- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.141
maşallah yiğidimize çok şeker olmuş..allahım ayırmasın sizi hiç..canım oğlum Yiğit in son hali
rosem gerçekten benziyorlar senin tosunda çok tatlı maşallah...sarı sarııı kimin yarıınihayet siteye gırebıldım.
kac gundur bır turlu gıremıyordum.
bluecum masalalh canım oglusuna ne kadar tatlı.mavıs yerım ben onu.
benım oglusumun gozlerıde mavı hatta senın oglana benzıyor.:1hug:
durumdan bizi haberdar et canım.ateşin mutlaka bi sebebi vardır .dr.götürürsen ki götür haberdar et bizi emi..geçmiş olsun( aşı falan olmadı birden çıktı zaten uyuyamıyorum başındayım kontrol ediyorum ara ara şu anda 37.9 üzerine sadece battaniye örttüm benim yerime aldım orda uyuyor
melek bonba gibisin yine maşallah sana ve öyküne....mutluluğunuz daim olsun canım...
canım oğlum Yiğit in son hali
hepinize 41 kere maşallah çok tatlısınız
demetimm harikaymışş güle güle kullansın öykücük eminimm çok kullanışlıdırr hemde az yer kaplarr rahat edersin benim ev küçük olduğu için hiç bişey alamıyorum evde anca kendimiz gezebiliyoruzkaydirigubbakcemile3 senin sadece mutfak salon gibi maşallahhh :)
ahh canımmm dili sürştüü sanırım:) yada beni özledinn gel bi öpemmkaydirigubbakcemile3Şeniz
kikoşumm kızz kocişi yanlız bırakma yeter dön evineee aaa erkekleri boş bırakmaya gelmez anacımm bayram var önünde bayramda gelirsin tekrar:)
iyi geceler, kızlar oğlumun ateşi var 12gibi yattık hiçbişey yoktu,2de uyandı hemen ölçtüm 38.5başında bekliyorum şurup veya fitil veremedim uyuyor arada inleyerek.ilk defa oluyo ateş o yüzden telaş yaptım şurup veya fitilden başka yapabileceğim bişey var mı? [/QUOTE
canım çok geçmiş olsun durduk yere çıkmamıştır muhakkak doktora götürün vücudunda mikrop kalmasın üstünede bişi örtme üşütmez
ılık banyo yaptırabilirsin koltuk altı ve bacak arasına ılık ıslak bezler koyabilirsin bide sirke sürebilirsin
benim kızımda 1 haftalıkken yüksek ateşten 3 gün yattı hastanede ve sadece bezi vardı üstünde ve dürekli hemşireler ıslak bezle müdahele ettiler
canım çok geçmiş olsun durduk yere çıkmamıştır muhakkak doktora götürün vücudunda mikrop kalmasın üstünede bişi örtme üşütmez
ılık banyo yaptırabilirsin koltuk altı ve bacak arasına ılık ıslak bezler koyabilirsin bide sirke sürebilirsin
benim kızımda 1 haftalıkken yüksek ateşten 3 gün yattı hastanede ve sadece bezi vardı üstünde ve dürekli hemşireler ıslak bezle müdahele ettiler
hayırlı olsun nurum ...arayı açmahataydan selamlar . nasılsınız kızlar .
yeni yerleştim tabi kolay olmadı baya zorlandık yarın okula başlıyorum kısmetse. hasta olan bebeişlerimiz varmış hepsine geçmiş olsun bizdede hava değişimi oldu bu telata kızım yıprandı umarım hasta olmaz.
pardon melek ne rejimi yapıyorsun sen?ben düzenli emzirdiğim için henüz rejim falan kesinlikle yapmıyorum sütüm azalır diye çok etkiliyo bence
biraz daha sabır kızlar 6.aydan sonra başlarız rejimlere
ben düzenli emzirdiğim için henüz rejim falan kesinlikle yapmıyorum sütüm azalır diye çok etkiliyo bence
biraz daha sabır kızlar 6.aydan sonra başlarız rejimlere
cnm ateşi düşmüş çok sevindim tekrar geçmiş olsun
günaydın diloşum,ateşimiz düştü çok şükür ama gece 2den beri uyumuyorum,tam yatırıyoruz uyanıyo huzursuz. ağrısı mı var acababattaniyede sallarsak uyuyo şimdi ayaklarıma aldım az öncede almıştım yarım saat uyudu,ben uykusuzluğa razıyım yeterki oğlum iyi olsun,babamızda zombi gibi oldu kalkıp sallamaktan :) olacak o kadar.
İnce pijamalarını giydirmiştrim ateş düştü ama korkuyorum giydirmeye bi yandan da üşütür müyüm diye korkuyorum napsam bilemedim
Eğer huysuzluğu devam ederse doktora götürücez biraz öksürükte var çünkü.arkadaşlar gelicekti öğlende huysuz olursa iptal ederim mecburen
sen nasılsın erkencisin yine bu sabah
teşekkür ederiz teyzesi a.s.bluecuğum harika yakışıklı bir oğlun var.allah nazarlardan saklasın
hasta olan bebişlere geçmiş olsun.
maşallah cnm öyküye ne kadar güzel kilo almışçok teşekkür ederim tatlı anneler
evet emziriyorum kızımı dün doktora gitmiş 6500 kilo olmuş miniğim...
