- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.261
melek yazılanları bende okudum ..demişsinki kimse yorum yazmamış bu 2 nizin arasında diye düşünmüştüm ama şahsi fikrimi söyliyebilirim..
huriyi de senide az cok tanıdım bu topikte..huri kalbinde ne var ise dilinde de o olan duygusal bir arkadasımız ama nettir yazıları..gorulemeyeni saklı gizli ifadeleri affetmez pat diye koyar önüne..ama dogru ama yanlış bilemem.. ki çoğu zaman kendimi dahi eleştirmeme yardımcı olmustur yazıları..kırıcı yazıları oldugunu ben gormedim ama sana yazmış oldugu mesajda kırılabilecegin ortada..şöyle b durum var melekçim..bu topikte herkes bişiler yaşıyor paylaşıyor, hepimiz anneyiz ve belli hassasiyetlerimiz var.sende bunların bilincinde olup da bazı seyleri üstüne basa basa yazman tekrarlaman da kırıcı bir etki yarattı bence topikte...ve huri bunu sana net bir sekilde dile getirdi..yani ilk önce insanları yazılarının kırabilecegini düşünmeliydin bence..huri bunlara cevaben yazdı ama belki biraz kırıcı oldu..huri de duygusal bir insan bence..sende..
Ben bu topikte bazı seylerin paylaşımında ne kadar dikkatli olmam gerektiğini nur84 un b yazısında anladım..sutunun olmamasını acayip dert etmiş kahraman bir anne benim gozumde.yani herkesin bir hassasiyeti var ve bunu gormek gerekir diye dusunuyorum..
geçmiş olsun tatlım ya..ıhlamur çok iyi geliyor..aktardan doğal ıhlamur al içine bir kaç damla limon 1 çay kaşığı da şeker koy ki reddetmesin içsin die...ben en çok öyle geçirdim...
ama ıhmauru kaynatmıyorum..,önce yaprakları yıkaaa
sonra derin büyük bir bardağa koy sonra içme suyunu kaynak o suyun içine boşalt ıhlamur demlensin içinde...türbent yardımı ile birerona koy..ben böyle yaptım
B]
melek yazılanları bende okudum ..demişsinki kimse yorum yazmamış bu 2 nizin arasında diye düşünmüştüm ama şahsi fikrimi söyliyebilirim..
huriyi de senide az cok tanıdım bu topikte..huri kalbinde ne var ise dilinde de o olan duygusal bir arkadasımız ama nettir yazıları..gorulemeyeni saklı gizli ifadeleri affetmez pat diye koyar önüne..ama dogru ama yanlış bilemem.. ki çoğu zaman kendimi dahi eleştirmeme yardımcı olmustur yazıları..kırıcı yazıları oldugunu ben gormedim ama sana yazmış oldugu mesajda kırılabilecegin ortada..şöyle b durum var melekçim..bu topikte herkes bişiler yaşıyor paylaşıyor, hepimiz anneyiz ve belli hassasiyetlerimiz var.sende bunların bilincinde olup da bazı seyleri üstüne basa basa yazman tekrarlaman da kırıcı bir etki yarattı bence topikte...ve huri bunu sana net bir sekilde dile getirdi..yani ilk önce insanları yazılarının kırabilecegini düşünmeliydin bence..huri bunlara cevaben yazdı ama belki biraz kırıcı oldu..huri de duygusal bir insan bence..sende..
Ben bu topikte bazı seylerin paylaşımında ne kadar dikkatli olmam gerektiğini nur84 un b yazısında anladım..sutunun olmamasını acayip dert etmiş kahraman bir anne benim gozumde.yani herkesin bir hassasiyeti var ve bunu gormek gerekir diye dusunuyorum..
dilara gecmiş olsun canım..
