2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ALINTILARIMI TAM CEVAPLARKEN KIZIM SEN GEL KAPAT PC Yİ DELİRDİM VALLA
AKLIMDA KALDIĞI KADARIYLA YAZICAM KİMSE KUSURA BAKMASIN

swethome hoşgeldin canım inşallah en yakın zamanda defnemizin fotolarınıda eklersin

huricim bravo senin adına inan çok sevindim bu sana çok güzel bi gaz olsun inşallah yola devam pes etmek yok bak kolay alınıyo zor veriliyo bunlar

hafsacım benim kıza dr fazlaca iyi kilosu dedi oyüzden ek gıdaya 5.ayda başlarız dedi

emirhanerim oğlunla çok tatlı çıkmışsınız maşallahh

nesguikcim mşallah deniz beye
yalnız hiç katılımda bulunmuyosun sadece foto koyup gidiyosun azcıkta katılımda bulun muhabbet edelimbak bebişler ek gıdalara geçti daha neler neler konuşacaz

çiçekcim maşallah paşana hakkaten boyu uzunmuş
olsun filinta gibi delikenlı olur inşallah
gözün aydın eşine kavuşmuşsun
benim kızda 20 gün ayrılıktan sonra babasını görünce apsonladı ölece garip garip baktı bizde çok duygulanmıştık

ben bugün elifnaza yarım havuç suyu içirdim olsa daha içerdi ama vermedim şimdilik tattırmak en doğrusu zaten huride demişti çok vermeyin diye
bizde beklicez görecez sonucu bakalım

bizim 29unda 4 aylık olacak 7sinde aşımız var bu ay doktora gitmedik.Grip meselesinden,kiloda almış gibi 5300dü 10 ekimde şimdi 6300.Maşallah diyeyeim bakalım öbür ayada alacakmı inşallah iyi olur.Ek gıdaya başlamak zor bence...

hoşgeldin swett daha dün seni sormuştum kızlara a.s.
kan damlası kullananlarr... bebişlerin tataları ne renk ????
kan damlası bizde kullanıyoruz karartıyo tatamızı
bizde bu gün tartıldık malesef sadece 250 gram almışız ama normal dedi hemşire

geçmiş olsun pişik olmadan olmuyo illa bi iki olucak nese çaresi var çalışma hayatında başarılar kolay gelsin .çok önemli olmaıkça hastaneye götürmemek lazım doğru . bende gidince dışarda bekliyorum sıramız gelince giriyoruz içeri
gözün aydın eşine kavuşmuşsun oğlunada maşallah kilosu boyu çok güzel basketçi olcak demek

kızlar pastörize sütten yoğurt yapıyonuz mu bebeklere
ben bi kere yaptım devam sütüyle doktorda öle önermişti bize
sebze çorbası bende başlamak istiyourm ama kabağın şimdi mevsimi değil tabi markette pazarda var nasıl güvenip alıcam bilmiyorum.
geçmiş olsun cnm inş. bi daha çizmez
teşekkür ederizz bu ay bende 1 kilo vermişim:)oğlum suratsız çıkmış ama aslında çok güleryüzlüdür.
Deniz de kocaman olmuş kaç aylık oldu sanki 5 gibi duruyor maşallahhhh.
bebişinede sanada maşallah kilo hiç kalmamış gibi
OOH SÜPER HURİİİŞ SEN ÇABUK ATICAN KİLOLARI DARISI BAŞIMIZA ŞU GIRTLAĞI Bİ TUTABİLSEM
İŞTE BİZ GELDİK :)

MAŞALLAH DENİZE ÇOK GÜZEL POZ VERMİŞŞŞ
pekmez kaçıncı aydan sonra verilebilir.. ? sabah kahvaltısında pekmez veriyormusunuz?
BEN BU SABAH AZ TATDIRDIM KAHVALTIDA NE HAZIRLIYONUZ KIZLAR BENDE BAŞLIYACAM alkisalkisalkis

öf na alıntı yapmışım bee ama ilk defa oldu böle kusura bakmayın artık sayfayı doldurmuşum .bu gün aşı olduk biz çok ağladı yavrukuşumm bütün gün huzursuzdu hep akşam üstü ateşi çıktı yarım fitil verdim emmek istemedi bu gün hiç emmedi desem yeridir bende prinç unu aldım ülkerin gogly elmalısı onu pişirdim yedi uyudu şimdi inş geceyi rahat geçirir ya ...

teşekkürler narcım...

kikoleyim canımcım benim oğluşum meme emdiği için hala ek gıdaya geçemedik bu yüzden sadece sizin yazıklarınızı okuyorum...
saf dışıyım yani....ne yazacağım ki...

kızlar oyuncaklarınızı nerden alıyorsunuz...bakırköy carosell toyikiden almaya çalışıyorum ben ama düzenleniyormuş yeniler gelcekmiş pek bişi yoktu sadec diş kaşıyıcısı ve müzik çalar alabildim...

