- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.161
iyi geceler.....:gitme: :gitme:
bi daha arayı bu kadar acmazsan da seviniriz....
ya ewet domuz giribi konusunda bizde panik olduk yok yere....
ama neyseki dr o gripten şüphelenmemiş....
iyice paranoyak oldum beeeeee...mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ececik sen neler yapıyosun...
starcım geçmiş olsun. tv olayına gelince fazla olmamak kaydıyla bırak seyretsin.ben doktora sorduğumda uzaktan ve yarım saati geçmesin dedi.valla ege seyrediyor.bende seyretmişim bak sapasağlamım.biraz tevekkel olmak lazım.gündüz napıyorlar bakıcıyla bilmiyorum mesela.allaha emanet
soğuk bi istanbul sabahından herkese günaydnlaropuyorumnanaktan
star dust maşallah ya nede tatlı izliyor öyle benim kzımda aynı önüne birisi geçincede çok sinirleniyor çok merkalı bu nesil çookkaydirigubbakcemile3 eşinede geçmiş olsun Allah şifa versin
stardustcum gecmis olsun.
hafsacim amsallah melegine. uzum uzum ne guzel bakmis oyle.
amestiscim simdi gordum. masallah kuzucuguna. minnacikti, kocaman olmus. insanin inanasi gelmiyor.
canım hayırlı olsun işe başlamışsın eşine gelmiş geçmiş olsun inşallah
çok tatlı tv izliyo arasımız bizimkide bayılıyo valla tv yi açık görünce heycan yapıyo resmen
selam kızlar
star dustüm canım eşine çok geçmiş olsun tekrar
o tv ye bakmaya çalışan tosbayı da yerimmmmmmopuyorumnanaktanmaşallah arasımıza
büyük prenses banyodan sonra uzaylı zekiye modun da:)))))
bu da küçük prenses banyodan sonra....
küçük prenses su uykusu yaparken....
canım oğlumYiğit in son hali
Ya kızlar sabah annem korkuttu beni ben hala adet olmadım ya, bide oğluş kakasını yeşil yapıyor hamile olmayasın diyooo delikafaduldendelikafadulden sütün yaramıyo belki çocuğa zayıfladı zaten diyosizce olabilir mi , hiç yoktan içime kurt düşürdü yaaaaa :gitme:
gezmeye alışsın o sorun olmaz aman hastalanmasınlarda:sinifsinif:
iyi oldu çok şükür eccük öksürük kaldı bi tek o şuırubunu kullanıyoruz o kadar..keyfi hep yerindeydi zaten yavrumun
olurmu olur bende şüpelenmiştim test aldım negatif çıktı...
3 gündür kahverengi bişeyler geliyor ama hadi bakalım bi patlasam rahatlayacağım...doktor doğumda içimi temizlemişti yumurtalıklarımıda mı kazıdı ne anlamadım yahuuuu delikafadulden
Arkadaslar selam,
gecmisi okuyamadim kusura bakmayin.
BEN ANNE SUTU ILE BEBEGINI BESLEYEN ANNELERE BIRSEY SORMAK ISTIYORUM.
sanki bebegimin sindirim sisteminde birseyler ters gibi. uyurken cok huzursuz uyuyor. surekli eller kollar hareketli. bu gecenin belli saatindan sonra basliyor. normalde rahat uyuyor ama gece 3-4 te sonra huzursuz uyuyor.
kakasi sizin bebeklerinizi kotu kokulu mu? benim bebegimin hep kotu kokuyor. normal mi bilmiyorum? mama ile beslenenlerde kotu kokar ama anne sutunde de mi oyle?
bir de bazen yesil parcaciklar oluyor. kakasi yesil degil ama yesil parcaciklar orada burada.
ayrica bazen bazi yerleri sumuksu yapida. ben kivami oyle diye ustune dusmemeistim ama bir yerde iokudum mukuslu kaka bagirsaklarda bakteri sebebi ile olabilirmis.
bu kokusu, rengi vs mukuslu yapida olmasi hakkinda kendi bebeklerinizinkini yazabilir misiniz?
pazartesi gunu dra goturmeyi dusunuyorum tekrardan.
selam kızlar malesef bebişim hasta oldu bu gün dr götürdüm soğuk algınlığı bu ara dışarıda çıkmamıştık ama burnu tıkalı günde 4-5 sefer öksürüyo bide hafif hırıltısı var gibi
drumuz malesef bisürü ilaç verdi
üzüldüm ama napalım neşesi iyi sayılır ama bakalım
slm hayırlı akşamlar
ben halen denizlideyim evime dönemedim
sizler nasılsınız inşallh bi yaramazlık yoktur
starcım denk geldik ama sen şimdi kesin geçmiştesindir ve sonrasında aras arkadan bi fon müziği başlatır ve sen de ölece kaybolup gidersinmafoldumben
ya arkadaslar acil yardım acayip derecede saclarım dökülüyo her elimi attıgımda avuc avuc heryerden saclarm cıkıyo kestirdim röfle yaptırdım ama dahada fena oldu acaba diyorum dogumdan sonra hic dogru dürüst ilac kullanmadım yani vitamin demir hapı falan onlamı alakalıki sizlerde durum ne acaba
ahahaa
haklısın geçmişteydim , ama kimse yoktu , en son beyaz meleğin mesajı vardı 1 sat öncesinden yazılmış , ben de bari geçmşe takılayım dedim ..
naaptın canım , denizli nasıl , kızlar nasıl , nasıl geçiyo günler annişlerle ??
