- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.241
filizcim pardon icine mi sokacagiz maydonozu, yoksa masaj gibi kenarlarina mi surecegiz?
bu arada ben bi cay kasigi zeytinyagi iciriyorum.
canım maydonozun sapına zeytinyağını sür sonra bebişin poposuna sok.
benim ve oğluşum adına güzel yorumlar yazan herkese teşekkürler...Allah gönlünüze göre versin arkadaşlarım...Oğlum bir bitirim ve şekercik parçası...melez diye sanırım :) herkes diyoki bana BU BAŞKA BİŞİ SEN BUNU FAZLA DIŞARI ÇIKARMA NAZARLANIR DİYOLAR... yolda gören bile seviyo vallahi billahi,hele alışveriş merkezine gitmeye görelim
hiçkimse tek bi yorumda bulunmamış............
demek ki herkez aynı fikirde.....
hepinizin fikrini bilemem ama bilmek isterdim çünkü direk topiğe yazıldı bana suçlamalar demek herkez rahatsız benden öyle mi.........
gerçekten çok şaşırdım......
sadece tek bi kişi özelime mesaj yazmış ona çok teşekkür edrim...
neyse daha fazla sizi meşkul etmek istemem zaten yaşadıklarım karşısında şoktayım.birde bu konu üzerine kimsenin tek bi yorum yapmamasına da şaşırdım..
ben ilk önce hatayı kendimde ararım demek hatalı olan bendim....
ALLAH bebişi nazarlardan saklasın hepsine çok çok maşallah
Kaşıkla değil ya biberonla veriyorum ara sıra rezenede veriyordum şimdi rezeneyide almıyo mamayı denediğimizden beri uyanık aklı çıkıyo ağzıma başka bişey girecek diye
dilara hastasın galiba çok geçmiş olsun canım
Dilara geçmiş olsun, neyin var?
slm annişler hasta olan bebişlere geçmiş olsun diloş sanada geçmiş olsun .havalar çok soğuk artık burda dün kar atıştırıyorduu şu andada kar soğuğu var . biz az az ek besine başladıkk günlük elma rendeleyip mandaline syu sıkıp içiriyorumm artık doktorumuzda meyve verebilirsin demişti zatii başlayan vamı başka
nesquik oglusun pek tatli, biz de sizin gibi oturuyoruz pc basina..
dilara gacmisler olsun..
uff kis geldi cok huursuzm..
kombi ve ufo ile anca 22de tutabiliyorum salonu, doktora soracagim usume belirtilerini alan bu gittigimizde.
cnm kiloları bu kadar takma kafana diyeceğim ama aynı bunalımı bende yaşıyorum dün eşimle alışverişe gittik giydiğim hiçbirşey güzel durmuyor aynalara bakmak istemiyorum valla.önceden medium giyinirken şimdi XL hatta XXL bile giyiniyorum ama ne yapalım bebişler için değer veririz inşallah bu kilolarıQUOTE=huri37;9882255]ben şahsi düşüncemi tam anlatamamıştım..
ben senin rejim yapmana yada diyetine sporuna takılmıyorum canım...
ben zıvanadan çıkma konusunda gayet ciddiyim...
sadece burda sütü olmayanlara ,istedikleri halde sütü gelmeyenlere, hatta ağlaya ağlaya sütünün kesildiğini söyleyenler,e bol bol sütüm var kızım güzel emiyor demen hiç hoşuma gitmiyor....
ayrıca benim gibi kilolarından bunalıma girmiş, dert etmiş ,hatta sokağa çıkamaz hale gelmişlere de, 9 kilo aldım ...aldıklarımıda geri verdim ama 6. aydan sonra rejime başlayacağım spor yapacağım .demende bana çok abes ve sinir bozucu geliyor...
birde topik açıyorsun hadi hep beraber kilo verelim...boydan da resmini koyuyorsun hadi sizde koyun diyorsun....
yahu ne fazlan var da resim koyuyorsunda hadi beraber verelim diyorsun ....amaç nedir yani..
görünün köy klavuz istemez fazlan yok işte kızızm her seferinde gözümüze niye sokuyorsun ki...
sanki 20 kiloyu biz değil sen almışsın gibi...
kıskanıyorsun,çekemiyorsun,hasetinden yapıyorsun diyebilirsin..
evet doğru çekemiyorum kıskanıyorum anlatamıyorum doğumdan beridir ağlıyorum bunalımdayım ne yaparsam bu kilolar gitmiyor ve sende sürekli resim koyup 9 kg aldım başka almadım onuda verdim diyip duruyorsun...hadi kiloyu geç
sütü kesilmişler var sütü azalanlar var ikide bir sütüm çok sütüm çok bolbol geliyor diyorsun...
hoşmu yani...
tamam kabul ediyorum ben şahsım olarak ÇOK GÜZELSİN MELEK,HARİKA GÖRÜNÜYORSUN,HİÇ KİLO FAZLAN YOK,KAŞIN GÜZEL,GÖZÜN GÜZEL,KIZIZN ÇOK GÜZEL,AYNI SANA BENZİYOR,AYRICA ÇOK GÜZEL SÜTÜN GELİYOR FOŞUR FOŞUR AKIYOR...
