- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.081
Dilara naber kız?
Dilara sen cevap verene kadar benim kız kalktı
ewet canım geliyoruz ilk 2 ay ayda 1 kalp ekosu çekildi şimdi 3 ayda 1 çekilick çok şükür bişeyyi yokk dualarımız kabul oldu kent hastanesine gidiyoruz gene
geçmiş olsun canım inşallah hemen atlattırsın
topiğimizin ilk incilerini senin paşan patlattı demek
hayırlı olsun incileriniz canım
ay inanmıyorummmmmmmm
lafta anlatamazsın bideee
ay ben deliolurdum heralde
ama benim kızda ben ütüye geçince onunda ütü yapacağı tutuyoooo
oda yanımda küçük ütü masasında oyuncak ütüsüyle harıl harıl bişiler yapıyo
aaaaa karıştırdım ben o zaman erken doğan vardı bi kimdi o sen sandım ben nese erken çıkarmış dişleri
[
gözün aydın canım...valla ben rahatladımhihoyyyt...bugünden beri aklımdaydı Aras yaptı mı kakasını diye...
STARCIM,KİBELECİM,İPEĞİMUCUM MAŞALLAH BEBİŞLERİMİZE ÇOK TATLILAR...ALLH NAZARDAN KORUSUN
selam kızlar..
serrayı bugun yastıga dayadım yatırdım yataga..mutfaga kadar gidip geldim ne göreyim!! bizim kız yuzustu abanmışş..çok korktum nefessiz kalmıştır diye..hemen kaldırdım ama surattaki ifadeyi görmeniz lazımdı..ben korkudan rengarenk olmusum,bizim kız nefes nefese ve guluyo, saf kızım:=)bu demek oluyo ki artık yalnız bırakmaya gelmicek bu kızı..dönmeler basladı..
kibele yasın cok buyuk değilmiş 4 cocuk istemek için..Allah gonlune gore versin tatlım:=) bende 28 yasındayım ve 1 cocuk daha istiyorum nasipse..:asigim:
cnm maşallah aras çok değişmiş görmeyeli kocaman adam olmuş maşallah tekrardan
gözün aydın cnm çok sevindim
selam kızlar
tüm geçmiş olsun diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
annecim bugün biraz daha iyiydi
doktoru bugün doluymuş yarın a randevu aldık bu tansiyondaki inip çıkmaların elbet bi sebebi vardır durup dururken olmaz ya
annemde kilo da yok aksine çok zayıf maalesef
4 çocuk doğurdu ama 45 kg
kızlar bebişlerin hepsi birbirinden tatlı
alıntı yapmıştım ama hata verdi gene pc hepsi gitti
edamızın popişine bayıldım nasılda güzel poz vermiş yarabbimmmyerimmmmopuyorumnanaktan
ipekte çokkkkkkkkk tatlı olmuşş tammm dişime göreeee opuyorumnanaktanyerimmmmmm
ayrıca kızları gibi anneleri de pek güzeller eee annelere de kocaman bi
starcım o ne tatlı bişey öyle cin gibi maşallah kuzuma ay daha önce yorum yaptımmı valla unuttum ama yaptıysamda tosbama yine kocaman bi maşallahhh
dr kontrolünden gelenler kuzular kocaman olmuş onlarada kocaman
bizde 10 unda 4 ayımızı bitiricez bakalım o zaman gidicez
ya kızlar benim cadı kızım bu günlerde bi huy edindi
geceleri güzel emiyor
gündüzleri emzirene kadar akla karayı seçiyorum
istemiyor çırpınıyor bi yandan da ı-ııııııı diye bağırıyor yaaaa
şarkılarla laflarla zorla emzirmeye çalışıyorum:umursamaz:
bugün de çook huysuzdu hep kucak istedi hep mızmızlandı uyutuyorum arkamı dönmeden uyanıyo ağzı sürekli akıyo valla ne önlük yetiyo kaç kerede üst değişiyoruz
varmı böyle sorunlar yaşayanlar:gitme:
