2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sağol demetim büyüdükçe çok şeker oluyorlar...
stur dust nasılsın canım göğüs aplikatörü ile emziren sendin değil mi

evet canım çok tatlılar çokkk

benim ilk zamanlar sol göğsüm yara oldu aldırdım aventinkini ama kızım almadı ugraştıkça öğürdü
bende acısına katlanarak yine devam dedim verdim yaralı yaralı
sonra iyileşmişti lansinoh la iyileşince bıraktım kremi ama yine yara oldu sol göğsüm yaaaaa
benim kızım sadece ucunu alıyor ağzına ne kadar uğraşsamda başka türlü almıyorrr minicik açıyor zaten ağzınıııı ondan yara oluyor sanırım:sinifsinif:

canım benimde göğüs ucum yok kızım göğsümü almadı medelanınkini kullanıyordum zaten sütüm az birde onunla emerken sütün yarısı akıyordu altından bende geçen gün zorla ağzına cerdim şimdi normal emiyor feci şekilde yara oldu ama yinede vazgeçmiyorum ağlayarak emziriyorum inş biran önce iyileşir

sağol demetim büyüdükçe çok şeker oluyorlar...
stur dust nasılsın canım göğüs aplikatörü ile emziren sendin değil mi

evet canım bendim ve halaaa benim ((
bazen arada kaptırıyorum memenin knedisini aplikatörü kaşla göz arasında çıkartıp , onun dışında emmeye yeni başladığında aplikatörsüz almıyor paşa beyim :mymeka:

canım benimkide almıyordu şimdi zorla veriyorum 1 haftadır ama feci şekilde yara oldu şimdi resmen ağlıyorum emzirirken bide emip emip doymuyor bu daha acı oluyor

canım benimkide almıyordu şimdi zorla veriyorum 1 haftadır ama feci şekilde yara oldu şimdi resmen ağlıyorum emzirirken bide emip emip doymuyor bu daha acı oluyor

canım yaa aplikatörle de zor oluyor , acı veriyor ..çünkü aplikatörde sadece 3 deliğe vakum yapıyor dakikalarca , o yüzden o deliğin denk geldiği noktalar tahriş oluyor bu kez , sanki iğne batıyor gibi acıyor bazen ..
bana mustelanın kremi iyi geldi , 8-10 tane lansinoh numunesi bitirdim , ı - ıhh , mustelanınki hem daha hafif hem de emzireceğim zaman aplikatör vıcıkvıcık olmyyor ve kaymıyor ..bir de gün aşırı hatta aklımageldikçe sürüyorum , lansinohu ise neredeyse her emzirme-sağmadan sonra . istersen göğüs kremini bi değiştirmeyi dene bir de yerimseniben

kızlar benim kızımkolit olmuş ayaklarını sürekli karnına çekiyor ve çok ağlıyor bugün hiç durmadı sürekjli ağladı akşam üzeride 630 gibi uyandı 930 kadar sürekli ağladı en sonunda saç kurutma makinesi ile uyuttum drlar rezxene verme diyorlar ama ben milupanın rezene çayını almak istiyorum kullanan varmı çocuğun gazını alıe belki büyüklerim kullanıyorduk biz ne olacakki diyorlar. neyse 9 buçukta uyudu kızım hala uyuyor bende kayınvalideme bıraktım mustafa sandalın konseri vardı oraya gittik eşimle ama duramadık aklımız nazdaydı eşim hatta eve gelince ağladı kızını öyle görünce dayanamadı

starcım selam canım..nasılsın? arasın 3 kilo olmus masallah e artık bıraksın su aplikatoru annesi.:).aplikator daha zorluodur melegini..canım keci mamasını sormussun..benm kız surekli emdigi için sutum bitio b sure sonra ama benim dinlenmeme izin vermeden b daha sut istiodu.dr da golden got diye keci maması yazdı.anne sutune birebir ve alerjen bunyelere uygun b mama..piyasadki diger tum mamalardan azcık daha pahalı ama kızım sevdi.ben yinee cok vermemeye calısıorum annesini bırakmasın diye..sende dr una sor istersen bu mamayı..takviye olarak verebilir..

demetim kaynananın hikayesini okuyunca valla bende sinir oldum..Allah bu kadınlara akıl ve anlayıs versin ne bicim iş bu ya..daha lohusasın gelen gidenle mi ugrasıcaksın..hayret bisi..neyse..
oyku zehram pek tatlı masallah saclarına tokalarda takmısın ne seker olmus ya..masallahhhhh..benm kızında sacı var ama tokaya gelmio daha:)

herkese günaydın :ecrin_bebek:

günaydın buranın müdavimleri bi sen bi ben zaten :) sen çal ben oynıyım...
ya benim kızın derdi gaz değil heralde ya...kaka yapamıyo diye düşünüyorum..bacaklarına yardımcı oluınca rahatlıyo susuyo...daha tam tanışamadık kızımla heralde...

ilahi hurişş hem çal hem oynayak hadi bakammdelikafadulden:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

herkese gunaydın
bız dun gece hastanelık olduk malesef
çınar gazını cıkartamadı bı turlu 2 saat hıc aralıksız agladı en sonunda doktora gıttık
lavman tarzı bısey yaptılar kendıne geldı
bu hep böyle devam ederse naparım bılemıyorum cok kötu bırsey allah kımsenın basına vermesın

ay canım çok geçmiş olsun ya şimdi nasıl

geçmiş olsun. gaz ve kaka hepimizin bebeklerinin problemi sanırım. ilk üç-dört aylarını bir geçirseler de rahatlasalar artık bebeklerimiz.

geçmiş olsun tatlım inşallah bi daha olmazz ama mamayla besleen çocuklar malesef bunu yaşıyo benim büyük kızı çok gecenin bi yarısı hastaneye götürdüğümüz olmuştu
eğer kakayı yapamıyosa onun için fitil var boşuna gitmeyin hastanelere lavmanla aynı işi görüyo fitilin adı kanzuk kakasını yapmadığı zaman koy bi tane 10 dakka içinde yapar hemen rahatlarr yada doktoruna sor bu fitili kullanabilrimiyiz diyeCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…