Hurİcİm Çok İyİ cnm 2 kİlo demek.. Ne gÜzell bİzde verebİlsekk keŞkee
inşallah...en ümitsiz vaka bendim verirsinizzz...
ama şöyle söyliyim
sabah kara kayısı yiyiyorum 5 tane aç karnı
sabah öğlen akşam soya fasulyesi 1 tatlı kaşığı
o kadar .ekmek kepek ekmek ..daha lezzetliymiş yahuuu...
tatlıyıda ekstim ama haftada 1 ekmek tatlısı hani şu arasında kaymak olancokacimcoook yedim 1 ay oldu galina bu soya fasulyesine başlayalı o verdirdi bence 2 kilo...
bu ayda aynen devam ..ebru ile sporuda son1 hafta yapmadım eşim iziznli evde sabahları 12 ye kadar uyuyoruz sengözlerimebaksanab
inşallah soyadır da sizde başlayın bakaşım diloşta başladı eğer oda veirrse soya fasulyesini kesinleştiririz.topikçe aktarlara koşarız hihoyyyt

huri sanada maşallah....
kolbastı işe yaradı anlaşılan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol::sm_cool:

ya kızlar ben hızlı yazıyorum klavyemde bi tuhaf kelimeler harfler yerleri karışık çıkıyor anlayabiliyoırmusunuz..yani okumakta zorlanıyorsanız daha yavaş ve dikkatli yazarım .editlemek zor geliyor ama yavaş yazarımmmm opuyorumnanaktan

ikiniz de çok güzel çıkmışnız maşallah...
İŞTE BİZ GELDİK :)

maşallah deniz bebeğe baya büyümüş
kızlar bu arada 2 kilo vermişim...

yani 86 dım..
84 olmuşummm dün tam 3 tane tartıda tartıldımmmm......hepsi 84 gösterdi sevindirik oldum....:lepi:hihoyyytalkisalkisalkissüprizzzzz
hadi gözün aydın..sen 2 kilo verdin...ben de 2 kilo aldım-tatlicadiarzu-

ah canım geçmiş olsun paşamıza inşallah bidaha çıkmaz ateşi
olsun kız lak laka gel boşver
ya canım tam bilmiyorum ama bu soya tam bi gdo lu ürünmüş galiba soya lestini felan diyolar bi araştır istersen

BU ARADA HURıCıM VALLA NERDEN AKLIMA GETıRDıN ŞU EKMEK KADAYIFINI
GEÇEN EŞıMDE ALMIŞ GELMıŞ AMA O AKŞAM YEMEDı BıZıM KIZ AZCIK MINCIKLADI UCUNDAN OKADAR
AY 3 GÜN OLDU HALEN YEMEDı BEN DE GEÇEN GECE Bı KALKTIM YEDıM BıTıRDıM VALLA
AMA EŞıMEDE SÖYLEYEMıYORUM TABı REJıMDEYıZ YA GÖZÜME GÖZÜME SOKAR DURUR ıNSANIN ŞEVKıNı ıYıCE KIRAR VALLA
BENDE DÜN MARKETE GıTTıM TEKRAR Bı PAKET ALDIM GELDıM
NEYSE AYNI ıREMıN MINCIKLADIĞI GıBı ŞEKıL VERECEKTıMKı Bı BAKARIM BUNUN ŞEKLı DıKDÖRTGEN ÖTEKı ÜÇGENDı AYNI MARKET AYNI MARKA AMA ÖLE ŞEKıLLı KOYUYALARMIŞ ANAM BıR PANıK HEMEN DÜZENLEMELER YAPTIM KOYDUM DOLABA EVE GELıNCEDE ıSTEMESıNMı VERDıM TABı AFıYETLE YEDı FARKETMEDıDE AMA OLAN BANA OLDU TABı BEN EŞıMı DEĞıL KENDıMı KANDIRDIM:a015:

hadi gözün aydın..sen 2 kilo verdin...ben de 2 kilo aldım-tatlicadiarzu-

vereceksin sende inşallah ben verdiysem...
güzelim doğumdan sonra 2 kilo almıştım ben oları verdim şimdi ..henüz bişey vermiş dfeğilim yani :kafamçokkarıştı

-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae:teselli:delikafadulden:enbuyukkk:
vericez buı kilolaları üzüzlme bende yedim nolmuş yani bak gitti 2 kilo iştee...ama en macera ya bide kızızn mıncıkladığı gibi mıcıkladım diyo yaaaa üşenmemiş hatuncokacimcoook

kızlar deli gibi kek,çikolata,tatlı yiyorum kendime engel olamıyorum ya ne yapacam ben böyle yersem yakında davul gibi olurum...:sinifsinif:

Ben de deli gibi çikolata yiyenlerdenim. Hergün 1 paket bitiriyorum. Gerçi ıpek kızım hepsini sömürütor benden. Yani şimdilik kilo almıyorum hatta veriyorum. Ne gıcığım di mi? Eski kiloma döndüm gibi bişey. Biraz göbek kaldı. Maşallah deyin heeee

ıkimiz de iyiyiz Huricim. Sabahları hala burnu tıkalı gibi olsa da galiba grip sendromunu atlattık.
Bana da bu aralar misafir silsilesi geliyor. Foruma bakamıyorum maalesef. Sen nasılsın? ıpitoş'un ne yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…