- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.181
bluecum benim kız 2 kasımda 4 aylık oluyo inş..5 e giricez..
maşallah cnm ek gıdaya başlayacaksınız sizde ne güzel darısı bize inşallah
bende bugun bırkac kasık elma suyu verdım.
cok hosuna gitti oglusumun.
ek gıda olarak elma suyu ve yogurttan baslanıyor degılmı kıslar?[
baska bırsey verebıliyormuyuz?
banada doktorumuz 6.aya kadar sadece anne sutu dedı ama bende senın gıbı azar azar tattırmak ıstıyorum.cnm ben henüz başlamadım ek gıdaya doktorumuzda 6.aya kadar başlamayın dedi ama ben vericem azar azar ama 4. ayımıza girmeyi bekliyoruz şuan.ben ilk olarak yoğurt diye duymustum bide hergün yeni yapılması gerkiyormuş yoğurdun.
ben şahsi düşüncemi tam anlatamamıştım..yok huri ve diloş rejim yapmıyorum valla bu ara bo bol da yiyorum süt gelsin diye nasılsa evdeyim keyifle bol bol emsin kızım
diloşum ben toplamda 9 kilo aldım hamileliğim boyunca
hurişimm zıvanadan çıkma sakın ben rejim yapmıyorum ama 6. aydan sonra yapmayı düşünüyorum daha doğrusu rejim değilde biraz spor
geçmiş olsun çiçeğim güzel güzel uyu dinlen..Herkese iyi geceler, merak eden arkadaşlara çok tşk. ederim.
Akşamüzeri ateşimiz yine çıktı ve hastanenin yolunu tuttuk.Aksiliklerle geçen kabus bir akşam neyseki ateşimiz düşürüldü,kan tahlileride temiz.Peditusa devam edicez.
İlk önce ssk çocuk hastanesine gidelim dedik acilden giriş yaptık gidilecek gibi bi yer değilmiş bin pişman oldum,sıramız geldi girdik doktor neyi var dedi, ateşi var dedim.Geldi kulağını inceledi hımmm iltihap olmuş kulak dedi ağzına baktı oturdu yerine.Orda parçalayabilirdim o adamı ateşli çocuğun ateşini bile ölçtürmedi,yarın şikayet edicem odaya tek girmiştim çıktığımda sinirime ağlayacaktım nerdeyse. Bissürüde ilaç yazdı nesi var diyorum griip mi,grip işte dediklava: klava:
bu arada yağmur ve rüzgar cabası taksiyle gittik zaten ama paşayı çok giydirmedim ateşli olduğu için battaniyesini aldım ona sardım.Oranın hemen yanında özel bi hastane var girdik oraya, çocuk doktoru yokmuş geri çıktık.Hemen karşıda var bi özel hastane daha hadi oraya yürüdük, allahtan varmış çocuk doktoru hemen baktı ateşini ölçtü,müşahadeye aldı tahlil istedi.Ateşi düşene kadar bekledik ,bide kan tahlili verdik o hatunda elinin üstünden damarını bulamadı bi saat onada deli oldumŞükür temiz çıktı ve ateşi düştü
şimdi anakucağında oynuyor keyfi yerinde ama ben hem doktor stresi hem geceden uykusuzluk hemde bedenen yorulmamdan dolayı bitik durumdayım.biraz bişeyler yiyip doğru yatağa saatte bir kalkıp kontrol edicem.
Hepinize iyi geceler,öpüyorum yarın görüşürüz
benim de dökülüyor canım..:sinifsinif:ya arkadaslar acil yardım acayip derecede saclarım dökülüyo her elimi attıgımda avuc avuc heryerden saclarm cıkıyo kestirdim röfle yaptırdım ama dahada fena oldu acaba diyorum dogumdan sonra hic dogru dürüst ilac kullanmadım yani vitamin demir hapı falan onlamı alakalıki sizlerde durum ne acaba
yerim ben onu kavga eder gibi bağırıyor değil mi..al işte konuşmak istiyorlar karşlılarında muattap bulamayınca işi cınganlığa vuruyorlar...hehehehe karşısına geç benimki şebek gibi yayıyor ağızı burnu...yaklaşık4 gundur girmiyodum bugun girdim ama çok şey kaçırmamışım sanırım sitede sorun olmuş..agır işliyo şu anda da...
neyse..serrayı asıya goturucem bu salı ve tabi aylık kontrolune..gecen ay 6300 kg ve 62 cmdi..bakalım bu ay kaç oldu ..kızlar benim kız emziği atıp ellerine felaket saldırıyo..ve uzun uzun bagırıyor konusarak:=) wau wau waaaaaa...en sevdiğimiz cumle:=))))hemde kızarak bagıryo bize..
gunaydın kızlaar yenı bır hafta gzl gecer ınsalh
bzm burnumuz tıkalı gece sankı bı tek onun burnu tıkandı dunyada nasıl agladı nasıl anlatamm sıze hıc alamazdı normalde((((((cok uzulduk gırdık bırbırmıze :))
geçmiş olsun tatlım ya damla sıksaydın keşke hemen geçerirdi çabuk.
