2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar mahfoldum en son ne zaman yazdıysam ipek bir başladı ağlamaya durduramadım bende ağladım sinirime...
hiç bir şekilde otutturmadı beni..
şimddi bir fitil koydum sızdı..
hayatta bu saate kadar uyanık kalmazdı...
neyse rahatladım...

tüm bebeklere maşallah allah bağışlasın ama ya lütfen sizden rica ediyorum şu bebelerin resimlerini gün gün bebek fotoları başlığınada koyun allah için yaaa....öffff

canım normal koltuğun üzerine yatırıyor musun
ben kaç zamandır dondolinoya koyuyordum dönmüyordu iki gündür sadece koltuğa yatırıyorum daha fazla uğraşıyor dönmeye

canım koyuyorum normal koltuğa.sırt üstü yatarken yanına dönmeye çalışıyor o kadar.sizikiler sırt üstü yatarken yüzüstü dönebiliyorlarmı

masalalh kuzular hepsı cok tatlı.
kıslar sızın kuzular oturmaya basladımı?
ben 6 aydan once oturamaz dıye halen pek oturtmuyorum.

canım koyuyorum normal koltuğa.sırt üstü yatarken yanına dönmeye çalışıyor o kadar.sizikiler sırt üstü yatarken yüzüstü dönebiliyorlarmı

sırt üstü yatarken dönyor canım
ama dediğim gibi kolunu altından kurtaramıyor ve sinirlenip eski pozisyonu alıyor
bide halının üzerine koyunca halının üzerini döne döne geziyor

bluecum olmadı daha ilk buluşmada kaytardı senin mercimek.Çok üzgünüm çoook..ama resmdende gordugun gibi sarısın seviyoruz biz:=))naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…