2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

maşallah canım gayet güzel gelişimi ek gıdalarınız hayırlı olsunn:)

ben evde yoğurt yaptım gayettte güzel tuturuyorum yoğurtları taş gibi vallahi ama benim kız evdeki yoğurdu yemiyo bi anlam veremedim(((

tatlım yoğurdu bebek sütü ile yapıyon demi:dance:

canım üzüzlme kocişler hep böyledir zaten..
bütün gün çalışıp yorulanın tek kendileri olduklarını sanarlar...
inşallah en kısa sürede elin iyileşir tatlım...

bu daa benim küçük oğlummm arabada oynarkenn.. çok sevdik arabamızı nerdeyse direksiyonu yicektikk :)))) YYAA NE BULSA AĞZINA GÖTÜRÜYOO :)))
tosunu verene kurban olayım ...
maşallah emel tosunumuz artık bir akdeniz delikanlısı olacak..inşallah

zor bir uyutma sistemi allah kolaylık versin kısa sürede iyileşsin paşamız..

geçmiş olsun canım..üzüzlme hepimiz hasta oldum önemli olan zararsız hastalıktan kurtulmak.sen çok bir annesin.

bu arada sütüm iyice gidiyo zaten mama takvıseyı yapıyordum bılıyorsunuz çok üzülüyorum ama elımden bırsey gelmıyor malesef bunada şükür....
canını hiç sıkam kısmet ...helala edecek kadar emzirdin onada şükür.keçi sütüne devammı?

huri ve beyaz melek çok güzel bi paylaşım sayfasındayız olayların çok fazla üzerine gitmeyin hepimiz artık anneyiz biraz daha anlayışlı ve hoşgörülü olalım.

melekciğim:
sen benim yazdıklarımı anlamak istemediğin gibi birde çemkiriyorsun...
hayatım önce benim ifade tarzıma değilde anlatmak istediklerimi düşünseydin bu kadar üzüzlmeyecektin.
ewet anlatım şeklim sert olabilir ama bunu bilerek yaptım isteyerek yaptım çünkü artık tahammül edemiyordum...
ve bir kere uyardım bitti..uzatmıyorum ...cvp yazmıyorum farkındaysan..lütfen konuyu çirkinleştirme suç atmaya sakın kalkma.
bbilerek sert yazdım ve ,haklı olduğum bir konuda özür dilemem..
ayrıca topikten gitmeni istemem, bir anne olarak burdan öğreneceğin çok şey olduğunu düşünüyorum...

Son düzenleme:
ya dr dedi ki evde yogurt yapmayı beceremzsen hazır verebilirsin dedi..çok mu beceriksiz gozuktum acaba gozunekaydirigubbakcemile3

inş tutar yogurdum yaa..mayasını hazırdan yaparım yogurdun artık..cam tencerem var acaba daha mı saglıklı olur yoksa yogurt tutmaz mı o tencerede ..bilgisi olan var mı?

gideyimde elma suyu vereyim kzııma barim..:=)

:)) bende öyle araştırmadım görüp beğenip almıştım bi tane,senin dediğin önlük gibi duranlardan galiba.neyse nasıl olursa olsun yeterki kuzular üşümesinn

hem bebek sütüyle hemde paket pastorize sütlede yapıyorum bide size tavsiyem meyve pürelerinni kavanozlarını atmayın herseverinden onalara yoğurdu mayalarsanız çok güzel oluyo...:)

tatlım bu sabah işe gelirken bende o kavanoza yptım tam 90 cc lik valla bende bebek sütü ile yapıyorum onu bi kerede bitiriyo çok seviyo maşallah kuzuma

QUOTEhasta olan herkese gecmıs olsun havalar cok kötu ne kadar kollasakta yakalanıyoruz yınede....[/B][/COLOR]

canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine ve bebeğe kış geldi valla

canım sana tavsiye hemen bol yeşillikli salata marulu bol olsun sütü çok arttırıyo ben o şekilde besliyorum yoksa benim sütümde çok azalmıştı bide bol su[/QUOTE]

kızlar hepınıze çok tesekkur ederım ınsallah bır an önce atlatırız...

