2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

işlerden fırsat bulamadım walla .... sayfam açık ama giremedim size bakmaya..
bi de görümcemin kızı kaçmış...
henüz 16 yaşında.. çok üzülüyorlar ama aslında bunu haketmişlerdi neyse ben bundan şunu çıkarıyorum allah ın adaleti bu dünyada da var...yarabbim ne büyüksünn

selamlaaarrrrrr hihoyyyt
bugün hava çok güzeldi biz de attık kendimizi dışarı
önce kır kahvaltısına gittik ( izmirde olanlara veya gidebilecek olanlara lokasyonu söyliiim : çiçekli köyü yerimseniben )
ama biz geç kalkıp gidinceye kadar 12 oldu tabi kaydirigubbakcemile3
kahvaltıdan sonra Kordona gittik .. biraz gez , çiğdem-kahve keyfi yaptık kaydirigubbakcemile2
oğluşum hem temiz orman havası hem de deniz havası aldı , bir güzel uyudu :asigim:
bu havalar gitse keşke 1-2 hafta daha süper olur valla :dance:

bu arada dün gece 11de ancak uyudu sıpam :bbo:

selam arkadaslar gecmise bakamadim. Karencim kizini gordum sadece. masallah cok tatli olmus. pembeler de cok yakismis. gozleri cekik cekik. cok severim cekik gozu. kiz cocuguna cok yakisiyor. eminim cok guzel bir kiz olacak.

biz de bugun moda sahiline gittik. dolandik bayagi. ama acik hava ve gunes carpti. basim cok fena. kollarim kalkmiyor. grip olmustum 1-2 hafta once ama birkac gundur cok halsizim. gene mi oluyorum bilmiyorum. kollarim kalkmiyor. bebeler 7 kg oldu. tasirken mi yoruluyorum bilmiyorum. cok tasimasam da yoruluyorum.

ewet canım geliyoruz ilk 2 ay ayda 1 kalp ekosu çekildi şimdi 3 ayda 1 çekilick çok şükür bişeyyi yokk dualarımız kabul oldu kent hastanesine gidiyoruz gene

geçmiş olsun canım .. biz de kalp ekosu çektirmiştik ilk ayında , 6 aylık olunca bi daha gidicez .. sizin dr. kim , bizim ki çocuk dr.u Buket Hn.
inşallah sağlıcakla büyütürüz miniklerimizi ...

zilli ireme bak heleeeee :))) ütüsü de mi var heyy yaaaa Rabiiimmmm kaydirigubbakcemile3 :asigim:

aaaaa karıştırdım ben o zaman erken doğan vardı bi kimdi o sen sandım ben nese erken çıkarmış dişleri

canımcım o Adenzar'dı .. sahi hiç gelmiyor artık , yolundadır inşallah herşey ..

ececim , sağol tatlımmmmmm , yaptı nihayet tosbaam :Saruboceq: resimlerimizi beğenmene sevindik bissss Şeniz

tatlım geçmiş olsunnnnn, haklısın artık gözümüz daha fazla üzerlerinde olmalı ...
ay evet ya , bazen öyle olmadık zamanlarda gülmeye başlamazlar mı , ağlarken , hapşururken , öksürürken :asigim:

cnm maşallah aras çok değişmiş görmeyeli kocaman adam olmuş maşallah tekrardan

gözün aydın cnm çok sevindim

sağol canımmmm a.s. büyüdük bayaaa sanırım :asigim:
tata yaptık ama ne tataaaaa kaydirigubbakcemile3

annen manken gibi olmalı , maaşallahhhhh daha iyi olmasına sevindim , inşalllah bir daha yaşamazsın böylesi telaşı :teselli:
inşallah siz de 4. ay kontrolünden güzel habelerle dönersiniz canım :Saruboceq:
ve evet yorum yapmıştın ama güzel şeyleri yeniden duymak hoşuna gidiyor insanın , bir daha okudum , mutlu oldum canım ben de opuyorumnanaktan

bizde bir değişiği var .. evet , emzirirken sorun yaşıyorum , 5. bazen 10. dakikadan sonra memeyi çekip çekip bırakıyor .. hani süt gelmiyo desem , sıkınca ucuna eliyor onun emdiğinde çıkacak kadar , diğer memeye geçiyoruz onda da bi 5 dk. geçince aynı şeyi yapıyor .. hele soldan emzirirsem sürekli memeyi bırakıp kafasını tv nun olduğu yöne çeviriyor acaba açık mı diye , kapalı olmasına rağmen bunu defalarca yapıyor .. ben biraz kafasını çevirip emzirmeye çalışınca da sinir yapıp yırtıyor ortalığı :sm_confused: -tatlicadiarzu-
eskiden daha uzun süre emerdi , şimdi kısa emiyor , bazen 1,5 saatte bazen 3-4 saati buluyor ..
ha bir de memenin ucunu eziyor damaklarının arasında lmaz:

yesinler fıstığınıııı maşallah karenim ne tatlı olmuş serra kız :asigim:
o ağız ne öyle yaaaaa Rabbim ,ye bunu ısır ısıııııırrr :sm_cool:delikafadulden

aaaa :1shok:
geçmiş olsun canım .. iyi oldu kıs kikoş paylaştığın ben bilmiyorum mesela .. iki kaşının ortasına baskı mı uyguluycaz yoksa oraya bastırıp yukarı doğru mu çekciez fisfisfis

ohh hele şükür gözün aydınn nasılda rahatlamıştır kuzucukk:lepi:

sağol diloş teyzesiiiiii , kurtuldu çocuşummmmmmm zemuszemus

[B]slm kıslaarr....

bi saatir geçmişte boğuldum resmen yaaaa.....

iyiki bi akşam girmedik heeee....

kibele,ipeğimu,stardust bebişlerinize kocamaaannnn maşallah....

teşekkürler hafsacımmmm a.s.

