2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bu arada sütüm iyice gidiyo zaten mama takvıseyı yapıyordum bılıyorsunuz çok üzülüyorum ama elımden bırsey gelmıyor malesef bunada şükür....

gecmis olsun huzun_yili.
insallah ikinizde toparlanirsiniz biran önce.
sagma olayina bir bak istersen menzil gülüne ait bir topik, hep ise yaradi demisler.
benim de yavastan azaliyor, elimizdekine de sukur gercekten.

ayy canım yaa ne zor battaniyede sallamak..inşaallah çabuk iyileşir oğluşun da sen rahata erersin gece uykulu halde sallamak çok zor yaaa..Allah kolaylık versin...
canım nasıl kundak yapıyorsun ben kızımı yapmaya kalksam kıyametler kopuyor elleri hep serbest olsun istiyor...ama geceleri elleri dışarda üşür diye korkuyorum..ben de uyku tulumu aldım ama henüz giydirmedim...

günaydın canım...oğluşuna ve sana geçmiş olsun..çabuk toparlanırsın inşaallah..bu dönemde hasta olmak çok zor bebişlerimize biz bakıyoruz...
bu arada sütüm iyice gidiyo zaten mama takvıseyı yapıyordum bılıyorsunuz çok üzülüyorum ama elımden bırsey gelmıyor malesef bunada şükür....
canım yaa üzüldüm sütünün azalmasına..benim de azalmaya başladı sütüm...insanın ne kadar morali bozuluyor...

gerçekten çok ilginç....
ben de herkez gibi arada birkaç fotoğrafımı ekledim bu topiğe,,,,
çoğu zaman yorum yapan bile olmadı olabilir herkez her şeye yorum yapmak zorunda değil...
süt konusuna gelince huri ve diloş ve birkaç arkadaş rejim yaptıklarını söylediler....
bende 6. aya kadar rejim yapmayın süt üretimini etkilemesin dedim....
şaka gibisiniz ya bunda ne var anlamış değilim neden buraya her gün onlarca resim ekleyen her şeye sert ve ukala cevaplar veren insanlara tek bi eleştiri gelmiyor anlayamadım...
resmen bana yazılan mesajda beni azarlamış,tabi insan bişeylere kırılabilir ama bunu bu tarzda söylemek çok basit ve çok anlamsız geliyor bana
insanları çok yalnış tanıyorum çokkkk......

herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar...
sağlıkla büğütün bebeklerinizi
inşallah bol bol sütünüz olur.olmasada üzülmeyin mamalar da artık nerdeyse anne sütüyle eş değer hem artık minikler büğüdü ek gıdalarla çok iyi beslenirler...
siz hakkımda ne düşünürseniz düşünün benim için hiççç ama hiç önemli değil...
ben şahsım adına hepinize iyi dileklerimi sunuyorum...
ve hepinizi çok seviyorum
iyi paylaşımlar dilerim size...

ecetubacim baya bir sinirleniyor ama obur turlu sizmsina imkan yok..
babamiz baya sıkı sıkı yapiyor, bnmki bir saat dayaniyor, zaten geceleri bu yuzden saat basi kalkar oldum

çok tesekkur ederım tatlım ınsallah bır an önce toparlanırım işlerımı bıle yapamıyorum çok rahatsız edıyor bu durum beni...
evet canım gercekten çok üzücü sütümüzün azalması... ılk gunden berı mama takvıyesı yapıyorum ben çınara çok isterdim doyasıya sadece anne sütü ile beslemeyi nasip degılmıs bunada sükürkaydirigubbakcemile5

tatlım kolsuz dediğim elleri dışarıda olanlardan pardon

canim ben cok arzu etmistim takim almayi,ayri oda yapmayi..
ama evimiz cok soguk, biz bile kucuk odaya gectik.
bu evde oturdugumuz surece odasini ayirmamiz imkansiz.

ankaradasin galiba- gecen hafta ankaradaydik, esimin ailesi orada. inanilmaz soguktu pazar gunu ozellikle. bosver zaten keske benim de yerim olsa ayni odada yatmaya devam etsek. inan oylesi daha kolay.

huzuncum cok gecmis olsun. insallah hemen iyilesirsiniz ikiniz de. maske kullaniyormusun bebegini emzirirken?
canim sut olayi hepimizde ayni durumda hemen hemen. canimizi sıkmayalim. yakinda ek gidalara da baslayacagiz nasil olsa. dedigin gibi bugune kadar gelmek bile guzel.

QUOTE=hüzün_yılı;9899901]herkese gunaydın.....
dun aksam çınarı doktora göturdum basit bir bogaz enfeksıyonu dedı ve surup verdı çok sukur önemlı bırsey degılmı....
ama ben cok fecı grıp oldum dunden berı sureklı ıhlamur ıcıyorum hurış sagolsun aklıma getırdı.....
hasta olan herkese gecmıs olsun havalar cok kötu ne kadar kollasakta yakalanıyoruz yınede....
[/QUOTE]

canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine ve bebeğe kış geldi valla
canım sana tavsiye hemen bol yeşillikli salata marulu bol olsun sütü çok arttırıyo ben o şekilde besliyorum yoksa benim sütümde çok azalmıştı bide bol su

huri ve beyaz melek çok güzel bi paylaşım sayfasındayız olayların çok fazla üzerine gitmeyin hepimiz artık anneyiz biraz daha anlayışlı ve hoşgörülü olalım.

selaaam kızlar...

dr dan ve tabiki aşıdan geldik..kuzucumun su an atesi yok ama olursa fitil atıcam..

serra 7 kilo 64 cm olmus kızlar...kan damlası ve ek gıda listesini verdiler..evde yogurt yapmaya baslıycam artık..ve meyve suları ile baslıycaz..10 gun sonrada sebze corbası ve muhallebi..heyecan yaptım bana ne oluyosa:=))

babaylon hosgeldin tekrar aramıza canım..

stella canım senin kuzuyada gecmiş olsun aşı olmus.

selam canım maşallah Serramıza kocaman bir abla olmuş..demek ek gıdalara başlıyacan ne güzel inşaallah herşeyden yer Serra...

canim cok tesekkurler. masallah kuzuna yaa. ne guzel buyumus de yakinda bizim yedigimiz mamalardan yiyecekmis. valla heyecanlanmakta haklisin. ben de sabirsizlikla bekliyorum o gunun gelmesini.

sanada çınarada geçmiş olsun canım artık ister istemez hastalıklarla boğuşcaz kış tam olarak kendini göstercek ne yapalım inşallahh daha kötü hastalıklar olmadan kışı çıkartırızz:gitme:

maşallah tatlım yarın bizimde aşı günümüz inş ateşi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…