fılızcıgım aklıma getırdıgın ıyı oldu tatlım bu aksam hemen marula başlayayım ınsallah faydası olur...

babaylon canım maske kullanmıyorum oda hasta dıye öenmsemedım acıkcası acaba kullansammıfisfisfis

yoğurttan bahsetmişsiniz.. ben de yapmak istiyorum ama nasıl hiç yoğurt mayalamadım hiç birisi yaparken görmedim bana tarif edermisiniz :))))

karen maşallah kuzumuza kocaman olmus
hüzüncüm üzülme canım üzüldükçe iyice gidiyor
bak benim 1 aydır yok ama elden gelen bişeyde yok mama ile besleniyor gelişimide çok güzel ilaydanın allaa şükür hem ek besinzamanımızda geldi
rıskını allah veriyor
birde benim sütümün olmama sebebim çözüldü vücudumda hiç demir yokmuş vede kanım çok düşük çok üzüldüm ağladım herşeyi denedim ama olmadı rızkı o kadarmış allahım bizlere ömür versin babalarına bol kazanç versin kuzucukların

evet en etkilisi fitil canım inşallah ateşi çıkmaz..
maşallah kilosuna da gayet güzel kilo almış.
demek ek gıda listesi verdi ha hihoyyyt heyecan yapacak kadar var kızızm ...ben geçen hafat elma suyu bu hafat havuç verdm.
AMA DıKKAT EDıN HAVUÇU ,FAZLA VERMıŞıM 2 GÜN HAVUÇ KUSTU VE 2 GÜNDÜR KAKASI TURUNCU ÇIKTI ..ÇOK VERMıŞıM ZOR HAZMETTı ÇOK KUVVETTLı GELDı..AZ AZ VERıN..
yoğurt yapmakta zordur ha.sen yapta bize ona göre tam ölçülerini veirsin.
hadi bakalım ek gıdalar başladı şurda 1-2- ay içinde artık şaşırıcaz ne çorbası yapsak die hergün içine yeni bir sebze eklenecek ..çok heyecanlıııı.

Son düzenleme:

kızlar hepınıze çok tesekkur ederım ınsallah bır an önce atlatırız...

fılızcıgım aklıma getırdıgın ıyı oldu tatlım bu aksam hemen marula başlayayım ınsallah faydası olur...

babaylon canım maske kullanmıyorum oda hasta dıye öenmsemedım acıkcası acaba kullansammıfisfisfis[/QUOTE]

valla gecenlerde ben hastalanmistim, babamizdan kizima da bana da gecmisti. kizim grip oldu benim de hafif bogazim falan sismisti. ben taktim yine de. baska mikrop falan olur diye ne bileyim..

canım çok haklısın sağlıkları yerınde olsunda herseyden önemlısı bu bunada şükür hiç anne sütü alamayan bebeklerde var:çok üzgünüm:

valla gecenlerde ben hastalanmistim, babamizdan kizima da bana da gecmisti. kizim grip oldu benim de hafif bogazim falan sismisti. ben taktim yine de. baska mikrop falan olur diye ne bileyim..[/QUOTE]

o zamanben bugun eczaneden alayım maske doğru sölüyorsun başka mıkrop falan kapabılır allah korusun...

allah yardımcın olsun cnm...
eskilerimiz der ya hastalık gider kalan huy olur diye seninkide o hesap olmuş....
çok mu eski kafalı konuştum :kedi: :kedi: :kedi:

maşallah serracığımıza kocaman abla olmuş...
demek ek gıdaya geçiyonuz haaa....
ne kadarlık oldu serracık...yanlış hatırlamıyosam aramızda çok yoktu...
bide sen hiç ek besin kullandın mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…