara dışarıda çıkmamıştık ama burnu tıkalı günde 4-5 sefer öksürüyo bide hafif hırıltısı var gibi
drumuz malesef bisürü ilaç verdi
üzüldüm ama napalım neşesi iyi sayılır ama bakalım

Kakasını yaptıktan sonra bezini 30 dk içinde getirin demişlerdi bize.
Hastanede bekledik bekledik yapmadı, eve gelir gelmez yapmıştı :)
Yaptıracağın yere sorarsan daha iyi olur aslında.

Çok geçmiş olsun.
Umarım çabucak iyileşir.

ya benim kiz oyle hergun yapmiyor ki. bazen gunde 1 bazen 3 gunde bir.

soyle acikladi dr. anne sutu tam olarak sindirilebilen seylerden olusuyorsa hepsi vucuda dagiliyor ihtiyac olmayan atiliyor.

bizim kiz hepsini kullaniyor galiba cunku cogu zaman 3 gunde 1cikiyoruz. 1 kakalik yapiyor o da.

bakalim ne diyecekler.

melekcim gec,is olsun. bebekler genelde usuttugunden degil terledigiunden hasta olurmus.

ben artik geceleri ozellikle terletmemeye calisiyorum.

geçmiş olsun canım kakayı yaptktan sonra 30-45 dak. arasında lab a vermelisin.ishal değilse ters çevirmene gerek yok.:ecrin_bebek:

kibele canım bencede normal bizim kakada lökosit vardı geçen mukusluydu dr olabilir dedi anne sütü yapabiliyor ateşi olmadığı sürece önemli değil ama rota aşısı yaptımadıysan bir rota testi yaptırabilrsin.

slm hayırlı akşamlar
ben halen denizlideyim evime dönemedim
sizler nasılsınız inşallh bi yaramazlık yoktur

geçmiş olsun paşalarınıza inşallah hemen atlatırlar burcucum maşallah oğluşuna

buda benim oğluşumun son hali teyzeleri.
maşallah denizimize aynı babası

canım hayırlı olsun işe başlamışsın eşine gelmiş geçmiş olsun inşallah
çok tatlı tv izliyo arasımız bizimkide bayılıyo valla tv yi açık görünce heycan yapıyo resmen

büyük prenses banyodan sonra uzaylı zekiye modun da:)))))

bu da küçük prenses banyodan sonra....

küçük prenses su uykusu yaparken....
canım eşine çok geçmiş olsun
inşallah hemen iğleşir
kuzularınada bayıldım gözlerindeki parıltıya bayılıyorum ya cin gibiler maşallh

selam kıslar nasılsınız gaydin58 ben:ecrin_bebek:

aaa hoş geldin de hayırdır niye nickin değişti

selam kızlar

kaç gündür site hata veriyor sinir oldum valla:umursamaz:

kikoşum hala annenlerdesin demek inşallah bi sorun yoktur keyiftendir canım
nasılsın kızlar nasılŞeniz

star dustüm canım eşine çok geçmiş olsun tekrar
o tv ye bakmaya çalışan tosbayı da yerimmmmmmopuyorumnanaktanmaşallah arasımıza

hafsacım meleklerine kocaman bi çok tatlı ikisideeeeopuyorumnanaktan

amatistcim oğluş kocaman adam olmuş onada kocaman

beyaz melek canım öykü çokkkk tatlı olmuş prensese de kocaman bi

bebişleri hasta olan arkadaşlara çok geçmişler olsun inşallah çabucak iyileşirler

biz artık kombiyi yakıyoruz valla kış birdenbire geldi çok dikkat etmek lazım kuzulara sıcak soğuk geçişlerinde

biz daha iyiceyiz şükür diyelim halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…