2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

süpersin çok güzel anlatmışsın ve çok doğru

teşekkür ederim hürişciğim aklıma getirdiğin iyi oldu eşime hemen ıhlamur aldırayım...
zaten bu akşam doktora götüreceğiz çınarı eşim gelince bende çok fenayım okadar korunduk yınede grıp olduk ya offf

malesef yazılan her şeyi okuyamıyorum ve çok düzenli takip edemiyorum..malum kızım kucağa çok alıştı onu pek yalnız bırakamıyorum..........
nur un süt problemini tam olarak bilmiyorum.. asla ve asla kasıtlı bişey yapmam siz nasıl isterseniz öyle düşünün...
yani kızım emiyo sütüm var maşallah demem sizleri neden bu kadar rahatsız etti gerçekten anlayabilmem mümkün değil...ben herkezin kendim gibi mutlu olacağını düşündüm.........
öyle çok ta dile getirmiyorum zaten haftada birkaç kez giriyorum artık...
bende çok fazla süt problemi yaşadım
kızım sarılık oldu 3 gün emzirmedim............
göğüslerim çatladı yara oldu ve gerçekten çok zor şartlarda ağlaya ağlaya emzirdim
ve bu yüzden 2-3 gün emzirmeye ara verdim baktım göğüsler iğleşmiyor hala ağlaya ağlaya emziriyorum ben kızımı geçmedi göğüslerim...neyse...
ben başkalarının mutluluğundan mutluluk duyan bi insanım...
ama demek ki herkezz öyle değilmiş bunu anladım teşekkür ederim
insanların sıkıntılarını bu denli başkasına çatarak hatta azarlayarak dile getirmesi hiç hoş değil..
huri,canı sıkkın olabilir,kilolara takmış olabilir.....başka bi sürü peoblemi olabilir bana da takılmış olabilir..ama iyi niyetli olan bi insan gayri safi bunu bana özel mesajla belirtebilirdi..ben bu davranışına kırılıyorum diye....... niyet ortada...

burası sanal bi alem olmasına rağmen ben şahsım adına hepinize gerçekten çok bağlandım ve gerçekten mutluluğunuzla mutlu oldum ,üzüntünüze üüzüntü duydum..
siteye girmedim zamanlarda da acaba x naptı,y nin bbebeği nasıl oldu diye hep düşündüm...

ama anladım ki..................neyse uzatmanın alemi yok verdiğim rahatsızlıktan dolayı üzgünüm

walla kıslar bi saaattir geçmiş okuyorum...
bi girmedik ne çok şeyler yazmışsınız beeeeee.....
dün gece bende çok kötü oldum..
eşim gripti sanırım ondan bulaştı...
gece ateşimi düşüremedik acile gittim iğne yaptılarda öle düştü...
sabaha karşı tekrar çıktı falan...
şimdide geçmiş çok birikti diye bi bakim dedim...
gözümü açamıyorum ama resmen...

bissürüde alıntı yapmıştım ama hepsi gitti...
nesse aklıma kalanları yazayım...

öncelikle kızlarıma yapılan iltifatlara çooookk teşekkür ederim teyzeleri...

HURİ ve BEYAZMELEK yazışmalarınızı şaşkınlıkla okudum....
beyaz melek sen belki içinden gelenleri çok yalın bi şekilde paylaştın bu güne kadar....
hurininde heralde biraz duygusal bi anına denk geldi....
biz burada birbirimizi ne kadar tanımasakta güzel arkadaşlıklar kurduk....
hepimiz yeni doğum yaptık ve hepimizin bazı sorunları oldu...
bence ortada öle çok büyütülecek bi mevzu da yok
sadeece alıngan yaklaşıyorsunuz arkadaşlar olaya.....
ayrıca burada kimsae kimseye hesap vermek zorunda da hissetmesin kendini....
zaten böle sanal bi paylaşım olduğu için
kendimizi burda rahat hissettiğimiz için burdayız....
herkes istediğini paylaşır ve yazar
okuyup okumamakta bizim irademizde sonuçta....

biraz uzattım sanırsam...

