2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

günaydın kızlar.

çicekcim yok canım terlemiyor.kontrol ediyorum terledimi diye.sen nasıl kısa kollu badi mi giydiriyorsun içine.

günaydın kızlar.

çicekcim yok canım terlemiyor.kontrol ediyorum terledimi diye.sen nasıl kısa kollu badi mi giydiriyorsun içine.

Günaydınnnn, evet kısa kollu genelde,kolsuzlarıda var hangisi denk gelirse.Havalar soğuyunca ince pijama giydiricem.Bikaç gündür ateşli diye tulumunu bile giydirmedim.

günaydınlar ben geldim.
günaydın filiz dün mandalina verme demişsin benim için gaz yapar diye heralde cnm ben biraz aceleci davrandım heralde burnuda akıyodu biraz dün verdim vitamin olsun diye malum gripten korkar olduk sağol iliglendiğin için oğluşun nasıl sen nasılsın cnm

iyiyim canım ben oğlum şimdilik çok iyi inş böyle gider grip nezle falan olmayız. biraz önce emzirdim geldim çalıştığım için gündüzleri 6 saat ayrı kalıyoz. portakal ve mandalina falan bunlar asitli canım ondan doktor vermeyin dedi.

kizlar merhaba. epey uzun zamandir girememistim ben. yaklasik 3 hafta once ise basladim, artik iste de duzenim oturdu sayilir. sohbetlere artik daha sık katilmayi umuyorum.

ben aksamlari ayakli penye tulumun icine bir yarim kollu body giydirip oyle yatiriyorum. ama tabi kaloriferler yandigi icin. su uyku tulumlarindan alip ben de denemek istiyorum. kollari icerde ya da disarida kalabilecek gibi olanlari var galiba. hangisini tavsiye edersiniz?

Herkese günaydınn umarım herkes için güzel bigün olur :1hug:
Benim oğluş battaniyede sallanmaya çok alıştı gece kaç kere kalkıp salladık,ağlayarak uyanıyo ne meme ne mama hiçbişey istemiyo sadece sallanmak :bbo:.Umarım hep böyle olmaz hasta diye nazına gittik amaa kaydirigubbakcemile3

tatlım hoşgeldin ben elleri içinde tulum aldım ama oğlum pek memnun değil başka bi tane kolsuz aldım onu iyi giyiyor ötekini giymiyo giydirmeye başlarken ağlıyo.

merhaba herkese
biraz once asidan geldik, insallah ateslenmeyiz.

filizcim cok sagol maydonoz bilgisi icin.

ben kundak yapiyorum, onu da polar battaniyeye sariyorum, biraz terli uyaniyor gerci.tulum var ama denemedim, bizim kollar firfir kundaksiz uyutamiyorum ne yazikki.

eymen de rahatini biliyormus vallahi..
battaniyede sallanmasina alismasindan korkmusumdur hep, simdilik yatakla idare ediyoruz..
Allah kolaylik versin cicekscim,eymen de hemen iilessin, uslu uslu uyusun insallah

tatlım hoşgeldin ben elleri içinde tulum aldım ama oğlum pek memnun değil başka bi tane kolsuz aldım onu iyi giyiyor ötekini giymiyo giydirmeye başlarken ağlıyo.

canim cok tesekkurler. benimki de hep kollar disarida olsun istiyor. battaniyeyi ortuyoruz hemen kollar disari. ben de usumesin diye icerde kalsin istiyorum kollari ama demekki olmayacak. ben de su kollari disarida olandan deneyeyim o halde.

ben de polar battaniye kullaniyorum. hem sicak tutuyor, hem de hafif cok memnunum.

canim benim yaa aglamistir nasil bu arada ben asidan gelince eger ates yapma riski olan asi yaptirmissak bir kasik calpol veriyorum, atesinin cikip huzursuzlanmasini beklemiyorum. insallah ateslenmez kuzucugun.

bu arada melekle hurinin yazismalarini okudum. aslinda ben de huriye hak veriyorum. huri sadece belki duygu ve dusuncelerini direkt olarak belirtmis olabilir ki bana gore kırıcı da degil ama anafikir cok dogru.
melekcim seni tanidigimizdan beri hayatindaki herseyi fazlasiyla paylastin bizimle. Devaminda da her zaman guzel tepki ve yorumlar almak istedin, tepki gelmeyince hani yorum yapmadiniz vs diye mutlaka bir sekilde yorum aldin. ama herzaman istedigimiz tepkileri ya da ilgiyi alamayabiliriz. hele ki boyle hassas konularda. burada herkes herkesi tanidi artik. hepimizin kendine gore derdi, isi gucu var. olayi gereksiz yere duygusallastirmaya, uzatmaya da gerek yok. sonucta sen de kotu niyetle konusmadin bunu da biliyoruz. hormonlarimiz sagolsun hepimiz yeterince hassasiz zaten. aslinda karen cok guzel bir sekilde olayi acikladi. neyse girer girmez ne konulara daldim. sonucta kimse uzulmesin, ama burada paylasimda bulunurken biraz dikkatli olmamiz ve yazdiklarimizin nerelere gidebilecegini dusunmemiz gerekiyor.

