2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

oyy kıyamamm ablası evcilik oynamak istiyoo minikimizleeeekaydirigubbakcemile3
canım senin daha o da küçük çok normal bunlar aman yalnız bırakma sakınnnn

benimki 12 yaşında koca adam yinede o da kucağına istediğinde olmaz dedim mi küsüyorrrkaydirigubbakcemile3
bazen uyutup abisine diyorum azıcık yanında dur uyanırsa haber ver diye
bigün öyle duşa girdim bi çıktım ki 2 dk da kız uyanmış
bide demesin mi ki annecim yanlışlıkla gıdıkladım ondan uyandııı:1shok::roflol:
yanlışlıkla gıdıklamış heeee hemde koltuk altındannndelikafadulden

aşkolsun annecim dedim özür diledi ama çok tatlı napiim diyo-tatlicadiarzu-

yani canım koca delikanlı oldu benimki bile yapıyo aman seninki küçük anlamaz dikkat etttttyasakkelime

aminnnnnnnnn canım sanada hayırlı cumalar iyi emişmelerrrrrrrr Şeniz

KV konusunda da artık yoruldum canım oluruna bıraktım Rabbim e havale ediyorum şu mübarek cuma saatinde onları :1closedeyes:
inşallah seninki de o kadar kalmazkaydirigubbakcemile3

bu arada herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrr

Rabbim her duanızı kabul etsin inşallahhhhhhh

Tüm kuzucuklarımız sağlıkla büyüsün inşallahhhhh:Saruboceq:

amin amin :Saruboceq:

benimde hafta sonu misafirlerim var bugünden işleri yapayımda sadece yemek işiyle uğraşayım allah yardımcımız olsun istanbul geceden beri yağıyo gök gürüldüyoo şimşek çakıyo tv yayını mbile arada kesiliyoo-tatlicadiarzu-

nazlıcım çok normal aman hep gözün üstünde olsun canım işiniz zor Allah yardımcınız olsunnn:Saruboceq:

demetçim oğlan ne yapsın mıncıklamak istemiş kardeşini arada benim kızda yapıyo uyansın diye evin içinde bağıra çığıra şarkı söylüyo beni deli ediyo:)

diloşum gece harikaydı balkonda oturduk eşimle bi yandan şimşek çakıyor gök gürlüyorr bizde izliyoruzzzzkaydirigubbakcemile3
normalde aklım başımdan gider çok korkarım gökgürültüsünden ama evin içi yanıyordu resmen ve nemmmm hat safhadaydııı bunaldımmm eşimden cesaret alarak oturdum bendeee ama harikaydı miss gibi de toprak kokusuuuuzemuszemus
şimdi daha yağmur falan yok ama arada bulanıklaşıp açıyor hava inşallah bugünde yağarrrrrkaydirigubbakcemile2

hayırlı yağmurlar olsun inşallahhh

ay benim misafirler yemekten sonra gelecekler bi tatlı yapıcam çayın yanına sonrada meyve falan yeter sanırsammmmmmmfisfisfis

demetçim oğlan ne yapsın mıncıklamak istemiş kardeşini arada benim kızda yapıyo uyansın diye evin içinde bağıra çığıra şarkı söylüyo beni deli ediyo:)

şarkı işini hep yapıyo bizimki zatennn
ya arkadaşları hep tatilde e tabi biz bu sene kaldık evde dışarıda çıkamıyor evde bütün gün patlıyor sıkıntıdan ne yapsın oğluşumda haklı birazcıkkkkaydirigubbakcemile3

1,5 ay sonra okullar açılıyo tek umudum okul belki okula başlaryınca biraz düzelirr benim kız çok hırçınlaştı iyicee her istediğide yapılıyo yeterki üzülmesin kırılmasın hafta sonları babsı parka nereye isterse götürüyo ama yinede çok etkileniyo:1no2:

ayy kıyamam ben ona yaaaaa
o da bebek daha annesiiiiopuyorumnanaktan
idare edeceksin diloşum mecbur okullar açılınca inşallah düzene girersinizzz

benim halamlar gelcek 4 hala en zayıf olanı 100 kilo arada 150 kilo olanı var gerisini sen düşün çayla kekle doymazlarrdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

benim halamlar gelcek 4 hala en zayıf olanı 100 kilo arada 150 kilo olanı var gerisini sen düşün çayla kekle doymazlarrdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Allah seni emiiiiiiiiii öldüm gülmektennnnnn:roflol:

kız diloşşşş çıta gibin kalırsın yanlarında anacımm ne kaa güzel motivasyon olur sana heeeeeeeee:sm_cool::roflol::roflol:

Allah seni emiiiiiiiiii öldüm gülmektennnnnn:roflol:

kız diloşşşş çıta gibin kalırsın yanlarında anacımm ne kaa güzel motivasyon olur sana heeeeeeeee:sm_cool::roflol::roflol:

hee sormaa ne motivasyon olur demidelikafaduldeni üff göbeğimi görünce çok gıcık oluyorum kendime niye bu kilonun hepsi göbeğe toplanmışki seninde öylemii pantolonum oluyo ama göbekten dolayı kapatamıyorum arada 4 parmak kalıyo kapanmasına nasıl vericem bilemiyorum boğazımıda kısmıyorum emziriyorum diyeelaelaelaelaelae demetcim hani titreşim kemerleri varya onu kullansam bişey olurmu ne dersin?

dıloscum benımkıde ole bı banyoya gırdım sımdı hemen cıktım ıngaaa ıngaaaa dıye bas bas bagıran bı ses bı baktım gamze nasıl guluyo benı gorunce sarkılar desen bızde de ole demetın oğlu gıbı az once oda kolunun altından gıdıklıyor napıyon dedım gıdıklıyorum gulsun demezmı :)
ayyyy bende 4gozle okulları beklıyorum anasınıfları bır hafta erken baslıyormuydu ya?dusunuyorum dusunuyorum fılız anasınıfı oğretmenıydı galıba fılızzzzz ne zaman baslıyonuz cnm ya ?aha uyandı bız kacar....

ayy bu kızları okul parklar bizimm kaydirigubbakcemile3 bana müdür 3 gün önce bu sene bayram bittiği gibi sanırım zaten 28 de okullar açılıyozemuszemus 24 de getir dedi alıştırma yapıcaz:)

valla canım benim hiçbişeyim olmuyor ben 38 bedendim çok zayıftımmmm 24 kg aldım düşünnnnnnkaydirigubbakcemile3
14 ü gitti kaldı geriye 10 şakkıdı
koşu bandı var benim onunda göbek için titreşimli bi kemeri var ben başlıycam ama vakit bulamıyorum diloşum yaaaaa artık bişeycik olmaz korkma kullan bende kullanıcam çünküüü ay yoksa gitmicek bu göbüşşşşşşş

kizlar ticker yapmaya calisiyorum,
hangi adresi kopyalicam biri bana yardim etsin lutfeen,,

canım özelden msj attım bak bakalım olacakmı:)

bayrama kadar vermem lazım yoksa dalga geçerler benleelmaz:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…