- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.361
ya kızlar su tickerı hazırladım ama 3 linki de tek tek denedim kopyalayıp olmadı..hangisini kopyaladınız bilen var mı?
kucukmu olmus ne??
neyse sonra yine denerim...
ben cikiyorum kizlar, ins yine sonra gelirim..
kendinize ve bebislere cok ii bakin :))
kızım emiyor bi taraftan yazamıyorum kızlarrrrrrrrr:roflol:
karenim hoşgeldinnnn Şeniz
dıloscum benımkıde ole bı banyoya gırdım sımdı hemen cıktım ıngaaa ıngaaaa dıye bas bas bagıran bı ses bı baktım gamze nasıl guluyo benı gorunce sarkılar desen bızde de ole demetın oğlu gıbı az once oda kolunun altından gıdıklıyor napıyon dedım gıdıklıyorum gulsun demezmı :)
ayyyy bende 4gozle okulları beklıyorum anasınıfları bır hafta erken baslıyormuydu ya?dusunuyorum dusunuyorum fılız anasınıfı oğretmenıydı galıba fılızzzzz ne zaman baslıyonuz cnm ya ?aha uyandı bız kacar....
karenn özelden link gönderdim okadrcık bölümünü kopyalaaa
kızım emiyor bi taraftan yazamıyorum kızlarrrrrrrrr:roflol:
karenim hoşgeldinnnn Şeniz
saol diloş teyzesi ..:)1 hafta onceki hali kızımın bu foto..ayy ayy gülüşünü yerim ben onun çok tatlı maşallah subanallahh:asigim:
Merhaba kızlar nasılsınız inşallah yerimseniben . Ben hiç vakit bulamıyorum nete girmeye ya siz nasıl başarıyosunuz biri banada anlatsınnn.Gece uykusuzluğa alışamadım henüz gündüzleri leyla gibi dolaşıyorum.Annem hergün geliyo sağolsun sabahtan o gelince biraz uyuyorum öğleden sonrada misafir geliyo genelde.Hatta yine gelecekler onlar gelmeden yazayım dedim paşam uyuyo bu arada ama tilki uykusu işte uyanmak üzere o kafa yastığa hiç değmesin istiyo :) ben yazana kadar uyandı bile.Mama saati annem yediriyo şimdi.Benim sütüm gelmedi baştan 8. gün çok az az gelmeye başladı mecburen mama verdik.Şimdi bile öyle dolu dolu değilçok üzüldüm başta çok stres yaptım ama yapacak bişey yok.
Merhaba kızlar nasılsınız inşallah yerimseniben . Ben hiç vakit bulamıyorum nete girmeye ya siz nasıl başarıyosunuz biri banada anlatsınnn.Gece uykusuzluğa alışamadım henüz gündüzleri leyla gibi dolaşıyorum.Annem hergün geliyo sağolsun sabahtan o gelince biraz uyuyorum öğleden sonrada misafir geliyo genelde.Hatta yine gelecekler onlar gelmeden yazayım dedim paşam uyuyo bu arada ama tilki uykusu işte uyanmak üzere o kafa yastığa hiç değmesin istiyo :) ben yazana kadar uyandı bile.Mama saati annem yediriyo şimdi.Benim sütüm gelmedi baştan 8. gün çok az az gelmeye başladı mecburen mama verdik.Şimdi bile öyle dolu dolu değilçok üzüldüm başta çok stres yaptım ama yapacak bişey yok.