Herkese iyi geceler, merak eden arkadaşlara çok tşk. ederim.
Akşamüzeri ateşimiz yine çıktı ve hastanenin yolunu tuttuk.Aksiliklerle geçen kabus bir akşam neyseki ateşimiz düşürüldü,kan tahlileride temiz.Peditusa devam edicez.
İlk önce ssk çocuk hastanesine gidelim dedik acilden giriş yaptık gidilecek gibi bi yer değilmiş bin pişman oldum,sıramız geldi girdik doktor neyi var dedi, ateşi var dedim.Geldi kulağını inceledi hımmm iltihap olmuş kulak dedi ağzına baktı oturdu yerine.Orda parçalayabilirdim o adamı ateşli çocuğun ateşini bile ölçtürmedi,yarın şikayet edicem odaya tek girmiştim çıktığımda sinirime ağlayacaktım nerdeyse. Bissürüde ilaç yazdı nesi var diyorum griip mi,grip işte dediklava: klava:
bu arada yağmur ve rüzgar cabası taksiyle gittik zaten ama paşayı çok giydirmedim ateşli olduğu için battaniyesini aldım ona sardım.Oranın hemen yanında özel bi hastane var girdik oraya, çocuk doktoru yokmuş geri çıktık.Hemen karşıda var bi özel hastane daha hadi oraya yürüdük, allahtan varmış çocuk doktoru hemen baktı ateşini ölçtü,müşahadeye aldı tahlil istedi.Ateşi düşene kadar bekledik ,bide kan tahlili verdik o hatunda elinin üstünden damarını bulamadı bi saat onada deli oldumŞükür temiz çıktı ve ateşi düştü
şimdi anakucağında oynuyor keyfi yerinde ama ben hem doktor stresi hem geceden uykusuzluk hemde bedenen yorulmamdan dolayı bitik durumdayım.biraz bişeyler yiyip doğru yatağa saatte bir kalkıp kontrol edicem.
Hepinize iyi geceler,öpüyorum yarın görüşürüz
ben şahsi düşüncemi tam anlatamamıştım..
ben senin rejim yapmana yada diyetine sporuna takılmıyorum canım...
ben zıvanadan çıkma konusunda gayet ciddiyim...
sadece burda sütü olmayanlara ,istedikleri halde sütü gelmeyenlere, hatta ağlaya ağlaya sütünün kesildiğini söyleyenler,e bol bol sütüm var kızım güzel emiyor demen hiç hoşuma gitmiyor....
ayrıca benim gibi kilolarından bunalıma girmiş, dert etmiş ,hatta sokağa çıkamaz hale gelmişlere de, 9 kilo aldım ...aldıklarımıda geri verdim ama 6. aydan sonra rejime başlayacağım spor yapacağım .demende bana çok abes ve sinir bozucu geliyor...
birde topik açıyorsun hadi hep beraber kilo verelim...boydan da resmini koyuyorsun hadi sizde koyun diyorsun....
yahu ne fazlan var da resim koyuyorsunda hadi beraber verelim diyorsun ....amaç nedir yani..
görünün köy klavuz istemez fazlan yok işte kızızm her seferinde gözümüze niye sokuyorsun ki...
sanki 20 kiloyu biz değil sen almışsın gibi...
kıskanıyorsun,çekemiyorsun,hasetinden yapıyorsun diyebilirsin..
evet doğru çekemiyorum kıskanıyorum anlatamıyorum doğumdan beridir ağlıyorum bunalımdayım ne yaparsam bu kilolar gitmiyor ve sende sürekli resim koyup 9 kg aldım başka almadım onuda verdim diyip duruyorsun...hadi kiloyu geç
sütü kesilmişler var sütü azalanlar var ikide bir sütüm çok sütüm çok bolbol geliyor diyorsun...
hoşmu yani...
tamam kabul ediyorum ben şahsım olarak ÇOK GÜZELSİN MELEK,HARİKA GÖRÜNÜYORSUN,HİÇ KİLO FAZLAN YOK,KAŞIN GÜZEL,GÖZÜN GÜZEL,KIZIZN ÇOK GÜZEL,AYNI SANA BENZİYOR,AYRICA ÇOK GÜZEL SÜTÜN GELİYOR FOŞUR FOŞUR AKIYOR...
ALLAHIM HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..HEP BÖYLE OLSUN İNŞALLAH HİÇ BOZULMASIN.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?