2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Ben de henüz regl olmadım. Şimdilik bir şikayetim de yok bununla ilgili :)
Doktora kontrole gitmek istiyorum ama bir türlü ayarlayamadım.Smear testi,kan idrar tahlili falan da yaptırmak istiyorum.Hamilelik sonrası herşey yolunda mı merak ediyorum.

zuzum sanırım sen mama vermiyosun alyaya..o yuzden kan damlasını ertelemişlerdir..ben takviye yapıyorum serraya mama ile..o yuzdendir bence..

sizede gecmiş olsun canım bizde bugun ası olduk..ates yok ama uyusukluk var:=)

ara ara gözüküp kaçma yaa..uzun uzun oturmayada bekleris özletiosun..opuyorumnanaktan

selam herkese selsin maşallah oğluna tam erkek erkek bakıyor şimdiden saçları tarz yapmış .

çok sağol canım.tepede ibibik gibi saçları var.bir yatışmadı o saçlar.ben yatırıyorum onlar dikiliyor gene

valla bilemem artıkın.annesi dizi seyretmeyi sever belki oğluşumda alışır dizilere

selsincim oğlun çok tatlı maşallahya saçlarına bayıldım benim oğlanın hiç saçı yok olanlarda dökülüyor
bende koyayım bari bi iki resim

çok sağol canım.sizinde gözlerin maşallahı var.benim daha oğlumun gözleri belli olmadı bazen mavi oluyor bazen kahverengi daha tam oturmadı galiba.

ah şu çagın ve ipek topiğe bağış yapsalarda saclarından..sacı olmayan bebelerinde kafası senlense:roflol:

bağış yaparız tabi canım feda olsun güzel kızlarımıza

çok sağol canım bilgilendirdiğin için.bizede vermedi kan damlası filan sadece vitamine devam ve anne sütüne ek gıdada vermedi.BENDE OLMADIM CANIM DAHA

Selsin, oğlun çok çok tatlı. Maşallah.

ÇOK SAĞOL CANIM

sağolun teyzeleri tüm bebişlere maşallah
karen cnm sende resim koyda bizim paşa ne tepki verecek bakalım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…