2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ya siz ne tatlısınız öyle maşallah

benim ve oğluşum adına güzel yorumlar yazan herkese teşekkürler...Allah gönlünüze göre versin arkadaşlarım...Oğlum bir bitirim ve şekercik parçası...melez diye sanırım :) herkes diyoki bana BU BAŞKA BİŞİ SEN BUNU FAZLA DIŞARI ÇIKARMA NAZARLANIR DİYOLAR... yolda gören bile seviyo vallahi billahi,hele alışveriş merkezine gitmeye görelim..HERKES ŞAPŞUP ÖPÜYO..HERKESE GÜLÜYO MIRILDANIYO YAKINIYO GİBİ SESLER ÇIKARIYOR :) KIZLAR NİCKLERİNİ HATIRLAYAMADIĞIM HEPİNİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER...

Son düzenleme:

ALLAH bebişi nazarlardan saklasın hepsine çok çok maşallah

merhaba melek, priene arkadaşımında dediği gibi çok fazla katılımım olmadığı için yorum yapmak istememiştim. üzülmeni gerektirecek bir durum yok bence,, bende senin gibi hamile kaldığımda 54 düm. doğuma girdiğimde 77 ydim. şuanda 51 kiloyum ve tek bir çatlağım yok. inanki hiçbirşey yapmadım. dediğin gibi bünye meselesi. ve sütümde olmadı benim ve çooooook üzüldümkeşke kilom olsaydı çatlağım olsaydı ama sütüm hepsinden çok olsaydı. bunada yapacak bişeyim yok olmadı çünkü. sonuç olarak herkes bişeyler yaşıyor alınıyor kırılıyor özeniyor ne huri arkadaşım nede sen birbirinizi kırmak istememişsinizdir bence. neleri paylaştınız olur böyle şeyler. üzülme.

Dilara geçmiş olsun, neyin var?

nesquik oglusun pek tatli, biz de sizin gibi oturuyoruz pc basina..
dilara gacmisler olsun..
uff kis geldi cok huursuzm..
kombi ve ufo ile anca 22de tutabiliyorum salonu, doktora soracagim usume belirtilerini alan bu gittigimizde.

cnm kiloları bu kadar takma kafana diyeceğim ama aynı bunalımı bende yaşıyorum dün eşimle alışverişe gittik giydiğim hiçbirşey güzel durmuyor aynalara bakmak istemiyorum valla.önceden medium giyinirken şimdi XL hatta XXL bile giyiniyorum ama ne yapalım bebişler için değer veririz inşallah bu kiloları
canım geçmiş olsun

cnm dH öncede yazmıştım ben zeytinyağını içiriyorum günde 3 çay kaşığı kadar verebilirsin dedi dr.

geçmiş olsun cnm bi doktora gitsen

canım uyku tulumunun içine ne giydiriyorsun ?

teşekkür ederiz teyzesia.s.

cnm valla o mide bulantısı bendede var bi kaç gündür korkuyorum valla hamile fln olabilir miyim diye:gitme:

kayseriye kar yağıyor kızlar havalar çok soğudu inşallah bebişlerimiz hasta olmaz:Saruboceq:[/QUOTE]

hepşnize çok teşkkür ederim kızlar sabah adet oldum 6 da ondan sonra bi soğuk terleme başladı titreme ve çarpıntı halsizlik mide bulantısı sanırım kansız kaldım ondan haplara devam edicem anlaşılan

emel çok şekersiniz maşallah size oğlunda çok tatlıı nazar değmesin maşayaa

neguik oğlunda çok şeker canım gündüz yazamadım halende halsizliğim devam ediyo yorgunluğum devam ediyoo bebişler çok tatlı maşallah hepsinee

maşallah cnm oğluna
seninkide gözleri babadan almış galiba cnm

ay kızlar ben bugün işe başladım erkenden açtım neti ama kimsecikler yok . ayyy bebeğim ne yapacak bugün bakalım,
hadi ya hayırlı olsun canım....alışıyormuşsun ...yapacak bişey yok..