çiçeks tatlım sizede buyuk gecmiş olsun..
malesef yazılan her şeyi okuyamıyorum ve çok düzenli takip edemiyorum..malum kızım kucağa çok alıştı onu pek yalnız bırakamıyorum..........
nur un süt problemini tam olarak bilmiyorum.. asla ve asla kasıtlı bişey yapmam siz nasıl isterseniz öyle düşünün...
yani kızım emiyo sütüm var maşallah demem sizleri neden bu kadar rahatsız etti gerçekten anlayabilmem mümkün değil...ben herkezin kendim gibi mutlu olacağını düşündüm.........
öyle çok ta dile getirmiyorum zaten haftada birkaç kez giriyorum artık...
bende çok fazla süt problemi yaşadım
kızım sarılık oldu 3 gün emzirmedim............
göğüslerim çatladı yara oldu ve gerçekten çok zor şartlarda ağlaya ağlaya emzirdim
ve bu yüzden 2-3 gün emzirmeye ara verdim baktım göğüsler iğleşmiyor hala ağlaya ağlaya emziriyorum ben kızımı geçmedi göğüslerim...neyse...
ben başkalarının mutluluğundan mutluluk duyan bi insanım...
ama demek ki herkezz öyle değilmiş bunu anladım teşekkür ederim
insanların sıkıntılarını bu denli başkasına çatarak hatta azarlayarak dile getirmesi hiç hoş değil..
huri,canı sıkkın olabilir,kilolara takmış olabilir.....başka bi sürü peoblemi olabilir bana da takılmış olabilir..ama iyi niyetli olan bi insan gayri safi bunu bana özel mesajla belirtebilirdi..ben bu davranışına kırılıyorum diye....... niyet ortada...
burası sanal bi alem olmasına rağmen ben şahsım adına hepinize gerçekten çok bağlandım ve gerçekten mutluluğunuzla mutlu oldum ,üzüntünüze üüzüntü duydum..
siteye girmedim zamanlarda da acaba x naptı,y nin bbebeği nasıl oldu diye hep düşündüm...
ama anladım ki..................neyse uzatmanın alemi yok verdiğim rahatsızlıktan dolayı üzgünüm
walla kıslar bi saaattir geçmiş okuyorum...
bi girmedik ne çok şeyler yazmışsınız beeeeee.....
dün gece bende çok kötü oldum..
eşim gripti sanırım ondan bulaştı...
gece ateşimi düşüremedik acile gittim iğne yaptılarda öle düştü...
sabaha karşı tekrar çıktı falan...
şimdide geçmiş çok birikti diye bi bakim dedim...
gözümü açamıyorum ama resmen...
ÇİÇEKScim tekrar çok geçmiş olsun cnm...
bebeğin ateşlenmesi hakkatten zor...
hastanelere düşmek bebekle daha bi zor....
o yüzden benim naçizane tavsiyem arkadaşlar
eğer geceyse(ki gece çoğu acilde çocuk dr olmuyo)
mümkün olduğu kadar evde düşürmeye çalışın bebeğin ateşini
hastanelerde bebişler daha beter oluyo....
inşallah unuttuğum bişi yoktur..
warsada hoşgörün kıslar hakkatten kötüyüm...
merhaba kızlar özledim sizi kaç gündür yazamıyorum sitede sorun var....
biz de dün bebek tevhidimizi yaptık.çok güzel geçti....
Huri ve Melek arasındaki tartışmayı görünce çok üzüldümmafoldumben...hassas bir dönemdeyiz yanlış anlaşılma olmuş...lütfen üzmeyelim birbirimizi...çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz....ben topikteki herkesi çok seviyorum herkes samimi ve içten:1hug:....melekcim daha aranıza katılmam falan yazmışsın..lütfen böyle düşünmelmaz:
eyetkiner canım çok tatlı çıkmışınız oluşunla...
hafsacım senin kızlar da çok tatlı çıkmış minik yaramazlar...
bulecum oğluşun çok yakışıklı...
