- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.401
tarifn için sağol cnm çok besleyici görünüyo cokacimcoook
afiyet olsun canım yarasın bütün bebişlerimize....zemuszemus zemuszemus zemuszemus
aptamil 2 ye geçen var mı aranızda ?
kızlar mama sandalyesi alacam erken değil demi
slm kızlar biz artık dördüncü ayımızı doldurduk ek gıdalara başladık.önce elma suyu ile başladık yarım elma veriyorum çok mu acaba dr kontrolümüz haftaya cumartesi onu bekleyemedik . kavanozdaki meyva püralerinden vede milupanın sütlü pirinçli kaşıkmamalarından veriyorum iki gündür ama biberona alışkın olduğu için beceremiyor kuzum kaşıkla yemeyi heryeri batırıyoruız birde elma suyu kızıma rahat kakasını yaptırıyor günde 3 kez filan hemde epeyce normalde kabızdı naz ceviz büyk lüğünde yapardı inşallah sorun yoktur drumuzada sorarız artık
bende yoğurt mayalamayı düşünüyorum ama pınar süt ilemi yapsam yoksa mamalarımızı süt haline getirerekmi birazdan ilk defa sebze püresi vereceğim bakalım beğenecekmi dün aşımız vardı çok ağladı yavrum hemşire havuç patates pirinç ile sebze çorbası ile başlayabilirsin artık dedi bende öğlen verdim çok az korktum pirincin gaz yapmasından sahiiiii bu aradakolik sancılarımızda bitti bir haftadır şükürler olsunki çok çektik çünki
nasılsınız kızlar bebeişler ve siz iyisinizdir inşallah.Biz iyileştik sanki öpüyorumm
kızlarrr.... eski topikteki konuşamalara bakıyordum.
benden haber alamayınca ajan kesilmişsiniz walla gülmekten gözümden yaş geldii canlarım benim yaa...
bu arada patronum hiççç kızmadı zaten buna cesaret edemezz :))) ben hem lak lak hem işi aynı anda yaparım walla... sizler iyi ki varsınız yaa...
neysee biraz nostalji yapmış oldumm.. bu arada kocişim bu akşam antalya ya gidiyoo..
selamlarr....
ben geldimm ç.kaledeydimm.. gezdikk geldik. yarın akşam eşim antalya ya gidecek umarım herşey yolunda giderde bizi de en kısa zamanda alır...
eeee nasılsınız bakimmm???
size bebişimin resimlerinden koyayım bariii :)))
[
:)) hadi gözün aydın biz beklemedeyiz daha . huriş kız ikimizde de bebek olmasın??
hafsacığım geçmiş olsun.
ooo bebişlerimiz artık ek gıdayada başlamış.....
ek gıdaya başlayan arkadaşlara benimde bi tavsiyem olacak...
bi kaç tane fındığı,bademi ve cevizi robottan geçirin iyice un haline gelsin...
sonrada sabah kahvaltılarına (önce 1 çay kaşığı ile başlayarak) katın çok besleyici oluyo
ve bi çok cocuk dr tavsiye ediyo....
mesela benim büyük kıza ilk yaptığım sabah kahvaltısında...
bi sabah
çeyrek yumurtanın sarısı
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı az önce bahsettiğim fındıklı karışım
2-3 bebe bisküvisi
azcıkta devam sütü
(hepsini iyice ezip püre haline getirin)
diğer sabahta
2 ceviz kadar beyaz peynir
1 tatlı kaşığı pekmez
1 çay kaşığı fındıklı karışım
2-3 bisküvi
azcık devam sütü
iki ayrı kahvaltı çeşidimizinde olma sebebi
yumurtayla peyniri aynı öğüne koymamak için..
berrayada bunları başlamayı düşünüyorum ilerki günlerde....
hafsacım tarif cok guzel ama yumurta sarısını ayın sonuna dogru ver demişti dr bana erken değil mi?b de pekmez falan hiç demedi..bişi olmaz heralde..
huzuncum bende merak ediyorum pastorize sutten yogurt olur mu diye ama sanırım olmaz..
erken değil cnm al..
çok rahat edersin valla benimki bayılıyo onda oturmaya
biz almadık ablamızınkini kullanıyoruz
yatırır pozisyona getiriyorum çok seviyo...
bende zaten daha sonra verecem cnm...çünkü kızım şimdilik emiyo
ben bu tarifi meleğe yapmaya başladığımda melek 4 aylıktı
devam sütü dahil hiç b,işi yemiyodu ve emmiyodu...
hacettepede bi profa gittik ve o başlattı bizi kahvaltıya falan...
yine 4,5 aylıkkende yoğurt çorbasına da başlamıştık...
ama berraya bi süre daha bekliyim diyorum hazır emiyo çok şükür...
ama zaten ek gıdaya geçenlerde rahatlıkla verebilirler
o kaşıklardan bende alacağım...sanki biraz büyük gibi gelmişti almamıştım..ama en çok çeşit joker maxitoys ta gördüm eczanelerdede var ama 1 çeşit...herkese merhaba dışarıdan geldım sımdı
çınara eczaneden slikon kaşık aldım mama için birde meyve püresi ve süt
pastörize sütten yogurt mayalanıyormuydu kızlar?
değil demetim aldı mama sandalyesi kampanyadaydı bu gece gelir belki özelden atar adresinikızlar mama sandalyesi alacam erken değil demi
hafsacım tarif cok guzel ama yumurta sarısını ayın sonuna dogru ver demişti dr bana erken değil mi?b de pekmez falan hiç demedi..bişi olmaz heralde..
huzuncum bende merak ediyorum pastorize sutten yogurt olur mu diye ama sanırım olmaz..
Saatlerdir online görünüyorum ama oturamadım bilgisayarın başına.
Ben defalarca pastörize sütten mayaladım yoğurt.Üstelik yağsız sütten yaptım. Çok güzel oluyor.
Belki sütün markasına göre bile değişebilir ama yoğurdun yoğunluğu.Bence 1 bardak ılık sütle mayalayıp denemek lazım.
o kaşıklardan bende alacağım...sanki biraz büyük gibi gelmişti almamıştım..ama en çok çeşit joker maxitoys ta gördüm eczanelerdede var ama 1 çeşit...
yoğurtla ilgili hiç bilgim yok ya...
manda sütünden yapsak ne olur acabaa...
burda hep açık sütten yapıyorlar
değil demetim aldı mama sandalyesi kampanyadaydı bu gece gelir belki özelden atar adresini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?