- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #12.481
Selam kızlar; fazla kalamıcam bıdı bıdı gecmisi okurkene benim kız şıbılmaya ve bızırdamaya basladı kaydirigubbakcemile3 Dün asımızı olduk cok sükür ateşimiz vb. bişi olmadı rahat atlattık, kilomuz boyumuzda iyi cok sükür ama ne kan damlası nede ek gıda verdi doktor, 2 ay daha kasabilirsek kascaz dedi, kan damlası niye vermedi acep karencim yaaa aynı gün dogduk bis akannehir
Selsincim hoppalayı da sordum, yürüteç sakın alma ama hoppala alabilirsin suan dahi kullanabilirsiniz dedi bende hemen hoppala hoppala yaz geldi carsıya kiraz geldi didimmmm, alcam insallah haftasonu bende :lepi:
Bu arada bende henüz regl olmadım içimde patlıcam valla, sinir stres geliyo ara ara terlemede oluyo resmen menopoz halindeyim, kız bi yandan mızırdar ben bi yandan :bbo:
iyiyim cnm sen nasılsın
bizde iyiyiz canım.uyuttuk bizimkini babada sızdı koltukta sözde maç seyrediyordu bende takılayım rahat rahat bıurda
geçmişi okuyordum cnm görmedim kusura bakma eşime söyledim şimdi oda gülüyor kaydirigubbakcemile3
selam herkese selsin maşallah oğluna tam erkek erkek bakıyor şimdiden saçları tarz yapmış .
selam canım...
anam kumandayıda çekmiş önüne bu ilerde benim kızızma dizide izletmez hep maç izleyecem sus hanım der...pek bi dayı dayı duruyo
yolarım valla bu gidişle nazlıbaharda beni yolacak..ama napıyım canım gamze görümcede tam görümce ...hehehehehe ...biz kız tarafıyız boncuk dağıtırız hehehehe
ay bi yerlerde morlavantada vardı eyvah eyvahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selsincim oğlun çok tatlı maşallahya saçlarına bayıldım benim oğlanın hiç saçı yok olanlarda dökülüyor
bende koyayım bari bi iki resim
ah şu çagın ve ipek topiğe bağış yapsalarda saclarından..sacı olmayan bebelerinde kafası senlense:roflol:
Selam kızlar; fazla kalamıcam bıdı bıdı gecmisi okurkene benim kız şıbılmaya ve bızırdamaya basladı kaydirigubbakcemile3 Dün asımızı olduk cok sükür ateşimiz vb. bişi olmadı rahat atlattık, kilomuz boyumuzda iyi cok sükür ama ne kan damlası nede ek gıda verdi doktor, 2 ay daha kasabilirsek kascaz dedi, kan damlası niye vermedi acep karencim yaaa aynı gün dogduk bis akannehir
Selsincim hoppalayı da sordum, yürüteç sakın alma ama hoppala alabilirsin suan dahi kullanabilirsiniz dedi bende hemen hoppala hoppala yaz geldi carsıya kiraz geldi didimmmm, alcam insallah haftasonu bende :lepi:
Bu arada bende henüz regl olmadım içimde patlıcam valla, sinir stres geliyo ara ara terlemede oluyo resmen menopoz halindeyim, kız bi yandan mızırdar ben bi yandan :bbo:
Selsin, oğlun çok çok tatlı. Maşallah.
sizin bebekler dönmeye başladımı
sizin bebekler dönmeye başladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?