daha göremediğim varsa atladığım varsa kusura bakmayın hepimizin bebişleri çok tatlılar Allah bahtlarını güzel yapsın,güzel günler görürler inşaallah...
dilara ve hurrem ve çiçeks geçmiş olsun canlarımmm....
malesef yazılan her şeyi okuyamıyorum ve çok düzenli takip edemiyorum..malum kızım kucağa çok alıştı onu pek yalnız bırakamıyorum..........
nur un süt problemini tam olarak bilmiyorum.. asla ve asla kasıtlı bişey yapmam siz nasıl isterseniz öyle düşünün...
yani kızım emiyo sütüm var maşallah demem sizleri neden bu kadar rahatsız etti gerçekten anlayabilmem mümkün değil...ben herkezin kendim gibi mutlu olacağını düşündüm.........
öyle çok ta dile getirmiyorum zaten haftada birkaç kez giriyorum artık...
bende çok fazla süt problemi yaşadım
kızım sarılık oldu 3 gün emzirmedim............
göğüslerim çatladı yara oldu ve gerçekten çok zor şartlarda ağlaya ağlaya emzirdim
ve bu yüzden 2-3 gün emzirmeye ara verdim baktım göğüsler iğleşmiyor hala ağlaya ağlaya emziriyorum ben kızımı geçmedi göğüslerim...neyse...
ben başkalarının mutluluğundan mutluluk duyan bi insanım...
ama demek ki herkezz öyle değilmiş bunu anladım teşekkür ederim
insanların sıkıntılarını bu denli başkasına çatarak hatta azarlayarak dile getirmesi hiç hoş değil..
huri,canı sıkkın olabilir,kilolara takmış olabilir.....başka bi sürü peoblemi olabilir bana da takılmış olabilir..ama iyi niyetli olan bi insan gayri safi bunu bana özel mesajla belirtebilirdi..ben bu davranışına kırılıyorum diye....... niyet ortada...
burası sanal bi alem olmasına rağmen ben şahsım adına hepinize gerçekten çok bağlandım ve gerçekten mutluluğunuzla mutlu oldum ,üzüntünüze üüzüntü duydum..
siteye girmedim zamanlarda da acaba x naptı,y nin bbebeği nasıl oldu diye hep düşündüm...
ama anladım ki..................neyse uzatmanın alemi yok verdiğim rahatsızlıktan dolayı üzgünüm
dilara gecmiş olsun canım..
çiçeks tatlım sizede buyuk gecmiş olsun..
hadi ya hayırlı olsun canım....alışıyormuşsun ...yapacak bişey yok..
geçmiş olsun tatlım hastalık kapısını bir açtım pir açtım hepiniz takıldınız peşimize hadee gidin deettt
geçmiş olsun tatlım ya..ıhlamur çok iyi geliyor..aktardan doğal ıhlamur al içine bir kaç damla limon 1 çay kaşığı da şeker koy ki reddetmesin içsin die...ben en çok öyle geçirdim...
ama ıhmauru kaynatmıyorum..,önce yaprakları yıkaaa
sonra derin büyük bir bardağa koy sonra içme suyunu kaynak o suyun içine boşalt ıhlamur demlensin içinde...türbent yardımı ile birerona koy..ben böyle yaptım
geçmiş olsun canım ihmal etme canım..kan ilaçlarını al :)))Şenizsırnaşık şey
ayy canım ya gece uykusu gibi olmaz ama umarım gece bişey olmaz
mafoldumben umarım yine gelir sütün...
maydanoz ye çiğ şekilde
bol salata
hurma bunları dene bide ..
dett git yat uzan hemen...
cnm kiloları bu kadar takma kafana diyeceğim ama aynı bunalımı bende yaşıyorum dün eşimle alışverişe gittik giydiğim hiçbirşey güzel durmuyor aynalara bakmak istemiyorum valla.önceden medium giyinirken şimdi XL hatta XXL bile giyiniyorum ama ne yapalım bebişler için değer veririz inşallah bu kiloları
bebişleri için dğer canım evet..inşallah vericez bu kiloları ..
walla kıslar bi saaattir geçmiş okuyorum...
bi girmedik ne çok şeyler yazmışsınız beeeeee.....
dün gece bende çok kötü oldum..
eşim gripti sanırım ondan bulaştı...
gece ateşimi düşüremedik acile gittim iğne yaptılarda öle düştü...
sabaha karşı tekrar çıktı falan...