bugün hastanede başımıza ne geldi durun anlatayım
çocuk doktorumuz genzi tıkalımı diye burnuna bişi sokunca bizimki çığlık çığlığa kalmıştı zor susturduk ordan hemen ortepedi bölümüne gittik
eşimle yanyana bankta oturup sıramızı bekliyoruz bende elifi eşime verip çantadan bişi çıkarıcam
ben çantayı karıştırırken eşim durdu tülin buna bişi oldu kıpkırmızı kesildi dedi
bende e okadar sinir oldu olcak tabi diyorum ama kafayı kaldırıp çocuğa baktığım yok
neyse bi bakarım ki eşim çocuğu tutmuş ona bakıyo uzaktan elifte nefessiz kalmış öle yutkunuyo nefes alacam diye tıkanmış resmen
hemen bi el attım kaşlarının ortasına çocuk derin bi nefes aldı tabi
ay irfan diyom çocuk nefessiz kalmış bakıyon ölece
oda ne bileyim ne anlarım demesinmi
hakkaten eşlerimiz bazı şeyleri blemeyebiliyo işte
ama tabi bende telaşe vermedim versemde hastanedeydik zaten
ama yinede sizinde aklınızda bulunsun
allah korusun valla bazen kendi salgılarıyla bile tıkanabiliyolar ya görmezsek
ohh hele şükür gözün aydınn nasılda rahatlamıştır kuzucukk:lepi:
[B]slm kıslaarr....
bi saatir geçmişte boğuldum resmen yaaaa.....
iyiki bi akşam girmedik heeee....
kibele,ipeğimu,stardust bebişlerinize kocamaaannnn maşallah....
Starcımm, karencim, ipeğimu, kibele cok sirin bebişler ya nasıl ısırmalık hepsi valla, sıradan dişlicen hepsinin butlarını, sıka sıka dökülcek dişlerim akannehir
Teşekkürler cnm bakalım gezdirces cadıyı kaydirigubbakcemile2 Roka ve kıvırcıgı dograyıp üzerine tavada küp küp kestigin hellim peynirlerini kızartıp koyuyosun, sora üstüne balsamik sirke, zeytinyagı ve tuz cok sahane oluyo valla, istersen normal peyniri de küp küp dograyabilirsin o da güsel, rende havucta katarsan bi dene dahada mis olur nım nım nım karnım acıkmıs yahu cokacimcoook
slm kızlar. oğlumun yumurtalarında mantar gibi lekeler olmuş.babamız gelince doktora götüreceğiz. umarım mantar felan değildir. bir de bu aralar sürekli ıkınır gibi yapıp kendini kaskatı yapıyor. biz kızdığı için yapıyor diyoruz. ama bana biraz tuhaf geliyor. kendini çok kasıyor.
işlerden fırsat bulamadım walla .... sayfam açık ama giremedim size bakmaya..
bi de görümcemin kızı kaçmış...
henüz 16 yaşında.. çok üzülüyorlar ama aslında bunu haketmişlerdi neyse ben bundan şunu çıkarıyorum allah ın adaleti bu dünyada da var...yarabbim ne büyüksünn
selam arkadaslar gecmise bakamadim. Karencim kizini gordum sadece. masallah cok tatli olmus. pembeler de cok yakismis. gozleri cekik cekik. cok severim cekik gozu. kiz cocuguna cok yakisiyor. eminim cok guzel bir kiz olacak.
biz de bugun moda sahiline gittik. dolandik bayagi. ama acik hava ve gunes carpti. basim cok fena. kollarim kalkmiyor. grip olmustum 1-2 hafta once ama birkac gundur cok halsizim. gene mi oluyorum bilmiyorum. kollarim kalkmiyor. bebeler 7 kg oldu. tasirken mi yoruluyorum bilmiyorum. cok tasimasam da yoruluyorum.
iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım..