geçmiş olsun tatlım hastalık kapısını bir açtım pir açtım hepiniz takıldınız peşimize hadee gidin deettt

herkese gunaydın umarım herkez ıyıdır havalar soğudu çok fena çınar ve ben hasta olduk
çınar çok öksürüyo ve hapşuruyo ne yapsam boğazlarına ıyı gelır acaba?
geçmiş olsun tatlım ya..ıhlamur çok iyi geliyor..aktardan doğal ıhlamur al içine bir kaç damla limon 1 çay kaşığı da şeker koy ki reddetmesin içsin die...ben en çok öyle geçirdim...
ama ıhmauru kaynatmıyorum..,önce yaprakları yıkaaa
sonra derin büyük bir bardağa koy sonra içme suyunu kaynak o suyun içine boşalt ıhlamur demlensin içinde...türbent yardımı ile birerona koy..ben böyle yaptım

hasta olanlara geçmiş olsun kızlar bende çok fena yorgun halsiz ve aşırı soğuk ter döküyorum ede çarpıntım çokk nefes alamıyorummm gittikçede kötü oluyorummm((
geçmiş olsun canım ihmal etme canım..kan ilaçlarını al :)))Şenizsırnaşık şey

ayy canım ya gece uykusu gibi olmaz ama umarım gece bişey olmaz

mafoldumben umarım yine gelir sütün...
maydanoz ye çiğ şekilde
bol salata
hurma bunları dene bide ..

çok sağolun kızlar hiç kendimde değilimm okuyorum sadece yazılanları ekrana bakarken bile midem bulanıyoo ((
dett git yat uzan hemen...

ya siz ne tatlısınız öyle maşallah

canımm çok tşk...

emelcim çoook tatlı oglusun..masallah 2 nizedee 41 kere canımmm:=)

sağol tatlım..

foto ekleyen her bebek çok şeker....eyetkiner maşallah oğluna....

tşk.. O zaman bütün bebişleree maşallahhhh...

çok tşk cnm

maşallah cnm oğluna
Seninkide gözleri babadan almış galiba cnm

sağol cnm.. Yok benim bebiş babadan almadıı. Babamız kahverengi gözlü..
Ben ela.. Dayısının gözleriyle aynı .. Bizimkiler hep ela mavi yeşil... Bize çekmiş paşam..

bu daa benim küçük oğlummm arabada oynarkenn.. çok sevdik arabamızı nerdeyse direksiyonu yicektikk :)))) YYAA NE BULSA AĞZINA GÖTÜRÜYOO :)))

ayyyy 41 kere maşallah size
emelcim bayılıyorum senin oğluşuna rabbim nazarlardan korusun benim içinöp mutlaka

canım kıyafetinin görünmeyen bi yerine mutlaka nazarlık tak ve sürekli oku

melek yazılanları bende okudum ..demişsinki kimse yorum yazmamış bu 2 nizin arasında diye düşünmüştüm ama şahsi fikrimi söyliyebilirim..

huriyi de senide az cok tanıdım bu topikte..huri kalbinde ne var ise dilinde de o olan duygusal bir arkadasımız ama nettir yazıları..gorulemeyeni saklı gizli ifadeleri affetmez pat diye koyar önüne..ama dogru ama yanlış bilemem.. ki çoğu zaman kendimi dahi eleştirmeme yardımcı olmustur yazıları..kırıcı yazıları oldugunu ben gormedim ama sana yazmış oldugu mesajda kırılabilecegin ortada..şöyle b durum var melekçim..bu topikte herkes bişiler yaşıyor paylaşıyor, hepimiz anneyiz ve belli hassasiyetlerimiz var.sende bunların bilincinde olup da bazı seyleri üstüne basa basa yazman tekrarlaman da kırıcı bir etki yarattı bence topikte...ve huri bunu sana net bir sekilde dile getirdi..yani ilk önce insanları yazılarının kırabilecegini düşünmeliydin bence..huri bunlara cevaben yazdı ama belki biraz kırıcı oldu..huri de duygusal bir insan bence..sende..

Ben bu topikte bazı seylerin paylaşımında ne kadar dikkatli olmam gerektiğini nur84 un b yazısında anladım..sutunun olmamasını acayip dert etmiş kahraman bir anne benim gozumde.yani herkesin bir hassasiyeti var ve bunu gormek gerekir diye dusunuyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…