- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.301
ayy canım yaa ne zor battaniyede sallamak..inşaallah çabuk iyileşir oğluşun da sen rahata erersin gece uykulu halde sallamak çok zor yaaa..Allah kolaylık versin...Herkese günaydınn umarım herkes için güzel bigün olur :1hug:
Benim oğluş battaniyede sallanmaya çok alıştı gece kaç kere kalkıp salladık,ağlayarak uyanıyo ne meme ne mama hiçbişey istemiyo sadece sallanmak :bbo:.Umarım hep böyle olmaz hasta diye nazına gittik amaa kaydirigubbakcemile3
canım nasıl kundak yapıyorsun ben kızımı yapmaya kalksam kıyametler kopuyor elleri hep serbest olsun istiyor...ama geceleri elleri dışarda üşür diye korkuyorum..ben de uyku tulumu aldım ama henüz giydirmedim...merhaba herkese
biraz once asidan geldik, insallah ateslenmeyiz.
filizcim cok sagol maydonoz bilgisi icin.
ben kundak yapiyorum, onu da polar battaniyeye sariyorum, biraz terli uyaniyor gerci.tulum var ama denemedim, bizim kollar firfir kundaksiz uyutamiyorum ne yazikki.
günaydın canım...oğluşuna ve sana geçmiş olsun..çabuk toparlanırsın inşaallah..bu dönemde hasta olmak çok zor bebişlerimize biz bakıyoruz...herkese gunaydın.....
dun aksam çınarı doktora göturdum basit bir bogaz enfeksıyonu dedı ve surup verdı çok sukur önemlı bırsey degılmı....
ama ben cok fecı grıp oldum dunden berı sureklı ıhlamur ıcıyorum hurış sagolsun aklıma getırdı.....
hasta olan herkese gecmıs olsun havalar cok kötu ne kadar kollasakta yakalanıyoruz yınede....
canım yaa üzüldüm sütünün azalmasına..benim de azalmaya başladı sütüm...insanın ne kadar morali bozuluyor...bu arada sütüm iyice gidiyo zaten mama takvıseyı yapıyordum bılıyorsunuz çok üzülüyorum ama elımden bırsey gelmıyor malesef bunada şükür....
Allah kolaylık versin canımmmecetubacim baya bir sinirleniyor ama obur turlu sizmsina imkan yok..
babamiz baya sıkı sıkı yapiyor, bnmki bir saat dayaniyor, zaten geceleri bu yuzden saat basi kalkar oldum
günaydın canım...oğluşuna ve sana geçmiş olsun..çabuk toparlanırsın inşaallah..bu dönemde hasta olmak çok zor bebişlerimize biz bakıyoruz...
canım yaa üzüldüm sütünün azalmasına..benim de azalmaya başladı sütüm...insanın ne kadar morali bozuluyor...
tatlım kolsuz dediğim elleri dışarıda olanlardan pardon
Kolları içerde dışarıda o nasıl oluyorki ? Benim aldığım tulum astronot kıyafeti gibi şapkasıda var ama çok rahat ediyor içinde.Kolları hep dışarıda bizimkininde yorgan örtüyorum yatarken ama kollar illa dışarıda olacak o yüzden tulum iyi oluyo koruyo soğuktan
Valla merak ettim kolsuz nasıl oluyoo, bi foto varsa ekler misiniz ?
Oyy geçmiş olsun canım inşallah ateşsiz atlatırsınız, ben bizimkini kundak yapıcam delikafadulden yırtar heralde ortalığı sıkıntılı benim oğlum kime çektiyse :))
Aminnn sağol canım valla kötü alıştı nazına gidelim derken benim oğluşum sepette yatıyo, sepet sallanan cinsten değil o yüzden sallanmak istiyo sanırım.hadi ben uykusuz kalıyodum şimdi tek başıma sallayamayacağıma göre babasıda uykusuz kalıyo kaydirigubbakcemile3,gece uykulu uykulu sallıyodu garibim inşallah her gece böyle olmaz yoksa işimiz var.O zamanda deldiririm tavanı yaparım bi salıncak gece ıyk dedikçe salla dur ooohh, onun istediği o zatende aaahh ahhh.Ev sahibinden çekindik biz biraz ama zorda kalırsam yaparım çıkarkende alçıyla kapatırız artık napalım :kedi: Öyle cazgır evsahiplerimiz yok allaha şükür ama belli olmaz tabi
canim ben cok arzu etmistim takim almayi,ayri oda yapmayi..
ama evimiz cok soguk, biz bile kucuk odaya gectik.
bu evde oturdugumuz surece odasini ayirmamiz imkansiz.
herkese gunaydın.....
dun aksam çınarı doktora göturdum basit bir bogaz enfeksıyonu dedı ve surup verdı çok sukur önemlı bırsey degılmı....
ama ben cok fecı grıp oldum dunden berı sureklı ıhlamur ıcıyorum hurış sagolsun aklıma getırdı.....
hasta olan herkese gecmıs olsun havalar cok kötu ne kadar kollasakta yakalanıyoruz yınede....
bu arada sütüm iyice gidiyo zaten mama takvıseyı yapıyordum bılıyorsunuz çok üzülüyorum ama elımden bırsey gelmıyor malesef bunada şükür....
canım sana tavsiye hemen bol yeşillikli salata marulu bol olsun sütü çok arttırıyo ben o şekilde besliyorum yoksa benim sütümde çok azalmıştı bide bol subu arada sütüm iyice gidiyo zaten mama takvıseyı yapıyordum bılıyorsunuz çok üzülüyorum ama elımden bırsey gelmıyor malesef bunada şükür....
canım böyle düşünmene üzüldüm..hassassın canım ben bunu ondan söylediğini düşünüyorum...siz hakkımda ne düşünürseniz düşünün benim için hiççç ama hiç önemli değil..
selam canım maşallah Serramıza kocaman bir abla olmuş..demek ek gıdalara başlıyacan ne güzel inşaallah herşeyden yer Serra...selaaam kızlar...
dr dan ve tabiki aşıdan geldik..kuzucumun su an atesi yok ama olursa fitil atıcam..
serra 7 kilo 64 cm olmus kızlar...kan damlası ve ek gıda listesini verdiler..evde yogurt yapmaya baslıycam artık..ve meyve suları ile baslıycaz..10 gun sonrada sebze corbası ve muhallebi..heyecan yaptım bana ne oluyosa:=))
babaylon hosgeldin tekrar aramıza canım..
stella canım senin kuzuyada gecmiş olsun aşı olmus.
selaaam kızlar...
dr dan ve tabiki aşıdan geldik..kuzucumun su an atesi yok ama olursa fitil atıcam..
serra 7 kilo 64 cm olmus kızlar...kan damlası ve ek gıda listesini verdiler..evde yogurt yapmaya baslıycam artık..ve meyve suları ile baslıycaz..10 gun sonrada sebze corbası ve muhallebi..heyecan yaptım bana ne oluyosa:=))
herkese gunaydın.....
selaaam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?