- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.081
olurmu olur bende şüpelenmiştim test aldım negatif çıktı...
3 gündür kahverengi bişeyler geliyor ama hadi bakalım bi patlasam rahatlayacağım...doktor doğumda içimi temizlemişti yumurtalıklarımıda mı kazıdı ne anlamadım yahuuuu delikafadulden
al tabi rahat etsin sabah yap ama testi daha iyi sonuç çıkar..
Yaaaa alayım mı bende test yani yok canım olamaz delikafadulden yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
slm kızlar
ben yaptırmadığım için bilmiyorum tatlım..bir soru daha. peki bu kaka numunesini nasil veriyorsunuz? e ebebek bu yap deyince yapmaz. tutar gece yarisi yapar.
simdi ben mesela bugun yaptigi kakakdan alsam saklasam isteyince versm olur mu? bir zahmet anlatir misiniz?
malesef paket işi olmuyo arkadaşım....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bir soru daha. peki bu kaka numunesini nasil veriyorsunuz? e ebebek bu yap deyince yapmaz. tutar gece yarisi yapar.
simdi ben mesela bugun yaptigi kakakdan alsam saklasam isteyince versm olur mu? bir zahmet anlatir misiniz?
bir soru daha. peki bu kaka numunesini nasil veriyorsunuz? e ebebek bu yap deyince yapmaz. tutar gece yarisi yapar.
selam kızlar malesef bebişim hasta oldu bu gün dr götürdüm soğuk algınlığı bu ara dışarıda çıkmamıştık ama burnu tıkalı günde 4-5 sefer öksürüyo bide hafif hırıltısı var gibi
drumuz malesef bisürü ilaç verdi
üzüldüm ama napalım neşesi iyi sayılır ama bakalım
bir soru daha. peki bu kaka numunesini nasil veriyorsunuz? e ebebek bu yap deyince yapmaz. tutar gece yarisi yapar.
kızlar geçmişe bakamadım süt sağma işini sormuştum cevap veren oldumukii.Bebeğim hastalandı öksürüyorr hapşırıyor vee burnu tıkalı allahtan ateş yok öfffffffff(((((Şurup kullanıyor inşallah geçer çabucak.Süt depolamak istiyorum mesela sağdığım süt az olursa ne yapıcam üstüne ilave edebilir miyim ne zamanlar sağmalıyımm.Biberona mı yoksa poşetler satılıyormuş onda mı saklamalıyım.Dua edin moralim bozuk daha küçüğüz hastalığı ilerlemesin zaten şu gripten çok korkuyorum:))
geçmiş olsun paşalarınıza inşallah hemen atlatırlar burcucum maşallah oğluşunagünaydın arkadaşlar. biz bugün doktora gittik. aşılarımızı olduk. boyumuz 67.5 cm, kilomuz da 8 olmuş. burun akıntısı için başladığımız şurubu içirmene gerek yok dedi. sadece burunda tıkanıklık olursa onu açarsınız dedi. d vitamini eksikliğimiz vardı geçen ay o da düzelmiş. herşey gayet iyi dedi. bir de sadece mama ile beslendiği için oğluşum ek gıdalara başlıyoruz. herşeyden biraz biraz tattırmaya başlayacağım.günlük yoğurt, muhallebi, meyve suları, sebze suları herşey verebilirsin dedi. ama az az vereceğim başlangıçta. meyve sularından önce birer kaşık ver dedi. eğer herhangi bir alerji durumu söz konusu değilse bir fincan verirsin dedi. canım oğlum artık sadece mama yemekten kurtulacak.
maşallah denizimize aynı babası
canım hayırlı olsun işe başlamışsın eşine gelmiş geçmiş olsun inşallahuzuun bir ara oldu galiba yine fisfisfis
ptesi okula gittim , ilk gündü , açılış olduğu için 12 gibi bittim , yemeğe klmadan hemmen koştum eve , " oğluşum açççç cokacimcoook " diyerek .. otobüs güzergahlarını ve sürelerini bilmediğimden otobüse bin , in yürü yürü konak iskeleye var , vapuru kaçır , 20 dak bekle , sonra vapurdan in , eve gidecek otobüsü bekle derken 13.45 gibiydi eve gelebildiğimde .. hemmen oğluşumu emzirdim ..
bu hafta 29 ekim çalışmaları vs yüzünden okul yokmuş , izin almama gerek kalmadı o yüzden ..
izin ne içindi , eşim salı günü nihayet ve artık mecburen amliyat oldu .. o gün oğluşumla beraber kaldık refakatçi olarak babasının başında .. bebek arabamız portbebe şeklinde ve neredeyse evdeki sepet beşik ebatında olduğundan onun açısından bi sorun olmadı ..
çarş öğleden sonra taburcu olduk , yarın da kontrolümüz var ..
paşama o gün annemle babam baktılar , üzmemiş onları . sağdığım sütten vermişler bir öğüncük , zaten gitmeden hemen önce bi 10 dak. kadar daha emzirmiştim , uyumuş epey .. annem bakacak oğluşuma okulda olduğum günler ..
ne kadar dikkat etsek de bizim tosbaa teleyizyonu keşfetti , hatta bazen memeyi bırakıp kafasını zorla çevirip bakıyor , biz de tv nu kapatıyoruz , buna rağmen unutmuyor acaba açtılar mı ki deyip defalarca bi memeden emiyor , bırakıp tv na çeviriyor kafasını , böyle böyle 4-5 kere devam ediyor , ne zamanki " tamam tv nu hageet kapatmış bunlar " deyince güzel güzel emiyor .. bi resim eklemeye çalışıcam şimdi
hoşbulduk...kaydirigubbakcemile5
sende hoş geldin uzun zamandır yoktun özlettin walla...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
eşine geçmiş olsun...inşallah en kısa zamanda da hayatını düzene koyarsın.....
arasada maşallah o ne öle sabah haberlereinimi izliyo beyimiz....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ecetubaaaaaa nirdesiiinnnnnnnnn...kız bırak geçmişi gel anacım kaç gündür kimsecikler yok zati...lmaz: lmaz: lmaz:
bu arada kızlar eşim grip olmuş...
hayatta dr a gitmez normalde sabah hemen dr a gitmiş bir sürü ilaç maske falan alıp gelmiş....
yaaa bide hiç çocukları ellemiyo bütün iş bana kaldı mepğer ne kadar yardımı dokunuyomuş bana bee ...
canım eşine çok geçmiş olsunbüyük prenses banyodan sonra uzaylı zekiye modun da:)))))
bu da küçük prenses banyodan sonra....
küçük prenses su uykusu yaparken....
selam kıslar nasılsınız gaydin58 ben:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?