2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar
nasılsınız bakalım
biz iyi sayılırız ama kızımın dili bembeyaz oldu emiyo ve ağlamıyo bi rahatsızlığı yok gibi ama ben taktım sanırım pamucuk oldu
bu arada göğüs uçlarım çokkkkkkkkkk kötü yara yok ama çok kötü acıyo zor veriyorum nağsam bilemedim
lanolin kullanıyorum ama yine de acıyo ağlaya ağlaya emziriyorum
daha önce böyle bi sorun yoktu şimdi oldu ya

hoşgeldin canım benim oğlumunda dili beyaz doktor dün bir damla verdi ve dilini gazlı bezi karbonatlı suya batırıp silmemizi istedi

canın bende yaralı haliyle emziriyorum ne kadar zor olsada
inşallah iyileşir bir an önce göğüslerimizzzzz:Saruboceq:

starcım sende ilk aplikatörle ver aldıktan sonra aynen yaptığın gibi çaktırmadan çıkart zamanla alışacaktır canımmŞeniz

oyy kıyamam ben ona yaaa
derincim bizde kardeşimin bebeğinde saç kurutma makinasıyla susturuyorduk hep ama dr lar zararlı olduğunu söyledi :sm_confused: bi şey yayıyormuş ama tam olarak ne bilmiyorummm:uhm:
valla konserleride kaçırmıyonuz heeee maşallah sizeeekaydirigubbakcemile3
eltim ve eşimin amcasının oğlu şu an orada tatildeler biri sarmısaklı da biri ayvalıkta kesin gitmişlerdir konsere-tatlicadiarzu-

evet canım anlayış ve merhamet yoksunu tam anlamıyla bazen acaba inadına mı yapıyor diye düşünüyorum birde 15 gündür arabamız onlarda eşim istiyor babası bana lazım diye vermiyor bi acaip oldular en sonunda kızdıracaklar eşimi hiç hoş olmayan tepkiler verecek onu istiyolar heralde:mymeka:
öykü zehram iyi çok şükür teyzesi biraz kakayla zorumuz var çok ıkınıyor yapmaya çalışırken kuzucum mahfoluyor:sinifsinif:
birde bana çok alıştı hep kucağımda ya da ben yatarsam yanına iyi uyuyor gece bile yanımızda:bbo:

siz gene biriniz çalıp biriniz oynuyosunuz ben hep kendim çalıp kendim oynuyorummmmdelikafadulden

gnydn kızlr benımkınn sorununu buldk kakasında zorlanms dun yapıca rahatldı sukurrr

oyy kıyamam yaa benimkinde de aynı sorun varr ama kabız değilfisfisfis

hüzüncüm çok geçmiş olsun canım
bu aralar bebişlerin hepsinde var bu sorun demek ki
inşallah bir an önce normale dönerlerrrr:Saruboceq:

Bende geÇen kaka problemİ yaŞadım ama İlaÇ kullanmadım termometre İle hallettİm

jasmincim sürekli termometre kullanma sakın bağırsakları tembelleşirmiş ve tek başına yapamazmış azıcık zeytinyağı sür pamukla o da yumuşatıyor

canım bizde de olmuştu annem karbonatlı suyla sildi mahfoldu kızım öğürmekten ama şimdi yok sanırım sende sil
göğüs yarası bende de var canım sadece ucunu alıyorsa ağzına ondan oluyor melek benimki sadece ucunu alıyor ne yapsam da minicik açıyor ağzını:umursamaz:

ay Demetcim kizin coook tatli masallah yaaa,,,
su yanaklara gozlere dudaklara bak yaa

hoşgeldin ebushcum Şeniz
nasıl gidiyor annelikkkkopuyorumnanaktan
teşekkürler teyzesii:kedi:
senin kuzunda çok tatlı takvim yapsana sende avatarda küçük görünüyor resimlerrr

kızlar benim oğlum fazlalıkları balgamlı kusnuk olarak çıkartıyor yani balgam çıkıyo acaba sizde oldumu hiç.
mamadanmı acaba yaa

canım normalde kusmuyor benim kızım fazla merse de süt olarak çıkartıyor öyle değilfisfisfis bi doktoruna sor istersen neden balgam olsun ki küçücük bebekte mamadan mı acaba:sm_confused:

hoşgeldin ebushcum Şeniz
nasıl gidiyor annelikkkkopuyorumnanaktanng
teşekkürler teyzesii:kedi:
senin kuzunda çok tatlı takvim yapsana sende avatarda küçük görünüyor resimlerrr

hosbulduk canim..
oluyorum yorgunluktaaaaan!!! ama simdi guzel bi sekilde uyuyo,
2 dk gireyim dedim, sonra bende yaticam...
canim usengeclikten biturlu yapmadim, simsi deneyeyim barim...