şimdide geçmiş çok birikti diye bi bakim dedim...
gözümü açamıyorum ama resmen...
bissürüde alıntı yapmıştım ama hepsi gitti...
nesse aklıma kalanları yazayım...
öncelikle kızlarıma yapılan iltifatlara çooookk teşekkür ederim teyzeleri...
HURİ ve BEYAZMELEK yazışmalarınızı şaşkınlıkla okudum....
beyaz melek sen belki içinden gelenleri çok yalın bi şekilde paylaştın bu güne kadar....
hurininde heralde biraz duygusal bi anına denk geldi....
biz burada birbirimizi ne kadar tanımasakta güzel arkadaşlıklar kurduk....
hepimiz yeni doğum yaptık ve hepimizin bazı sorunları oldu...
bence ortada öle çok büyütülecek bi mevzu da yok
sadeece alıngan yaklaşıyorsunuz arkadaşlar olaya.....
ayrıca burada kimsae kimseye hesap vermek zorunda da hissetmesin kendini....
zaten böle sanal bi paylaşım olduğu için
kendimizi burda rahat hissettiğimiz için burdayız....
herkes istediğini paylaşır ve yazar
okuyup okumamakta bizim irademizde sonuçta....
biraz uzattım sanırsam...
bu arada foto ekleyen bebişlere ve annnelerine
ÇİÇEKScim tekrar çok geçmiş olsun cnm...
bebeğin ateşlenmesi hakkatten zor...
hastanelere düşmek bebekle daha bi zor....
o yüzden benim naçizane tavsiyem arkadaşlar
eğer geceyse(ki gece çoğu acilde çocuk dr olmuyo)
mümkün olduğu kadar evde düşürmeye çalışın bebeğin ateşini
hastanelerde bebişler daha beter oluyo....
inşallah unuttuğum bişi yoktur..
warsada hoşgörün kıslar hakkatten kötüyüm...
canım sanada çok geçmiş olsun hasta olmak kötü özellikle senin eline bakan 2 yavru olunca herşey dahada zor çabuk ayağa kalkmak istiyo insan...
merhaba kızlar özledim sizi kaç gündür yazamıyorum sitede sorun var....
Huri ve Melek arasındaki tartışmayı görünce çok üzüldümmafoldumben...hassas bir dönemdeyiz yanlış anlaşılma olmuş...lütfen üzmeyelim birbirimizi...çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz....ben topikteki herkesi çok seviyorum herkes samimi ve içten:1hug:....melekcim daha aranıza katılmam falan yazmışsın..lütfen böyle düşünmelmaz:
daha göremediğim varsa atladığım varsa kusura bakmayın hepimizin bebişleri çok tatlılar Allah bahtlarını güzel yapsın,güzel günler görürler inşaallah...
çok teşekkür ederim kızlar biraz daha iyiyim mirmirmirmir
bluecum canım ben uyku tulumunun içine bir tane penye uzun kollu badi birde ince penye patikli bir alt giydiriyorum
sağol cnm teşekkür ederiza.s.merhaba kızlar özledim sizi kaç gündür yazamıyorum sitede sorun var....
bluecum canım ben uyku tulumunun içine bir tane penye uzun kollu badi birde ince penye patikli bir alt giydiriyorum
iyiyiz canım hoşgeldina.s. sen ve ilayda nasılsınız?iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakalım
iyiyiz canım hoşgeldina.s. sen ve ilayda nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?