2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ark herkese merhaba
site sorunundan pek giremedim

çiçekcim çok geçmiş olsun canım hastalık yakanızı bırakmadı bi türlü((
resim koyan anneler hepsi cok şeker
özellikle blue oğluna bayıldım nkeadar güzelliktir bu böyle .

canı cok uzuldum ama ek gıdalara gecebılırsınız artık yavas yavas bır muddet bu sekılde ıdare edersınız...

mafoldumben merhaba,,,

hurinin yazdıklarına gerçekten çok üzüldüm ve çok şaşırdım..içinizde okuyan oldu mu bilmem az önce öykü ağladığı için doğru dürüst cevap yazamadım.........

ben emziriyorum ve kızım emmeyi çok seviyor diye gayrı saf bi şekilde durumumu belirttim ve bundan sanırım rahatsız olunmuş.........neden anlayamadım...ben hepinizin güzel haberlerine gayet içten seviniyor ve mutlu oluyorum,,üzüntülerinize her zaman cevap yazamasamda içten üzülüp dua ediyorum bebişler için...allah onları korusun diye........

kızımın emmesinden ve sütümün şimdilik yetrli olmasından bahseden tek ben değilim...
herkez durumundan bahsediyor kimi emziriyo kimi işe başladı sütü azaldı....vs...
sütü azalanlara gönülden üzülüp sütünü arttırması için bildiğim herşeyi paylaştım...

resim eklememden ve 9 kilo almamdan rahatsız olunmuş...dilara sanırım sen 11 kilo aldın dimi diye sormuş....bende hayır canım 9 kilo aldım dedim........bundan neden rahatsız olundu bu topikte benim gibi 9-10 kilo alan bisürü insan var..bu bünye meselesi

arkadaşlar rejim yapmayın süt üretimini etkiliyo 6. aydan sonra yapın dedim...bunda ne kötülük var ben sütünüzün azalmaması için rejim sütü azaltıyo beslenmeyle çok alakalı dedim sadece...

bu topikte her an her kez resim ekliyo ya kendiyle bebişini yada bebişini...
ama ben resim eklediğim için neden bu şekilde suçlandım anlam veremedim......
gerçekten çok üzüldüm ve hurınin mesajını okuduğumdan beri ağlıyorum gerçekten çok kırıldım ve incindim...

zayıflama topiğine gelince...henüz hamileyken alınan kilolardan bahsedip doğumdan sonra bi topik açacağım ve hepimiz orda zayıflarız diye konuşmuştuk...
amacım birlikte çeşitli paylaşımlarda bulunup birbirimize yardımcı olmaktı...

gerçekten hakkımdaki düşüncelerinize çok incindim.........huriden başka böyle düşünen varmı bilmiyorum.........mafoldumbenmafoldumben

hiçkimseyi rahatsız etmek istemem...hepinize hayırlı muhabbettler diliyorum ve ben şahsım adına tüm temmuz anneleri ve değerli bebişlerini çok seviyorum..........

topiğe rahatsızlık vermemek adına bidaha sizinle paylaşımda bulunmayı düşünmüyorum
hepinizden özür dilerimmmm:a015::a015:

slm şekerler
resimlere baktım hepsi süper 41 kere maşallah
zuhalcim benim kızımda açıyor üstünü bende ikeadan tulum aldımayaksız ama çok memnunum

ah bu doktorlar..
ellerine dusmeyegorelim, hem adam yerine koymezlar, hem de somururler..
çiçeks ve nazlibahar gecmis olsun bebislere..

günaydın kızlar

çiçekcim çok geçmiş olsun ali eymenimize.bı doktorlar insanı deli eder.iyisini bulmak çok zorlaştı

Sağolun kızlar, hepinizi seviyorummmm insan bi panik oluyo tutunacak bi dal arıyo aklıma hemen burası geldi cumartesi gecesi. İyiki varsınız :kedi::kedi: opuyorumnanaktan

herkese gunaydın umarım herkez ıyıdır havalar soğudu çok fena çınar ve ben hasta olduk
çınar çok öksürüyo ve hapşuruyo ne yapsam boğazlarına ıyı gelır acaba?