selam kızlar benim kız sabahtan beri doğru düzgün uyumadı 10 dakikada bir kalkıyo velett:) geçmişi bile okuyamadım :S tam giriyorum siteye basıyo yaygarayı evin işini bile yarım yarım yapıyorum örneğin wc yıkıcam çamaşır suyu döküyorum hemen kıza koşuyourm biraz kucak yatırıyorum 2 dakka sürü tabi :) hmen yıkayıp wc geri geliyorum tekrar yatırıyorum bulaşıkları makineye diziyorum hopp tekrar bi yaygara tekrar kucak yarım yarım iş

hosbulduk canim..
oluyorum yorgunluktaaaaan!!! ama simdi guzel bi sekilde uyuyo,
2 dk gireyim dedim, sonra bende yaticam...
canim usengeclikten biturlu yapmadim, simsi deneyeyim barim...

aynen canım ben artık leyla gibi geziyorum gülüyolar bana nerde o eski kıpır kıpır demet diyo annemmm-tatlicadiarzu-
inanırmısın bazen bir cümleye başlıyorum sonunu unutuyorum ne diyeceğimi sarhoş gibi oldum vallaaa:bbo:
ama herşeye değerler değil miiiiopuyorumnanaktan

ayy diloşummmmm aynı bende yatırdım yatağına mıkırdanıyo gidip pışpışlıyorum arada dalıyo 2 dk sonra gene aynııııııııı birde akşama misafirim gelecek bugün çok işim varrrrr-tatlicadiarzu-
Allah yardımcımız olsun hepimizinnnnnnn:Saruboceq::teytey:

canım normalde kusmuyor benim kızım fazla merse de süt olarak çıkartıyor öyle değilfisfisfis bi doktoruna sor istersen neden balgam olsun ki küçücük bebekte mamadan mı acaba:sm_confused:

valla bilmiyorum demetçim yaa milupa veriyoduk dr hipp verdi dün başladık bende mamadan olduğunu düşünüyorum

bu arada herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrr

Rabbim her duanızı kabul etsin inşallahhhhhhh

Tüm kuzucuklarımız sağlıkla büyüsün inşallahhhhh:Saruboceq:

canım yaa çocuk dr.u önemli biliyosun , bence uzakmuzak deme iyiyse o dr.a git yada yeni bidr.bulm , devlettekiler başlarından savarak iş yapmayı maharet sanıyor kötükedihüso
canım hakkaten çok uzakta sadece yarım saat yol sürüyo ve doktoru hiç gözüm tutmadı 2 kere götürdüm ukala ukala konuştu bişeyede bakmadı ama bundan sonra devlete de götürmem adam resmen uyuyodu ve öle savsakladı bizi bulacaz artıkım bi doktor

kızz kikoşşşşşşşşşş hiç sesin çıkmıyoooooo:dilcikar:

kızçeler nasıllllllŞeniz

geçmişteydim canım anca geldim
kızlar çok şükür iyiler
büyük kız sürekli küçüğü kucaklamak istiyo vermeyince ağlıyo bende mecbur veriyom ödüm kopuyo valla
bezini o değişmek istiyo damlasını o damlatmak istiyo ayağında sallamak istiyo ay bi gör deli oluyo valla
arkamı döndümmü bebeğin yanına gidiyo

bu arada senin zilli aynı abisine benziyo maşallah doğal olarakta sana benziyo tabi gözleride kırçıllı galiba maşallah çok tatlıopuyorumnanaktan

kızlar emzirme zamanı geldi durmuyo benim zillim gelmeye çalışaacam inşallah
hepinize hayırlı cumalar
allahım sana açılan elleri boş çevirme dualarımızı kabul eyle hastalarımıza şifa nasip eyle

kikoleyım cnm kızın kac yasında aynı davranıslar benım kızımda da var (5,5yasında) ayanda sallamak kucaklamak durmadan opmek ıstıyor onu buyuk gıbı dusunuyor o uyuyunca ben kımle oynıcam nıye uyutup duruyosun dmeler daha neler.... alısamadı hala 18.gunumuzdeyız ıı gundur bızle buyuk kızım hep bbaanne anneanne yanına kendını dısarı attı sanırım sımdı de ugrasıyoruz bazen kızıyorum ama napabılırm ?uzuluyorumda ııııı desın kosuyor kardesım uyandı dıye baslıyor onla konusmaya bıraz oğrettım ama bu seferde sallıyor ama ne sallama hızlı sallayıncaa susuyor dıyor gercekten susuyor ama ole bı sallıyorkı kendısı hareketlı cok erkek cocuk olcaakmıs ....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…