- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.221
Selam kızlar
Hastalara çok geçmiş olsun ben gribi atlattım çok şükür kıza bulaştırmadan.
Ama artık yeni bi sorunumuz var sütüm azaldı öğle arası eve gittiğimde kızı doyuracak kadar süt bırakamıyorum mama aldık kesinlikle ağzına sokmuyo mamayı çığlık çığlığa bağırıyo 15,30 da eve tekrar gitmek zorunda kalıyorum ee 1 gün öyle 2 gün öyle ne yapıcaz bilmiyorum ya ne yediricem nasıl besliycem ben bu kızı
canım çok geçmiş olsun .. zor bir akşam geçirmişsiniz , şükür paşanın ateşi düşmüş .. bu dr.lar neden görevlerini layıkıyle yapmazlar , özellerine gittiğinde kapılara kadar geçirirler , hastaya bi şirinlik bi şirinlik , siz sormadan her bi ölçümü yaparlar , her şeyi incelerler .. Allah düşürmesin , eksikliğini de göstermesin ..
geçmiş olsun çiçeğim güzel güzel uyu dinlen..
tosunumuza geçmiş olsun ..sağlık ocağında yaşadığımı sende yaşamışsın aslında şikayet etmek lazım ...hastalara nasıl davranacaklarını öğrensinler hemde hasta bir çocuksa...
neyseki atlatmışsınız allahım bir daha göstewrmesin ateş çok tehlkeli..
Çok geçmiş olsun.
İlk götürdüğünüz hastanedeki doktoru şikayet edin bence. Ben bile okurken sinir oldum. Doktor olmuş ama insan olamamış. Bebeği hasta anneye davranışına bak.
Kızım 3 günlükken ateşlenmişti de deliye dönmüştük.
Kızımın doğumunda doktor beni muayene etti.Açılma yeterli olmuyor falan...Kapı önünde bekleyen eşim sormuş nedir durum diye.Kadın eşiniz size anlatır demiş.Eşim nasıl sinir oldu anlatamam.Eşim doğum sancısı çekiyor belki doktorun anlattığını bile anlamadı doktorun dediğine bak diye.Bir dahaki muayenede odadan çıkmadı, ben de kalacağım dedi. Sonra tanıdık vasıtasıyla başka bir doktoru bulduk O da muayene etti falan. Beni sezeryana aldıklarında bile sinir içindeydi eşim. Ben ameliyattayken hemşire doktor hepsine çıkışmış.
ah bu doktorlar..
ellerine dusmeyegorelim, hem adam yerine koymezlar, hem de somururler..
çiçeks ve nazlibahar gecmis olsun bebislere..
günaydın kızlar
çiçekcim çok geçmiş olsun ali eymenimize.bı doktorlar insanı deli eder.iyisini bulmak çok zorlaştı
herkese gunaydın umarım herkez ıyıdır havalar soğudu çok fena çınar ve ben hasta olduk
çınar çok öksürüyo ve hapşuruyo ne yapsam boğazlarına ıyı gelır acaba?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn....biz geldik...artık birlikte oturuyoruz pc.ye :)
hasta olanlara geçmiş olsun kızlar bende çok fena yorgun halsiz ve aşırı soğuk ter döküyorum ede çarpıntım çokk nefes alamıyorummm gittikçede kötü oluyorummm((
gecmıs olsun dıloscum...
çiçek canım oğlusuna gecmıs olsun bende doktora göturmeyı dusunuyorum çınarı çok öksürüyor...
Kıslar bisi sorcam bizim bıdıcık dünden beri gündüzleri uykusundan aglayarak uyanıyo ama gozlerini hemen acmıyo actıgında susuyo rüyamı görüyo acaba? Bi de geceleri sürekli üstünü acıyo bacakları oynata oynata hatta dün üstündeki battaniyeyi yataktan asagı atmak üzereyken uyandım, uyku tulumununda da durmuyo eserekli, bugün cıkıp polar tek parca uyku tulumları varya bacaklı mothercare le gap te görmüştüm onlardan alcam mecbur mafoldumben Sizinkilerde de varmı üst açma?
Selam kızlar
Hastalara çok geçmiş olsun ben gribi atlattım çok şükür kıza bulaştırmadan.
