2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

maşallah cnm ek gıdaya başlayacaksınız sizde ne güzel darısı bize inşallah

bende bugun bırkac kasık elma suyu verdım.
cok hosuna gitti oglusumun.
ek gıda olarak elma suyu ve yogurttan baslanıyor degılmı kıslar?[
baska bırsey verebıliyormuyuz?

Son düzenleme:
bende bugun bırkac kasık elma suyu verdım.
cok hosuna gitti oglusumun.
ek gıda olarak elma suyu ve yogurttan baslanıyor degılmı kıslar?[
baska bırsey verebıliyormuyuz?

cnm ben henüz başlamadım ek gıdaya doktorumuzda 6.aya kadar başlamayın dedi ama ben vericem azar azar ama 4. ayımıza girmeyi bekliyoruz şuan.ben ilk olarak yoğurt diye duymustum bide hergün yeni yapılması gerkiyormuş yoğurdun.

banada doktorumuz 6.aya kadar sadece anne sutu dedı ama bende senın gıbı azar azar tattırmak ıstıyorum.
zaten cok fazlada vermeyız tadımlık..cokacimcoook

ben şahsi düşüncemi tam anlatamamıştım..
ben senin rejim yapmana yada diyetine sporuna takılmıyorum canım...
ben zıvanadan çıkma konusunda gayet ciddiyim...
sadece burda sütü olmayanlara ,istedikleri halde sütü gelmeyenlere, hatta ağlaya ağlaya sütünün kesildiğini söyleyenler,e bol bol sütüm var kızım güzel emiyor demen hiç hoşuma gitmiyor....

ayrıca benim gibi kilolarından bunalıma girmiş, dert etmiş ,hatta sokağa çıkamaz hale gelmişlere de, 9 kilo aldım ...aldıklarımıda geri verdim ama 6. aydan sonra rejime başlayacağım spor yapacağım .demende bana çok abes ve sinir bozucu geliyor...
birde topik açıyorsun hadi hep beraber kilo verelim...boydan da resmini koyuyorsun hadi sizde koyun diyorsun....
yahu ne fazlan var da resim koyuyorsunda hadi beraber verelim diyorsun ....amaç nedir yani..
görünün köy klavuz istemez fazlan yok işte kızızm her seferinde gözümüze niye sokuyorsun ki...

sanki 20 kiloyu biz değil sen almışsın gibi...
kıskanıyorsun,çekemiyorsun,hasetinden yapıyorsun diyebilirsin..
evet doğru çekemiyorum kıskanıyorum anlatamıyorum doğumdan beridir ağlıyorum bunalımdayım ne yaparsam bu kilolar gitmiyor ve sende sürekli resim koyup 9 kg aldım başka almadım onuda verdim diyip duruyorsun...hadi kiloyu geç
sütü kesilmişler var sütü azalanlar var ikide bir sütüm çok sütüm çok bolbol geliyor diyorsun...
hoşmu yani...
tamam kabul ediyorum ben şahsım olarak ÇOK GÜZELSİN MELEK,HARİKA GÖRÜNÜYORSUN,HİÇ KİLO FAZLAN YOK,KAŞIN GÜZEL,GÖZÜN GÜZEL,KIZIZN ÇOK GÜZEL,AYNI SANA BENZİYOR,AYRICA ÇOK GÜZEL SÜTÜN GELİYOR FOŞUR FOŞUR AKIYOR...
ALLAHIM HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..HEP BÖYLE OLSUN İNŞALLAH HİÇ BOZULMASIN.....

geçmiş olsun çiçeğim güzel güzel uyu dinlen..
tosunumuza geçmiş olsun ..sağlık ocağında yaşadığımı sende yaşamışsın aslında şikayet etmek lazım ...hastalara nasıl davranacaklarını öğrensinler hemde hasta bir çocuksa...
neyseki atlatmışsınız allahım bir daha göstewrmesin ateş çok tehlkeli..

benim de dökülüyor canım..:sinifsinif:

yerim ben onu kavga eder gibi bağırıyor değil mi..al işte konuşmak istiyorlar karşlılarında muattap bulamayınca işi cınganlığa vuruyorlar...hehehehe karşısına geç benimki şebek gibi yayıyor ağızı burnu...
diş yerleri kaişınırmış ama hemen çıkmazmış 6-7- ayı bulabilirmiş diş patlaması..ama bellide olmaz .maşallah serramızaaa....

