- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #13.581
sagol dilaracım..sevvale de hastaydı deil mi..gecmiş olsun canım sanada..
şevvalin atesi var mı canım hala devam eden?
Off canım senin durumda zor.Benim annemde takılıyo bazen bana çocuk sıkıldı gezmek istiyo falan diye :) ben en başta söylemiştim günlerini falan bitir anne çocuğa bakacaksan diye. Geçen sene 4 tane günü vardı kadının düşün, bu yılda hepsine giderse nolur benim oğluşum. Ki bende istemem zaten, şimdi çok nadir sadece en yakınlara gidiyolar.
kızlar 2 gundur kabus dolu gunler yasıyorum..
serra salı akşamı ateşlendi..neyse dedim sabaha karsı dinmeyince fitilledim..koca carsambayı da öyle atesle v fitille gecrdik..makat 39 koltuk altı 38..gece acile gttik..acil dr u akciger kan idrar istedi..enf yokmuş ama viral dedi..grip veya nezle dedi ama tatmin olmadım..bugun kendi dr una goturdum..o da fitile devam c.tesi görüşelim gecmezse dedi..çok korkuyorum su anda hala baygın v atesi 37.6..gozler kısık..keyif yok..iştah azaldı..
dualarınıza ihtiyacım var aglamaktan bitap düştüm..kızımın nesi var onu bile bilmiorum..:=(((((((((((((((((((
serra salı akşamı ateşlendi..neyse dedim sabaha karsı dinmeyince fitilledim..koca carsambayı da öyle atesle v fitille gecrdik..makat 39 koltuk altı 38..gece acile gttik..acil dr u akciger kan idrar istedi..enf yokmuş ama viral dedi..grip veya nezle dedi ama tatmin olmadım..bugun kendi dr una goturdum..o da fitile devam c.tesi görüşelim gecmezse dedi..çok korkuyorum su anda hala baygın v atesi 37.6..gozler kısık..keyif yok..iştah azaldı..
dualarınıza ihtiyacım var aglamaktan bitap düştüm..kızımın nesi var onu bile bilmiorum..:=(((((((((((((((((((
evet canım hastaa ne arasan var ateş kusma ateş 39 kadar çıkıyoo öksürük o biçimm inşallahh herşey düzelir bekliyorum ama bugün okul müdürü konuşma yaptı bütün okulun yarısı yokk hasta bu gidişle tatile gidebiliriz denildii yarısı yok okulun düşün o derece durum vahim korkuyorumm valla bu hastalıktann:gitme:
ah canııımm....
allah şifa versin kuzucunaaaa.....
endişelenme ama geçer....
bizde bugün dr gitik bissürü yenidoğan vardı hepsinin günlerdir ateşi var...
mevsimsel grip diyo dr lar ..
korkmayın diyolar...
olur yani endişelenme...
bebeğine pozitif enerji ver ..
camı çerçeveyi bi aç ....
pozitif enerjiyi evinin içine al...
kendini toparla...
bi sıcak çorba da yap kendine...
bide tatlı.....moralini yüksek tut....
bak göreceksin daha çabuk atlatacak....kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
sagol hurremcim..Çok geçmiş olsun karen ALLAH şifa versin enfeksyon olmaması sevindirici 2 güne atlatır inşallah
Canım seni çok iyi anlıyorum, aynı durumu geçen haftasonu biz yaşadık.Tahlileri temiz çıktı ama ateş devam etti. Cumartesi gecesi ateşlendi pazar akşamı doktora gittik, pazartesi akşamına kadar ateşi düşmedi. Fitile devam et 6 saat arayla ver. Bizimkide inliyodu yattığı yerden, iştah desen hala mamayı söylenerek alıyo ağzına hastalıktan bu kaldı bize.İnşallah serracık da düzelir annesi, sen moralini yüksek tut kızın naz yapacak şimdi sana ihtiyacı var,sende kötü olursan ona kim baksın. Hasta ola ola büyüyecekler napalım biz ilk olduğu için böyle panik oluyoruz. Yıkanma suyundan biraz daha ılık suyla yıka ,etkisini farkedeceksin. Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir benneyaptımki
Bizimkide der sürekli gezmek istiyo diye ben yüz vermiyorum ama başıma çıkıyo laf söyelyemem ben ya annem olsa çoktan söylenip sustururdum ama kaynana anneye benzemiyo eşime dedim yapmasın diye ben diyemem sen kendin de diyo bende kalbi kırılır falan dedim o zaman benimde yüzüm sizinkilere gülmez diye tehdit ediyo aslında yapmaz ama söylemesi bile moralimi bozmaya yetiyo
sagol canım..evet ya siz gecirmiştiniz bu hastalıgı ciceks.. aynen 6 saat arayla fitil ver dedi dr..ali eymen 3 gunde mi iyileşti canım?..birde baska ilaç kullandınız mı?
