2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım üzme kendini tamam mı bak bu kadar aldı allahm sağlık sıhate versin bizden ayırmasın onları
benim eşimde ben üzülmeyeyim diye annesi bbasına çok aşık olunca kızıda çok sevecek tabi diyor
kaydirigubbakcemile3

Ya canım sıkıldı şimdi , kociş memlekete gidiyo apar topar. 5 otobüsüne bilet ayırtmış bile ,cenaze varmış üvey babaaanneleri vardı vefat etmiş. Zaten uzun zamandır gitmek istiyodu haftasonuna dönerim diyo

Allah kavuştursun canım

Öyle canım sağlığı yerinde olsunda bunada şükür
Bak bak bak ne güzel söylemiş babanız, kızlar zaten babacııı anneye daha duygusal mı bakıyolar nedir,bizimki beni görür görmez naz durumuna geçiş yapıyo :)

hadi gözün aydın canımm:)
benim3. ama doğumdan beri ilk günleri çok ağrılı halsiz bi haller oluyo bana hiç böyle olmazdımm:sinifsinif:

Sağol diloşumm , bu kadar sevinicen deseler hayatta inanmazdım :) şu göbüşte gider belki biraz ümitliyim valla hiçbişey olmuyo üstüme doğru dürüst

ay canım
benim eşim çok gider dışarı bu yüzden alıştım alışılmıyor ama ne yapacaksın

slm kızlar biz artık dördüncü ayımızı doldurduk ek gıdalara başladık.önce elma suyu ile başladık yarım elma veriyorum çok mu acaba dr kontrolümüz haftaya cumartesi onu bekleyemedik . kavanozdaki meyva püralerinden vede milupanın sütlü pirinçli kaşıkmamalarından veriyorum iki gündür ama biberona alışkın olduğu için beceremiyor kuzum kaşıkla yemeyi heryeri batırıyoruız birde elma suyu kızıma rahat kakasını yaptırıyor günde 3 kez filan hemde epeyce normalde kabızdı naz ceviz büyk lüğünde yapardı inşallah sorun yoktur drumuzada sorarız artık

bende yoğurt mayalamayı düşünüyorum ama pınar süt ilemi yapsam yoksa mamalarımızı süt haline getirerekmi birazdan ilk defa sebze püresi vereceğim bakalım beğenecekmi dün aşımız vardı çok ağladı yavrum hemşire havuç patates pirinç ile sebze çorbası ile başlayabilirsin artık dedi bende öğlen verdim çok az korktum pirincin gaz yapmasından sahiiiii bu aradakolik sancılarımızda bitti bir haftadır şükürler olsunki çok çektik çünki

kızlarrr.... eski topikteki konuşamalara bakıyordum.
benden haber alamayınca ajan kesilmişsiniz walla gülmekten gözümden yaş geldii canlarım benim yaa...
bu arada patronum hiççç kızmadı zaten buna cesaret edemezz :))) ben hem lak lak hem işi aynı anda yaparım walla... sizler iyi ki varsınız yaa...

neysee biraz nostalji yapmış oldumm.. bu arada kocişim bu akşam antalya ya gidiyoo..

selam kızlar

beyaz melek ve huri yazışmasına değeneyim biraz. hurini yazdıklarında kesinlikle bir ard niyet görmedim. ve bence bazı konularda çok haklı. beyaz melek sende ard niyetli yazmamışsın. bu konuda problem yok.
beyaz melekciğim , gördüğüm kadarıyla populer olmak önem taşıyor. konuya tepkisini veren huri ama uzatan sensin. yazmadınız ne düşünüyorsunuz vs... sende bizler gibi birçok şey paylaştın bu topicte ama bir şeyler paylaştığın zaman guzel tepki ve yorumlar almak istedin., yorum almayıncada bir şekilde almayı başardın. bir çoğumuz ki buna bende dahilim bu topicte bir çok kez yok olup gittik. sana direk sordum sorulara karşı bile yeri geldi cevap alamadım.
sonuca geleyim burası bir paylaşım sitesi.hepimiz yeri geldiğince sıkıntılarımızı,kaygılarımızı sevinçerimizi,problemlerimizi paylaşıyoruz. herkes biraz söylediklerine dikkat ederse sorun çözülür.
hep birlikte olmak dilğiyle

oyy maşallah nazımıza
derincim büyüyor artık kuzucuklar
sütü biraz daha kullanma bence canım sonuçta alerji düzeylerini bilmiyoruz

amatist cnm gi,tmedim benn... eşim bu akşam antalya ya gidiyo ama ben 2 ay daha buralardayım inşallah gitmeden görüşürüz. ben de çok istiyorumm

ooo bebişlerimiz artık ek gıdayada başlamış.....

ek gıdaya başlayan arkadaşlara benimde bi tavsiyem olacak...
bi kaç tane fındığı,bademi ve cevizi robottan geçirin iyice un haline gelsin...
sonrada sabah kahvaltılarına (önce 1 çay kaşığı ile başlayarak) katın çok besleyici oluyo
ve bi çok cocuk dr tavsiye ediyo....

mesela benim büyük kıza ilk yaptığım sabah kahvaltısında...
bi sabah
çeyrek yumurtanın sarısı
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı az önce bahsettiğim fındıklı karışım
2-3 bebe bisküvisi
azcıkta devam sütü
(hepsini iyice ezip püre haline getirin)

diğer sabahta

2 ceviz kadar beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı fındıklı karışım
2-3 bisküvi
azcık devam sütü

iki ayrı kahvaltı çeşidimizinde olma sebebi
yumurtayla peyniri aynı öğüne koymamak için..
berrayada bunları başlamayı düşünüyorum ilerki günlerde....

Son düzenleme:
hmm gfüzel bende deniyim kendim yerim

Ben hala anne sütünden başka bişey veremiyorum korkuyorum ya sizden cesaret geldi valla kızlar ama benim ki ne versem yüzünü buruşturup oturuyo mama bile yemiyo fisfisfis meyve suyu deneyeyim bari
dene elma suyu...ama unutmayalım bu denemeleri açken yapmalıyız ancak o zamqan net sonuç alırızvereliniortak

kızlar muhabbetınıze doyum olmuyor ınanın ama çıkmam gerek abim geldi yiyecek birseyler hazırlayayım
hepınızı kocaman öpüyorum yine gelecegimopuyorumnanaktan
kolay gelsin

Kızlar ben bugün adet oldummm :teytey::teytey: :kedi::kedi::kedi:
alkisalkisalkishihoyyyt benmi kaldım yaahhh:1ninca:mirmirmirmir

nasılsınız kızlar bebeişler ve siz iyisinizdir inşallah.Biz iyileştik sanki öpüyorumm
geçmiş olsun canım ...yavaştan hepimiz hastalanıp iyileşiyoruzz

dilaracım tarifin için çok tşk cnm. ben de deneyyim annem o kavanozları saklamış ben de neden atmadın bunları napcan dedim kızıdım kadına.. şimdi eve gidince öpeyim barii :)))

tarifn için sağol cnm çok besleyici görünüyo cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…