2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım özelden msj attım bak bakalım olacakmı:)

bayrama kadar vermem lazım yoksa dalga geçerler benleelmaz:kaydirigubbakcemile3

herkes kendisiyle dalga geçsinn:mymeka::1closedeyes:
ben kendim için zayıflamak istiyorum kimse için değillllülülülülülü
sende umursama canımmmmŞeniz

kucukmu olmus ne??
neyse sonra yine denerim...
ben cikiyorum kizlar, ins yine sonra gelirim..
kendinize ve bebislere cok ii bakin :))

oyyyy maşallah yaaaa çok tatlı opuyorumnanaktan
ayy ilk bakışta aynı kızıma benziyo oğlun ebush kaydirigubbakcemile3
Rabbim korusun yavrularımızııı:Saruboceq:

ohh ohh maşalahh emişin annesiiiopuyorumnanaktan

benimki uykuya daldı bakalım ne kadar sürecekklmaz:

ayy onun üstüne kaç kere emiştikkkkkafamçokkarıştı
yatırıyorum uyanıyoo haydeee bidaha emişme faslııı
sonra yine yine yineeeeeeelaelaelaelaelae

şimdi yine yatırdım bakalım ne kaa sürecekkk
ahanda bağırıyoooo-tatlicadiarzu-

ay cok saol canım cebelleşip durdum ama oldu sonunda:)

hoşgorduk demetimm..nasılsınız kızlar..opuyorumnanaktan

oyyyyy gülüşüne bak yaa yaratana kurban olayımmmmmopuyorumnanaktan
serram çok büyümüş çok tatlı olmuş annesiiiii

nasıl olalım tatlım ugrasıyoruz işteee
sende de bi koşturma başlamışş yalnız olmak zor demi canım Allah yardımcımız olsunnnn:Saruboceq:

canım olmayan zamandan buluyoruz iştee-tatlicadiarzu-
10 dk lık uyku molalarında meselaa:lepi:
ben gündüz pek uyuyamam uyuduğumda da başım ağrır o yüzden vakit bulabiliyorum

annenin gelmesi çok süper canım sen rahatsın bence ben 10 günden sonra herşeyimi kendim yapıyorum yapmaya çalışıyorum daha doğrusu olduğu kadarrrkaydirigubbakcemile3

kikoşum büyük kızının bence daha çok ilgiye ihtiyacı var canım işin zor Allah yardımcın olsun ayy kıyamam o da daha bebek yaaaaaopuyorumnanaktan

ya kızlar benim karnım çok acıyo yaaa nezaman geçicek bu 28 gün oldu ne bu beeeeeeee
doktorada sormadım ama korsenin bi zararı olurmuki

ben arada aklıma geldikçe takıyorummmvereliniortak

Herkese merhaba uzun bi aradan sonra.
Bende kızıma 16 Temmuz tarihinde kavuştum .3300 gr 50 cm doğdu .resmini eklemeye calışacağım.
Yavrusunu kucağına alan herkesin hayırlı olsun .

ayy canım hoşgeldinnnnŞeniz

tebrik ederim güle güle büyüt kuzunu canımm nasılsın nasıl gidiyor annelikkk:1hug:
prensesin nasılll oyy kıyamammopuyorumnanaktan
hadi ekle bekliyoruzzzzŞeniz

