- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.221
hoşgeldin swett daha dün seni sormuştum kızlara a.s.merhaba arkadaşlar doğumdan sonra hiç giremedim siteye umarım herkes ve meinik melekleri iyidir.
geçmişi okumaya çalışsam ayla rolur.umarım bundna sonra paylaşımlara devam edebilirm.
bütün minikleri öpüyorum uzaktan:))
kan damlası bizde kullanıyoruz karartıyo tatamızıkan damlası kullananlarr... bebişlerin tataları ne renk ????
bizde bu gün tartıldık malesef sadece 250 gram almışız ama normal dedi hemşireinş cnm...
benim sütümde çoğu zaman yetmiyo...
2. ayının sonunda 6.300 dü 15 gün öncesine kadar da aynı kilodaydı....
ama dr yinede 1 damlada anne sütü yiyosa günde yine mama verme dedi....
ama kuzum kilo almıyo....
3.400 doğmuştu...
persantil 50 deydi doğduğunda ...
dr persantil atladığını , persantil atlamış bi bebeğede mama vermiyceni söledi ama iki aydır aynı kiloda ....
Biz doğduğundan beri ılıksu ve pamukla temizliyoruz ilk doğduğunda bir kez ıslak mendil kullandım 1 hafta yara oldu ondan beri pamukla temizliyorum altını çok şükür hiç olmadı bi daha
bende halen ılık su ve pamuk kullanıyorum ek besine geçince biraz daha zor ooluyo öle temizlemesi ama olsun pişiktten iyidir
hafsacım mama işine gelince bizim kilomuz artıyo çok şükür sadece anne sütü alıyor kızım doktor bizede ek gıda vermedi henüz altıncı aya kadar anne sütü dedi bazen sütüm çok azalıyo aç aç yatıyo ama mama almıyo ağzına
sütümüz varken emzirelim dedi doktorumuz herzaman bişeyler yiyebilir ama ömrü boyunca bir daha anne sütü alamaz o yüzden aceleci olmayalım dedi, inşallah tüm annelerin sütleri 6 aya kadar yeter kuzularına
geçmiş olsun pişik olmadan olmuyo illa bi iki olucak nese çaresi var çalışma hayatında başarılar kolay gelsin .çok önemli olmaıkça hastaneye götürmemek lazım doğru . bende gidince dışarda bekliyorum sıramız gelince giriyoruz içeriherkese merhaba. artık iş hayatına başladım. aslında cuma günü başlamıştım. ama o gün adapte olmaya çalıştığım için yazamamıştım. korktuğum kadar zorlanmadım. bu arada sabah oğlumu doktora götürdüm lekeler için. pişik dedi. önemli bir şey değilmiş. ama hastane çok kalabalıktı ve hep hapşırıp tıksıran çocuklarla doluydu. oğlum hasta olacak diye çok korktum. acil bir durum olmadan da artık doktora götürmeyeceğim.
gözün aydın eşine kavuşmuşsun oğlunada maşallah kilosu boyu çok güzel basketçi olcak demekGünaydınnnnnnnn, herkese güzel bi hafta olsun inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nasılsınızz ?
Cumartesi pazar evdeydim pek tadını çıkaramasamda, bu hastalık bırakmıyo beni bi gün çok iyiyim ertesi gün bütün kemiklerim ağrıyor,öksürük azaldı allahtan.
Cumartesi günü oğlumu kontrole götürdüm, 7.800 gram 67 cm. olmuş.Boyu geçen aydan beri 4.5 cm uzamış maşallah.Doktor önce boyunu ölçtü sonra tartıya yatırdı bizimkinin ayaklar dışarıda kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3, oturtsam duramaz daha diyo doktor ee yatırsam taşıyo :)) çok komikti oturtarak parmak ucundan destekleyerek tarttı.
Ek gıdalara geçtik artık , elma püresi zaten veriyodum ama artık çorbalara muhallebilerede başla dedi midesi bayram etsin.
Bize kan için damla vermedi acep unuttu mu?
Yarın aşısı var oğlumun, inşallah hasta olmaz.
