- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.121
cnm iyi bak düşüyor ateşi inşallah bişey olmaz sen ara ara kontrol et yinede kıyamam ya allah korusun meleklerimizi
cıcekcım ınce bırseyler ört bence.battanıyen kalınmı?
hastanede atesten gelen bır bebek bvardı da uzerınde sadece bezı vardı.
oğlum uyanmak üzere ben kaçar kızlar iyigeceler
çiçekcim tekrar geçmiş olsun cnm inşallah düşer ateşi bir an önce
kıslar ıkınızde ıyı geceler.
gozlerım kapanıyor.sonra yıne gorusuruz.bebıslerınızı ve sızı opuyorum.
cıcekcım ıns hemencecık duser atesınız.opuyorumnanaktan
dün kıızıma mama sandalyesi sipariş ettik bakalım pazartesine gelir inşallahh
aslında 1 ay sonra almayı düşünüyorduk ama bir sitede %37 indirime girmişti ve kısıtlşı zamandaydı kaçırmak istemedik
normalde 200 TL civarındaydı fiyatı 128 TL ye aldık
işte bu kızlar indirimden faydalanmak isteyen olursa adresi verebilirimm
3 pozisyon yatabilen sırt kısmı
5 kademe yükseklik ayarı
frenli tekerlekler
çift mama tablası
bacak arası emniyet barı
silinebilir ve çıkabilen pvc kumaş
3 kademe tepsi ayarı
katlandığında az yer kaplar
ayaklar arasında bulunan metal kollar sayesinde daha sağlam ve güvenli
ağırlığı:10,5 kg
ölçüler:61*70*99 cm
hayırlı olsun diloş çok şeker mama sandalyesi bendde sormuştum hatırlarsan almayı düşünüyorum falan die erken dediler..
hazır indirimide bulmuşken iyi yapmışsın tatlım çok kullanışlı bişeye benziyor ..
ben bu ay hiç bir şekilde alışveriş yapamıyorum ve öbür ayda öyle..
inşallah yılbaşından sonra durumlar düzelir zira ben artık patlayacağım.maddi yönden biraz sıkışığız şu son bir kaç aydır....bakıp bakıp sinirleniyorum bişey alamayınca şekerim..
meleğin güzel güzel oturup mis gibi her gelen kaşığı kocaman açar ağızını inşallah..
al sana çok güzel birde dua...opuyorumnanaktan
slm hayırlı akşamlar
ben halen denizlideyim evime dönemedim
sizler nasılsınız inşallh bi yaramazlık yoktur
canım oğlum Yiğit in son hali
iyi geceler, kızlar oğlumun ateşi var 12gibi yattık hiçbişey yoktu,2de uyandı hemen ölçtüm 38.5başında bekliyorum şurup veya fitil veremedim uyuyor arada inleyerek.ilk defa oluyo ateş o yüzden telaş yaptım şurup veya fitilden başka yapabileceğim bişey var mı?
oyy çok şeker maşallahhh
canım geçmiş olsun inşallah iyidir oğluşun oluyo öyle arada geçen günde eylülün çıktı hiç sebepsiz yere hiç bişeyi yokken ama fitil ve şurup verdim hemen düzelmişti merakta bırakma bizi girdiğinde yaz canım:teselli:
günaydın diloşum,ateşimiz düştü çok şükür ama gece 2den beri uyumuyorum,tam yatırıyoruz uyanıyo huzursuz. ağrısı mı var acababattaniyede sallarsak uyuyo şimdi ayaklarıma aldım az öncede almıştım yarım saat uyudu,ben uykusuzluğa razıyım yeterki oğlum iyi olsun,babamızda zombi gibi oldu kalkıp sallamaktan :) olacak o kadar.
İnce pijamalarını giydirmiştrim ateş düştü ama korkuyorum giydirmeye bi yandan da üşütür müyüm diye korkuyorum napsam bilemedim
Eğer huysuzluğu devam ederse doktora götürücez biraz öksürükte var çünkü.arkadaşlar gelicekti öğlende huysuz olursa iptal ederim mecburen
sen nasılsın erkencisin yine bu sabah
canım ikinize de bebiş çok tatlı sende de ne kilo kalmış ne bişey.
34.9 allahım şükürler olsun fitili koymadan düştü ama yinede nöbetteyim
demetimm harikaymışş güle güle kullansın öykücük eminimm çok kullanışlıdırr hemde az yer kaplarr rahat edersin benim ev küçük olduğu için hiç bişey alamıyorum evde anca kendimiz gezebiliyoruzkaydirigubbakcemile3 senin sadece mutfak salon gibi maşallahhh :)
ahh canımmm dili sürştüü sanırım:) yada beni özledinn gel bi öpemmkaydirigubbakcemile3Şeniz
kikoşumm kızz kocişi yanlız bırakma yeter dön evineee aaa erkekleri boş bırakmaya gelmez anacımm bayram var önünde bayramda gelirsin tekrar:)
çok teşekkür ederim tatlı anneler
evet emziriyorum kızımı dün doktora gitmiş 6500 kilo olmuş miniğim...
2750 doğmuştu 2600 e düştü 4 ayda 4 kilo aldı gayet normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?