KARENCİM Serra çok tatlı çıkmış montu harika...bu kız büyüyünce çok açık göz olacak...
ewt benimki keloğlan tam oy yirim ben onları hep böle yüzleri gülsün inş. burdaki tüm arkadaşların bebeşlerini öyle benimsemişizki hepsini çok seviyorum onları görünce burda çook mutlu oluyorum iyiki k.k varmış birden fazla bebişimiz oldu sayesinde:enbuyukkk:sagol narcım..senin tontişin su avatrdaki resmine bayılıyorum bende..tam bitirim buyumuste kuçulmuş sanki..elleri kavusturmus bilmiş bilmiş..maşallah canım..temmuz bebeleri pek tatluuuuu:=)
cnm çok tatlı maşallah kızın ikinci resmine bayıldım valla o nasıl bir bakıştır yarabbi :)))
canım çok geçmiş olsunbugün hastanede başımıza ne geldi durun anlatayım
çocuk doktorumuz genzi tıkalımı diye burnuna bişi sokunca bizimki çığlık çığlığa kalmıştı zor susturduk ordan hemen ortepedi bölümüne gittik
eşimle yanyana bankta oturup sıramızı bekliyoruz bende elifi eşime verip çantadan bişi çıkarıcam
ben çantayı karıştırırken eşim durdu tülin buna bişi oldu kıpkırmızı kesildi dedi
bende e okadar sinir oldu olcak tabi diyorum ama kafayı kaldırıp çocuğa baktığım yok
neyse bi bakarım ki eşim çocuğu tutmuş ona bakıyo uzaktan elifte nefessiz kalmış öle yutkunuyo nefes alacam diye tıkanmış resmen
hemen bi el attım kaşlarının ortasına çocuk derin bi nefes aldı tabi
ay irfan diyom çocuk nefessiz kalmış bakıyon ölece
oda ne bileyim ne anlarım demesinmi
hakkaten eşlerimiz bazı şeyleri blemeyebiliyo işte
ama tabi bende telaşe vermedim versemde hastanedeydik zaten
ama yinede sizinde aklınızda bulunsun
allah korusun valla bazen kendi salgılarıyla bile tıkanabiliyolar ya görmezsek
cnm geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildirslm kızlar. oğlumun yumurtalarında mantar gibi lekeler olmuş.babamız gelince doktora götüreceğiz. umarım mantar felan değildir. bir de bu aralar sürekli ıkınır gibi yapıp kendini kaskatı yapıyor. biz kızdığı için yapıyor diyoruz. ama bana biraz tuhaf geliyor. kendini çok kasıyor.
kibele, ilsu, diloş, kikoleyim, hafsa, eytkiner, stardost:=), ece... cok tesekkur ederiz canlarım yorumlarınız için...
evet serranın gozleri çekik..sekil olarak babaya, irilik olarak benimkine benzemiş..benim gozler badem baba cekik..Allah saglık versin tum kuzularımıza inş..
acayip yoruldum..6 da mutfaga girdim 10 da cıktım.. etimek tatlısı, bostan kebabı, kıymalı börek ve yaprak sarma yaptım..artık mercimek pilavda yarına kaldı..:=(uf yaa cocuklu bayanlara bebkleri en az 7 aylık olmadan yemege gidilmemeli bence..
kibele, ilsu, diloş, kikoleyim, hafsa, eytkiner, stardost:=), ece... cok tesekkur ederiz canlarım yorumlarınız için...
evet serranın gozleri çekik..sekil olarak babaya, irilik olarak benimkine benzemiş..benim gozler badem baba cekik..Allah saglık versin tum kuzularımıza inş..
acayip yoruldum..6 da mutfaga girdim 10 da cıktım.. etimek tatlısı, bostan kebabı, kıymalı börek ve yaprak sarma yaptım..artık mercimek pilavda yarına kaldı..:=(uf yaa cocuklu bayanlara bebkleri en az 7 aylık olmadan yemege gidilmemeli bence..
off menüyü görünce bu saatte karnım acıktı sankimmcokacimcoook bende geleyim mi :)))
canım oğlum benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?