Dün kocişim geldiii , baba oğulun kavuşması görülmeye değerdi, o kadar özlemişki önce bikaç dakika gözünün içine baktı babasının sonra bi başladı gülücükler atmaya,kahvaltı yaparken yanımıza koydum anakucağıyla gözünü ayırmadı babadan yaa. Allahım kimseyi ayırmasın çok kötü oldum dün. mafoldumben
ben bi kere yaptım devam sütüyle doktorda öle önermişti bizekızlar pastörize sütten yoğurt yapıyonuz mu bebeklere
sebze çorbası bende başlamak istiyourm ama kabağın şimdi mevsimi değil tabi markette pazarda var nasıl güvenip alıcam bilmiyorum.merhaba bayanlar
uzun zaman oldu girmeyeli, sayfalar cogalmis
yeni resimler cook guzel, masallah hepsine, ogluslara kizlarimiza
gecmis olsun hasta yavrucuklara
4.ay kontrol sonuclarimizi yazayim dedim belki faydasi olur:
ek gida olarak elma armut puresi, havuc, kabak haslamasi, yogurt ve uzum suyu verdi doktorumuz.
mutlaka soguk buhar makinasi alin dedi, ozellikle nem orani ayarlana olani tercih edin, %45-50ye ayarlayin dedi.
nette baktim sadece bir model var gibi duruyor.
multitabs ve demir damlasi verdi bir de.
baska da bisi demedi.
geçmiş olsun cnm inş. bi daha çizmezGünaydın arkadaşlar.
Umarım herkes iyidir, hasta kuzular iyileşmiştir.
Düz kızım gözünü, göz pınarına yakın olan içten beyaz kısmını çizip kanatmış. 4-5 mm lik bir çizik. Eşim farketti önce. Görünce çok kötü olduk. Tırnaklarını da törpülemiştim ama kenar kısmıyla çizdi herhalde. Deli gibi ovuşturuyor çünkü gözlerini.
Günlerden pazar olunca ne yapacağımızı şaşırdık. Sonunda acile götürdük. Göz doktorunu aradılar, 2 saat sonra gelebilirm dedi. O arada yemeğe gittik biz de. doktor baktı, beyaz kısmında olduğundan önemli değil 1 günde yapar kendini dedi. Kornea da olsa işimiz zordu.Ama enfeksiyon riskine karşı damla verdi.
Tırnak batması olmasın diye tırnaklarını düz kesiyordum ama artık kenarları da yuvarlatıp törpülüyorum.
bebişinede sanada maşallah kilo hiç kalmamış gibiteşekkür ederizz bu ay bende 1 kilo vermişim:)oğlum suratsız çıkmış ama aslında çok güleryüzlüdür.
Deniz de kocaman olmuş kaç aylık oldu sanki 5 gibi duruyor maşallahhhh.
OOH SÜPER HURİİİŞ SEN ÇABUK ATICAN KİLOLARI DARISI BAŞIMIZA ŞU GIRTLAĞI Bİ TUTABİLSEMhoş geldin canım tosuna bak sen hele..dişleri çıktımı tatlım....çok iştahlı kaşıyor....
maşallaahh deniz bebeğe...
canım sana daha önce söyledim maşallah kiloları yok etmişsin senin adıan sevindim bebeğinde sana çok benziyor ..allahın kazadan beladan nazardan korusun sizi hiç atyırmasın.maşallah sanada
kızlar bu arada 2 kilo vermişim...
yani 86 dım..
84 olmuşummm dün tam 3 tane tartıda tartıldımmmm......hepsi 84 gösterdi sevindirik oldum....:lepi:hihoyyytalkisalkisalkissüprizzzzz
MAŞALLAH DENİZE ÇOK GÜZEL POZ VERMİŞŞŞ
BEN BU SABAH AZ TATDIRDIM KAHVALTIDA NE HAZIRLIYONUZ KIZLAR BENDE BAŞLIYACAM alkisalkisalkispekmez kaçıncı aydan sonra verilebilir.. ? sabah kahvaltısında pekmez veriyormusunuz?
inşallah...en ümitsiz vaka bendim verirsinizzz...Hurİcİm Çok İyİ cnm 2 kİlo demek.. Ne gÜzell bİzde verebİlsekk keŞkee
:roflol::sm_cool:
huri sanada maşallah....
kolbastı işe yaradı anlaşılan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ikiniz de çok güzel çıkmışnız maşallah...ben ve oğlumm
maşallah deniz bebeğe baya büyümüş
hadi gözün aydın..sen 2 kilo verdin...ben de 2 kilo aldım-tatlicadiarzu-kızlar bu arada 2 kilo vermişim...
yani 86 dım..