öptüm kızlar iyi gecelerrr

ay kızlar ben bugün işe başladım erkenden açtım neti ama kimsecikler yok . ayyy bebeğim ne yapacak bugün bakalım,

gunaydın kızlaar yenı bır hafta gzl gecer ınsalh
bzm burnumuz tıkalı gece sankı bı tek onun burnu tıkandı dunyada nasıl agladı nasıl anlatamm sıze hıc alamazdı normalde ((((((cok uzulduk gırdık bırbırmıze :))

geçmiş olsun tatlım ya damla sıksaydın keşke hemen geçerirdi çabuk.

Çok geçmiş olsun.
İlk götürdüğünüz hastanedeki doktoru şikayet edin bence. Ben bile okurken sinir oldum. Doktor olmuş ama insan olamamış. Bebeği hasta anneye davranışına bak.
Kızım 3 günlükken ateşlenmişti de deliye dönmüştük.

Kızımın doğumunda doktor beni muayene etti.Açılma yeterli olmuyor falan...Kapı önünde bekleyen eşim sormuş nedir durum diye.Kadın eşiniz size anlatır demiş.Eşim nasıl sinir oldu anlatamam.Eşim doğum sancısı çekiyor belki doktorun anlattığını bile anlamadı doktorun dediğine bak diye.Bir dahaki muayenede odadan çıkmadı, ben de kalacağım dedi. Sonra tanıdık vasıtasıyla başka bir doktoru bulduk O da muayene etti falan. Beni sezeryana aldıklarında bile sinir içindeydi eşim. Ben ameliyattayken hemşire doktor hepsine çıkışmış.

ah bu doktorlar..
ellerine dusmeyegorelim, hem adam yerine koymezlar, hem de somururler..
çiçeks ve nazlibahar gecmis olsun bebislere..

günaydın kızlar

çiçekcim çok geçmiş olsun ali eymenimize.bı doktorlar insanı deli eder.iyisini bulmak çok zorlaştı

benimde moralim bozuk.kociş ile kavga ettik.konuşmuyorum.benim elimde aşırı zorlanmaktan sinir sıkışması olsu.1 aydır bileklik takıyorum hiç bir gelişme yok.dün akşam bilekliği yıkadım.bileklik yokken elimi hareket ettiremiyorum.kociş baktı oğluma.bir surat bir surat.sinir etti beni.ben ona öylemi yapıyorum.konuşmucam.sabah kalkmış.kahvaltı bilmem ne hazırlıyor yaranmaya çalışacak ya.geçmiş olsun.sinirimden oturdum ağladım.içimi dökmek istedim.kusura bakmayın kızlar.

herkese gunaydın umarım herkez ıyıdır havalar soğudu çok fena çınar ve ben hasta olduk
çınar çok öksürüyo ve hapşuruyo ne yapsam boğazlarına ıyı gelır acaba?

mafoldumben böyle düşünmene neden olduğum için çok çok özür dilerim...........
kesinlikle amacım bu değil ve gerçekten okuyunca çok üzüldüm...
ben tüm samimiyetimle paylaştım duygularımı bilmeden içinizden birini kırdıysam kusura bakmayın gerçekten...
burda herkez resmini paqylaşıyo ve ben şahsım adına hepinizxi her gördüğümde çok mutlu oluyorum ve hepinizi çok seviyorum..........
bundan sonra kendimden bahsetmem ve resimlerimi paylaşmam
eğer içinizde huri gibi rahatsız olanınız varsa özür dilerim
hepinize bol sütlü sağlıklı günler:a015::a015::a015::a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…