2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sagol dilaracım..sevvale de hastaydı deil mi..gecmiş olsun canım sanada..

şevvalin atesi var mı canım hala devam eden?

evet canım hastaa ne arasan var ateş kusma ateş 39 kadar çıkıyoo öksürük o biçimm inşallahh herşey düzelir bekliyorum ama bugün okul müdürü konuşma yaptı bütün okulun yarısı yokk hasta bu gidişle tatile gidebiliriz denildii yarısı yok okulun düşün o derece durum vahim korkuyorumm valla bu hastalıktann:gitme:

Bizimkide der sürekli gezmek istiyo diye ben yüz vermiyorum ama başıma çıkıyo laf söyelyemem ben ya annem olsa çoktan söylenip sustururdum ama kaynana anneye benzemiyo eşime dedim yapmasın diye ben diyemem sen kendin de diyo bende kalbi kırılır falan dedim o zaman benimde yüzüm sizinkilere gülmez diye tehdit ediyo aslında yapmaz ama söylemesi bile moralimi bozmaya yetiyo

ah canııımm....
allah şifa versin kuzucunaaaa.....
endişelenme ama geçer....
bizde bugün dr gitik bissürü yenidoğan vardı hepsinin günlerdir ateşi var...
mevsimsel grip diyo dr lar ..
korkmayın diyolar...
olur yani endişelenme...
bebeğine pozitif enerji ver ..

camı çerçeveyi bi aç ....
pozitif enerjiyi evinin içine al...
kendini toparla...
bi sıcak çorba da yap kendine...
bide tatlı.....moralini yüksek tut....
bak göreceksin daha çabuk atlatacak....kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Haklısın dilaracım konuşmak lazım ama ben konuşana kadar çocuk okula gider iyice sıkıldım bunaldım zaten kızı evde bırakıp gelmek koyuyo insana birde gezmesi çıktı kaynanamın ne yapıcam bilmiyorum

Çok geçmiş olsun karen ALLAH şifa versin enfeksyon olmaması sevindirici 2 güne atlatır inşallah

Canım seni çok iyi anlıyorum, aynı durumu geçen haftasonu biz yaşadık.Tahlileri temiz çıktı ama ateş devam etti. Cumartesi gecesi ateşlendi pazar akşamı doktora gittik, pazartesi akşamına kadar ateşi düşmedi. Fitile devam et 6 saat arayla ver. Bizimkide inliyodu yattığı yerden, iştah desen hala mamayı söylenerek alıyo ağzına hastalıktan bu kaldı bize.İnşallah serracık da düzelir annesi, sen moralini yüksek tut kızın naz yapacak şimdi sana ihtiyacı var,sende kötü olursan ona kim baksın. Hasta ola ola büyüyecekler napalım biz ilk olduğu için böyle panik oluyoruz. Yıkanma suyundan biraz daha ılık suyla yıka ,etkisini farkedeceksin. Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir benneyaptımki

durum hakkaten vahim anlaşılan..Allah saglık versin sevvale de tum hastalarada canım..su kışı b atlatsak yazı görsek..inş..

sagol hafsacım ..dediklerini yapıcam..bir de ben burda yalnız oldugum için ilk bebegim oldugu için panikliyorum,toparlanmam lazım biliyorum..iyi ki varsınız kızlar..çok sagolun..

Çok geçmiş olsun karen ALLAH şifa versin enfeksyon olmaması sevindirici 2 güne atlatır inşallah
sagol hurremcim..

kızlar bebeği benim gibi grip olan var mı 2-3 gundur atesli olan??

Son düzenleme:

sagol canım..evet ya siz gecirmiştiniz bu hastalıgı ciceks.. aynen 6 saat arayla fitil ver dedi dr..ali eymen 3 gunde mi iyileşti canım?..birde baska ilaç kullandınız mı?

