- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.101
hayırlı olsun diloş çok şeker mama sandalyesi bendde sormuştum hatırlarsan almayı düşünüyorum falan die erken dediler..dün kıızıma mama sandalyesi sipariş ettik bakalım pazartesine gelir inşallahh
aslında 1 ay sonra almayı düşünüyorduk ama bir sitede %37 indirime girmişti ve kısıtlşı zamandaydı kaçırmak istemedik
normalde 200 TL civarındaydı fiyatı 128 TL ye aldık
işte bu kızlar indirimden faydalanmak isteyen olursa adresi verebilirimm
3 pozisyon yatabilen sırt kısmı
5 kademe yükseklik ayarı
frenli tekerlekler
çift mama tablası
bacak arası emniyet barı
silinebilir ve çıkabilen pvc kumaş
3 kademe tepsi ayarı
katlandığında az yer kaplar
ayaklar arasında bulunan metal kollar sayesinde daha sağlam ve güvenli
ağırlığı:10,5 kg
ölçüler:61*70*99 cm
yaşasııınnn kikoş gelmiiişşşş......
dimet gelmiiiişşşşş....
hoşgeldiniz kıslar kaç gündür özlettiniz....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dimet mama sandalyen çok güzel güle güle kullan....
benimkinin nerdeyse aynısı gibi ben büyük kıza almiştım 2 yıl önce 100tl ye
benimkinin markasıda stork tu...çok memnunum...inşallah sende memnun kalırsın...
walla biim ufaklık onunla mutfakta yanımda durmaya bayılıyo...
kikoooşş kıs senn neden gitmedin cocanın yanına...yoksa çağırmadımı hııııı....lmaz: lmaz: lmaz:
hayırlı olsun diloş çok şeker mama sandalyesi bendde sormuştum hatırlarsan almayı düşünüyorum falan die erken dediler..
hazır indirimide bulmuşken iyi yapmışsın tatlım çok kullanışlı bişeye benziyor ..
ben bu ay hiç bir şekilde alışveriş yapamıyorum ve öbür ayda öyle..
inşallah yılbaşından sonra durumlar düzelir zira ben artık patlayacağım.maddi yönden biraz sıkışığız şu son bir kaç aydır....bakıp bakıp sinirleniyorum bişey alamayınca şekerim..
meleğin güzel güzel oturup mis gibi her gelen kaşığı kocaman açar ağızını inşallah..
al sana çok güzel birde dua...opuyorumnanaktan
yaşasııınnn kikoş gelmiiişşşş......
dimet gelmiiiişşşşş....
hoşgeldiniz kıslar kaç gündür özlettiniz....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dimet mama sandalyen çok güzel güle güle kullan....
benimkinin nerdeyse aynısı gibi ben büyük kıza almiştım 2 yıl önce 100tl ye
benimkinin markasıda stork tu...çok memnunum...inşallah sende memnun kalırsın...
walla biim ufaklık onunla mutfakta yanımda durmaya bayılıyo...
kikoooşş kıs senn neden gitmedin cocanın yanına...yoksa çağırmadımı hııııı....lmaz: lmaz: lmaz:
demetcim hoşgeldin nerlerdesin
evde bi sorun yok canım hakkaten keyiften kaldım ama ya yarın yada pazartesi dönecem inşallah
mama sandalyeniz hayırlı olsun öykü zehramız üstünde afiyetle yemekler yesin tos tombalak olsun inşallah
cnm o gün koyamadım site çok yavaştı galiba ondan beceremedim ama şimdi koydum kaydirigubbakcemile3ay ne güzeller.maşallah prenseslere
hani berde ben niye göremiyorum :gitme:
herkese günaydınn kızlarrr zemuszemus
hafza maşallahh kızlarına çok tatlılar canım allah nazardan korusun rabbimm
kızlar yeni bi konu açtım bebeklerimizin ek gıdaya geçiş döneminde birbirimizden yararlanamlım fikirler alalım....
cnm böyle bir konu açmakla çok iyi yapmışsın benim gibi ilk bebeği olan ve acemelik çekenler için iyi bir paylaşım olacak eminim.yalnız bizim doktorumuz 6.aydan sonra ek gıdaya başlamalısın dedi bende kararsız kaldım ama 4.ayı bir dolduralım tekrar düşünücem.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...eri-bugun-bebisler-yedigelin-paylasalimm.html
cnm bende anne sütüyle besliyorumarada bir mama veriyorum oğlumun kakası ekşi ekşi kokuyor bazen ama bu kötü mü bilmiyorum.uyurken bazen kafasını sağa sola çeviriyor benim oğlumda ama bunları uyanmaya yakın yapıyor yada uykuya dalmaya çalışırken yapıyor.kaksının rengine gelince doğumundan kısa bir süre sonra sarıya döndü ve şimdiye kadar hiç yeşil olmadı.Arkadaslar selam,
gecmisi okuyamadim kusura bakmayin.
