- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.361
sende hosgeldin huzuncum..sık takılamıyosun bu aralar..cınar uzuyo mu annesini?
..:=)
ya dr dedi ki evde yogurt yapmayı beceremzsen hazır verebilirsin dedi..çok mu beceriksiz gozuktum acaba gozunekaydirigubbakcemile3
inş tutar yogurdum yaa..mayasını hazırdan yaparım yogurdun artık..cam tencerem var acaba daha mı saglıklı olur yoksa yogurt tutmaz mı o tencerede ..bilgisi olan var mı?
gideyimde elma suyu vereyim kzııma barim..:=)
geçmiş olsun canım..inşaallah kanın yükselir..kansızlık çok halsiz bitkin yapıyor insanı...evet bebişlerimiz çok şanslı gerçekten...evet canım 3 ay azarda olsa emdi
demir normal insanda 40-50 imiş bende 2
kanda en az 12 olması gerekirken bende 8
hamileliğimde ve sonrasında kan hapı kullandım ama yetmemiş
hepimizin bebeği çok şanslı canım hepimiz yavrularımız için çırpınıyoruz
inş canımgeçmiş olsun canım..inşaallah kanın yükselir..kansızlık çok halsiz bitkin yapıyor insanı...evet bebişlerimiz çok şanslı gerçekten...
gel kaçtım kızlar hastaneye gitmem lazım
ewt cnm bana doktorun verdiği zaten oydu bebeğin anne sütü yerine aldığı mama biz numune aldığımız için 80 ml suya hepsini diyordu bende öle tarifdeki gibi mama yaptım bi kavanoz maması kadarını mayaladım gerisi ziyan olcaktı akşam verdim oğluma onuda içti velet siz ayarlayın bende ölçüsü yoktu hatta bana da söleyebilirsin bundan sonra tam yoğrt yapacak kadar süt hazırlayım kaç ml suya kaç ölçek yapılıyo alkisalkisalkisya nar..bebege verdiğimiz mamaları sut haline getirebilir miyiz?
eger evetse ölçüsü nedir yani kaç cc mamayı sut haline getiriyosun ..çok dahiyane geldi bana..cunku annem hazır sutlerden yapma falan diyodu mamadan yapmak daha iyi gercekten:=)
evine hoş geldin canımmm...ah şu erkekler evi hiç temiz tutmuyorlar.ben de anneme gittikten sonra eve geliyorum ev darmadağınık...sana kolay gelsinnn tatlım...:sm_cool: evimdeyimmmmhihoyyythihoyyyt
ama malesef ev mahfolmuşdurumda işe nerden başlayacağımı bilmişyorum
hasta olan arkadaşlarım ve kuzucuklara çok geçmiş olsun hepinize acil şifalar inşallah
aşı olan bebeşlerimize geçmiş olsun şimdiki aşılar neyseki ateş yapmıyolar ....
aynen bende canım ya korkuyorum babamız tutucak yine mecbur canları azcık acıyacak yine ben dışarı kaçıyorum artık ya topuk kanını aldırmaya yalnız gitmiştim tövbe ettim bi daha yok ben tutmam zorbizimde 14 kasımda aşımız
çok korkuyorum
aynen bende canım ya korkuyorum babamız tutucak yine mecbur canları azcık acıyacak yine ben dışarı kaçıyorum artık ya topuk kanını aldırmaya yalnız gitmiştim tövbe ettim bi daha yok ben tutmam zor
allah yardımcın olsun cnm...
eskilerimiz der ya hastalık gider kalan huy olur diye seninkide o hesap olmuş....
çok mu eski kafalı konuştum :kedi: :kedi: :kedi:
maşallah serracığımıza kocaman abla olmuş...
demek ek gıdaya geçiyonuz haaa....
ne kadarlık oldu serracık...yanlış hatırlamıyosam aramızda çok yoktu...
bide sen hiç ek besin kullandın mı...
:sm_cool: evimdeyimmmmhihoyyythihoyyyt
ama malesef ev mahfolmuşdurumda işe nerden başlayacağımı bilmişyorum
hasta olan arkadaşlarım ve kuzucuklara çok geçmiş olsun hepinize acil şifalar inşallah
Çok doğru demişsin valla huy değiştirdi mızmız oldu iyice bakalım sabırla bekliyorum düzelir diye ,akıllıdır oğluşum annesini duyar hissederrrr zemuszemus yani inşallaaahhhhkaydirigubbakcemile3
Evine hoşgeldin kikoşummmm eeee hangi erkeğin düzenli olduğu görülmüşki.Olsun yinede değer anneciğini gördün gezdin öbür işler olur nasılsa
çiçek canım nasılsın
ne yaptın emmeyi reddetmiyor değil mi paşam
kızlar benim zilli bi babacı oldu sormayın
baba yanından giderken basıyor çığlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?