bu arada foto ekleyen bebişlere ve annnelerine

ÇİÇEKScim tekrar çok geçmiş olsun cnm...
bebeğin ateşlenmesi hakkatten zor...
hastanelere düşmek bebekle daha bi zor....
o yüzden benim naçizane tavsiyem arkadaşlar
eğer geceyse(ki gece çoğu acilde çocuk dr olmuyo)
mümkün olduğu kadar evde düşürmeye çalışın bebeğin ateşini
hastanelerde bebişler daha beter oluyo....

inşallah unuttuğum bişi yoktur..
warsada hoşgörün kıslar hakkatten kötüyüm...

merhaba kızlar özledim sizi kaç gündür yazamıyorum sitede sorun var....
biz de dün bebek tevhidimizi yaptık.çok güzel geçti....

Huri ve Melek arasındaki tartışmayı görünce çok üzüldümmafoldumben...hassas bir dönemdeyiz yanlış anlaşılma olmuş...lütfen üzmeyelim birbirimizi...çok güzel paylaşımlarda bulunuyoruz....ben topikteki herkesi çok seviyorum herkes samimi ve içten:1hug:....melekcim daha aranıza katılmam falan yazmışsın..lütfen böyle düşünmelmaz:

eyetkiner canım çok tatlı çıkmışınız oluşunla...
hafsacım senin kızlar da çok tatlı çıkmış minik yaramazlar...
bulecum oğluşun çok yakışıklı...
daha göremediğim varsa atladığım varsa kusura bakmayın hepimizin bebişleri çok tatlılar Allah bahtlarını güzel yapsın,güzel günler görürler inşaallah...

dilara ve hurrem ve çiçeks geçmiş olsun canlarımmm....

dilara gecmiş olsun canım..

çiçeks tatlım sizede buyuk gecmiş olsun..

Sağol karencim geçti şükür şimdi tamamen düştü ateşi ,allahım kimseye yaşatmasın ne zor 2 gündür ne yedik ne içtik ne uyku hiçbişey sanki yaşamadım

Canım hepimiz hassas bi dönemdeyiz cidden,hamileykende öyleydik burda herşeyi paylaşıyoruz birbirimizin mutluluğuyla mutlu oluyoruz,hastaysak üzülüyoruz, yeri geliyor özel sorunlarımızı yazıp fikir alışverişinde bulunuyoruz, birbirimize destek oluyoruz.
Ben şu süt olayını dün gibi hatırlıyorum çünkü aynı şeyleri yaşadım Nur'la..
burda herkesin hassas olduğu bi nokta var, kimimizin süt problemi,kimimizin kilo,kimimizin çatlak sorunu...Bunlar sadece hamilelik ve doğumdan kaynaklanan durumlar,bunların dışında birde dışarıda yaşadığımız hayat var.Eşler, para sıkıntısı, büyükler, iş vs..... Bazı konular konuşulurken hassas olduğumuz konuda alınganlık yapabiliyoruz. Yani ben süt problemini hep yaşadım dolayısıyla burda konuşulan işte kızlar mutlaka süt verin mamaya dayanmayın işin kolayına kaçmayın gibi sözler benide kırdı zamanında ama dile getirmedim,ben kafaya takmak yerine gülüp geçtim çünkü kimse benim içimi bilemezdi veya ne yaşadığımı o kadar yorgundumki bu konuda..
Bunlar yazılırken tabiiki art niyet yok içimizde böyle biri olduğuna asla inanmıyorum.Huri arkadaşlarında dediği gibi net biri, net ve samimi ... onunda hassas bi anına gelerek böyle yazdı eminim.bazı konularda birbimizle daha fazla empati kurmaya ihtiyacımız var belki.Bende birşeyi yazarken iki kere düşünüyorum bu normal hayatımdada böyle bişeyi söylemeden önce empati kurarım karşımdakinin durumuna göre. Neyse çok uzattım burası paylaşım sitesi herkes düşüncesini yazabilir, okuyup okumamakta yine bize kalmış..