LAKTASYONUN BOZULMASI Eğer anne hasta veya az süt yapıyorsa bebek az süt alabilir. Bu durumda sütün tekrar memelerde oluş­turulmasına çalışmak lazımdır. Bunu başarmak için şu uygulamalar yapmalıdır (4): a)Çocuğu memede az süt olsa bile 5 dk. her bir memeye koymalı ve bunu 2-3 saatte bir yap­malıdır. b) Süt tekrar gelinceye kadar ilave gıda ile des­teklenmelidir. Ancak bunu az miktarda vermeli fakat bebek meme verildiğinde acık­mış olmalıdır. c) Anne huzurlu olursa başarılı olacağından emin olmalıdır. d) Laktasyonun bozukluğunu anlamaya çalış­malıdır. Çok genel olarak sebep; gereksiz ila­ve besleme, üzüntü, yanlış bilgi, annenin yor­gunluğu veya yüksek östrojen içeren oral kontraseptiflerin kullanımı olabilir. Burada Let-Down (yani süt salgılama) refleksini uyandırmak için ilaç kullanılabilir. 1. Syntocinon oxytosin-nazal spraydir. Beslenme­den 2-3 dk. önce burun deliğine konur (4). 2. Chlorpromazine: Bu süt oluşumunu arttırır ve üzüntüyü azaltır. Bunlardan Thorazine ve largactil 10-25 mg. tabletlerden 2 veya 3 defa günde 3-10 gün süreyle kullanılabilir

kızlar topikler arası gezinirken buldum sütü olmayanlara yardımcı olur belki diye size kopyaladım inşallah işinize yarar

DEMETCıMsaolasın , bende şimdi bakıodum öyküye masallah bitanem ne masum güzellik o öyle yesin teyzesi.

Herkese merhaba uzun bi aradan sonra.
Bende kızıma 16 Temmuz tarihinde kavuştum .3300 gr 50 cm doğdu .resmini eklemeye calışacağım.
Yavrusunu kucağına alan herkesin hayırlı olsun .

hosgeldin tatlımmm ozlettin kendini artık kaybolma:) nasılsın bakalım tuana nasıl canım?

tesekkur ederiz demet teyzesi..:)

DEMETCİMsaolasın , bende şimdi bakıodum öyküye masallah bitanem ne masum güzellik o öyle yesin teyzesi.

teşekkürler teyzesiiŞeniz

oyy koşturmaktan canım çıktıkafamçokkarıştı

bi taraftan işler bi taraftan kızım bu kadar koşuşturmaya bari bikaç gr verebilsemkaydirigubbakcemile3

yemekleri yaptım yoruldum yawww o ipeğin saçlarına kurbann olsun teyzesii bakıyorumda bizim temmuz bebekleri amma saçlı doğdularr anasının karnında peruk giyip çıkmış bunlarrkaydirigubbakcemile3

Bende geÇen kaka problemİ yaŞadım ama İlaÇ kullanmadım termometre İle hallettİm
o nasıl oluyor canım merak ettim...

koşturuyorum hurişcim sen napıyosunnnn ipeğim napıyooozemuszemus
napıyım sabahtan beri ipek sancılıydı bi sitil salladım yok böyle bişey 4 bez doldurdu bende ağladım kendime çok kızdım...

kız huri maşallah o ne saçlar öle tokalık olmuş artık o süsle püsle dur artıkım
ewwwweeeettttt süsülüycüüümmmmm

oyyyyy şu güzelliğe bakkkk maşallah yerim onu bennnnnnnnnopuyorumnanaktan
teşekkür ederiz teyzesi ipeğimin ipek gibi saçları var maşallah

yemekleri yaptım yoruldum yawww o ipeğin saçlarına kurbann olsun teyzesii bakıyorumda bizim temmuz bebekleri amma saçlı doğdularr anasının karnında peruk giyip çıkmış bunlarrkaydirigubbakcemile3
huriş nerdeydin bugün hımm hiç görünmedin bacımmlaelaelaelaelae

oh maşalah bende taze fasulye yaptım....ıslama yapıcam akşama yufkaları didikledim hazırladım....akşamada kabak kızartıcam.....kızım busabah 5 den beri huysuzdu zaten 2 gündür huysuzdu biliyonuz bugün fitil atınca boşalttı bağırsakları çok üzüzldüm yaaa ben niye şimdiye kadar yapmadım diye çatlıyacakmış çocuk...emzirdim değiştirdim komple üstünü uyuyor 2 saat oldu gık demedi ....ah ah anneliği tam öğrenene kadar bebişimi bir daha böyle üzmem inşallah...

msn açamadım kaynana burdaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…