- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.201
kızlar benim oğlumda 3 gündür kakasını yapamıyır.siz ne yapıyorsunuz bu durumda
kızlar benim oğlumda 3 gündür kakasını yapamıyır.siz ne yapıyorsunuz bu durumda[/QUOT
maydonozu zeytin yağına batır bebişin popsuna sok bikaç kere yap gerçi bir kerede hemen çıkarıyo hemen uygula çok etkili ben öyle yapıyom
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn....biz geldik...artık birlikte oturuyoruz pc.ye :)
benim oğlan sadece anne sütü ve her gün en az 3 kez kaka yapıyor...eğer ek besin veriyorsan kabız mı oldu acaba seninki...
Kıslar bisi sorcam bizim bıdıcık dünden beri gündüzleri uykusundan aglayarak uyanıyo ama gozlerini hemen acmıyo actıgında susuyo rüyamı görüyo acaba? Bi de geceleri sürekli üstünü acıyo bacakları oynata oynata hatta dün üstündeki battaniyeyi yataktan asagı atmak üzereyken uyandım, uyku tulumununda da durmuyo eserekli, bugün cıkıp polar tek parca uyku tulumları varya bacaklı mothercare le gap te görmüştüm onlardan alcam mecbur mafoldumben Sizinkilerde de varmı üst açma?
merhaba canım.o uykusunda ağlama bizdede var.çağında üstünü açıyor.ben albiminiden uyku tulumu aldım bacaklı.onu giydiriyorum ço rahat oldu.sıcacık oluyor onun içinde.olmadan önce bir uyanıyorduk buz gibi.
zuzucum doktora şu fısher priceın hoppalasını sorucaktın.sorucanmı bugün.eğer sorarsan banada haber verirmisin canım
Ciddimisin cnm ya acaba rüya mı görüyo bu bıdılar büyüdülerde düşünüyorum rüya gormesi icin bisiler görmesi gerek bu hayatta dimi bizdenmi korkuyo memeyi mi alıp götürüyolar acaba diyorum kaydirigubbakcemile3 Bende bakalım polar bacaklı bisi alcam albimini nerde acaba ya ama bulamam heralde :1no2:
kadıköyden almıştık biz.valla canım annemler filan şey diyorlar.dişleri yürüdüğünde öyle olurmuş.birde sıçrayarak uyanırlarmış.
Selam kızlar
Hastalara çok geçmiş olsun ben gribi atlattım çok şükür kıza bulaştırmadan.
Ama artık yeni bi sorunumuz var sütüm azaldı öğle arası eve gittiğimde kızı doyuracak kadar süt bırakamıyorum mama aldık kesinlikle ağzına sokmuyo mamayı çığlık çığlığa bağırıyo 15,30 da eve tekrar gitmek zorunda kalıyorum ee 1 gün öyle 2 gün öyle ne yapıcaz bilmiyorum ya ne yediricem nasıl besliycem ben bu kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?