2750 doğmuştu 2600 e düştü 4 ayda 4 kilo aldı gayet normal
teşekkürler teyzesiÇİÇEKS cim canım çooook geçmiş olsun nasıl zor bi gece geçirmişsin....
inşallah daha iyidir bebişin...
,benimde kızlar hasta bugün babmızda zaten cumadan beri yatıyo...
bende pek giremiycem bugün...
hadi hayırlı pazarlar hepinize....
bu arada BEYAZMELEK BLUE bebişlerinie maşallah kızlar....
ne çabuk büyüyo bebşleerimiz böle.....
maşallah yiğidimize çok şeker olmuş..allahım ayırmasın sizi hiç..
amin cnm rabbim kimseyi ayırmasın inşallah
rosem gerçekten benziyorlar senin tosunda çok tatlı maşallah...sarı sarııı kimin yarıı
durumdan bizi haberdar et canım.ateşin mutlaka bi sebebi vardır .dr.götürürsen ki götür haberdar et bizi emi..geçmiş olsun
melek bonba gibisin yine maşallah sana ve öyküne....mutluluğunuz daim olsun canım...
bugün pazar benim kociş çalışıyor ....yarın ve salıda çalışacak sonra 15 gün evde allah nasi pederse...izininin diğer yarısını kullanıyor...çok sıkıldım benim gibi yerinde evde duramayan hatun eve hapsoldu ..kara kış geldi....
kızım benimkide zaten hayalkikoşşş 2 kilomu verdin yoksa ben yanlış mı görüyorum tickerde ..
bende 86 yım bende 60 a düşmeye çalışıyorum tatlım...
gerçi 65 olsam da süper olur onada razıyım yani ..hatta 70 e bile razıyım hehehehe..
hadi bakalımm
ben sabah aç karna elma sirkesi ve bal karışımlı ılık su içiyorum bide yatarkenkikoşumm zayıflamak için neler yapıyosun anlatt bakimm ben 1 haftadır akşam 7 den sonra hiç bişey yemiyorum sadece çok acıkma hali gelirse bir dilim elma 6 7 tane üzüm atıyorum okadar bakalım fark edecekmi gündüzde hurişin soyasından aldım onu kullanyorum günde 1 2 seferde bitki çayı içiyorum:ecrin_bebek:
oo hayırlı olsun canım biran önce yerleşte anlat gelişmeleri inşallah kızında düzeninize ayak uydurabilirhataydan selamlar . nasılsınız kızlar .
yeni yerleştim tabi kolay olmadı baya zorlandık yarın okula başlıyorum kısmetse. hasta olan bebeişlerimiz varmış hepsine geçmiş olsun bizdede hava değişimi oldu bu telata kızım yıprandı umarım hasta olmaz.
Herkese iyi geceler, merak eden arkadaşlara çok tşk. ederim.
Akşamüzeri ateşimiz yine çıktı ve hastanenin yolunu tuttuk.Aksiliklerle geçen kabus bir akşam neyseki ateşimiz düşürüldü,kan tahlileride temiz.Peditusa devam edicez.
İlk önce ssk çocuk hastanesine gidelim dedik acilden giriş yaptık gidilecek gibi bi yer değilmiş bin pişman oldum,sıramız geldi girdik doktor neyi var dedi, ateşi var dedim.Geldi kulağını inceledi hımmm iltihap olmuş kulak dedi ağzına baktı oturdu yerine.Orda parçalayabilirdim o adamı ateşli çocuğun ateşini bile ölçtürmedi,yarın şikayet edicem odaya tek girmiştim çıktığımda sinirime ağlayacaktım nerdeyse. Bissürüde ilaç yazdı nesi var diyorum griip mi,grip işte dediklava: klava:
bu arada yağmur ve rüzgar cabası taksiyle gittik zaten ama paşayı çok giydirmedim ateşli olduğu için battaniyesini aldım ona sardım.Oranın hemen yanında özel bi hastane var girdik oraya, çocuk doktoru yokmuş geri çıktık.Hemen karşıda var bi özel hastane daha hadi oraya yürüdük, allahtan varmış çocuk doktoru hemen baktı ateşini ölçtü,müşahadeye aldı tahlil istedi.Ateşi düşene kadar bekledik ,bide kan tahlili verdik o hatunda elinin üstünden damarını bulamadı bi saat onada deli oldumŞükür temiz çıktı ve ateşi düştü
şimdi anakucağında oynuyor keyfi yerinde ama ben hem doktor stresi hem geceden uykusuzluk hemde bedenen yorulmamdan dolayı bitik durumdayım.biraz bişeyler yiyip doğru yatağa saatte bir kalkıp kontrol edicem.
Hepinize iyi geceler,öpüyorum yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?