BEN ANNE SUTU ILE BEBEGINI BESLEYEN ANNELERE BIRSEY SORMAK ISTIYORUM.
sanki bebegimin sindirim sisteminde birseyler ters gibi. uyurken cok huzursuz uyuyor. surekli eller kollar hareketli. bu gecenin belli saatindan sonra basliyor. normalde rahat uyuyor ama gece 3-4 te sonra huzursuz uyuyor.
kakasi sizin bebeklerinizi kotu kokulu mu? benim bebegimin hep kotu kokuyor. normal mi bilmiyorum? mama ile beslenenlerde kotu kokar ama anne sutunde de mi oyle?
bir de bazen yesil parcaciklar oluyor. kakasi yesil degil ama yesil parcaciklar orada burada.
ayrica bazen bazi yerleri sumuksu yapida. ben kivami oyle diye ustune dusmemeistim ama bir yerde iokudum mukuslu kaka bagirsaklarda bakteri sebebi ile olabilirmis.
bu kokusu, rengi vs mukuslu yapida olmasi hakkinda kendi bebeklerinizinkini yazabilir misiniz?
pazartesi gunu dra goturmeyi dusunuyorum tekrardan.
geçmiş olsun cnm inşallah iyileşir en kısa sürede benimde oğlumda hırıltı vardı doktora götürdük ama ilaç vermedi böyle basit şeyler için getirmeyin enfeksiyon kapar buna domuz gribide dahil dedi.selam kızlar malesef bebişim hasta oldu bu gün dr götürdüm soğuk algınlığı bu ara dışarıda çıkmamıştık ama burnu tıkalı günde 4-5 sefer öksürüyo bide hafif hırıltısı var gibi
drumuz malesef bisürü ilaç verdi
üzüldüm ama napalım neşesi iyi sayılır ama bakalım
ya benim kiz oyle hergun yapmiyor ki. bazen gunde 1 bazen 3 gunde bir.
soyle acikladi dr. anne sutu tam olarak sindirilebilen seylerden olusuyorsa hepsi vucuda dagiliyor ihtiyac olmayan atiliyor.
bizim kiz hepsini kullaniyor galiba cunku cogu zaman 3 gunde 1cikiyoruz. 1 kakalik yapiyor o da.
bakalim ne diyecekler.
nihayet siteye gırebıldım.
kac gundur bır turlu gıremıyordum.
bluecum masalalh canım oglusuna ne kadar tatlı.mavıs yerım ben onu.
benım oglusumun gozlerıde mavı hatta senın oglana benzıyor.:1hug:
canım cok gecmıs olsun..selam kızlar malesef bebişim hasta oldu bu gün dr götürdüm soğuk algınlığı bu ara dışarıda çıkmamıştık ama burnu tıkalı günde 4-5 sefer öksürüyo bide hafif hırıltısı var gibi
drumuz malesef bisürü ilaç verdi
üzüldüm ama napalım neşesi iyi sayılır ama bakalım
benım oglusumda kakasını 3 gune bır yapar oldu.yeni dogdugunda bez yetıstıremıyordum sımdı tek seferde hepsını bırden yapıyor.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3ya benim kiz oyle hergun yapmiyor ki. bazen gunde 1 bazen 3 gunde bir.
soyle acikladi dr. anne sutu tam olarak sindirilebilen seylerden olusuyorsa hepsi vucuda dagiliyor ihtiyac olmayan atiliyor.
bizim kiz hepsini kullaniyor galiba cunku cogu zaman 3 gunde 1cikiyoruz. 1 kakalik yapiyor o da.
bakalim ne diyecekler.
rica ederım canım.hoşgeldin cnm a.s. aynen bende senin gibi giremiyorum.teşekkür ederim cnm resmi yok mu senin paşanın?
iyi geceler, kızlar oğlumun ateşi var 12gibi yattık hiçbişey yoktu,2de uyandı hemen ölçtüm 38.5başında bekliyorum şurup veya fitil veremedim uyuyor arada inleyerek.ilk defa oluyo ateş o yüzden telaş yaptım şurup veya fitilden başka yapabileceğim bişey var mı?
canım tv de duymustum ıslatılmıs bez cok soguk olmayacak sekılde koltuk altlarına koyuluyordu ama bence sen fıtıl ver bıran once.iyi geceler, kızlar oğlumun ateşi var 12gibi yattık hiçbişey yoktu,2de uyandı hemen ölçtüm 38.5başında bekliyorum şurup veya fitil veremedim uyuyor arada inleyerek.ilk defa oluyo ateş o yüzden telaş yaptım şurup veya fitilden başka yapabileceğim bişey var mı?
bızede doktorumuz hastaneye gelene kadar ateslı oldugunda fıtıl veya surup vermelısın dedı.
bence oglusunu bıran once uyandırıp surp yada fıtıl yapmalısın.
eger gecmezsede doktora gıdersenız canım ıns hemencecık duser atesı
( aşı falan olmadı birden çıktı zaten uyuyamıyorum başındayım kontrol ediyorum ara ara şu anda 37.9 üzerine sadece battaniye örttüm benim yerime aldım orda uyuyor
cıcekcım ınce bırseyler ört bence.battanıyen kalınmı?( aşı falan olmadı birden çıktı zaten uyuyamıyorum başındayım kontrol ediyorum ara ara şu anda 37.9 üzerine sadece battaniye örttüm benim yerime aldım orda uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?