2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ya arkadaslar acil yardım acayip derecede saclarım dökülüyo her elimi attıgımda avuc avuc heryerden saclarm cıkıyo kestirdim röfle yaptırdım ama dahada fena oldu acaba diyorum dogumdan sonra hic dogru dürüst ilac kullanmadım yani vitamin demir hapı falan onlamı alakalıki sizlerde durum ne acaba

kimse yokken geçmişe bi bakiim dedim yerimseniben

hafsacım geldim bak burdayım sen nirdesin :hulya:

stardustcum gecmis olsun.

hafsacim amsallah melegine. uzum uzum ne guzel bakmis oyle.

amestiscim simdi gordum. masallah kuzucuguna. minnacikti, kocaman olmus. insanin inanasi gelmiyor.

canım hayırlı olsun işe başlamışsın eşine gelmiş geçmiş olsun inşallah
çok tatlı tv izliyo arasımız bizimkide bayılıyo valla tv yi açık görünce heycan yapıyo resmen

selam kızlar

star dustüm canım eşine çok geçmiş olsun tekrar
o tv ye bakmaya çalışan tosbayı da yerimmmmmmopuyorumnanaktanmaşallah arasımıza

geçmiş olsun dileklerinize can-ı gönülden teşekkür ederiz kıslar , siz hep var olun emi Şeniz:1hug:
amatistcim şaştım kaldım , bi dr. diyor bebek 2 yaşına kadar tv ile hiç tanışmayacak , senin ki de dr. o başka bi şey diyor :bbo: ben ne kdar engellemeye çalışsam da kıyıdan köşeden bakıyor bi şekilde zaten :sm_confused:
kikoşcum sağol canım , başladık bakalım , asıl bu hafta başlıyo resmen , pufff ,sıkıcı ilk günler :1closedeyes:
dimetim dimetimmmmm nasıl bi tosbaaa bu gördün mü , fırlamanın önde gideni . yaaa emerken bile halen emmeyi bırakıp ara ara dönüp bakıyo tv na açık mı , açtılar mı acaba diye :mymeka:

büyük prenses banyodan sonra uzaylı zekiye modun da:)))))

bu da küçük prenses banyodan sonra....

küçük prenses su uykusu yaparken....

maşallah kızçelerine hafsaaaaaa , çok şirinler

canım oğlumYiğit in son hali

ben de göremedim , özel albüm mü yaptın ??

aaaa :1shok:
öyl mi oluyormuş emzirirken hamile kalınca ??
eee naaaptın , yaptın test delikafadulden

ben 3. kez patladım .. düzenli gelmiyor ama .. ilki 40 çıktıktan 10 felan sonra gelmişti sanırım .. 2.si ondan 3 hfta sonra , şimdiyse yaklaşık 25 gün sonra .. ama dediğin gibi acaaaip rahatlıyo insan ..

normaldir canım , benim küçük aşkımın da tatası fena kokuyo şu günler .. bizde yer yer beyaz parçacıklar oluyor , yoğurtumsu , sanırım 3 gün yapmamıştı o yüzden .. acildeki dr. 10 gün yapmasa da normal eğer huzursuzluğu yoksa ve kilo alımında bi değişiklik yoksa demişti ..

geçmiş olsun kızına canım , inşallah çabuk iyileşir ..
günde 8-9 kere öksürmesi normalmiş , boğazını temizliyormuş .. buu farkında olmadan biz de yapıyormuşuz gün içinde ..
fazlası ve göğüste hırıltı eşlik edeni hastalık olarak değerlendiriliyormuş ..

slm hayırlı akşamlar
ben halen denizlideyim evime dönemedim
sizler nasılsınız inşallh bi yaramazlık yoktur

hadi yaaa ne zaman döncen , kıs bayaaa oldu sen gideli dimii yerimseniben

starcım denk geldik ama sen şimdi kesin geçmiştesindir ve sonrasında aras arkadan bi fon müziği başlatır ve sen de ölece kaybolup gidersinmafoldumben

ahahaa
haklısın geçmişteydim , ama kimse yoktu , en son beyaz meleğin mesajı vardı 1 sat öncesinden yazılmış , ben de bari geçmşe takılayım dedim ..
naaptın canım , denizli nasıl , kızlar nasıl , nasıl geçiyo günler annişlerle ??

starcım canım aras inanılmaz değişmiş çok tatlı olmuşşş masallah..ve eşine gecmiş olsun hayatım..Allah şifa versin ..

blue
ogluşuna bayılıyorum yaa...masallah cok tatlı canım..

diğer bebeklerimizede masallh ..

cankız benimde saclar dokulyo ..hamilelik sonrası hormonlarımızla alakalı..dert etme..

