- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.061
ya kızlar benim cadı kızım bu günlerde bi huy edindi
geceleri güzel emiyor
gündüzleri emzirene kadar akla karayı seçiyorum
istemiyor çırpınıyor bi yandan da ı-ııııııı diye bağırıyor yaaaa
şarkılarla laflarla zorla emzirmeye çalışıyorum:umursamaz:
bugün de çook huysuzdu hep kucak istedi hep mızmızlandı uyutuyorum arkamı dönmeden uyanıyo ağzı sürekli akıyo valla ne önlük yetiyo kaç kerede üst değişiyoruz
varmı böyle sorunlar yaşayanlar:gitme:
Selam kızlar. Geçmişe göz attım. Kibele maşallah Eda'ya çok tatlı olmuş. Sana çok benzettim ben. Bilmem artık başkaları ne diyor.
Stardust Aras da kocaman olmuş. Kilo almış. Yanaklar dolmaya başlamış. Maşalllaaah damadıma. ben de biraz resim ekleyeceğim. Amaaaa Dilara önce sana geçmiş olsun. Aman bişey olmasın da di mi? Biz korktuğumuzla kalmaya razıyız.
ipekcim geçmiş olsun ipeğe tombik kızım benim çok şeker masallah
dilaracım sanirim önemli bişi yoktur uyuşma olmuş olabilir elleri hareket edemediği için
nihayet tatasını yaptı paşammmmmmmm :Saruboceq:
oh beee ::
çok geçmiş olsun diloşşş çok üzüldüm ya ama belliki uyuşmuş korkusuda yetmiştir sana
annene geçmiş olsun demetcim nasıl oldu acaba düşürdünüzmü tansiyonu sonbaharda çoğu rahatsızlıklar nükseder malesef
[B]slm kıslaarr....
bi saatir geçmişte boğuldum resmen yaaaa.....
iyiki bi akşam girmedik heeee....
kibele,ipeğimu,stardust bebişlerinize kocamaaannnn maşallah....
bende dün gece ütü yaptım nihayet çok birikmişti....
tam 75 parça ütüledim kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
3 saat bi fiil ütü yaptım diyebilirim...
ama bugün yine 2 makina yıkadım....:gitme: :gitme: :gitme:
demetcim annnen nasıl oldu...
iyleşmiştir inş...
dilaracım sanada geçmiş olsun
arkadaşlarında dediği gibi uyuşmuştur...
benim büyük kıza da olmuştu 1 yaşındaydı...
çok kötü bi psikoloji anlıyorum seni,,,,
sorma cnm bende aynı durumdayım...
ama bana evin tamamı hamileliğimi hatırlatıyo..
dahada yeni taşınmıştık....
allah seni yaşatsın emiii....
sidikliiiiii sidikliiiiiii sidikliiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
sağol canım benim çok şükür daha iyiyizz uyuşmuş tabi korkusu yetti:)
canım ya çook geçmiş olsun anneciğine...iyiki sen yakınmışın ona hemen yanına gelivermiş...Benim annem de tansiyon hastası o korkuyu çok iyi biliyorum...Allah annelerimizi bize bağışlasın, sağlıklı uzun ömürler verir...
Diloşum çok geçmiş olsun..Kıyamam Eylülüme canı yanmış minik kızımızın...Bebişlerimize bişey olmasın Allah korusun onları:Saruboceq:
canım sabah gidip hemen çıkmak zorunda kaldım.. iyiyim canım..görüşmek üzere...opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım....Seni çok iyi anlıyorum insan kafa dinlemek istiyor evde hep birileri olunca rahat olmuyor...Doğumdan sonra ben de aynı senin gibiydim ev dolup taştı hep yatıya misafir birine çatacaktım...neyse birini kırmadan atlattık o süreci...
geçmiş olsun canımm...
gözün aydın canım...valla ben rahatladımhihoyyyt...bugünden beri aklımdaydı Aras yaptı mı kakasını diye...
canım iyi haberlerle gelmişsin...Elifnaza maşallh boyu klosu gayet iyi...
aynen canım ben de yetişemiyorum işlere...gün geçtikçr daha artacak öyle gözüküyor...
ben doğduğu günden buyana çorabına varıncaya kadar ütülüyorumm...
dişiniz hayırlı olsun canımm...
