2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hasta olanlara geçmiş olsun kızlar bende çok fena yorgun halsiz ve aşırı soğuk ter döküyorum ede çarpıntım çokk nefes alamıyorummm gittikçede kötü oluyorummm((

Günaydın kıslar nasılsınız? Hasta olan anne ve bebeklere cok cok geçmiş olsun, allah acil şifalar versin bende cok korkuyorum dısarı cıkmıyorum hic bu aralar nolur nolmaz diye ama bugün mecbur cıkıcam 4 ay kontrolümüz ve aşılarımız var...

Ayrıca bebişlerimizin resimleri süper cidden masallah hepsine mavi boncuk teker teker... Nesquik seninki nerdeyse tek basına foruma gircek kıvama gelmiş valla kaydirigubbakcemile3

Kıslar bisi sorcam bizim bıdıcık dünden beri gündüzleri uykusundan aglayarak uyanıyo ama gozlerini hemen acmıyo actıgında susuyo rüyamı görüyo acaba? Bi de geceleri sürekli üstünü acıyo bacakları oynata oynata hatta dün üstündeki battaniyeyi yataktan asagı atmak üzereyken uyandım, uyku tulumununda da durmuyo eserekli, bugün cıkıp polar tek parca uyku tulumları varya bacaklı mothercare le gap te görmüştüm onlardan alcam mecbur mafoldumben Sizinkilerde de varmı üst açma?

merhaba canım.o uykusunda ağlama bizdede var.çağında üstünü açıyor.ben albiminiden uyku tulumu aldım bacaklı.onu giydiriyorum ço rahat oldu.sıcacık oluyor onun içinde.olmadan önce bir uyanıyorduk buz gibi.

zuzucum doktora şu fısher priceın hoppalasını sorucaktın.sorucanmı bugün.eğer sorarsan banada haber verirmisin canım

Ciddimisin cnm ya acaba rüya mı görüyo bu bıdılar büyüdülerde düşünüyorum rüya gormesi icin bisiler görmesi gerek bu hayatta dimi bizdenmi korkuyo memeyi mi alıp götürüyolar acaba diyorum kaydirigubbakcemile3 Bende bakalım polar bacaklı bisi alcam albimini nerde acaba ya ama bulamam heralde :1no2:

zuzucum doktora şu fısher priceın hoppalasını sorucaktın.sorucanmı bugün.eğer sorarsan banada haber verirmisin canım

Sorcam cnm fisherprice in akvaryum diye bi salıncagı vardı bizde ama 9 kg ya kadar kullanılıyo e yakında kullanamıcak simdi bile azıcık sallansa salıncaktan düşcek gibi oluyo korkuyorum e diger türlü sürekli kucakta gezdir diyo mecbur alcam onu oyalıcak bisi yoksa biterim valla :sinifsinif: Bende eger doktor aksini solemezse alcam sizin hoppaladan cok begendim güle güle kullansın yagusuklummmm Şeniz

kadıköyden almıştık biz.valla canım annemler filan şey diyorlar.dişleri yürüdüğünde öyle olurmuş.birde sıçrayarak uyanırlarmış.

kadıköyden almıştık biz.valla canım annemler filan şey diyorlar.dişleri yürüdüğünde öyle olurmuş.birde sıçrayarak uyanırlarmış.

Dişten bende süpheleniyorum cnm ya cok salya akıtıyo bi de sürekli bir parmagı agzında alt damagını kasıyo ellerini zaten sapır supur yiyo, dünde sulu bi dişlik alıp buzdolabına koymustum daha once onla oyalıyım dedim nerdeyse yutcaktı sanırım soguk bilas rahatlattı bakalım bugün doktor soyler bisiler heralde, siz oldunusmu asıları? Gecen sefer allahıma cok sükür hic sıkıntımız olmamıstı ama bakalım bugünkü asılar etkilicekmi uyudum bol bol hazırlıgımı yaptım bu gece icin akannehir

Selam kızlar
Hastalara çok geçmiş olsun ben gribi atlattım çok şükür kıza bulaştırmadan.
Ama artık yeni bi sorunumuz var sütüm azaldı öğle arası eve gittiğimde kızı doyuracak kadar süt bırakamıyorum mama aldık kesinlikle ağzına sokmuyo mamayı çığlık çığlığa bağırıyo 15,30 da eve tekrar gitmek zorunda kalıyorum ee 1 gün öyle 2 gün öyle ne yapıcaz bilmiyorum ya ne yediricem nasıl besliycem ben bu kızı

zor tabi.sabah tv de bir doktor çocukların emmeye ihtiyaçları vardır dedi. sen mamayı kaşıkla mı biberonla mı verdin. kaşıkla verdiysen genelde reddediyorlar.
biz iki gündür mamaya ilave olarak meyve suyu yoğurt ve muhallebi yiyoruz. hiç itiraz etmeden yiyor hepsini oğlum. galiba hoşuna gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…