Starcımm, karencim, ipeğimu, kibele cok sirin bebişler ya nasıl ısırmalık hepsi valla, sıradan dişlicen hepsinin butlarını, sıka sıka dökülcek dişlerim akannehir

teşekkürler zuzuş teyzeeeeee Şeniz nerlerdesin sen bakiiiimmm klava:
salata tarifi ititabriyle nefis , en yakın zamanda deneyeceğimdir :1rolleyes:

geçmiş olsun canım , inşallah mantar felan değildir .. bu arada sünneti ne zaman düşünüyorsunuz ?? biz 4. ay kontrolümüzde konuşucaz dr.umuzla olalım mı bu aylarda diye ..

Hmmm , olayın geçmişini bilmediğim için bi şey diyemiycem , ama sana bunu düşündürttülerse Allahın sopası yokmuş diyelim yerimseniben
buluşmayı haftaya yapsak mı naapsak

ben de yoruluyorum canım taşırken oğluşumu .. bir de bende bel ve boyun fıtığı var , ilerleyen aylarda inşallah zor durumda kalmam yaa :çok üzgünüm:
demek siz de sahil yaptınız bugün kaydirigubbakcemile5
havalar güzel giderken değerlendirmeli yerimseniben

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım..

KARENCİM Serra çok tatlı çıkmış montu harika...bu kız büyüyünce çok açık göz olacak...

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım..

KARENCİM Serra çok tatlı çıkmış montu harika...bu kız büyüyünce çok açık göz olacak...

iyigeceler sanada tatlımmm
paşayı uyuttuk biraz takılayım istedim , geçmişe bakiiim dedim kimse yokken , ama sen de gelip bi ceee deyip kaçmışsın bu aradayerims
eniben

kibele, ilsu, diloş, kikoleyim, hafsa, eytkiner, stardost:=), ece... cok tesekkur ederiz canlarım yorumlarınız için...

evet serranın gozleri çekik..sekil olarak babaya, irilik olarak benimkine benzemiş..benim gozler badem baba cekik..Allah saglık versin tum kuzularımıza inş..

acayip yoruldum..6 da mutfaga girdim 10 da cıktım.. etimek tatlısı, bostan kebabı, kıymalı börek ve yaprak sarma yaptım..artık mercimek pilavda yarına kaldı..:=(uf yaa cocuklu bayanlara bebkleri en az 7 aylık olmadan yemege gidilmemeli bence..

Son düzenleme:
karencim maşallah çok tatlı bişey bu ya keşke şimdi burda olsa onu şöle bi mıncıklasam yaa o ağzını negüzl yapmış öle yaa maşallah tekrar

sagol narcım..senin tontişin su avatrdaki resmine bayılıyorum bende..tam bitirim buyumuste kuçulmuş sanki..elleri kavusturmus bilmiş bilmiş..maşallah canım..temmuz bebeleri pek tatluuuuu:=)

sagol narcım..senin tontişin su avatrdaki resmine bayılıyorum bende..tam bitirim buyumuste kuçulmuş sanki..elleri kavusturmus bilmiş bilmiş..maşallah canım..temmuz bebeleri pek tatluuuuu:=)
ewt benimki keloğlan tam oy yirim ben onları hep böle yüzleri gülsün inş. burdaki tüm arkadaşların bebeşlerini öyle benimsemişizki hepsini çok seviyorum onları görünce burda çook mutlu oluyorum iyiki k.k varmış birden fazla bebişimiz oldu sayesinde:enbuyukkk:

ya aklmıdayken ayzayım unuturum sonra bi arkadaş keç,ii sütü arıyordu nur 34 sanırım yanılmışda olabilirim isim konusunda bugün silivri maxiye gittim ora migros vardı kay marka keçi sütü üretmiş bütün migroslarda vardır kesin arayan arkadaşlar varsa bilginizee

cnm çok tatlı maşallah kızın ikinci resmine bayıldım valla o nasıl bir bakıştır yarabbi :)))
canım çok geçmiş olsun
cnm geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir

off menüyü görünce bu saatte karnım acıktı sankimmcokacimcoook bende geleyim mi :)))

vay canına karencan döktürmüşün maşallah
ne kaaa lezzetli şeyler yapmışsın cokacimcoook
bi de yarın " elim yettiğince " dersin dimiii kaydirigubbakcemile3

off menüyü görünce bu saatte karnım acıktı sankimmcokacimcoook bende geleyim mi :)))

ayynen canım kaydirigubbakcemile5

huriiiiş bu gün korse giydim hemen aklıma sen geldinnkaydirigubbakcemile3nese sabah 10 dan akşam 11 e kadar hiç kazasız atlattım günükaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…