2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

aboooow o kadar mı çirkin benim kızım bluuuuuuu ah bluuuuuusenağlama

yoksa yiğit baskasıyla mı sozlusenağlama

:roflol::roflol:

kızlar hamileyken kızıma günlük tutmuştum..bakmak isteyen olursa topiğim
http://www.kadinlarkulubu.com/bebegim-buyuyor/273031-bebegimin-gunlugu.html

canım ne güzel anlatmışsın duygularını sanki bende eski günlerimi yaşadım çok güzel gerçekten.allah ayırmasın bizi bebişlerimizden.:Saruboceq:

slm herkese a.s.
selam canım...

anam kumandayıda çekmiş önüne bu ilerde benim kızızma dizide izletmez hep maç izleyecem sus hanım der...pek bi dayı dayı duruyo

yok selsin cagını alırsak huri bizi yolar:=))
yolarım valla bu gidişle nazlıbaharda beni yolacak..ama napıyım canım gamze görümcede tam görümce ...hehehehehe ...biz kız tarafıyız boncuk dağıtırız hehehehe
ay bi yerlerde morlavantada vardı eyvah eyvahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selsincim oğlun çok tatlı maşallahya saçlarına bayıldım benim oğlanın hiç saçı yok olanlarda dökülüyor
bende koyayım bari bi iki resim

Selam kızlar; fazla kalamıcam bıdı bıdı gecmisi okurkene benim kız şıbılmaya ve bızırdamaya basladı kaydirigubbakcemile3 Dün asımızı olduk cok sükür ateşimiz vb. bişi olmadı rahat atlattık, kilomuz boyumuzda iyi cok sükür ama ne kan damlası nede ek gıda verdi doktor, 2 ay daha kasabilirsek kascaz dedi, kan damlası niye vermedi acep karencim yaaa aynı gün dogduk bis akannehir

Selsincim hoppalayı da sordum, yürüteç sakın alma ama hoppala alabilirsin suan dahi kullanabilirsiniz dedi bende hemen hoppala hoppala yaz geldi carsıya kiraz geldi didimmmm, alcam insallah haftasonu bende :lepi:

Bu arada bende henüz regl olmadım içimde patlıcam valla, sinir stres geliyo ara ara terlemede oluyo resmen menopoz halindeyim, kız bi yandan mızırdar ben bi yandan :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…