ay cnm çok üzüldüm ...bir an evel iyileşir inş.. devamlı bak ateşine çok giyidrme sirkeli bezle kompres yap eklem yerlerine ıhlamur içir hemen iyileşsin.. ağlayıp üzülme kızının sana ihityacı var sen güçlü olucaksın ki ona daha iyi bakabilesin sakın moral bozma iyi düşün iyi olsun dualarımız seninle acil şifalarkızlar 2 gundur kabus dolu gunler yasıyorum..
gözün aydın şekerim bol bol hasret gideirisin artık bizide unutmakızlar yarın annemler memeleketten dönüyolarr çok özlemiştim yaa 5 ay burda kalacaklarr bu gece uyumama artık özlemden dolayı:)))
maşallah boyu kilosu çok güzell neden korkuyorsunkibizde bu gün aşıya gittik...
kızım 7 kg olmuş çok şükür bu ay 600 gr aldı...
geçen aylarda hiç kilo almamıştı....
boyuda 66 cm...
aşıdan sonra dr amcamıza gitttik...
ço şükür beğendi gelişimide iyii dedi....
meyve tattırmaya başla fakat öğün olarak verme dedi...
yoğurt ta tattırabilirsin dedi...
bi hafta sadece 1 çeşit ver ve onu da günde sadece 1 kere tadımlık ver dedi....
yemeğe geçmekten çok korkuyodum geldi artık zamanı....
hadi hayırlısı inş...
kikoşş mesajını okudum cvp yazacakken elektrikler gitti. sağol cnm gitcem gitcema.smerabalar arkadaşlar güzel bi gün olsun inşallah
sabah benim göğsüme bişiler olmuştu çok acıyodu heralde dedim süt doldu emzirdim ama yinede geçmedi bende eşime söyledim pompa aldırdım onla sağdım biraz öle rahatladı
hayret bişi yaaaaa
doğumdan beridir değil pompaya nerdeyse süt yapacak biçok şeye ihtiyacım vardı hep gıdım gıdım dı sütüm şaştım valla
neyse dünde pc bozuktu giremedim şimdi eşimin pc sindeyim
huricim emzik tavsiyen için çok saol en kısa zamanda bulup onuda denicem
narcım dişin ağrıyomuş geçmiş olsun korkma git bence baksana oda çekilcek hale gelirse ağzında diş kalmayacak
dünden filizde oğluşunu koymuştu gördüm çok tatlı gülmüş maşallah
hakkatende dün prenslerin günü oldu neyapsak bugünde prenseslerimi koysakki
dünden aklımda kalanlar böyleydi ama geçmşişe bidaha dönemicem unuttuğum bişi varsa kusura bakmayın
şimdi bugününe döneyim bari
hafsacığım maşallah kızına çok güzel kilo almış ek gıdalarınızda hayırlı olsun sanırım bu cuma bize geç der doktor dimi.yarın doktora gidiyoruz pnömokok aşısıda olacak oğlum bakalım bizimki ne oldu? boyu posu?
maşallah boyu kilosu çok güzell neden korkuyorsunki
arada tatdırsaydın bişiler bende kızımda çok çektim çorbaları yoğurdu hiç yemede bu seneye kadar sebzede yemedi zilli şimdi düzeldi şükür bende hazırlayın çok severimm getir ben doyurayımm cokacimcoooksaolasın canım....
ya ben büyük kızdan çok çektim yemek konusunda....
o yüzden korkuyorum bu da onun gibi olacak diye....
bide ben tembelliği seviyorum beaa.....mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
şimdi kim uğraşacak tekrardan yok mamayı ez ,çırp , pişir....
sıcak oldu soğuk oldu....
walla sütüm olsa heralde okula gidene kadar başka hiç bişe vermem..
bu arada dişin nasıl oldu senin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?