2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım oğlum Yiğit in son hali

maşallah yiğidimize çok şeker olmuş..allahım ayırmasın sizi hiç..

nihayet siteye gırebıldım.
kac gundur bır turlu gıremıyordum.
bluecum masalalh canım oglusuna ne kadar tatlı.mavıs yerım ben onu.
benım oglusumun gozlerıde mavı hatta senın oglana benzıyor.:1hug:
rosem gerçekten benziyorlar senin tosunda çok tatlı maşallah...sarı sarııı kimin yarıı

( aşı falan olmadı birden çıktı zaten uyuyamıyorum başındayım kontrol ediyorum ara ara şu anda 37.9 üzerine sadece battaniye örttüm benim yerime aldım orda uyuyor
durumdan bizi haberdar et canım.ateşin mutlaka bi sebebi vardır .dr.götürürsen ki götür haberdar et bizi emi..geçmiş olsun

melek bonba gibisin yine maşallah sana ve öyküne....mutluluğunuz daim olsun canım...

bugün pazar benim kociş çalışıyor ....yarın ve salıda çalışacak sonra 15 gün evde allah nasi pederse...izininin diğer yarısını kullanıyor...çok sıkıldım benim gibi yerinde evde duramayan hatun eve hapsoldu ..kara kış geldi....

canım oğlum Yiğit in son hali

hepinize 41 kere maşallah çok tatlısınız

evet canım çok haklısın fazla boş bırakılmaya gelmezler ama busefer böle olduk yarın inşallah dönüyorum

Hafsa ,Demet, Huri sağolun iyi dilekleriniz için .:1hug:Sabahtan beri ayakta sallamayla duruyo,yarım saat uyuyup ağlayarak uyanıyo sonra biraz kendine geliyo ama gözler baygın.
Peditus verdim, fizyolojik serum vardı onuda sıktık.Ateşi çıkmadı şükür..Eğer çıkarsa hemen götürücem çıkmazsa sabah götürmeyi düşünüyorum. Bu arada doğru düzgün ne emdi nede mama yedi,rahatlasın diye çayından verdim onuda içmedi. Su veriyorum bol bol istemiyor.
Sabah erkenden annem geldi hasta deyince 1 saat uyudum o arada.neyseki pazar , yoksa bırakıp işe gidemezdim bu halde
Şu anda yine ayaklarımda 6dan beri uyuyor,kurulu saat gibi yarım saatte uyanıyor, süzülüverdi hemen kuzum

kikoşşş 2 kilomu verdin yoksa ben yanlış mı görüyorum tickerde ..
bende 86 yım bende 60 a düşmeye çalışıyorum tatlım...
gerçi 65 olsam da süper olur onada razıyım yani ..hatta 70 e bile razıyım hehehehe..
hadi bakalımm

kikoşumm zayıflamak için neler yapıyosun anlatt bakimm ben 1 haftadır akşam 7 den sonra hiç bişey yemiyorum sadece çok acıkma hali gelirse bir dilim elma 6 7 tane üzüm atıyorum okadar bakalım fark edecekmi gündüzde hurişin soyasından aldım onu kullanyorum günde 1 2 seferde bitki çayı içiyorum:ecrin_bebek:

Sağol kikoşum acemi olunca insan nasılda panikliyor, çıkarsa hemen götürücem ama çıkmazsa sabah götürücem kendi doktorumuz baksın istiyorum

hataydan selamlar . nasılsınız kızlar .

yeni yerleştim tabi kolay olmadı baya zorlandık yarın okula başlıyorum kısmetse. hasta olan bebeişlerimiz varmış hepsine geçmiş olsun bizdede hava değişimi oldu bu telata kızım yıprandı umarım hasta olmaz.

çiçek geçmiş olsun canım 36 derecenin altındaki ateş de tehlikeli ve soğuk algınlığı habercisiymiş kızlar

deniz ve blue çok tatlı bebişler

ben düzenli emzirdiğim için henüz rejim falan kesinlikle yapmıyorum sütüm azalır diye çok etkiliyo bence
biraz daha sabır kızlar 6.aydan sonra başlarız rejimlere

hayırlı olsun nurum ...arayı açma

ben düzenli emzirdiğim için henüz rejim falan kesinlikle yapmıyorum sütüm azalır diye çok etkiliyo bence
pardon melek ne rejimi yapıyorsun sen?
niyetin kendini öldürmekse bilelim yani bi deri bi kemikl olup sıfır bedenemi düşmek istiyorsun.
yoksa beni iyice sinirlendirip zıvanadan çıkarmakmı istiyorsun..
çözemedim daha..:enbuyukkk:.