84 olmuşummm dün tam 3 tane tartıda tartıldımmmm......hepsi 84 gösterdi sevindirik oldum....:lepi:hihoyyytalkisalkisalkissüprizzzzz
ah canım geçmiş olsun paşamıza inşallah bidaha çıkmaz ateşiöf na alıntı yapmışım bee ama ilk defa oldu böle kusura bakmayın artık sayfayı doldurmuşum .bu gün aşı olduk biz çok ağladı yavrukuşumm bütün gün huzursuzdu hep akşam üstü ateşi çıktı yarım fitil verdim emmek istemedi bu gün hiç emmedi desem yeridir bende prinç unu aldım ülkerin gogly elmalısı onu pişirdim yedi uyudu şimdi inş geceyi rahat geçirir ya ...
olsun kız lak laka gel boşverteşekkürler narcım...
kikoleyim canımcım benim oğluşum meme emdiği için hala ek gıdaya geçemedik bu yüzden sadece sizin yazıklarınızı okuyorum...
saf dışıyım yani....ne yazacağım ki...
kızlar oyuncaklarınızı nerden alıyorsunuz...bakırköy carosell toyikiden almaya çalışıyorum ben ama düzenleniyormuş yeniler gelcekmiş pek bişi yoktu sadec diş kaşıyıcısı ve müzik çalar alabildim...
ya canım tam bilmiyorum ama bu soya tam bi gdo lu ürünmüş galiba soya lestini felan diyolar bi araştır isterseninşallah...en ümitsiz vaka bendim verirsinizzz...
Ama şöyle söyliyim
sabah kara kayısı yiyiyorum 5 tane aç karnı
sabah öğlen akşam soya fasulyesi 1 tatlı kaşığı
o kadar .ekmek kepek ekmek ..daha lezzetliymiş yahuuu...
Tatlıyıda ekstim ama haftada 1 ekmek tatlısı hani şu arasında kaymak olancokacimcoook yedim 1 ay oldu galina bu soya fasulyesine başlayalı o verdirdi bence 2 kilo...
Bu ayda aynen devam ..ebru ile sporuda son1 hafta yapmadım eşim iziznli evde sabahları 12 ye kadar uyuyoruz sengözlerimebaksanab
inşallah soyadır da sizde başlayın bakaşım diloşta başladı eğer oda veirrse soya fasulyesini kesinleştiririz.topikçe aktarlara koşarız hihoyyyt
:roflol::sm_cool:
hadi gözün aydın..sen 2 kilo verdin...ben de 2 kilo aldım-tatlicadiarzu-
-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae:teselli:delikafadulden:enbuyukkk:BU ARADA HURİCİM VALLA NERDEN AKLIMA GETİRDİN ŞU EKMEK KADAYIFINI
GEÇEN EŞİMDE ALMIŞ GELMİŞ AMA O AKŞAM YEMEDİ BİZİM KIZ AZCIK MINCIKLADI UCUNDAN OKADAR
AY 3 GÜN OLDU HALEN YEMEDİ BEN DE GEÇEN GECE Bİ KALKTIM YEDİM BİTİRDİM VALLA
AMA EŞİMEDE SÖYLEYEMİYORUM TABİ REJİMDEYİZ YA GÖZÜME GÖZÜME SOKAR DURUR İNSANIN ŞEVKİNİ İYİCE KIRAR VALLA
BENDE DÜN MARKETE GİTTİM TEKRAR Bİ PAKET ALDIM GELDİM
NEYSE AYNI İREMİN MINCIKLADIĞI GİBİ ŞEKİL VERECEKTİMKİ Bİ BAKARIM BUNUN ŞEKLİ DİKDÖRTGEN ÖTEKİ ÜÇGENDİ AYNI MARKET AYNI MARKA AMA ÖLE ŞEKİLLİ KOYUYALARMIŞ ANAM BİR PANİK HEMEN DÜZENLEMELER YAPTIM KOYDUM DOLABA EVE GELİNCEDE İSTEMESİNMİ VERDİM TABİ AFİYETLE YEDİ FARKETMEDİDE AMA OLAN BANA OLDU TABİ BEN EŞİMİ DEĞİL KENDİMİ KANDIRDIM:a015:
yapma tatlım kendine mukayet ol...kızlar deli gibi kek,çikolata,tatlı yiyorum kendime engel olamıyorum ya ne yapacam ben böyle yersem yakında davul gibi olurum...:sinifsinif:
İyi geceler kızlar. Sayfalar birikmiş. Dün bakamamıştım. Bugünü de es geçiyorum. İnşallah herles iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?