Aslında senin söylemek istediklerini eşin pekala söylyebilir annesine.Senin dediklerin batar belki ama kendi oğlu sonuçta aradaki dengeyi eşin kursa hiç sorun kalmaz bence.Tehditle falan olmaz bu iş, kısasa kısas der gibi. Öyle diyeceğine sana azıcık destek olsa zaten bırakıp işe geliyosun bunun psikolojisi yeter sana,yazın gezer zaten bebişte ister o zaman ama şu kışı atlatana kadar en azından evde otursunlar.Aynı şey bizim içinde geçerli,bak hasta olduklarında herkesten çok biz üzülüyoruz.:1closedeyes:

sagol canım..evet ya siz gecirmiştiniz bu hastalıgı ciceks.. aynen 6 saat arayla fitil ver dedi dr..ali eymen 3 gunde mi iyileşti canım?..birde baska ilaç kullandınız mı?

Evet canım salı gününe bişeyi kalmadı,neşeside yerine geldi. Merak etme düzelir annesi..
Başka ilaç kullanmadım ben sadece rahatlasın diye gece çayı veriyodum,onu zaten günlük içiyor.

Öyle çiçekcim o istese akan sular durur ama işi bana yıkmaya çalışıyor kaynanaya yapamadım eşime koyim bari tavrımı :1closedeyes:

ay cnm çok üzüldüm ...bir an evel iyileşir inş.. devamlı bak ateşine çok giyidrme sirkeli bezle kompres yap eklem yerlerine ıhlamur içir hemen iyileşsin.. ağlayıp üzülme kızının sana ihityacı var sen güçlü olucaksın ki ona daha iyi bakabilesin sakın moral bozma iyi düşün iyi olsun dualarımız seninle acil şifalar
kızlar yarın annemler memeleketten dönüyolarr çok özlemiştim yaa 5 ay burda kalacaklarr bu gece uyumama artık özlemden dolayı:)))
gözün aydın şekerim bol bol hasret gideirisin artık bizide unutma
maşallah boyu kilosu çok güzell neden korkuyorsunki
kikoşş mesajını okudum cvp yazacakken elektrikler gitti. sağol cnm gitcem gitcema.s

teşekkür ederim canım...
senin paşada az diğil hani...
tam tosuncuk olmuş maşallah...

maşallah boyu kilosu çok güzell neden korkuyorsunki

saolasın canım....

ya ben büyük kızdan çok çektim yemek konusunda....
o yüzden korkuyorum bu da onun gibi olacak diye....

bide ben tembelliği seviyorum beaa.....mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
şimdi kim uğraşacak tekrardan yok mamayı ez ,çırp , pişir....
sıcak oldu soğuk oldu....
walla sütüm olsa heralde okula gidene kadar başka hiç bişe vermem..

bu arada dişin nasıl oldu senin....

canım beniiim çok geçmiş olsun. yüreğini ferah tut geçecek merak etme

ağlama yaa kıyamam ben sana iki hafta öncede ege aynı şekildeydi. benim doktorumda tahlil yaptırdı temiz çıktı viralmiş aynı şey sanda denmiş bak 3 güne kalmaz düzelir merak etme egenin ateşi 1,5 gün sonra düştü ama ben fitili 3.günü akşam kestim ertesi günde akşam bir tane koydum bişiciği kalmadı. şimdi ben öksüyorum dün gece oda arada öksürdü ama toplayacak kendini biliyorum.sakin ol gülüm. :1hug:

hasta olan tüm bebişlerimize Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun.
bu arada Huricim istatistiklere girdim ama senin dediğin gibi yapamadım ben:) siteye henüz alışamadım

arada tatdırsaydın bişiler bende kızımda çok çektim çorbaları yoğurdu hiç yemede bu seneye kadar sebzede yemedi zilli şimdi düzeldi şükür bende hazırlayın çok severimm getir ben doyurayımm cokacimcoook

çok sagolun arkadaslar gecmiş olsun dilekleriniz için..Allah kimseye hastalık vermesin hele hele evlatlarına..hiç vermesin..benim anneme,kızımında annesine ihtiyacı var.inş atlatırız bizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…