2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

herkese merhaba dışarıdan geldım sımdı
çınara eczaneden slikon kaşık aldım mama için birde meyve püresi ve süt
pastörize sütten yogurt mayalanıyormuydu kızlar?

afiyet olsun canım yarasın bütün bebişlerimize....zemuszemus zemuszemus zemuszemus

aminn cnm yarasın walla...

ee ben de artık kahvaltıya başlarım yavaş yavaş bunları uygulamaya geçmeliyim güzell bi karışım olmuşş..

Sizde başlamışsınız ek gıdalara hadi hayırlısı bakalım.Yarım elma çok değil bence benim oğluş 1 taneyi götürüyo kaç gündür.Dİğer bahsettiklerinden henüz vermedim onlar hakkında bişey diyemem.
Kolik bitmiiiişşşş hadi gözünüzaydın ya çok sevindim, cidden çok çektiniz ama artık bittiiiiii

nasılsınız kızlar bebeişler ve siz iyisinizdir inşallah.Biz iyileştik sanki öpüyorumm

İyiyiz canım hoşgeldin, biz iyiyiz sen nasılsın kuzun nasıl :1hug:

Sizide Allah kavuştursun hep kocişler gidiyo zaten, bizde alalım kuzuları gidelimm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlıısıııııı

Sağol canım bunları kaydediyorum işime yarayacak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hafsacım tarif cok guzel ama yumurta sarısını ayın sonuna dogru ver demişti dr bana erken değil mi?b de pekmez falan hiç demedi..bişi olmaz heralde..

huzuncum bende merak ediyorum pastorize sutten yogurt olur mu diye ama sanırım olmaz..

Kızlar ben çıkıyorum , bu akşam arkadaşım kalıcak yanımda kardeşimin ödevi varmış mecbur eve gidecekler, yarın şu servis oalyını halledersek iki gün sabahtan bizim evden okula gider inş.
Cumartesi izinliyimmm artık 3 haftada bir cumartesileri evde olucam allahım hayal gibi
Hepinizi öpüyorum, oğluşa silikon kaşık bakayım bende
iyi akşamlar opuyorumnanaktan

bende zaten daha sonra verecem cnm...çünkü kızım şimdilik emiyo
ben bu tarifi meleğe yapmaya başladığımda melek 4 aylıktı
devam sütü dahil hiç b,işi yemiyodu ve emmiyodu...
hacettepede bi profa gittik ve o başlattı bizi kahvaltıya falan...
yine 4,5 aylıkkende yoğurt çorbasına da başlamıştık...
ama berraya bi süre daha bekliyim diyorum hazır emiyo çok şükür...
ama zaten ek gıdaya geçenlerde rahatlıkla verebilirler

erken değil cnm al..
çok rahat edersin valla benimki bayılıyo onda oturmaya
biz almadık ablamızınkini kullanıyoruz
yatırır pozisyona getiriyorum çok seviyo...

sağol canım benim kızda genelde yemek saatleri ayakta ve kucağımda çok zor oluyor
kahvaltılar süper teşekkür ederiz

tesekkurler canım..haklısın senin buyuk kız yeme konusunda problemliydi hatırladım.bende dniycem inş..

nur çok sağol canım bende nette okumuştum kmi pastörize süt ile mayalıyordu birde sizlere sorayım dedim o zaman mamaız ile mayalayayım
çiçeks koliğimiz bitti çok şükür hakikattende çok öçektik maşallah oğluşuna bende daha korkuyorum yarım elma veriyorum gaz yapar diye

herkese merhaba dışarıdan geldım sımdı
çınara eczaneden slikon kaşık aldım mama için birde meyve püresi ve süt
pastörize sütten yogurt mayalanıyormuydu kızlar?
o kaşıklardan bende alacağım...sanki biraz büyük gibi gelmişti almamıştım..ama en çok çeşit joker maxitoys ta gördüm eczanelerdede var ama 1 çeşit...
yoğurtla ilgili hiç bilgim yok ya...
manda sütünden yapsak ne olur acabaa...
burda hep açık sütten yapıyorlar

kızlar mama sandalyesi alacam erken değil demi
değil demetim aldı mama sandalyesi kampanyadaydı bu gece gelir belki özelden atar adresini

Son düzenleme:

Saatlerdir online görünüyorum ama oturamadım bilgisayarın başına.

Ben defalarca pastörize sütten mayaladım yoğurt.Üstelik yağsız sütten yaptım. Çok güzel oluyor.
Belki sütün markasına göre bile değişebilir ama yoğurdun yoğunluğu.Bence 1 bardak ılık sütle mayalayıp denemek lazım.

karen size de gecmş olsun canim..
serracik ateslenmez insallah..
biz cumartesi ogrenicez boyumuzu kilomuzu, ayni gun dogdular ya, bakalim senin kadar ii bakmismiyim bende.
artik ek gida takvimini de alirim, konusuruz.
yogurtculara kolay gelsin, herhalde haftaya sizdenimmmm

canım tarıfını verebılırmısın bır denıyeyım bende....

huriciğim ben bebedorun aldım 2li kaşık fıyatıda uygun hem güzel ucu yumuşacık...
chicconun vardı yamuk yumuk almadımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…