2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sende hosgeldin huzuncum..sık takılamıyosun bu aralar..cınar uzuyo mu annesini?
..:=)

canım hoşbuldum misafirim var tatlım 2 aydır annem ve abim geldi
annem gitti ama abım benımle malum ünüversiteye hazırlanıyo....
bilgisayarın basında genelde o oturuyo oyuzden ben fazla katılamıyorum size tatlım....

kızlar muhabbetınıze doyum olmuyor ınanın ama çıkmam gerek abim geldi yiyecek birseyler hazırlayayım
hepınızı kocaman öpüyorum yine gelecegimopuyorumnanaktan

cnm öncelikle aşınız hayırlı olsun inşallah ateşlenmez.kuzunada maşallah kilosu ve boyu çok güzel
yoğurt konusuna gelince ben ev için yaptığımı çelik tencerede yapıyorum.ama bebeklerin için olanı günlük yani taze taze yapmak gerekiyor diye biliyorum mesela bir nescafe fincanında yada cezvede yapabilirsin cnm

geçmiş olsun canım..inşaallah kanın yükselir..kansızlık çok halsiz bitkin yapıyor insanı...evet bebişlerimiz çok şanslı gerçekten...

ewt cnm bana doktorun verdiği zaten oydu bebeğin anne sütü yerine aldığı mama biz numune aldığımız için 80 ml suya hepsini diyordu bende öle tarifdeki gibi mama yaptım bi kavanoz maması kadarını mayaladım gerisi ziyan olcaktı akşam verdim oğluma onuda içti velet siz ayarlayın bende ölçüsü yoktu hatta bana da söleyebilirsin bundan sonra tam yoğrt yapacak kadar süt hazırlayım kaç ml suya kaç ölçek yapılıyo alkisalkisalkis

bazılarımız bebe bisküvisi başlamış tam yazacak tım bağlantı gitti sonrada ooo sayfalar uçmuş gitmiiş sanırım mayıs annelerinde okumuştum bebe bisküvisini doktorlar önermiyormuş şeker oranı fazla diye başlamayı düşünmüyorum bence doktoruna sorup vermek te yarar var

:sm_cool: evimdeyimmmmhihoyyythihoyyyt

ama malesef ev mahfolmuşdurumda işe nerden başlayacağımı bilmişyorum

hasta olan arkadaşlarım ve kuzucuklara çok geçmiş olsun hepinize acil şifalar inşallah
evine hoş geldin canımmm...ah şu erkekler evi hiç temiz tutmuyorlar.ben de anneme gittikten sonra eve geliyorum ev darmadağınık...sana kolay gelsinnn tatlım...

aynen bende canım ya korkuyorum babamız tutucak yine mecbur canları azcık acıyacak yine ben dışarı kaçıyorum artık ya topuk kanını aldırmaya yalnız gitmiştim tövbe ettim bi daha yok ben tutmam zor

benim kuzum beni görünce sakinliyor o yüzden bırakıp çıkamam

Çok doğru demişsin valla huy değiştirdi mızmız oldu iyice bakalım sabırla bekliyorum düzelir diye ,akıllıdır oğluşum annesini duyar hissederrrr zemuszemus yani inşallaaahhhhkaydirigubbakcemile3

:sm_cool: evimdeyimmmmhihoyyythihoyyyt

ama malesef ev mahfolmuşdurumda işe nerden başlayacağımı bilmişyorum

hasta olan arkadaşlarım ve kuzucuklara çok geçmiş olsun hepinize acil şifalar inşallah

Evine hoşgeldin kikoşummmm eeee hangi erkeğin düzenli olduğu görülmüşki.Olsun yinede değer anneciğini gördün gezdin öbür işler olur nasılsa

çiçek canım nasılsın
ne yaptın emmeyi reddetmiyor değil mi paşam

kızlar benim zilli bi babacı oldu sormayın
baba yanından giderken basıyor çığlığı

çiçek canım nasılsın
ne yaptın emmeyi reddetmiyor değil mi paşam

İyiyim canımm sen nasılsın opuyorumnanaktan
Valla paşa keyfine göre canım,yanınada yattım yuvarlandımda ama ııııhh keyfi isterse emiyor zaten süt yok denecek kadar azaldı,yalancı emzik niyetine kullanılıyorum kaydirigubbakcemile3

kızlar benim zilli bi babacı oldu sormayın
baba yanından giderken basıyor çığlığı

Yaa aynı durum hadi kızlar babaya düşkün olur deniyo tamam e bizimki erkekk, babasını görünce gözleri bi başka parlıyo yaa kıskanıyorum valla :kedi:, bi hırslanıyo dile gelse neler anlatıcak babasına, sesler, aaavvvuu lar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…