- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.281
günaydın kızlar.
çicekcim yok canım terlemiyor.kontrol ediyorum terledimi diye.sen nasıl kısa kollu badi mi giydiriyorsun içine.
günaydın filiz dün mandalina verme demişsin benim için gaz yapar diye heralde cnm ben biraz aceleci davrandım heralde burnuda akıyodu biraz dün verdim vitamin olsun diye malum gripten korkar olduk sağol iliglendiğin için oğluşun nasıl sen nasılsın cnmgünaydınlar ben geldim.
günaydın filiz dün mandalina verme demişsin benim için gaz yapar diye heralde cnm ben biraz aceleci davrandım heralde burnuda akıyodu biraz dün verdim vitamin olsun diye malum gripten korkar olduk sağol iliglendiğin için oğluşun nasıl sen nasılsın cnm
kizlar merhaba. epey uzun zamandir girememistim ben. yaklasik 3 hafta once ise basladim, artik iste de duzenim oturdu sayilir. sohbetlere artik daha sık katilmayi umuyorum.
ben aksamlari ayakli penye tulumun icine bir yarim kollu body giydirip oyle yatiriyorum. ama tabi kaloriferler yandigi icin. su uyku tulumlarindan alip ben de denemek istiyorum. kollari icerde ya da disarida kalabilecek gibi olanlari var galiba. hangisini tavsiye edersiniz?
tatlım hoşgeldin ben elleri içinde tulum aldım ama oğlum pek memnun değil başka bi tane kolsuz aldım onu iyi giyiyor ötekini giymiyo giydirmeye başlarken ağlıyo.
merhaba herkese
biraz once asidan geldik, insallah ateslenmeyiz.
filizcim cok sagol maydonoz bilgisi icin.
ben kundak yapiyorum, onu da polar battaniyeye sariyorum, biraz terli uyaniyor gerci.tulum var ama denemedim, bizim kollar firfir kundaksiz uyutamiyorum ne yazikki.
kizlar merhaba. epey uzun zamandir girememistim ben. yaklasik 3 hafta once ise basladim, artik iste de duzenim oturdu sayilir. sohbetlere artik daha sık katilmayi umuyorum.
ben aksamlari ayakli penye tulumun icine bir yarim kollu body giydirip oyle yatiriyorum. ama tabi kaloriferler yandigi icin. su uyku tulumlarindan alip ben de denemek istiyorum. kollari icerde ya da disarida kalabilecek gibi olanlari var galiba. hangisini tavsiye edersiniz?
tatlım hoşgeldin ben elleri içinde tulum aldım ama oğlum pek memnun değil başka bi tane kolsuz aldım onu iyi giyiyor ötekini giymiyo giydirmeye başlarken ağlıyo.
merhaba herkese
biraz once asidan geldik, insallah ateslenmeyiz.
filizcim cok sagol maydonoz bilgisi icin.
ben kundak yapiyorum, onu da polar battaniyeye sariyorum, biraz terli uyaniyor gerci.tulum var ama denemedim, bizim kollar firfir kundaksiz uyutamiyorum ne yazikki.
eymen de rahatini biliyormus vallahi..
battaniyede sallanmasina alismasindan korkmusumdur hep, simdilik yatakla idare ediyoruz..
Allah kolaylik versin cicekscim,eymen de hemen iilessin, uslu uslu uyusun insallah
Kolları içerde dışarıda o nasıl oluyorki ? Benim aldığım tulum astronot kıyafeti gibi şapkasıda var ama çok rahat ediyor içinde.Kolları hep dışarıda bizimkininde yorgan örtüyorum yatarken ama kollar illa dışarıda olacak o yüzden tulum iyi oluyo koruyo soğuktan
Valla merak ettim kolsuz nasıl oluyoo, bi foto varsa ekler misiniz ?
Oyy geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız, ben bizimkini kundak yapıcam delikafadulden yırtar heralde ortalığı sıkıntılı benim oğlum kime çektiyse :))
Aminnn sağol canım valla kötü alıştı nazına gidelim derken benim oğluşum sepette yatıyo, sepet sallanan cinsten değil o yüzden sallanmak istiyo sanırım.hadi ben uykusuz kalıyodum şimdi tek başıma sallayamayacağıma göre babasıda uykusuz kalıyo kaydirigubbakcemile3,gece uykulu uykulu sallıyodu garibim inşallah her gece böyle olmaz yoksa işimiz var.O zamanda deldiririm tavanı yaparım bi salıncak gece ıyk dedikçe salla dur ooohh, onun istediği o zatende aaahh ahhh.Ev sahibinden çekindik biz biraz ama zorda kalırsam yaparım çıkarkende alçıyla kapatırız artık napalım :kedi: Öyle cazgır evsahiplerimiz yok allaha şükür ama belli olmaz tabi
babayloncum cok sagol, ben de gecen sefer vermistim calpol, simdi uyudu, uyaninca vereyim olmazsa yine.
bizim yatagimiz ileri geri sallaniyor, ucuna da ip bagladik, modern tavan besigi misali..
viziklayinca arda salliyorum gece, bana da rahatlik oluyor.
yataga gectiginizde tavsiye ederim.
bizimki de kollar disarida uyuyabilse keske..
eger agliyorsa her seferinde bakiyorum kundk bozulmus, eller yuzde, sinir harbi seklinde
hepsi de saglikli sihhatli olsunlar, guzel guzel buyusunler de insallah..
napalim annelik zor zanaat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?