Kolları içerde dışarıda o nasıl oluyorki ? Benim aldığım tulum astronot kıyafeti gibi şapkasıda var ama çok rahat ediyor içinde.Kolları hep dışarıda bizimkininde yorgan örtüyorum yatarken ama kollar illa dışarıda olacak o yüzden tulum iyi oluyo koruyo soğuktan

Valla merak ettim kolsuz nasıl oluyoo, bi foto varsa ekler misiniz ?

Oyy geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız, ben bizimkini kundak yapıcam delikafadulden yırtar heralde ortalığı sıkıntılı benim oğlum kime çektiyse :))

eymen de rahatini biliyormus vallahi..
battaniyede sallanmasina alismasindan korkmusumdur hep, simdilik yatakla idare ediyoruz..
Allah kolaylik versin cicekscim,eymen de hemen iilessin, uslu uslu uyusun insallah

Aminnn sağol canım valla kötü alıştı nazına gidelim derken benim oğluşum sepette yatıyo, sepet sallanan cinsten değil o yüzden sallanmak istiyo sanırım.hadi ben uykusuz kalıyodum şimdi tek başıma sallayamayacağıma göre babasıda uykusuz kalıyo kaydirigubbakcemile3,gece uykulu uykulu sallıyodu garibim inşallah her gece böyle olmaz yoksa işimiz var.O zamanda deldiririm tavanı yaparım bi salıncak gece ıyk dedikçe salla dur ooohh, onun istediği o zatende aaahh ahhh.Ev sahibinden çekindik biz biraz ama zorda kalırsam yaparım çıkarkende alçıyla kapatırız artık napalım :kedi: Öyle cazgır evsahiplerimiz yok allaha şükür ama belli olmaz tabi

babayloncum cok sagol, ben de gecen sefer vermistim calpol, simdi uyudu, uyaninca vereyim olmazsa yine.

bizim yatagimiz ileri geri sallaniyor, ucuna da ip bagladik, modern tavan besigi misali..
viziklayinca arda salliyorum gece, bana da rahatlik oluyor.
yataga gectiginizde tavsiye ederim.

bizimki de kollar disarida uyuyabilse keske..
eger agliyorsa her seferinde bakiyorum kundk bozulmus, eller yuzde, sinir harbi seklinde

hepsi de saglikli sihhatli olsunlar, guzel guzel buyusunler de insallah..
napalim annelik zor zanaat..

:)) yaa kafalari karistirdim. bana bir tane hediye gelmisti, bildigin kare birseydi, cocugun kollari da iceride kaliyor, sırtından boydan boya fermuar vardi. kullanissiz birsey gibi gorundu. kullanmayi denemedim bile. bir tane tepe homeda gormustum sonra, askili tulum gibi birseydi. o yuzden sordum. cocuk magazalarina girip de bakmisligim yok - haftasonu bir bakayim aslinda.

benimki de yatagimin yaninda sepette yatiyor ama artik sepet kucuk gelmeye basladi, rahat edemiyor sanki. kendi odasinda yatagina yatirmayi dusunuyorum ama zor olacak tabi. gık dese kosup gitmek vs.
bebislerle odalarini ayiran oldu mu hic?

canim ben cok arzu etmistim takim almayi,ayri oda yapmayi..
ama evimiz cok soguk, biz bile kucuk odaya gectik.
bu evde oturdugumuz surece odasini ayirmamiz imkansiz.

herkese gunaydın.....
dun aksam çınarı doktora göturdum basit bir bogaz enfeksıyonu dedı ve surup verdı çok sukur önemlı bırsey degılmı....
ama ben cok fecı grıp oldum dunden berı sureklı ıhlamur ıcıyorum hurış sagolsun aklıma getırdı.....
hasta olan herkese gecmıs olsun havalar cok kötu ne kadar kollasakta yakalanıyoruz yınede....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…