Geçmiş olsun canım ikinizede, çınara ıhlamur yapıp içirebilirsin veya papatya çayı falan boğazları yumuşar. Fizyolojik serumu aksatmayın sakın allah korusun kulakları iltihap olmasın

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn....biz geldik...artık birlikte oturuyoruz pc.ye :)

Maşallah paşaya çok çapkın olacak gibi duruyo valla annesi :)))))

hasta olanlara geçmiş olsun kızlar bende çok fena yorgun halsiz ve aşırı soğuk ter döküyorum ede çarpıntım çokk nefes alamıyorummm gittikçede kötü oluyorummm((

Geçmiş olsun diloşum sende mi sıcak bişeyler iç hemen önlemini al canım

gecmıs olsun dıloscum...
çiçek canım oğlusuna gecmıs olsun bende doktora göturmeyı dusunuyorum çınarı çok öksürüyor...

Sağol hüzüncüm annem bi karışım yapmıştı ali eymene öksürüğü şıp diye kesildi eğer istersen tarifi alırım sanada canım.Elma kabuğu,soğan kabuğu falanda var içinde hatta.

Zuzum bizimki üstünü açmıyor ama ben yinede uyku tulumu aldım sıcacık tutuyor mothercareden almıştım çok memnunum,terletmiyor sıkılmaz inş.

canım benimkide öyle, emmek istemiyor bazen kafasını çeviremiyorum memeye gece uyku sersemi veya keyfi yeterse.Zaten sütümde iyice azaldı geceyi mamasız idare ediyoduk ama artık 1 kere mutlaka yiyor.Ek gıdalara geçicez artık az kaldı

Sağol ilsucum evet aksilikler hep üstüste geliyo maalesef.
Sabah yine ateşli bıraktım oğluşu 38.5 tu fitil verdim.Annemde ılık banyo yaptırmış,keyfi yerinde şükür dünkü gibi inlemiyor geçecek inş. tahlilleride temiz çıktı ama bu ateş neden çıkarki

Kaşıkla değil ya biberonla veriyorum ara sıra rezenede veriyordum şimdi rezeneyide almıyo mamayı denediğimizden beri uyanık aklı çıkıyo ağzıma başka bişey girecek diye
dilara hastasın galiba çok geçmiş olsun canım

Bebekler genelde uyanırken ağlıyorlar. Uyandıklarını haber veriyorlar bence. Bazen de yalnız olup olmadıklarını anlamak için ağlıyorlar.Ağladığını duyduğumda kızımın, buradayım canım falan diyorum uyumaya devam ediyor :)

slm annişler hasta olan bebişlere geçmiş olsun diloş sanada geçmiş olsun .havalar çok soğuk artık burda dün kar atıştırıyorduu şu andada kar soğuğu var . biz az az ek besine başladıkk günlük elma rendeleyip mandaline syu sıkıp içiriyorumm artık doktorumuzda meyve verebilirsin demişti zatii başlayan vamı başka

nesquik oglusun pek tatli, biz de sizin gibi oturuyoruz pc basina..
dilara gacmisler olsun..
uff kis geldi cok huursuzm..
kombi ve ufo ile anca 22de tutabiliyorum salonu, doktora soracagim usume belirtilerini alan bu gittigimizde.

Arkadaşlar, soğuk buhar makinası alacağız.
Kullandığınız, memnun olduğunuz olmadığınız ürünleri yazabilir misiniz?

hiçkimse tek bi yorumda bulunmamış............
demek ki herkez aynı fikirde.....
hepinizin fikrini bilemem ama bilmek isterdim çünkü direk topiğe yazıldı bana suçlamalar demek herkez rahatsız benden öyle mi.........
gerçekten çok şaşırdım......
sadece tek bi kişi özelime mesaj yazmış ona çok teşekkür edrim...
neyse daha fazla sizi meşkul etmek istemem zaten yaşadıklarım karşısında şoktayım.birde bu konu üzerine kimsenin tek bi yorum yapmamasına da şaşırdım..
ben ilk önce hatayı kendimde ararım demek hatalı olan bendim....

QUOTE=huri37;9882255]ben şahsi düşüncemi tam anlatamamıştım..
ben senin rejim yapmana yada diyetine sporuna takılmıyorum canım...
ben zıvanadan çıkma konusunda gayet ciddiyim...
sadece burda sütü olmayanlara ,istedikleri halde sütü gelmeyenlere, hatta ağlaya ağlaya sütünün kesildiğini söyleyenler,e bol bol sütüm var kızım güzel emiyor demen hiç hoşuma gitmiyor....

