2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

dün kıızıma mama sandalyesi sipariş ettik bakalım pazartesine gelir inşallahh
aslında 1 ay sonra almayı düşünüyorduk ama bir sitede %37 indirime girmişti ve kısıtlşı zamandaydı kaçırmak istemedik
normalde 200 TL civarındaydı fiyatı 128 TL ye aldık
işte bu kızlar indirimden faydalanmak isteyen olursa adresi verebilirimm

3 pozisyon yatabilen sırt kısmı
5 kademe yükseklik ayarı
frenli tekerlekler
çift mama tablası
bacak arası emniyet barı
silinebilir ve çıkabilen pvc kumaş
3 kademe tepsi ayarı
katlandığında az yer kaplar
ayaklar arasında bulunan metal kollar sayesinde daha sağlam ve güvenli
ağırlığı:10,5 kg
ölçüler:61*70*99 cm

hayırlı olsun diloş çok şeker mama sandalyesi bendde sormuştum hatırlarsan almayı düşünüyorum falan die erken dediler..
hazır indirimide bulmuşken iyi yapmışsın tatlım çok kullanışlı bişeye benziyor ..
ben bu ay hiç bir şekilde alışveriş yapamıyorum ve öbür ayda öyle..
inşallah yılbaşından sonra durumlar düzelir zira ben artık patlayacağım.maddi yönden biraz sıkışığız şu son bir kaç aydır....bakıp bakıp sinirleniyorum bişey alamayınca şekerim..
meleğin güzel güzel oturup mis gibi her gelen kaşığı kocaman açar ağızını inşallah..
al sana çok güzel birde dua...opuyorumnanaktan

yaşasııınnn kikoş gelmiiişşşş......
dimet gelmiiiişşşşş....
hoşgeldiniz kıslar kaç gündür özlettiniz....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

dimet mama sandalyen çok güzel güle güle kullan....
benimkinin nerdeyse aynısı gibi ben büyük kıza almiştım 2 yıl önce 100tl ye
benimkinin markasıda stork tu...çok memnunum...inşallah sende memnun kalırsın...
walla biim ufaklık onunla mutfakta yanımda durmaya bayılıyo...

kikoooşş kıs senn neden gitmedin cocanın yanına...yoksa çağırmadımı hııııı....lmaz: lmaz: lmaz:

demetcim hoşgeldin nerlerdesin
evde bi sorun yok canım hakkaten keyiften kaldım ama ya yarın yada pazartesi dönecem inşallah
mama sandalyeniz hayırlı olsun öykü zehramız üstünde afiyetle yemekler yesin tos tombalak olsun inşallah

slmmmmm
heya geldim işte bende sizi özledim canım benim
evet kociş çağırmıyo keyfi yerinde 15 gündür iyi kafa dinledi çağıırırmı hiç
şaka şaka yarın gidebilirim bakalım

kız hurişşşşşşş benim ben demetttttttlülülülülülükaydirigubbakcemile3
diloş seni andı anacımmdelikafadulden
teşekkür ederim canım en çok da duan içinnnnnnnnnnn kocaman bi aminnnnn:Saruboceq:
hurişim inşallah çabucak kurtulursunuz sıkıntılarınızdan
hepimizin zaman zaman yaşadığı şeyler canım bunlar
önemli olan sağlık huzur inan geri kalan herşey oluyor zamanlaaaa
ben oğluşumda istediğim hiçbişeyi alamadım annem sağolsun herşeyini elinden geldiğince onlar yaptı teyzesi dayısı
kızımda biraz acısını çıkartıyorum
gerçi şimdide çok da rahat değiliz evimizi ödüyoruz bi yandan
çok şükürrrrrrrrr bu günümüzeeeee:Saruboceq:

hoşbuldum canımmmm bende özledim gel bi öpemmmmŞeniz
inşallah memnun kalırız canım zira ben bi kolumda kızım yemek yemekten yoruldum cadı yemek saatlerini hiç kaçırmıyo illa bizle oturacak sofrayakaydirigubbakcemile3

hoşbuldum kikoşummmmmŞeniz
aman yeterki keyiften olsun tatlım sevindim vallaaaa
hayırlısıyla dönersin inşallah

çok teşekkür ederiz teyzesiiii aminnnnn inşallahhhhhhh[

site göçtü anca geldi
sinir bir durum bu yaaaaaa
beni uyku tutumadı yaprak dökümünü kaçırmıştım onu izliyorumm
ayyy bu cevriye hanımın başına bişii mi düştü nee melek gibin olmuşşşşş/delikafadulden

ay ne güzeller.maşallah prenseslere

hani berde ben niye göremiyorum :gitme:
cnm o gün koyamadım site çok yavaştı galiba ondan beceremedim ama şimdi koydum kaydirigubbakcemile3

cnm bende anne sütüyle besliyorumarada bir mama veriyorum oğlumun kakası ekşi ekşi kokuyor bazen ama bu kötü mü bilmiyorum.uyurken bazen kafasını sağa sola çeviriyor benim oğlumda ama bunları uyanmaya yakın yapıyor yada uykuya dalmaya çalışırken yapıyor.kaksının rengine gelince doğumundan kısa bir süre sonra sarıya döndü ve şimdiye kadar hiç yeşil olmadı.
geçmiş olsun cnm inşallah iyileşir en kısa sürede benimde oğlumda hırıltı vardı doktora götürdük ama ilaç vermedi böyle basit şeyler için getirmeyin enfeksiyon kapar buna domuz gribide dahil dedi.

