- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.441
inşallah canım...kıızım uyandı yaaa....yoktur yoktur...
yani inşallah..
o gececi ya gelir bi kaç saate kadar....
minik yaramazlar uyumadılarkaydirigubbakcemile3benimkide
amin canım hepimizin kuzularını Allah bağışlasın güzel günler göstersin...ece çok güzel anlatmışsın ilerde kızın okuyunca çok mutlu olacak
çünkü onu çok seven bi anesi ve babası var
allah kuzunu size bağışlasın inş
olsun canım geç de olsa müjdeden sonra görüşmüşünüz ya yine de güzeldir o an...bide en çok eşine verdiğin müjde kısmında duygulandım
çünkü benim eşim yanımda değildi yurtdışına gitmişti ve biz bu müjdeden tam 1 ay sonra görüşebilmiştik
selam selsincim hoşgeldin sen ve yakışıklı oğluşun nasıllar?
harbden ben bu süte niye taktım...hafsaa verdiğin kahvaltı listesi güzel canım hemen ekledim pc kayıtlı nasılsa yakında onada başlarız..:)
kızz huriişş öldürcen beni gülmektenn akşamdan berii manda sütünee taktınn senn :roflol:manda sütüyle çok güzel yoğurt oluyoo ama bebeğe ağır gelir manda yoğurdu için erken:)
yok canım bu akşam üstü konuştuk zehranın biraz burnu tıkalıymış annesi varmış demetin yanında birazda temizlik varmış.bu gece gelir eğer bende dayanabilirsem uyumadan görüşürüz..kaydirigubbakcemile5kızımı uyutmayı başardım:lepi:bu arada demetciğim nerde kaç gündür girmedi önemli bişey yoktur umarım
canım ne büyük bir duygu değil mi....kızlar hamileyken kızıma günlük tutmuştum..bakmak isteyen olursa topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/273031-bebegimin-gunlugu.html
hadi ya ..artık bedne olmak istiyorummmm içelim kader arkadaşım beim dünürüm:içelim:huricim canım bende varım daha bende hastalanmadım korkulacak birşey yok.ama biran önce olmak istiyorum
hiç haberim yok canım ya..yani hatırlıyorum da çok uzuzn oldu görüşmeyeli..bende biraz nostalji yapayım ya.şu göbek şovlarımzı vardı onlara bakayım..belki ufaktan süprizler hazırlarım size...ehu heuheueuheuya kızlar menekşe diye bi arkadaş vardı
hiç haber alan var mı aklıma geldide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?