gece burda olamaycan yaniii:sinifsinif:
BU ARADA KİKOLECİĞİM VERDİĞİN TAVSİYE ÜZERİNE ELMA PÜRESİ VERDİM...KIZIM YARIM SAATE KALMADAN YAPTI KAKASINI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIMMMopuyorumnanaktan
STARCIM,KİBELECİM,İPEĞİMUCUM MAŞALLAH BEBİŞLERİMİZE ÇOK TATLILAR...ALLH NAZARDAN KORUSUN
sağolasın canımm Şeniz
cnm çok geçmiş olsun
cnm maşallah aras çok değişmiş görmeyeli kocaman adam olmuş maşallah tekrardan
ipeğimu maşallah kızına tam ısırmalık valla tombiş tombiş
gözün aydın cnm çok sevindim
maşallah kızına cnm çok güzelmiş kilosu
cnm geçmiş olsun gelinimiz hareketlenmiş demek ama bizim ki hala tembel dönemiyor henüz
bu arada bende ütülüyorum yiğitin eşyalarını ama lekeler hakkında fikrim yok henüz ek gıdaya geçmedik:
sağolasın canım iyi kuzum çok şükürryerimseniben
selam kızlar
tüm geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
annecim bugün biraz daha iyiydi
doktoru bugün doluymuş yarın a randevu aldık bu tansiyondaki inip çıkmaların elbet bi sebebi vardır durup dururken olmaz ya
annemde kilo da yok aksine çok zayıf maalesef
4 çocuk doğurdu ama 45 kg
diloşum eylülümün kolu uyuştu heralde annesi artık büyüdüler sarsanda iyice aç battaniyeyi üzerine ört annesi kıyamam ben kuzuma
nasıl korktuğunu çok iyi anlıyorum tatlım Rabbim korusun yavrularımızı
ipeğimu canım arkadaşlar facebookta bir oyuna takılıyorlar çiftlikleri var hepsinin
kızlar bebişlerin hepsi birbirinden tatlı
alıntı yapmıştım ama hata verdi gene pc hepsi gittikafamçokkarıştı
edamızın popişine bayıldım nasılda güzel poz vermiş yarabbimmmyerimmmmopuyorumnanaktan
ipekte çokkkkkkkkk tatlı olmuşş tammm dişime göreeee opuyorumnanaktanyerimmmmmm
ayrıca kızları gibi anneleri de pek güzeller eee annelere de kocaman bi
starcım o ne tatlı bişey öyle cin gibi maşallah kuzuma ay daha önce yorum yaptımmı valla unuttum ama yaptıysamda tosbama yine kocaman bi maşallahhh
dr kontrolünden gelenler kuzular kocaman olmuş onlarada kocaman
bizde 10 unda 4 ayımızı bitiricez bakalım o zaman gidicez
yserez maşallah kuzuna incileriniz hayırlı olsun canım
kızımında ağzı çeşme gibi akıyo valla bugün de hiç durmadı çok huysuzdu dişmi ki acabaCADIARZU
oğlumun ilk dişi yaşında çıkmıştı bakalım kızımın ne zaman çıkacak
inşallah atlatığım kimse yoktur varsada kusuruma bakmasın nolur aklımda anca bu kadar tutabildim:kedi:Şeniz
haa birde sibelcim uzun zamandan sonra hoşgeldin canım özlettin valla
sağolasın canım çok şükür kuzucuğum iyi annesine panik yaşattı :)
geceleri güzel emiyor
bugün de çook huysuzdu hep kucak istedi hep mızmızlandı uyutuyorum arkamı dönmeden uyanıyo ağzı sürekli akıyo valla ne önlük yetiyo kaç kerede üst değişiyoruz
hay allah bu çocuklar niye böylee benim kızda sağı solu belli olmuyoo çözemedim aynı maamyıda memeyide reddediyo bi bakmışsın ikisinede saldırıyoo inşallah düzelir canım vardır bi huysuzluğu:1hug:
ayy çok tatlı olmuş bu kız yaa montunuzda çok güzelmiş canım güle güle kullanın:asigim:
bugün hastanede başımıza ne geldi durun anlatayım
çocuk doktorumuz genzi tıkalımı diye burnuna bişi sokunca bizimki çığlık çığlığa kalmıştı zor susturduk ordan hemen ortepedi bölümüne gittik