cnm bizimkide bazen 2 bazen 3 günde bir yapıyor öyle bir durumda zeytin yağı verebilirsin dedi doktorumuz bir zararı yokmuş günde 3 çay kaşığı kadar verilebilirmiş.umarım kötü bir şeyi yoktur kızının

nihayet siteye gırebıldım.
kac gundur bır turlu gıremıyordum.
bluecum masalalh canım oglusuna ne kadar tatlı.mavıs yerım ben onu.
benım oglusumun gozlerıde mavı hatta senın oglana benzıyor.:1hug:

nihayet siteye gırebıldım.
kac gundur bır turlu gıremıyordum.
bluecum masalalh canım oglusuna ne kadar tatlı.mavıs yerım ben onu.
benım oglusumun gozlerıde mavı hatta senın oglana benzıyor.:1hug:

hoşgeldin cnm a.s. aynen bende senin gibi giremiyorum.teşekkür ederim cnm resmi yok mu senin paşanın?

canım cok gecmıs olsun..
benım oglusumda ıkı kez hastalandı dogdugundan bu yana.goturdugumuz ılk doktor bır suru ılac vermıstı bebegımı cok kotu yaptı ılaclar.
ikıncı seferde goturdugumuz doktor sıkı sıkı tembıhledı atesı olmadan antıbıyotık verme dedı.
sogukalgınlıgı ılaclarından yazmadı.bebegı daha kötü edıyormus.
bol bol serum fızyolojık ve ıhlamur verdım hatta bırkac cay kasıgı mandalına suyuda cok ıse yaradı.
ınsallah bıran once atlatırsınız canım.

benım oglusumda kakasını 3 gune bır yapar oldu.yeni dogdugunda bez yetıstıremıyordum sımdı tek seferde hepsını bırden yapıyor.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

hoşgeldin cnm a.s. aynen bende senin gibi giremiyorum.teşekkür ederim cnm resmi yok mu senin paşanın?
rica ederım canım.
yüklemeye calısayım bakalım olucakmı?sımdılık avatara koydum sadece.kaydirigubbakcemile5

iyi geceler, kızlar oğlumun ateşi var 12gibi yattık hiçbişey yoktu,2de uyandı hemen ölçtüm 38.5 başında bekliyorum şurup veya fitil veremedim uyuyor arada inleyerek.ilk defa oluyo ateş o yüzden telaş yaptım şurup veya fitilden başka yapabileceğim bişey var mı?

cnm geçmiş olsun aşı falan mı oldu hayy allah ya neden ateşlendi ki? seni korkutmak istemem ama en son doktor kontrolünde bize 38 i geçerse ateşi getirin demişti bekle biraz geçmezse bence götürün doktora cnm

canım tv de duymustum ıslatılmıs bez cok soguk olmayacak sekılde koltuk altlarına koyuluyordu ama bence sen fıtıl ver bıran once.
uyuyorsada uyandır canım ne olur ne olmaz.gecmıs olsun bu arada.

bızede doktorumuz hastaneye gelene kadar ateslı oldugunda fıtıl veya surup vermelısın dedı.
bence oglusunu bıran once uyandırıp surp yada fıtıl yapmalısın.
eger gecmezsede doktora gıdersenız canım ıns hemencecık duser atesı

( aşı falan olmadı birden çıktı zaten uyuyamıyorum başındayım kontrol ediyorum ara ara şu anda 37.9 üzerine sadece battaniye örttüm benim yerime aldım orda uyuyor

şurubu hiç sevmiyo versem yarısını alır anca oda işe yarar mı bilmiyorum ama fitil daha çabuk etki ediyo diye biliyorum hazırlıyım fitili bakalım

( aşı falan olmadı birden çıktı zaten uyuyamıyorum başındayım kontrol ediyorum ara ara şu anda 37.9 üzerine sadece battaniye örttüm benim yerime aldım orda uyuyor

cnm iyi bak düşüyor ateşi inşallah bişey olmaz sen ara ara kontrol et yinede kıyamam ya allah korusun meleklerimizi

cıcekcım ınce bırseyler ört bence.battanıyen kalınmı?
hastanede atesten gelen bır bebek bvardı da uzerınde sadece bezı vardı.

oğlum uyanmak üzere ben kaçar kızlar iyigeceler
çiçekcim tekrar geçmiş olsun cnm inşallah düşer ateşi bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…