2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bugün hastanede başımıza ne geldi durun anlatayım
çocuk doktorumuz genzi tıkalımı diye burnuna bişi sokunca bizimki çığlık çığlığa kalmıştı zor susturduk ordan hemen ortepedi bölümüne gittik
eşimle yanyana bankta oturup sıramızı bekliyoruz bende elifi eşime verip çantadan bişi çıkarıcam
ben çantayı karıştırırken eşim durdu tülin buna bişi oldu kıpkırmızı kesildi dedi
bende e okadar sinir oldu olcak tabi diyorum ama kafayı kaldırıp çocuğa baktığım yok
neyse bi bakarım ki eşim çocuğu tutmuş ona bakıyo uzaktan elifte nefessiz kalmış öle yutkunuyo nefes alacam diye tıkanmış resmen
hemen bi el attım kaşlarının ortasına çocuk derin bi nefes aldı tabi
ay irfan diyom çocuk nefessiz kalmış bakıyon ölece
oda ne bileyim ne anlarım demesinmi
hakkaten eşlerimiz bazı şeyleri blemeyebiliyo işte
ama tabi bende telaşe vermedim versemde hastanedeydik zaten
ama yinede sizinde aklınızda bulunsun
allah korusun valla bazen kendi salgılarıyla bile tıkanabiliyolar ya görmezsek

naber kikoş....

oooyyyy maşallah serraya

kocaman olmuş annesi bu yaaaaaa......

cicilerinizide güle güle kullanın...çok şekeeerrrr....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım seni heralde en iyi ben anlarım...

akşama kadar en az 10 tane önlüğü sırıl sıklam ediyoruz inanırmısın..

bide o arkası naylon olanlardan..

diğeri bi işe yaramıyo zaten....

benim büyük kızda böleydi

3. ayında başladı salyalar ama ilk dişi 10 aylık çıkardı....

hakkaten çok sıkıcı salyalı çocukla uğraşmak

tam giydiriyorum dışarı çıkcam ben giyinene kadar sırıl sıklam oluyo...

artık evde her peteğin üstünde bi önlük var...,

bu arada demetcim annene geçmiş olsun inş öçabuk atlatır önemli bişi yoktur...:Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı sabahlar olsun inşallahopuyorumnanaktan
günaydınlarrrr
hadin kalkın spor zamanıkaydirigubbakcemile2

İşte kızımın son halleri.

sağol canım çok şükür iyiyiz bişeymiz yok gezmeye bile gittik:))

maşallahh kızınaa çok şekerr nazar değmesin kuzumaa

ipekcim geçmiş olsun ipeğe tombik kızım benim çok şeker masallah

dilaracım sanirim önemli bişi yoktur uyuşma olmuş olabilir elleri hareket edemediği için

sanırım uyuşmuş çook şükür neşesi yerinde kalktı kendimizi dışarı attık hava çok güzeldi::
nihayet tatasını yaptı paşammmmmmmm :Saruboceq:
oh beee ::

ohh hele şükür gözün aydınn nasılda rahatlamıştır kuzucukk:lepi:

sağol canım yetti korkusu çok şükür iyiyizzzyerimseniben

kikoş masallah elifnaza çok ii kilosu boyu .
karencim uyy yerim onun ben gözlerini nasılda bakıyor , tulumu da cok güzel ,yakışmış .

demetcim geçmiş olsun şimdi okudum annen hastaymış acil şifalar tatlım .

hafsa tarlan güzelmiş :) benide ekleyin kızlar facebooka tarlaya arkadas olalım:)

ooo herkesi bi face furyası almışşş ne güzell yaaa....

nasılsınız bu arada...? demetcim geçmiş olsun cnm annene..

Günaydın kıslarrrr,

Demetimmm benimde babanemin tansiyonu cok yüksek ve oynaktır seni cok iyi anlayabiliyorum, umarım onemli bi nedeni yoktur sadece mevsimseldir, cok geçmiş olsun teyzecime ellerinden öperim hemşeriyis ya bugüne bugün opuyorumnanaktan

Starcımm, karencim, ipeğimu, kibele cok sirin bebişler ya nasıl ısırmalık hepsi valla, sıradan dişlicen hepsinin butlarını, sıka sıka dökülcek dişlerim akannehir

ay durun bende ekliyim face den ama ben farm oynamam

Bugün hava cok küsel ya vurcam kendimi yollara alcam kızımı da nede olsa artık havalar bozar yavastan bulmusken almak lazım hevesi kaydirigubbakcemile2

kızlar cooook tesekkur ederiz hepinizin yorumları için..:=)

ay herkes farmcı olmuş..benim eşimde cok oynuyor bende hiç sevmiyorum bu pc oyunlarını..kendimi kandırmaca v zaman öldürmece gb geliyo tutkunu olunca vazgecilmiyo çünkü..sevenlerine bişey demiyorum ama fazla kaptırmayın derim kızlar:=)

zuzumm selam tatlım..valla bizde cıksak mı diyoruz ama yarında misafirim var poffff..ne yemek yapsam acep..

meraba cnmmm... bence havayı bu kadar güsel bulmusken cıkın sizde sahile gidelim diyorum ama esermi sence yaa fisfisfis Cokta güneşli oley oleyyyy içim cok mutlu oluyo boyle havalarda :lepi: tas kebabı, şehriyeli pilav, hellim peynirli roka salatası yap bence bi de güsel corba laelaelaelaelae

canım istanbulda hava hep esirikli biliyosun tedbirli çık derim b de sahil tarafı daha kuvvetli..iyi eglenceler alyacımla size..

tas kebabı hımm..olabilir ben bostan kebabı yapayım dedim ama tas kebabı daha kolay haklısın hemde leziz..pilav vazgecilmez zaten..hellim peynirli roka..denemedim ama denemeye deger..sagol zuzucumm..kaydirigubbakcemile5

Teşekkürler cnm bakalım gezdirces cadıyı kaydirigubbakcemile2 Roka ve kıvırcıgı dograyıp üzerine tavada küp küp kestigin hellim peynirlerini kızartıp koyuyosun, sora üstüne balsamik sirke, zeytinyagı ve tuz cok sahane oluyo valla, istersen normal peyniri de küp küp dograyabilirsin o da güsel, rende havucta katarsan bi dene dahada mis olur nım nım nım karnım acıkmıs yahu cokacimcoook

slm kızlar. oğlumun yumurtalarında mantar gibi lekeler olmuş.babamız gelince doktora götüreceğiz. umarım mantar felan değildir. bir de bu aralar sürekli ıkınır gibi yapıp kendini kaskatı yapıyor. biz kızdığı için yapıyor diyoruz. ama bana biraz tuhaf geliyor. kendini çok kasıyor.

burcu geçmiş olsun cnm..cnm kabızlık mı var bebişde... benimki de kabız değil ama kakasanı yaparken hep ıkınır gibi yapıyo suratı değişiyoo..

Diş çıkarıyor olmasın canım?

Geçmiş olsun. Valla doğru diyorsun. Bazen bu yetenek sadece kadınlara mı bahşedilmiş diye düşünüyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…