- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.341
geçmişteydim canım anca geldim
kızlar çok şükür iyiler
büyük kız sürekli küçüğü kucaklamak istiyo vermeyince ağlıyo bende mecbur veriyom ödüm kopuyo valla
bezini o değişmek istiyo damlasını o damlatmak istiyo ayağında sallamak istiyo ay bi gör deli oluyo valla
arkamı döndümmü bebeğin yanına gidiyo
bu arada senin zilli aynı abisine benziyo maşallah doğal olarakta sana benziyo tabi gözleride kırçıllı galiba maşallah çok tatlıopuyorumnanaktan
kızlar emzirme zamanı geldi durmuyo benim zillim gelmeye çalışaacam inşallah
hepinize hayırlı cumalar
allahım sana açılan elleri boş çevirme dualarımızı kabul eyle hastalarımıza şifa nasip eyle
bu arada herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
Rabbim her duanızı kabul etsin inşallahhhhhhh
Tüm kuzucuklarımız sağlıkla büyüsün inşallahhhhh:Saruboceq:
kızlar emzirme zamanı geldi durmuyo benim zillim gelmeye çalışaacam inşallah
hepinize hayırlı cumalar
allahım sana açılan elleri boş çevirme dualarımızı kabul eyle hastalarımıza şifa nasip eyle
kikoleyım cnm kızın kac yasında aynı davranıslar benım kızımda da var (5,5yasında) ayanda sallamak kucaklamak durmadan opmek ıstıyor onu buyuk gıbı dusunuyor o uyuyunca ben kımle oynıcam nıye uyutup duruyosun dmeler daha neler.... alısamadı hala 18.gunumuzdeyız ıı gundur bızle buyuk kızım hep bbaanne anneanne yanına kendını dısarı attı sanırım sımdı de ugrasıyoruz bazen kızıyorum ama napabılırm ?uzuluyorumda ııııı desın kosuyor kardesım uyandı dıye baslıyor onla konusmaya bıraz oğrettım ama bu seferde sallıyor ama ne sallama hızlı sallayıncaa susuyor dıyor gercekten susuyor ama ole bı sallıyorkı kendısı hareketlı cok erkek cocuk olcaakmıs ....:)
oyy kıyamamm ablası evcilik oynamak istiyoo minikimizleeeekaydirigubbakcemile3
canım senin daha o da küçük çok normal bunlar aman yalnız bırakma sakınnnn
benimki 12 yaşında koca adam yinede o da kucağına istediğinde olmaz dedim mi küsüyorrrkaydirigubbakcemile3
bazen uyutup abisine diyorum azıcık yanında dur uyanırsa haber ver diye
bigün öyle duşa girdim bi çıktım ki 2 dk da kız uyanmış
bide demesin mi ki annecim yanlışlıkla gıdıkladım ondan uyandııı:1shok::roflol:
yanlışlıkla gıdıklamış heeee hemde koltuk altındannndelikafadulden
aşkolsun annecim dedim özür diledi ama çok tatlı napiim diyo-tatlicadiarzu-
yani canım koca delikanlı oldu benimki bile yapıyo aman seninki küçük anlamaz dikkat etttttyasakkelime
aminnnnnnnnn canım sanada hayırlı cumalar iyi emişmelerrrrrrrr Şeniz
KV konusunda da artık yoruldum canım oluruna bıraktım Rabbim e havale ediyorum şu mübarek cuma saatinde onları :1closedeyes:
inşallah seninki de o kadar kalmazkaydirigubbakcemile3
amin amin :Saruboceq:
benimde hafta sonu misafirlerim var bugünden işleri yapayımda sadece yemek işiyle uğraşayım allah yardımcımız olsun istanbul geceden beri yağıyo gök gürüldüyoo şimşek çakıyo tv yayını mbile arada kesiliyoo-tatlicadiarzu-
demetçim oğlan ne yapsın mıncıklamak istemiş kardeşini arada benim kızda yapıyo uyansın diye evin içinde bağıra çığıra şarkı söylüyo beni deli ediyo:)
1,5 ay sonra okullar açılıyo tek umudum okul belki okula başlaryınca biraz düzelirr benim kız çok hırçınlaştı iyicee her istediğide yapılıyo yeterki üzülmesin kırılmasın hafta sonları babsı parka nereye isterse götürüyo ama yinede çok etkileniyo:1no2:
diloşum gece harikaydı balkonda oturduk eşimle bi yandan şimşek çakıyor gök gürlüyorr bizde izliyoruzzzzkaydirigubbakcemile3
normalde aklım başımdan gider çok korkarım gökgürültüsünden ama evin içi yanıyordu resmen ve nemmmm hat safhadaydııı bunaldımmm eşimden cesaret alarak oturdum bendeee ama harikaydı miss gibi de toprak kokusuuuuzemuszemus
şimdi daha yağmur falan yok ama arada bulanıklaşıp açıyor hava inşallah bugünde yağarrrrrkaydirigubbakcemile2
hayırlı yağmurlar olsun inşallahhh
ay benim misafirler yemekten sonra gelecekler bi tatlı yapıcam çayın yanına sonrada meyve falan yeter sanırsammmmmmmfisfisfis
benim halamlar gelcek 4 hala en zayıf olanı 100 kilo arada 150 kilo olanı var gerisini sen düşün çayla kekle doymazlarrdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Allah seni emiiiiiiiiii öldüm gülmektennnnnn:roflol:
kız diloşşşş çıta gibin kalırsın yanlarında anacımm ne kaa güzel motivasyon olur sana heeeeeeeee:sm_cool::roflol::roflol:
dıloscum benımkıde ole bı banyoya gırdım sımdı hemen cıktım ıngaaa ıngaaaa dıye bas bas bagıran bı ses bı baktım gamze nasıl guluyo benı gorunce sarkılar desen bızde de ole demetın oğlu gıbı az once oda kolunun altından gıdıklıyor napıyon dedım gıdıklıyorum gulsun demezmı :)
ayyyy bende 4gozle okulları beklıyorum anasınıfları bır hafta erken baslıyormuydu ya?dusunuyorum dusunuyorum fılız anasınıfı oğretmenıydı galıba fılızzzzz ne zaman baslıyonuz cnm ya ?aha uyandı bız kacar....
hee sormaa ne motivasyon olur demidelikafaduldeni üff göbeğimi görünce çok gıcık oluyorum kendime niye bu kilonun hepsi göbeğe toplanmışki seninde öylemii pantolonum oluyo ama göbekten dolayı kapatamıyorum arada 4 parmak kalıyo kapanmasına nasıl vericem bilemiyorum boğazımıda kısmıyorum emziriyorum diyeelaelaelaelaelae demetcim hani titreşim kemerleri varya onu kullansam bişey olurmu ne dersin?
kizlar ticker yapmaya calisiyorum,
hangi adresi kopyalicam biri bana yardim etsin lutfeen,,
valla canım benim hiçbişeyim olmuyor ben 38 bedendim çok zayıftımmmm 24 kg aldım düşünnnnnnkaydirigubbakcemile3
14 ü gitti kaldı geriye 10 şakkıdı
koşu bandı var benim onunda göbek için titreşimli bi kemeri var ben başlıycam ama vakit bulamıyorum diloşum yaaaaa artık bişeycik olmaz korkma kullan bende kullanıcam çünküüü ay yoksa gitmicek bu göbüşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?