benim kız daha küçük canım 4 yaşında halden anlamıyo kucağına alınca bi hırpalıyoki sorma bizimkininde hoşuna gidiyo ama çok fene sallıyokikoleyım cnm kızın kac yasında aynı davranıslar benım kızımda da var (5,5yasında) ayanda sallamak kucaklamak durmadan opmek ıstıyor onu buyuk gıbı dusunuyor o uyuyunca ben kımle oynıcam nıye uyutup duruyosun dmeler daha neler.... alısamadı hala 18.gunumuzdeyız ıı gundur bızle buyuk kızım hep bbaanne anneanne yanına kendını dısarı attı sanırım sımdı de ugrasıyoruz bazen kızıyorum ama napabılırm ?uzuluyorumda ııııı desın kosuyor kardesım uyandı dıye baslıyor onla konusmaya bıraz oğrettım ama bu seferde sallıyor ama ne sallama hızlı sallayıncaa susuyor dıyor gercekten susuyor ama ole bı sallıyorkı kendısı hareketlı cok erkek cocuk olcaakmıs ....:)
anam seninkide pek şekermiş gıdıklamış hemi yaaaaakaydirigubbakcemile3
oyy kıyamamm ablası evcilik oynamak istiyoo minikimizleeeekaydirigubbakcemile3
canım senin daha o da küçük çok normal bunlar aman yalnız bırakma sakınnnn
benimki 12 yaşında koca adam yinede o da kucağına istediğinde olmaz dedim mi küsüyorrrkaydirigubbakcemile3
bazen uyutup abisine diyorum azıcık yanında dur uyanırsa haber ver diye
bigün öyle duşa girdim bi çıktım ki 2 dk da kız uyanmış
bide demesin mi ki annecim yanlışlıkla gıdıkladım ondan uyandııı:1shok::roflol:
yanlışlıkla gıdıklamış heeee hemde koltuk altındannndelikafadulden
aşkolsun annecim dedim özür diledi ama çok tatlı napiim diyo-tatlicadiarzu-
yani canım koca delikanlı oldu benimki bile yapıyo aman seninki küçük anlamaz dikkat etttttyasakkelime
aminnnnnnnnn canım sanada hayırlı cumalar iyi emişmelerrrrrrrr Şeniz
KV konusunda da artık yoruldum canım oluruna bıraktım Rabbim e havale ediyorum şu mübarek cuma saatinde onları :1closedeyes:
inşallah seninki de o kadar kalmazkaydirigubbakcemile3
yuh yani ne keki ne pastası onları pastane haklar bee:roflol::roflol:benim halamlar gelcek 4 hala en zayıf olanı 100 kilo arada 150 kilo olanı var gerisini sen düşün çayla kekle doymazlarrdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
siz yaşadınız ya ben napayım benimkini almadılar okulaa:çok üzgünüm:ayy bu kızları okul parklar bizimm kaydirigubbakcemile3 bana müdür 3 gün önce bu sene bayram bittiği gibi sanırım zaten 28 de okullar açılıyozemuszemus 24 de getir dedi alıştırma yapıcaz:)
ay canım çok geçmiş olsun ya şimdi nasıl
geçmiş olsun. gaz ve kaka hepimizin bebeklerinin problemi sanırım. ilk üç-dört aylarını bir geçirseler de rahatlasalar artık bebeklerimiz.
geçmiş olsun tatlım inşallah bi daha olmazz ama mamayla besleen çocuklar malesef bunu yaşıyo benim büyük kızı çok gecenin bi yarısı hastaneye götürdüğümüz olmuştu
eğer kakayı yapamıyosa onun için fitil var boşuna gitmeyin hastanelere lavmanla aynı işi görüyo fitilin adı kanzuk kakasını yapmadığı zaman koy bi tane 10 dakka içinde yapar hemen rahatlarr yada doktoruna sor bu fitili kullanabilrimiyiz diyeCADIARZU
hüzüncüm çok geçmiş olsun canım
bu aralar bebişlerin hepsinde var bu sorun demek ki
inşallah bir an önce normale dönerlerrrr:Saruboceq:
:
saol diloş teyzesi ..:)1 hafta onceki hali kızımın bu foto..
canım kolay gelsin sana..en azından annen var ne guzel.. benim kimsem yok burda ve gelen gidenler basladı.sabah habersiz biri damladı bile.gozlerim mor mordu ust bas leylaydı bendede naapalım cocuk bakıorus işte:)).bende gece uykusuz kalıorum ama gaz sorunumuz bitti sukur..yani kendini sanslı hisset tatlım yalnız degilsin.
ya kızlar benim karnım çok acıyo yaaa nezaman geçicek bu 28 gün oldu ne bu beeeeeeee
doktorada sormadım ama korsenin bi zararı olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?