- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.381
İyiyim canımm sen nasılsın opuyorumnanaktan
Valla paşa keyfine göre canım,yanınada yattım yuvarlandımda ama ııııhh keyfi isterse emiyor zaten süt yok denecek kadar azaldı,yalancı emzik niyetine kullanılıyorum kaydirigubbakcemile3
Yaa aynı durum hadi kızlar babaya düşkün olur deniyo tamam e bizimki erkekk, babasını görünce gözleri bi başka parlıyo yaa kıskanıyorum valla :kedi:, bi hırslanıyo dile gelse neler anlatıcak babasına, sesler, aaavvvuu lar :)
Kızlar ben bugün adet oldummm :teytey::teytey: :kedi::kedi::kedi:
Ya canım sıkıldı şimdi , kociş memlekete gidiyo apar topar. 5 otobüsüne bilet ayırtmış bile ,cenaze varmış üvey babaaanneleri vardı vefat etmiş. Zaten uzun zamandır gitmek istiyodu haftasonuna dönerim diyo
canım üzme kendini tamam mı bak bu kadar aldı allahm sağlık sıhate versin bizden ayırmasın onları
benim eşimde ben üzülmeyeyim diye annesi bbasına çok aşık olunca kızıda çok sevecek tabi diyor
kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canımm:)
benim3. ama doğumdan beri ilk günleri çok ağrılı halsiz bi haller oluyo bana hiç böyle olmazdımm:sinifsinif:
Allah kavuştursun canım
Sağol canım amin, alışkın değilim o yüzden çok zor geliyo bana onun gitmesi. Annemin evi sobalı annem bende kalıcak o yüzden çocuk yeni çıktı hastalıktan tekrar olmasın diye.
Haftasonuna daha çok var yaa oooffffffffffff
selamlarr....
ben geldimm ç.kaledeydimm.. gezdikk geldik. yarın akşam eşim antalya ya gidecek umarım herşey yolunda giderde bizi de en kısa zamanda alır...
eeee nasılsınız bakimmm???
size bebişimin resimlerinden koyayım bariii :)))
terk edip gittin bizi dimi bir buluşma ayarlayamadık. prens harika :))
benimki de yatagimin yaninda sepette yatiyor ama artik sepet kucuk gelmeye basladi, rahat edemiyor sanki. kendi odasinda yatagina yatirmayi dusunuyorum ama zor olacak tabi. gık dese kosup gitmek vs.
bebislerle odalarini ayiran oldu mu hic?
benimkide rahat etmiyor beşikte ama ben kendime güvenmiyorum bi dönmeye başlarsa hemen ayıracağım.
[Kızlar ben bugün adet oldummm :teytey::teytey: :kedi::kedi::kedi:
:)) hadi gözün aydın biz beklemedeyiz daha . huriş kız ikimizde de bebek olmasın??
hafsacığım geçmiş olsun.
slm kızlar biz artık dördüncü ayımızı doldurduk ek gıdalara başladık.önce elma suyu ile başladık yarım elma veriyorum çok mu acaba dr kontrolümüz haftaya cumartesi onu bekleyemedik . kavanozdaki meyva püralerinden vede milupanın sütlü pirinçli kaşıkmamalarından veriyorum iki gündür ama biberona alışkın olduğu için beceremiyor kuzum kaşıkla yemeyi heryeri batırıyoruız birde elma suyu kızıma rahat kakasını yaptırıyor günde 3 kez filan hemde epeyce normalde kabızdı naz ceviz büyk lüğünde yapardı inşallah sorun yoktur drumuzada sorarız artık
bende yoğurt mayalamayı düşünüyorum ama pınar süt ilemi yapsam yoksa mamalarımızı süt haline getirerekmi birazdan ilk defa sebze püresi vereceğim bakalım beğenecekmi dün aşımız vardı çok ağladı yavrum hemşire havuç patates pirinç ile sebze çorbası ile başlayabilirsin artık dedi bende öğlen verdim çok az korktum pirincin gaz yapmasından sahiiiii bu aradakolik sancılarımızda bitti bir haftadır şükürler olsunki çok çektik çünki
hmm gfüzel bende deniyim kendim yerimhürrem sanada geçmiş oldsun canımm...:ecrin_bebek:
emell canım ben o küçük kavanozlara sıcağa yakın süt dolduruyorum serçe parmağın ısıya dayancak şekilde sonra 2 çay kaşığı yoğurdu süte karıştırıyorum içine döküyorum 2 kere karışrırp içini güzelce kapatıyorum ağzını üstünede polar pattaniyele sarıyorum 5 saat kapalı kalıyo sonra 3 4 saatte buzdalıbına koyuyorum çok güzel tutuyon.. aynı işlemi bebe sütüylede yapabilirsinn...
dene elma suyu...ama unutmayalım bu denemeleri açken yapmalıyız ancak o zamqan net sonuç alırızvereliniortakBen hala anne sütünden başka bişey veremiyorum korkuyorum ya sizden cesaret geldi valla kızlar ama benim ki ne versem yüzünü buruşturup oturuyo mama bile yemiyo fisfisfis meyve suyu deneyeyim bari
kolay gelsinkızlar muhabbetınıze doyum olmuyor ınanın ama çıkmam gerek abim geldi yiyecek birseyler hazırlayayım
hepınızı kocaman öpüyorum yine gelecegimopuyorumnanaktan
alkisalkisalkishihoyyyt benmi kaldım yaahhh:1ninca:mirmirmirmirKızlar ben bugün adet oldummm :teytey::teytey: :kedi::kedi::kedi:
geçmiş olsun canım ...yavaştan hepimiz hastalanıp iyileşiyoruzznasılsınız kızlar bebeişler ve siz iyisinizdir inşallah.Biz iyileştik sanki öpüyorumm
hafsacığım geçmiş olsun.
ooo bebişlerimiz artık ek gıdayada başlamış.....
ek gıdaya başlayan arkadaşlara benimde bi tavsiyem olacak...
bi kaç tane fındığı,bademi ve cevizi robottan geçirin iyice un haline gelsin...
sonrada sabah kahvaltılarına (önce 1 çay kaşığı ile başlayarak) katın çok besleyici oluyo
ve bi çok cocuk dr tavsiye ediyo....
mesela benim büyük kıza ilk yaptığım sabah kahvaltısında...
bi sabah
çeyrek yumurtanın sarısı
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı az önce bahsettiğim fındıklı karışım
2-3 bebe bisküvisi
azcıkta devam sütü
(hepsini iyice ezip püre haline getirin)
diğer sabahta
2 ceviz kadar beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı fındıklı karışım
2-3 bisküvi
azcık devam sütü
iki ayrı kahvaltı çeşidimizinde olma sebebi
yumurtayla peyniri aynı öğüne koymamak için..
berrayada bunları başlamayı düşünüyorum ilerki günlerde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?