Herkese iyi geceler, merak eden arkadaşlara çok tşk. ederim.
Akşamüzeri ateşimiz yine çıktı ve hastanenin yolunu tuttuk.Aksiliklerle geçen kabus bir akşam neyseki ateşimiz düşürüldü,kan tahlileride temiz.Peditusa devam edicez.
İlk önce ssk çocuk hastanesine gidelim dedik acilden giriş yaptık gidilecek gibi bi yer değilmiş bin pişman oldum,sıramız geldi girdik doktor neyi var dedi, ateşi var dedim.Geldi kulağını inceledi hımmm iltihap olmuş kulak dedi ağzına baktı oturdu yerine.Orda parçalayabilirdim o adamı ateşli çocuğun ateşini bile ölçtürmedi,yarın şikayet edicem odaya tek girmiştim çıktığımda sinirime ağlayacaktım nerdeyse. Bissürüde ilaç yazdı nesi var diyorum griip mi,grip işte dediklava: klava:
bu arada yağmur ve rüzgar cabası taksiyle gittik zaten ama paşayı çok giydirmedim ateşli olduğu için battaniyesini aldım ona sardım.Oranın hemen yanında özel bi hastane var girdik oraya, çocuk doktoru yokmuş geri çıktık.Hemen karşıda var bi özel hastane daha hadi oraya yürüdük, allahtan varmış çocuk doktoru hemen baktı ateşini ölçtü,müşahadeye aldı tahlil istedi.Ateşi düşene kadar bekledik ,bide kan tahlili verdik o hatunda elinin üstünden damarını bulamadı bi saat onada deli oldumŞükür temiz çıktı ve ateşi düştü
şimdi anakucağında oynuyor keyfi yerinde ama ben hem doktor stresi hem geceden uykusuzluk hemde bedenen yorulmamdan dolayı bitik durumdayım.biraz bişeyler yiyip doğru yatağa saatte bir kalkıp kontrol edicem.
Hepinize iyi geceler,öpüyorum yarın görüşürüz
3 haftadır burdayım canım allahtan işlerimi gezmelerimi sona bırakmamışım çünkü 1 haftadır burasıda yağışlı
kızlarıda ilk hafta bi hastalandılar ama hemen atlattık çok şükür
işin kötüsü şimdi hem burası hem antalya yaşığlı ve ben sadece gömleklerle gelmiştim
ve burda kimsede ben kadar kilolu olmadığından üstüme bişide bulamadım ölecene gidecem artık iğnşallah ıslanıp hasta olmam
kızlar valiz hazırlıkları için çıkmam lazım işim erken biterse gelirim hadi bol muhabbetler
starcım canım aras inanılmaz değişmiş çok tatlı olmuşşş masallah..ve eşine gecmiş olsun hayatım..Allah şifa versin ..
blue ogluşuna bayılıyorum yaa...masallah cok tatlı canım..
diğer bebeklerimizede masallh ..
cankız benimde saclar dokulyo ..hamilelik sonrası hormonlarımızla alakalı..dert etme..
starcım canım aras inanılmaz değişmiş çok tatlı olmuşşş masallah..ve eşine gecmiş olsun hayatım..Allah şifa versin ..
blue ogluşuna bayılıyorum yaa...masallah cok tatlı canım..
diğer bebeklerimizede masallh ..
cankız benimde saclar dokulyo ..hamilelik sonrası hormonlarımızla alakalı..dert etme..
iyi geceler bluecum..
masallah canım aras a..iyice hareketlenmiş bıcırık..:=)sanada iyi bıcı bıcılar tatlım..
yaklaşık4 gundur girmiyodum bugun girdim ama çok şey kaçırmamışım sanırım sitede sorun olmuş..agır işliyo şu anda da...
neyse..serrayı asıya goturucem bu salı ve tabi aylık kontrolune..gecen ay 6300 kg ve 62 cmdi..bakalım bu ay kaç oldu ..kızlar benim kız emziği atıp ellerine felaket saldırıyo..ve uzun uzun bagırıyor konusarak:=) wau wau waaaaaa...en sevdiğimiz cumle:=))))hemde kızarak bagıryo bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?