ALLAHIM HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..HEP BÖYLE OLSUN İNŞALLAH HİÇ BOZULMASIN.....
hadi ya hayırlı olsun canım....alışıyormuşsun ...yapacak bişey yok..ay kızlar ben bugün işe başladım erkenden açtım neti ama kimsecikler yok . ayyy bebeğim ne yapacak bugün bakalım,
geçmiş olsun tatlım hastalık kapısını bir açtım pir açtım hepiniz takıldınız peşimize hadee gidin deetttgunaydın kızlaar yenı bır hafta gzl gecer ınsalh
bzm burnumuz tıkalı gece sankı bı tek onun burnu tıkandı dunyada nasıl agladı nasıl anlatamm sıze hıc alamazdı normalde((((((cok uzulduk gırdık bırbırmıze :))
geçmiş olsun tatlım ya..ıhlamur çok iyi geliyor..aktardan doğal ıhlamur al içine bir kaç damla limon 1 çay kaşığı da şeker koy ki reddetmesin içsin die...ben en çok öyle geçirdim...herkese gunaydın umarım herkez ıyıdır havalar soğudu çok fena çınar ve ben hasta olduk
çınar çok öksürüyo ve hapşuruyo ne yapsam boğazlarına ıyı gelır acaba?
geçmiş olsun canım ihmal etme canım..kan ilaçlarını al :)))Şenizsırnaşık şeyhasta olanlara geçmiş olsun kızlar bende çok fena yorgun halsiz ve aşırı soğuk ter döküyorum ede çarpıntım çokk nefes alamıyorummm gittikçede kötü oluyorummm((
ayy canım ya gece uykusu gibi olmaz ama umarım gece bişey olmazDişten bende süpheleniyorum cnm ya cok salya akıtıyo bi de sürekli bir parmagı agzında alt damagını kasıyo ellerini zaten sapır supur yiyo, dünde sulu bi dişlik alıp buzdolabına koymustum daha once onla oyalıyım dedim nerdeyse yutcaktı sanırım soguk bilas rahatlattı bakalım bugün doktor soyler bisiler heralde, siz oldunusmu asıları? Gecen sefer allahıma cok sükür hic sıkıntımız olmamıstı ama bakalım bugünkü asılar etkilicekmi uyudum bol bol hazırlıgımı yaptım bu gece icin akannehir
mafoldumben umarım yine gelir sütün...Selam kızlar
Hastalara çok geçmiş olsun ben gribi atlattım çok şükür kıza bulaştırmadan.
Ama artık yeni bi sorunumuz var sütüm azaldı öğle arası eve gittiğimde kızı doyuracak kadar süt bırakamıyorum mama aldık kesinlikle ağzına sokmuyo mamayı çığlık çığlığa bağırıyo 15,30 da eve tekrar gitmek zorunda kalıyorum ee 1 gün öyle 2 gün öyle ne yapıcaz bilmiyorum ya ne yediricem nasıl besliycem ben bu kızı
dett git yat uzan hemen...çok sağolun kızlar hiç kendimde değilimm okuyorum sadece yazılanları ekrana bakarken bile midem bulanıyoo((
cnm kiloları bu kadar takma kafana diyeceğim ama aynı bunalımı bende yaşıyorum dün eşimle alışverişe gittik giydiğim hiçbirşey güzel durmuyor aynalara bakmak istemiyorum valla.önceden medium giyinirken şimdi XL hatta XXL bile giyiniyorum ama ne yapalım bebişler için değer veririz inşallah bu kiloları
bebişleri için dğer canım evet..inşallah vericez bu kiloları ..
ya siz ne tatlısınız öyle maşallah
emelcim çoook tatlı oglusun..masallah 2 nizedee 41 kere canımmm:=)
foto ekleyen her bebek çok şeker....eyetkiner maşallah oğluna....
emel çok şekersiniz maşallah size oğlunda çok tatlıı nazar değmesin maşayaa
neguik oğlunda çok şeker canım gündüz yazamadım halende halsizliğim devam ediyo yorgunluğum devam ediyoo bebişler çok tatlı maşallah hepsinee
maşallah cnm oğluna
Seninkide gözleri babadan almış galiba cnm
benim ve oğluşum adına güzel yorumlar yazan herkese teşekkürler...Allah gönlünüze göre versin arkadaşlarım...Oğlum bir bitirim ve şekercik parçası...melez diye sanırım :) herkes diyoki bana BU BAŞKA BİŞİ SEN BUNU FAZLA DIŞARI ÇIKARMA NAZARLANIR DİYOLAR... yolda gören bile seviyo vallahi billahi,hele alışveriş merkezine gitmeye görelim..HERKES ŞAPŞUP ÖPÜYO..HERKESE GÜLÜYO MIRILDANIYO YAKINIYO GİBİ SESLER ÇIKARIYOR :) KIZLAR NİCKLERİNİ HATIRLAYAMADIĞIM HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?