saç dökülmesinin sebebi çinko eksikliğinden derler .. vücudun çinkoya ihtiyacı varsa saçlardan çekermiş eğer bir şekilde bu ihtiyacı karşılamazsan .. badem ye bol bol , yada çinko içerikli ilaç al dr.a danışıp , bir de GNC lerde vardı sanırım biotin diye bi ilaç yanlış hatırlamıyorsam , yine dr.una danışıp ondan kullanabilirsin ..
aslında bi kür vardı , daha bugün aklıma geldi nerden geldi diyordum kendi kendime .. içeriğini net hatırlamasam da saçları güçlendirip canlı gösteriyordu , ablamın arkadaşları lisedeyken yaparlardı .. bi vitamin ampülü ( sanırım supradyn yada e vitamini ) yumurta sarısı ve zeytin yağını karıştırıp saç diplerine sürüyorlardı .. sen yine de netten araştır yapmayı düşünürsen kaydirigubbakcemile5

3 haftadır burdayım canım allahtan işlerimi gezmelerimi sona bırakmamışım çünkü 1 haftadır burasıda yağışlı
kızlarıda ilk hafta bi hastalandılar ama hemen atlattık çok şükür
işin kötüsü şimdi hem burası hem antalya yaşığlı ve ben sadece gömleklerle gelmiştim
ve burda kimsede ben kadar kilolu olmadığından üstüme bişide bulamadım ölecene gidecem artık iğnşallah ıslanıp hasta olmam

canım çok geçmiş olsun .. zor bir akşam geçirmişsiniz , şükür paşanın ateşi düşmüş .. bu dr.lar neden görevlerini layıkıyle yapmazlar , özellerine gittiğinde kapılara kadar geçirirler , hastaya bi şirinlik bi şirinlik , siz sormadan her bi ölçümü yaparlar , her şeyi incelerler .. Allah düşürmesin , eksikliğini de göstermesin ..

hadi ya şansa bakk akannehir
hem yağışlı hem serin havaları hiç sevmem
dünden beri ama bugün fena halde soğuk burası da .. bugün bi ara dışarı çıktım , kısa kapişolu bi montum vardı , resmen kafamı örttüm kapişonuyla , 2 kere çamaşır astım balkona dondum desem yeri , ellerim çatladı hemen , bildiğin kış ayol kafamçokkarıştı
şaşkınım , daha 2 gün öncesinde akşam balkonda oturmuştum bi ara , kıs kollu geziyorduk dışarıda bile , ne ara soğudu anlamadım :sm_confused:

teşekkür ederim cnm bütün bebişlere maşallah

iyigeceler bu aradaa.s.

karencim , msjın diğer sayfanın altında kalınca görmemişim , kıusra bakma canım şimdi gördüm Şeniz
teşekkürler canım geçmiş olsun dileğin için , evet Aras paşam çok değişti , büyüdü , saçları döküldü , gülüyo kahkahalar atıyo , dirseklerini yere yaslayıp 45 derece açıyla yukarı kaldırıyo kendini , oyundan anlıyo :asigim: ne biliiim kuzguna yavrusu şahin görülürmüş gibi bi laf vardı sanki , ben de öyle oldum galiba kaydirigubbakcemile3

kaçayım ben artık , bıcıbıcı time zemuszemus

yaklaşık4 gundur girmiyodum bugun girdim ama çok şey kaçırmamışım sanırım sitede sorun olmuş..agır işliyo şu anda da...

neyse..serrayı asıya goturucem bu salı ve tabi aylık kontrolune..gecen ay 6300 kg ve 62 cmdi..bakalım bu ay kaç oldu ..kızlar benim kız emziği atıp ellerine felaket saldırıyo..ve uzun uzun bagırıyor konusarak:=) wau wau waaaaaa...en sevdiğimiz cumle:=))))hemde kızarak bagıryo bize..

ben kızımla biraz oynıyayım anne gel diye bagrınıyo...dısardada felaket b fırtına..içim sıkılıdı bu havalardan yaa..tobe tobe..

[/COLOR]
evet cnm sorun vardı galiba bende giremiyordum.maşallah senin kızın kaç aylık oldu cnm kilosu çok güzelmiş . aynı sorun bizdede var ya ellerini acayip emiyor sanki bal sürmüşlerde tatlı tatlı emiyor gibi kaydirigubbakcemile3 . bizim paşada uzun hava çekiyor arada agu agu ııııııııııııı diye gidiyo :roflol:

maşallah yiğitine bluecum..Allah nazardan saklasın kzularımızı gelişimleri guzel gidiyor artık sosyalleşiyolar ..mercimekler di dune kadar şimdi nohut oldular ..yerim hepsini ben yaaa..:=))bugun fazla anaçım ..bebişlerinizi gostermeyin zuzum gb kovalarım wallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…