ayrıca benim gibi kilolarından bunalıma girmiş, dert etmiş ,hatta sokağa çıkamaz hale gelmişlere de, 9 kilo aldım ...aldıklarımıda geri verdim ama 6. aydan sonra rejime başlayacağım spor yapacağım .demende bana çok abes ve sinir bozucu geliyor...
birde topik açıyorsun hadi hep beraber kilo verelim...boydan da resmini koyuyorsun hadi sizde koyun diyorsun....
yahu ne fazlan var da resim koyuyorsunda hadi beraber verelim diyorsun ....amaç nedir yani..
görünün köy klavuz istemez fazlan yok işte kızızm her seferinde gözümüze niye sokuyorsun ki...

sanki 20 kiloyu biz değil sen almışsın gibi...
kıskanıyorsun,çekemiyorsun,hasetinden yapıyorsun diyebilirsin..
evet doğru çekemiyorum kıskanıyorum anlatamıyorum doğumdan beridir ağlıyorum bunalımdayım ne yaparsam bu kilolar gitmiyor ve sende sürekli resim koyup 9 kg aldım başka almadım onuda verdim diyip duruyorsun...hadi kiloyu geç
sütü kesilmişler var sütü azalanlar var ikide bir sütüm çok sütüm çok bolbol geliyor diyorsun...
hoşmu yani...
tamam kabul ediyorum ben şahsım olarak ÇOK GÜZELSİN MELEK,HARİKA GÖRÜNÜYORSUN,HİÇ KİLO FAZLAN YOK,KAŞIN GÜZEL,GÖZÜN GÜZEL,KIZIZN ÇOK GÜZEL,AYNI SANA BENZİYOR,AYRICA ÇOK GÜZEL SÜTÜN GELİYOR FOŞUR FOŞUR AKIYOR...
ALLAHIM HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..HEP BÖYLE OLSUN İNŞALLAH HİÇ BOZULMASIN.....
[/QUOTE]
cnm kiloları bu kadar takma kafana diyeceğim ama aynı bunalımı bende yaşıyorum dün eşimle alışverişe gittik giydiğim hiçbirşey güzel durmuyor aynalara bakmak istemiyorum valla.önceden medium giyinirken şimdi XL hatta XXL bile giyiniyorum ama ne yapalım bebişler için değer veririz inşallah bu kiloları
herkese gunaydın umarım herkez ıyıdır havalar soğudu çok fena çınar ve ben hasta olduk
çınar çok öksürüyo ve hapşuruyo ne yapsam boğazlarına ıyı gelır acaba?
canım geçmiş olsun

kızlar benim oğlumda 3 gündür kakasını yapamıyır.siz ne yapıyorsunuz bu durumda
cnm dH öncede yazmıştım ben zeytinyağını içiriyorum günde 3 çay kaşığı kadar verebilirsin dedi dr.
hasta olanlara geçmiş olsun kızlar bende çok fena yorgun halsiz ve aşırı soğuk ter döküyorum ede çarpıntım çokk nefes alamıyorummm gittikçede kötü oluyorummm((
geçmiş olsun cnm bi doktora gitsen
canım uyku tulumunun içine ne giydiriyorsun ?
teşekkür ederiz teyzesia.s.
çok sağolun kızlar hiç kendimde değilimm okuyorum sadece yazılanları ekrana bakarken bile midem bulanıyoo ((

cnm valla o mide bulantısı bendede var bi kaç gündür korkuyorum valla hamile fln olabilir miyim diye:gitme:

kayseriye kar yağıyor kızlar havalar çok soğudu inşallah bebişlerimiz hasta olmaz:Saruboceq:

Merhaba,
Ben bu topikte yeni olduğum için birşey yazmak istememiştim ama üzülmene üzüldüm gerçekten.
Şahsen yazdıklarından rahatsızlık duymadım ben. İmrendim hatta. Ne güzel az kilo almış ve şimdi problem yaşamıyor dedim.Ben doğumdan sonra 12-13 kg verdim ama hala en az 9 kilo vermem lazım.
Sizler hamilelikten beri arkadaşsınız burada. Eminim yanlış anlaşılma olmuştur.

tatlım mandalima ve portakalı 6. aydan sonra ver ama diğer meyveleri verebilirsin elma havuç armut falan

selamlarr....
ben geldimm ç.kaledeydimm.. gezdikk geldik. yarın akşam eşim antalya ya gidecek umarım herşey yolunda giderde bizi de en kısa zamanda alır...
eeee nasılsınız bakimmm???
size bebişimin resimlerinden koyayım bariii :)))

bu daa benim küçük oğlummm arabada oynarkenn.. çok sevdik arabamızı nerdeyse direksiyonu yicektikk :)))) YYAA NE BULSA AĞZINA GÖTÜRÜYOO :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…