melekk sen rejim yapmayı düşünmüyon dimi:) yani rejimlik bi tarafında yok zaten toplam yanlış yatılamıyosam 11 kilo ile bitirdin daha ne kilosu kalcak bende 11 12 gibi kiloyu hemen verdim keşke daha fazla almasaydım ama bünye işte ben artık emzirmiyorum gece bazenn sütümde gelmiyo artık damla damlaa kısmet bu kadarmış ben rejime o yüzden başladımm rahatlıkla keşke emzirebilseydim sütüm oluptaa neysee inşallah sütün hiç kesilmez canımm bol sütün olurda emzirirsin:Saruboceq:

Son düzenleme:
cnm ateşi düşmüş çok sevindim tekrar geçmiş olsun
bluecuğum harika yakışıklı bir oğlun var.allah nazarlardan saklasın

hasta olan bebişlere geçmiş olsun.
teşekkür ederiz teyzesi a.s.
çok teşekkür ederim tatlı anneler
evet emziriyorum kızımı dün doktora gitmiş 6500 kilo olmuş miniğim...
2750 doğmuştu 2600 e düştü 4 ayda 4 kilo aldı gayet normal
maşallah cnm öyküye ne kadar güzel kilo almış
teşekkürler teyzesi

yok huri ve diloş rejim yapmıyorum valla bu ara bo bol da yiyorum süt gelsin diye nasılsa evdeyim keyifle bol bol emsin kızım

diloşum ben toplamda 9 kilo aldım hamileliğim boyunca

hurişimm zıvanadan çıkma sakın ben rejim yapmıyorum ama 6. aydan sonra yapmayı düşünüyorum daha doğrusu rejim değilde biraz spor

Herkese iyi geceler, merak eden arkadaşlara çok tşk. ederim.
Akşamüzeri ateşimiz yine çıktı ve hastanenin yolunu tuttuk.Aksiliklerle geçen kabus bir akşam neyseki ateşimiz düşürüldü,kan tahlileride temiz.Peditusa devam edicez.
İlk önce ssk çocuk hastanesine gidelim dedik acilden giriş yaptık gidilecek gibi bi yer değilmiş bin pişman oldum,sıramız geldi girdik doktor neyi var dedi, ateşi var dedim.Geldi kulağını inceledi hımmm iltihap olmuş kulak dedi ağzına baktı oturdu yerine.Orda parçalayabilirdim o adamı ateşli çocuğun ateşini bile ölçtürmedi,yarın şikayet edicem odaya tek girmiştim çıktığımda sinirime ağlayacaktım nerdeyse. Bissürüde ilaç yazdı nesi var diyorum griip mi,grip işte dedi klava:klava:
bu arada yağmur ve rüzgar cabası taksiyle gittik zaten ama paşayı çok giydirmedim ateşli olduğu için battaniyesini aldım ona sardım.Oranın hemen yanında özel bi hastane var girdik oraya, çocuk doktoru yokmuş geri çıktık.Hemen karşıda var bi özel hastane daha hadi oraya yürüdük, allahtan varmış çocuk doktoru hemen baktı ateşini ölçtü,müşahadeye aldı tahlil istedi.Ateşi düşene kadar bekledik ,bide kan tahlili verdik o hatunda elinin üstünden damarını bulamadı bi saat onada deli oldum Şükür temiz çıktı ve ateşi düştü
şimdi anakucağında oynuyor keyfi yerinde ama ben hem doktor stresi hem geceden uykusuzluk hemde bedenen yorulmamdan dolayı bitik durumdayım.biraz bişeyler yiyip doğru yatağa saatte bir kalkıp kontrol edicem.
Hepinize iyi geceler,öpüyorum yarın görüşürüz

kızım benimkide zaten hayal
bende yaza kadar 70 e düşsem şükredicem valla
hadi hakkımızda hayırlısı canım
hadi madem aynı kilodayız yarışalım
valla ben wğustosta 70 olacağıma dair eşime söz verdim

ben sabah aç karna elma sirkesi ve bal karışımlı ılık su içiyorum bide yatarken
ayrıca 5i bi yerde çayı demliyorum günde 1lt onu aklıma geldikçe ve yemeklerden önceye denk getirirsem bitiriyorum işte
bide hergün ve düzenli olmamakla birlikte spor yapıyorum
elma bol bol yiyorum okadar
yemekten içmekten kesemiyom sadece ekmeği kepek yapabildim
oo hayırlı olsun canım biran önce yerleşte anlat gelişmeleri inşallah kızında düzeninize ayak uydurabilir

tekrar geçmiş olsun canım aksilikler bi geldimi arkası kesilmez zaten

starcım denk geldik ama sen şimdi kesin geçmiştesindir ve sonrasında aras arkadan bi fon müziği başlatır ve sen de ölece kaybolup gidersinmafoldumben

ya arkadaslar acil yardım acayip derecede saclarım dökülüyo her elimi attıgımda avuc avuc heryerden saclarm cıkıyo kestirdim röfle yaptırdım ama dahada fena oldu acaba diyorum dogumdan sonra hic dogru dürüst ilac kullanmadım yani vitamin demir hapı falan onlamı alakalıki sizlerde durum ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…