2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kıslar ıkınızde ıyı geceler.
gozlerım kapanıyor.sonra yıne gorusuruz.bebıslerınızı ve sızı opuyorum.
cıcekcım ıns hemencecık duser atesınız.opuyorumnanaktan

cnm iyi bak düşüyor ateşi inşallah bişey olmaz sen ara ara kontrol et yinede kıyamam ya allah korusun meleklerimizi

cıcekcım ınce bırseyler ört bence.battanıyen kalınmı?
hastanede atesten gelen bır bebek bvardı da uzerınde sadece bezı vardı.

çok kalın değil canım ince bile sayılır bu gece uyku tulumunu giydirmemiştim iyiki giydirmemişim onunla daha çok sıcaklayacaktı penye eşofmanı var altı iki kattı biri ayaklıydı çıkardım tek kat kaldı.
Fitili yalnız yapamam kocayı kaldırıcam cesaretim yok

oğlum uyanmak üzere ben kaçar kızlar iyigeceler
çiçekcim tekrar geçmiş olsun cnm inşallah düşer ateşi bir an önce

kıslar ıkınızde ıyı geceler.
gozlerım kapanıyor.sonra yıne gorusuruz.bebıslerınızı ve sızı opuyorum.
cıcekcım ıns hemencecık duser atesınız.opuyorumnanaktan

Sağolun kızlar iyi geceler,inşallah iyilşecek

ya derece ölçmekten kafayı yedi yada ben. en son makattan ölçtük 38 derece fitili koydum şimdi üzerinide değiştim ince pijama giydirdim yanımızda yatırıcam ne zormuş allahım.fitilin etkisi oldu sanırım vücut soğudu biraz ama ölçünce yine 37.5 - 38 çıkıyor düşmesini umuyorum

demetimm harikaymışş güle güle kullansın öykücük eminimm çok kullanışlıdırr hemde az yer kaplarr rahat edersin benim ev küçük olduğu için hiç bişey alamıyorum evde anca kendimiz gezebiliyoruzkaydirigubbakcemile3 senin sadece mutfak salon gibi maşallahhh :)

ahh canımmm dili sürştüü sanırım:) yada beni özledinn gel bi öpemmkaydirigubbakcemile3Şeniz
slm hayırlı akşamlar
ben halen denizlideyim evime dönemedim
sizler nasılsınız inşallh bi yaramazlık yoktur

kikoşumm kızz kocişi yanlız bırakma yeter dön evineee aaa erkekleri boş bırakmaya gelmez anacımm bayram var önünde bayramda gelirsin tekrar:)

canım oğlum Yiğit in son hali

oyy çok şeker maşallahhh

canım geçmiş olsun inşallah iyidir oğluşun oluyo öyle arada geçen günde eylülün çıktı hiç sebepsiz yere hiç bişeyi yokken ama fitil ve şurup verdim hemen düzelmişti merakta bırakma bizi girdiğinde yaz canım:teselli:

günaydın diloşum,ateşimiz düştü çok şükür ama gece 2den beri uyumuyorum,tam yatırıyoruz uyanıyo huzursuz. ağrısı mı var acaba battaniyede sallarsak uyuyo şimdi ayaklarıma aldım az öncede almıştım yarım saat uyudu,ben uykusuzluğa razıyım yeterki oğlum iyi olsun,babamızda zombi gibi oldu kalkıp sallamaktan :) olacak o kadar.
İnce pijamalarını giydirmiştrim ateş düştü ama korkuyorum giydirmeye bi yandan da üşütür müyüm diye korkuyorum napsam bilemedim
Eğer huysuzluğu devam ederse doktora götürücez biraz öksürükte var çünkü.arkadaşlar gelicekti öğlende huysuz olursa iptal ederim mecburen
sen nasılsın erkencisin yine bu sabah

canım dikkat edin hem huzursuz belliki bi sıkıntısı var bence toplum içinde daha huysuz olur eminim birisinden bişeymi kaptı acaba hay allah( insan korkuyoo artıkk dikkat et canım evde kombi veya soba yanıyosa ince pijamalarıyla dursun üstüne yeleğini tak yeterrr:teselli:

benide uyku tutmadıı sabah 7 de süt verdim eylülee uykum kaçtı uyuyamadım bi daha aslında geç verdim sütünü uyuya kalmışım gece boyunca içmedi akşam en son saat 10 da süt verdim tabi saabh 7 kadar vizdan azabı duydum her gece 4 yada 5 te süt verirdim uykudan kafam kalkmadı bundan sonra saatimi kurcamm gece 4 kıza süt vereyimm nasıl uyumuşsammm:mymeka:

ÇİÇEKS cim canım çooook geçmiş olsun nasıl zor bi gece geçirmişsin....
inşallah daha iyidir bebişin...
,benimde kızlar hasta bugün babmızda zaten cumadan beri yatıyo...
bende pek giremiycem bugün...
hadi hayırlı pazarlar hepinize....

bu arada BEYAZMELEK BLUE bebişlerinie maşallah kızlar....
ne çabuk büyüyo bebşleerimiz böle.....

çok teşekkür ederim tatlı anneler
evet emziriyorum kızımı dün doktora gitmiş 6500 kilo olmuş miniğim...
2750 doğmuştu 2600 e düştü 4 ayda 4 kilo aldı gayet normal

am aartık 4 aylık oldu dr sorup az az meyve suyu hazırlayıp vermek istiyorum beslenme amaçlı değilde vitamin olsun diye havuç suyu elma suyu ...vb doğal vitamin kaynağı ve tam mevsimi evde sıkıp vermek istiyorum bakalım ne dicek
geçen 1 şişe hazır meyve püresi aldım bayıldı kızım ma bidaha vermedim tabi

34.9 allahım şükürler olsun fitili koymadan düştü ama yinede nöbetteyim

canım yaaa kıyamammm çok geçmiş olsun ama mutlaka doktora götür bugün ateş sebepsiz yere çıkmaz:1no2:

teşekkür ederim diloşummmmŞeniz
anacım ev ne kadar büyük olsada eşyalarla küçültüyoruz maalesef artık sıkışıkta olsa mecbur kullanıcaz

çok teşekkür ederim tatlı anneler
evet emziriyorum kızımı dün doktora gitmiş 6500 kilo olmuş miniğim...
2750 doğmuştu 2600 e düştü 4 ayda 4 kilo aldı gayet normal

canım çok tatlı çıkmışsınız analı kızlıı maşallah sizeee
öykümün kilosuda iyi kocaman bi maşallah dahaa

selam kızlar kasvetli bir pazar günü evde kapalı kaldık:umursamaz:
artık kaloriferler yanmaya başladı odanın şeklini değişmemiz lazım peteğin önünü açmak için bakalım aşkoşumun gönlü olursa onu hallederiz bugün inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…