- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.321
selaaam kızlar...
dr dan ve tabiki aşıdan geldik..kuzucumun su an atesi yok ama olursa fitil atıcam..
serra 7 kilo 64 cm olmus kızlar...kan damlası ve ek gıda listesini verdiler..evde yogurt yapmaya baslıycam artık..ve meyve suları ile baslıycaz..10 gun sonrada sebze corbası ve muhallebi..heyecan yaptım bana ne oluyosa:=))
babaylon hosgeldin tekrar aramıza canım..
stella canım senin kuzuyada gecmiş olsun aşı olmus.
maşallah canım gayet güzel gelişimi ek gıdalarınız hayırlı olsunn:)
ben evde yoğurt yaptım gayettte güzel tuturuyorum yoğurtları taş gibi vallahi ama benim kız evdeki yoğurdu yemiyo bi anlam veremedim(((
canım üzüzlme kocişler hep böyledir zaten..benimde moralim bozuk.kociş ile kavga ettik.konuşmuyorum.benim elimde aşırı zorlanmaktan sinir sıkışması olsu.1 aydır bileklik takıyorum hiç bir gelişme yok.dün akşam bilekliği yıkadım.bileklik yokken elimi hareket ettiremiyorum.kociş baktı oğluma.bir surat bir surat.sinir etti beni.ben ona öylemi yapıyorum.konuşmucam.sabah kalkmış.kahvaltı bilmem ne hazırlıyor yaranmaya çalışacak ya.geçmiş olsun.sinirimden oturdum ağladım.içimi dökmek istedim.kusura bakmayın kızlar.
tosunu verene kurban olayım ...
zor bir uyutma sistemi allah kolaylık versin kısa sürede iyileşsin paşamız..Herkese günaydınn umarım herkes için güzel bigün olur :1hug:
Benim oğluş battaniyede sallanmaya çok alıştı gece kaç kere kalkıp salladık,ağlayarak uyanıyo ne meme ne mama hiçbişey istemiyo sadece sallanmak :bbo:.Umarım hep böyle olmaz hasta diye nazına gittik amaa kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım..üzüzlme hepimiz hasta oldum önemli olan zararsız hastalıktan kurtulmak.sen çok bir annesin.herkese gunaydın.....
dun aksam çınarı doktora göturdum basit bir bogaz enfeksıyonu dedı ve surup verdı çok sukur önemlı bırsey degılmı....
ama ben cok fecı grıp oldum dunden berı sureklı ıhlamur ıcıyorum hurış sagolsun aklıma getırdı.....
hasta olan herkese gecmıs olsun havalar cok kötu ne kadar kollasakta yakalanıyoruz yınede....
canını hiç sıkam kısmet ...helala edecek kadar emzirdin onada şükür.keçi sütüne devammı?bu arada sütüm iyice gidiyo zaten mama takvıseyı yapıyordum bılıyorsunuz çok üzülüyorum ama elımden bırsey gelmıyor malesef bunada şükür....
huri ve beyaz melek çok güzel bi paylaşım sayfasındayız olayların çok fazla üzerine gitmeyin hepimiz artık anneyiz biraz daha anlayışlı ve hoşgörülü olalım.
:)) yaa kafalari karistirdim. bana bir tane hediye gelmisti, bildigin kare birseydi, cocugun kollari da iceride kaliyor, sırtından boydan boya fermuar vardi. kullanissiz birsey gibi gorundu. kullanmayi denemedim bile. bir tane tepe homeda gormustum sonra, askili tulum gibi birseydi. o yuzden sordum. cocuk magazalarina girip de bakmisligim yok - haftasonu bir bakayim aslinda.
tatlım yoğurdu bebek sütü ile yapıyon demi:dance:
hem bebek sütüyle hemde paket pastorize sütlede yapıyorum bide size tavsiyem meyve pürelerinni kavanozlarını atmayın herseverinden onalara yoğurdu mayalarsanız çok güzel oluyo...:)
huzuncum cok gecmis olsun. insallah hemen iyilesirsiniz ikiniz de. maske kullaniyormusun bebegini emzirirken?
canim sut olayi hepimizde ayni durumda hemen hemen. canimizi sıkmayalim. yakinda ek gidalara da baslayacagiz nasil olsa. dedigin gibi bugune kadar gelmek bile guzel.
QUOTEhasta olan herkese gecmıs olsun havalar cok kötu ne kadar kollasakta yakalanıyoruz yınede....[/B][/COLOR]
sanada çınarada geçmiş olsun canım artık ister istemez hastalıklarla boğuşcaz kış tam olarak kendini göstercek ne yapalım inşallahh daha kötü hastalıklar olmadan kışı çıkartırızz:gitme:
kızlar hepınıze çok tesekkur ederım ınsallah bır an önce atlatırız...
geçmiş olsun canım..üzüzlme hepimiz hasta oldum önemli olan zararsız hastalıktan kurtulmak.sen çok bir annesin.
canını hiç sıkam kısmet ...helala edecek kadar emzirdin onada şükür.keçi sütüne devammı?
...
evet en etkilisi fitil canım inşallah ateşi çıkmaz..selaaam kızlar...
dr dan ve tabiki aşıdan geldik..kuzucumun su an atesi yok ama olursa fitil atıcam..
serra 7 kilo 64 cm olmus kızlar...kan damlası ve ek gıda listesini verdiler..evde yogurt yapmaya baslıycam artık..ve meyve suları ile baslıycaz..10 gun sonrada sebze corbası ve muhallebi..heyecan yaptım bana ne oluyosa:=))
canım geçmiş olsun aman dikkat et kendine ve bebeğe kış geldi valla
canım sana tavsiye hemen bol yeşillikli salata marulu bol olsun sütü çok arttırıyo ben o şekilde besliyorum yoksa benim sütümde çok azalmıştı bide bol su
karen maşallah kuzumuza kocaman olmus
hüzüncüm üzülme canım üzüldükçe iyice gidiyor
bak benim 1 aydır yok ama elden gelen bişeyde yok mama ile besleniyor gelişimide çok güzel ilaydanın allaa şükür hem ek besinzamanımızda geldi
rıskını allah veriyor
birde benim sütümün olmama sebebim çözüldü vücudumda hiç demir yokmuş vede kanım çok düşük çok üzüldüm ağladım herşeyi denedim ama olmadı rızkı o kadarmış allahım bizlere ömür versin babalarına bol kazanç versin kuzucukların
kızlar hepınıze çok tesekkur ederım ınsallah bır an önce atlatırız...
fılızcıgım aklıma getırdıgın ıyı oldu tatlım bu aksam hemen marula başlayayım ınsallah faydası olur...
babaylon canım maske kullanmıyorum oda hasta dıye öenmsemedım acıkcası acaba kullansammıfisfisfis
merhabalrrrr...
Herkese günaydınn umarım herkes için güzel bigün olur :1hug:
Benim oğluş battaniyede sallanmaya çok alıştı gece kaç kere kalkıp salladık,ağlayarak uyanıyo ne meme ne mama hiçbişey istemiyo sadece sallanmak :bbo:.Umarım hep böyle olmaz hasta diye nazına gittik amaa kaydirigubbakcemile3
selaaam kızlar...
merhaba canım hoşgeldin maşallah kocaman olmuş oğlusun çokta karizmatik :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?