Ama artık yeni bi sorunumuz var sütüm azaldı öğle arası eve gittiğimde kızı doyuracak kadar süt bırakamıyorum mama aldık kesinlikle ağzına sokmuyo mamayı çığlık çığlığa bağırıyo 15,30 da eve tekrar gitmek zorunda kalıyorum ee 1 gün öyle 2 gün öyle ne yapıcaz bilmiyorum ya ne yediricem nasıl besliycem ben bu kızı
ark herkese merhaba
site sorunundan pek giremedim
çiçekcim çok geçmiş olsun canım hastalık yakanızı bırakmadı bi türlü((
resim koyan anneler hepsi cok şeker
özellikle blue oğluna bayıldım nkeadar güzelliktir bu böyle .
Kıslar bisi sorcam bizim bıdıcık dünden beri gündüzleri uykusundan aglayarak uyanıyo ama gozlerini hemen acmıyo actıgında susuyo rüyamı görüyo acaba? Bi de geceleri sürekli üstünü acıyo bacakları oynata oynata hatta dün üstündeki battaniyeyi yataktan asagı atmak üzereyken uyandım, uyku tulumununda da durmuyo eserekli, bugün cıkıp polar tek parca uyku tulumları varya bacaklı mothercare le gap te görmüştüm onlardan alcam mecbur mafoldumben Sizinkilerde de varmı üst açma?
filizcim pardon icine mi sokacagiz maydonozu, yoksa masaj gibi kenarlarina mi surecegiz?kızlar benim oğlumda 3 gündür kakasını yapamıyır.siz ne yapıyorsunuz bu durumda[/QUOT
maydonozu zeytin yağına batır bebişin popsuna sok bikaç kere yap gerçi bir kerede hemen çıkarıyo hemen uygula çok etkili ben öyle yapıyom
bu arada ben bi cay kasigi zeytinyagi iciriyorum.
canım geçmiş olsunherkese gunaydın umarım herkez ıyıdır havalar soğudu çok fena çınar ve ben hasta olduk
çınar çok öksürüyo ve hapşuruyo ne yapsam boğazlarına ıyı gelır acaba?
cnm dH öncede yazmıştım ben zeytinyağını içiriyorum günde 3 çay kaşığı kadar verebilirsin dedi dr.kızlar benim oğlumda 3 gündür kakasını yapamıyır.siz ne yapıyorsunuz bu durumda
geçmiş olsun cnm bi doktora gitsenhasta olanlara geçmiş olsun kızlar bende çok fena yorgun halsiz ve aşırı soğuk ter döküyorum ede çarpıntım çokk nefes alamıyorummm gittikçede kötü oluyorummm((
canım uyku tulumunun içine ne giydiriyorsun ?merhaba canım.o uykusunda ağlama bizdede var.çağında üstünü açıyor.ben albiminiden uyku tulumu aldım bacaklı.onu giydiriyorum ço rahat oldu.sıcacık oluyor onun içinde.olmadan önce bir uyanıyorduk buz gibi.
teşekkür ederiz teyzesia.s.ark herkese merhaba
site sorunundan pek giremedim
çiçekcim çok geçmiş olsun canım hastalık yakanızı bırakmadı bi türlü((
resim koyan anneler hepsi cok şeker
özellikle blue oğluna bayıldım nkeadar güzelliktir bu böyle .
çok sağolun kızlar hiç kendimde değilimm okuyorum sadece yazılanları ekrana bakarken bile midem bulanıyoo((
hiçkimse tek bi yorumda bulunmamış............
demek ki herkez aynı fikirde.....
hepinizin fikrini bilemem ama bilmek isterdim çünkü direk topiğe yazıldı bana suçlamalar demek herkez rahatsız benden öyle mi.........
gerçekten çok şaşırdım......
sadece tek bi kişi özelime mesaj yazmış ona çok teşekkür edrim...
neyse daha fazla sizi meşkul etmek istemem zaten yaşadıklarım karşısında şoktayım.birde bu konu üzerine kimsenin tek bi yorum yapmamasına da şaşırdım..
ben ilk önce hatayı kendimde ararım demek hatalı olan bendim....
slm annişler hasta olan bebişlere geçmiş olsun diloş sanada geçmiş olsun .havalar çok soğuk artık burda dün kar atıştırıyorduu şu andada kar soğuğu var . biz az az ek besine başladıkk günlük elma rendeleyip mandaline syu sıkıp içiriyorumm artık doktorumuzda meyve verebilirsin demişti zatii başlayan vamı başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?