Sağol hafsacım sanada çok geçmiş olsun canım benim.zor bi 2 gün geçirdim ama ateş düştü ya şükür allahıma çok zormuş, hoş daha çok yaşacağız bunları ama tecrübesizlik bize panik yaptırdı işte. :1hug:

Sağol canımmm hoşgeldin, benim oğluş kucağımda koca yemek hazırlıyor,çok uykum var ve yorgunum.Bi kocişe bakiim oğluş uyursa erkenden yatıcam
öptüm hepinizi

sanırım yazım anlaşılmadı veya hala duygusal yaklaşıyosun yazdıklarıma melek..hepimiz birbirimizin mutlulugunu ve huznunu paylaştık burada,paylaşıyoruzda halihazırda..senin bazı seylerden bahsetmen bizi rahatsız etmez sadece bazen kırmızı cizgiler vardır bazı insanların takıldıgı,kırılabildiği, hassas oldugu..işte o çizgiyi gorebilmek lazım ..demek istediğim bu..hurinin ifade tarzına takılman konusunda bişey diyemem buna en iyi cevabı kendisi verecektir.ama belli ki bu tartısmada her 2 tarafın ifade tarzından ortaya cıkmış.ben taraf değilim objektif olmayı severim ve bende net olmayı tercih ederim.

ayrıca ben nur u sadece örnek olarak verdim .onun yasadıklarından çıkarttıgım kendi özümsememi anlattım yoksa sen ona böle söle dedin demedim.huriye olan kırgınlıgını anlıyorum ama lütfen insanlardan beklediğin yorumlara da kırılma..yani yazdıklarıma..umarım böyle kırgınlıklar topikte yaşanmaz bir daha..

hafsacım senin yazındada buraya herkes istediğini yazabilir irade meselesi okuyup okumamakta demişsin..ben buna katılamıycam.madem meleğin dediği gibi burada herkes birbirinin huznune ve mutluluguna ortak olacak kadar arkadas,sanal alemde olsa her istenilenin söylenmesinden yana değilim.(eger buraya surekli takılıp paylaşımlarda bulunuyorsak tabi)..bu benim nacizane görüşüm.

dilara gecmiş olsun canım..

çiçeks tatlım sizede buyuk gecmiş olsun..

karencim hoş geldin cnm....

benim demek istediğim bazen benimde her okuduğum hoşuma gitmiyo
ama nedir ki burda ilişkiler sonuçta günlük ilişkilerimizden epey farklı....
istediğimi ciddiye alır cvp yazarım istemediğimide okur geçerim...
bundan da daha doğal ne var ki....

dilaracım sanada çok geçmiş olsun
dediğin gibi iki çocukla hakikatten çok zor
hasta olmak bile lüks geliyo....

bluecum canım ben uyku tulumunun içine bir tane penye uzun kollu badi birde ince penye patikli bir alt giydiriyorum

bluecum canım ben uyku tulumunun içine bir tane penye uzun kollu badi birde ince penye patikli bir alt giydiriyorum

Amanınnnnnn Selsincim çok değil mi yaw sıkılmıyo mu paşa ? Ben hiçbişey giydirmiyorum tulumun altına sadece badi, sıcaklığa göre bazen ince bi alt giydiriyorum. Bide erkek bebekler sıcağı çok sevmez derler. Terlemiyo mu paşa ?

sağol cnm teşekkür ederiza.s.

sağol cnm havalar soğudu bi kaç kere giydirdim önceden içinde pijamaları vardı ince yinede telemişti şimdi sadece badiyle giydireyim bende

iyi akşamlar arkadaşlar. ben melek in neler yazdığını henüz okumadım. ama ben de oğlumu doğduğu günden bu yana mama ile besliyorum. daha doğrusu ilk 20 günde anne sütü emdi ama bebeğim aç kalıyormuş. bu nasıl bir acı anlatamam. hem bebeğin aç kalmış hem de anne olarak bebeğini besleyememişsin. bu insanda korkunç bir çöküntü yaşatıyor. yaşayan bilir nasıl bir psikoloji olduğunu. sanki depresyona girmiştim. yaptığım hiçbir şeyden zevk alamaz olmuştum. çok zor kabullenebiliyor insan. neyse ki bebeklerimizin gelişiminde bir sorun yok. gayet iyiler. ben emziren bir anne gördüğümde bile kendimi eksik hissediyordum, hala da eksik hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…