eşimle yanyana bankta oturup sıramızı bekliyoruz bende elifi eşime verip çantadan bişi çıkarıcam
ben çantayı karıştırırken eşim durdu tülin buna bişi oldu kıpkırmızı kesildi dedi
bende e okadar sinir oldu olcak tabi diyorum ama kafayı kaldırıp çocuğa baktığım yok
neyse bi bakarım ki eşim çocuğu tutmuş ona bakıyo uzaktan elifte nefessiz kalmış öle yutkunuyo nefes alacam diye tıkanmış resmen
hemen bi el attım kaşlarının ortasına çocuk derin bi nefes aldı tabi
ay irfan diyom çocuk nefessiz kalmış bakıyon ölece
oda ne bileyim ne anlarım demesinmi
hakkaten eşlerimiz bazı şeyleri blemeyebiliyo işte
ama tabi bende telaşe vermedim versemde hastanedeydik zaten
ama yinede sizinde aklınızda bulunsun
allah korusun valla bazen kendi salgılarıyla bile tıkanabiliyolar ya görmezsek
ayy canım ya geçmiş olsun insan bu veletlerden korkuyoo gözüm hep üstündee panik oldum bi kere ama neyseki kuzucuğun iyi allah korumuş yavruyu:1hug:
hayırlı sabahlar olsun inşallahopuyorumnanaktan
günaydınlarrrr
hadin kalkın spor zamanıkaydirigubbakcemile2
günaydınn tatlımm biz bi kahvaltı yapalım geliyoruzzzŞeniz
kızlar cooook tesekkur ederiz hepinizin yorumları için..:=)
ay herkes farmcı olmuş..benim eşimde cok oynuyor bende hiç sevmiyorum bu pc oyunlarını..kendimi kandırmaca v zaman öldürmece gb geliyo tutkunu olunca vazgecilmiyo çünkü..sevenlerine bişey demiyorum ama fazla kaptırmayın derim kızlar:=)
zuzumm selam tatlım..valla bizde cıksak mı diyoruz ama yarında misafirim var poffff..ne yemek yapsam acep..
meraba cnmmm... bence havayı bu kadar güsel bulmusken cıkın sizde sahile gidelim diyorum ama esermi sence yaa fisfisfis Cokta güneşli oley oleyyyy içim cok mutlu oluyo boyle havalarda :lepi: tas kebabı, şehriyeli pilav, hellim peynirli roka salatası yap bence bi de güsel corba laelaelaelaelae
canım istanbulda hava hep esirikli biliyosun tedbirli çık derim b de sahil tarafı daha kuvvetli..iyi eglenceler alyacımla size..
tas kebabı hımm..olabilir ben bostan kebabı yapayım dedim ama tas kebabı daha kolay haklısın hemde leziz..pilav vazgecilmez zaten..hellim peynirli roka..denemedim ama denemeye deger..sagol zuzucumm..kaydirigubbakcemile5
geceleri güzel emiyor
bugün hastanede başımıza ne geldi durun anlatayım
çocuk doktorumuz genzi tıkalımı diye burnuna bişi sokunca bizimki çığlık çığlığa kalmıştı zor susturduk ordan hemen ortepedi bölümüne gittik
eşimle yanyana bankta oturup sıramızı bekliyoruz bende elifi eşime verip çantadan bişi çıkarıcam
ben çantayı karıştırırken eşim durdu tülin buna bişi oldu kıpkırmızı kesildi dedi
bende e okadar sinir oldu olcak tabi diyorum ama kafayı kaldırıp çocuğa baktığım yok
neyse bi bakarım ki eşim çocuğu tutmuş ona bakıyo uzaktan elifte nefessiz kalmış öle yutkunuyo nefes alacam diye tıkanmış resmen
hemen bi el attım kaşlarının ortasına çocuk derin bi nefes aldı tabi
ay irfan diyom çocuk nefessiz kalmış bakıyon ölece
oda ne bileyim ne anlarım demesinmi
hakkaten eşlerimiz bazı şeyleri blemeyebiliyo işte
ama tabi bende telaşe vermedim versemde hastanedeydik zaten
ama yinede sizinde aklınızda bulunsun
allah korusun valla bazen kendi salgılarıyla bile tıkanabiliyolar ya görmezsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?